DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 20:46

DI - 19 okt 18 kl. 11:05

Telia: Finanschef lovar fortsatt kostnadsfokus nästa år ocksåTeliakoncernen kommer att fortsätta att adressera kostnaderna under nästa år, efter det nuvarande programmet om att sänka kostnaderna med netto 1,1 miljarder kronor 2018..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, Finanschef, lovarfortsatt , kostnadsfokusnästa , årockså
DN - 26 apr 12 kl. 11:25

Telia-ordförande lovar bättring

Telia Sonera inleder ett handlingsprogram som ska mynna ut i att bolaget hanterar integritets- och yttrandefrihetsfrågor i icke-demokratiska länder "på ett bättre och mer transparent sätt"..

SvD - 26 apr 12 kl. 11:28

Telia Sonera lovar bättring

Efter den senaste tidens kritik inleder Telia Sonera ett handlingsprogram som ska mynna ut i att bolaget hanterar integritets- och yttrandefrihetsfrågor i icke-demokratiska länder ?på ett bättre och mer transparent sätt?..

Expressen - 18 aug 11 kl. 14:53

Telia backar om Halebop-priser

När förra mobilräkningen kom upptäckte många till sin förvåning att Telia börjat ta betalt för samtal till operatören Halebop, trots att de för många tidigare varit gratis. Nu backar Telia och lovar att ersätta avgifterna. .

IDG - 09 jun 16 kl. 10:05

Apple-verkstad gick i kånken – återupplivas av Telia


Den konkursade Applereparatören Lan-Master ägs numera av Telia, som lovar att satsa stort på verksamheten..

IT24 - 09 jun 16 kl. 10:05

Apple-verkstad gick i kånken – återupplivas av Telia


Den konkursade Applereparatören Lan-Master ägs numera av Telia, som lovar att satsa stort på verksamheten..

DI - 26 apr 12 kl. 12:09

Telia-ordförande lovar bättring i diktaturer

Telialedningen viker sig för den hårda kritiken efter avslöjandet av att säkerhetstjänsterna i flera diktaturer utnyttjar bolagets nät..

Affärsvärlden - 01 feb 13 kl. 11:40

Finanschef Per-Arne Blomquist blir tillförordnad vd på Telia

Telia Soneras finanschef och vice vd blir tillförordnad vd på Telia Sonera..

SvD - 01 okt 14 kl. 09:52

Telia Sonera: Kcells finanschef avgår omedelbart

Telia Soneras delägda verksamhet i Kazakstan, Kcell, meddelar att bolagets finanschef Baurzhan Ayazbaev avgår med omedelbar effekt. Det skriver Kcell i ett pressmeddelande..

SvD - 23 dec 14 kl. 18:22

Telia sonera: finanschef christian luiga har kÖpt 7.000 aktier

Christian Luiga köpte 7.000 aktier i Telia Sonera, där han är finanschef, den 22 december..

SvD - 29 dec 14 kl. 07:10

Telia sonera: finanschef har kÖpt 7.000 aktier (oms)

Christian Luiga köpte 7.000 aktier i Telia Sonera, där han är finanschef, den 22 december..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rekar: Affärsvärlden ser köpläge i Qliro efter uppdelningen

I den senaste utgåvan av Affärsvärlden får Qliro, Kopparbergs och Bonheur köprekommendationer medan I-Tech får rekommendationen sälj..

DI - 15 minuter sedan

Hedgefondstjärnan: Elon Musk står över lagen

Hedgefondlegendaren David Einhorn är inte imponerad av de påföljder Teslas grundare Elon Musk fått av den amerikanska finansinspektionen. I ett investerarbrev som CNBC tagit del av skriver han att signalen är att Tesla-grundaren står över lagen..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Verizon Media Group kapar 7 procent av personalen

Verizon Communications dotterbolag Verizon media Group kommer att kapa personalstyrkan med 7 procent. Det rapporterar tidningen Wall Street Journal med hönvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Då ska Sandvik-aktien upp 50 procent

Sandvikaktien har utvecklats starkt under vd Björn Rosengren. Men konjunkturskraja placerare värderar fortfarande aktien som ett andra rangens verkstadsbolag. Stjärnstatus skulle höja aktien med 30-50 procent.

DI - 45 minuter sedan

Oljepriset stärks något efter oron i Venezuela

Oljan har handlats ned under onsdagseftermiddagen. På kvällen stärks oljepriset dock något efter att USA formellt erkänt oppositionsledaren Juan Guaidó som tillfällig president i Venezuela..

DI - 1 timme sedan

Facebook undviker avgörande domstolsförhandling efter förlikning

Efter att ha nått en förlikning kring en stämning gällande falska annonser har Facebook undvikit en domstolsförhandling som hade kunnat innebära att bolaget behövt ta större ansvar för innehållet på sin sajt. Det rapporterar Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Ekholm städar hårt - en efter en ryker i toppen på Ericsson

Det blåser snålt i toppen på Ericsson: av Hans Vestbergs gamla koncernledning är tolv personer borta. Risken är hög att Börje Ekholm gör sig av med en till snart..

DI - 1 timme sedan

Miljözoner bättre än rödgrön skatteväxling

Höjda miljöskatter låter bra och ansvarigt och oantastligt. Och den som är emot miljöskatten eller till och med sänker den utmålas lätt som en miljöbov..

DI - 1 timme sedan

Regeringen måste agera mot strejken

LEDARE. Hamnstrejken handlar om att medlemmar i Svenska Hamnarbetarförbundet är missnöjda med att det gällande kollektivavtalet är tecknat med LO-facket Transport. Hamnarbetarförbundet har i Sveriges Radio gett uttryck för att strejken är begränsad till sin omfattning.

DI - 1 timme sedan

Donald Trump insisterar på att hålla tal för kongressen

USA:s president Donald Trump har insisterat på att han ska hålla det årliga talet för den amerikanska kongressen nästa vecka. Det skriver han i ett brev till Nancy Pelosi, talman i representanthuset, enligt tv-kanalen CNN..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.