YA > Nyheter

Thursday, 25 April, 04:24

YA - 19 okt 18 kl. 09:12

Åke Ortmark dödJournalisten, författaren och programledaren Åke Ortmark är död, rapporterar Dagens Nyheter. Han avled på torsdagen efter en tids sjukdom och blev 89 år.(TT).
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ortmark, Åke Ortmark, Dagens Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åke, Ortmarkdöd
Expressen - 17 feb 13 kl. 16:41

Ortmark om näthatet: "Tycker de får tåla det"

Journalisten Åke Ortmark, 83, kritiseras efter att ha uttalat sig i debatten om näthat. I en intervju med "P4 Extra" på söndagen sa han bland annat att offentliga personer får tåla att kallas för "hora". ??

DN - 19 okt 18 kl. 09:05

Journalisten Åke Ortmark är död

Journalisten, författaren och programledaren Åke Ortmark är död. Han avled på torsdagen. Åke Ortmark blev 89 år..

SVT - 19 okt 18 kl. 09:19

Journalisten Åke Ortmark är död

Mångårige journalisten och författaren Åke Ortmark är död, skriver Dagens Nyheter. Ortmark, som under en tid var programledare för SVT:s Aktuellt, blev 89 år..

Barometern - 19 okt 18 kl. 09:25

Åke Ortmark död

Journalisten, författaren och programledaren Åke Ortmark är död, rapporterar Dagens Nyheter. Han avled på torsdagen efter en tids sjukdom och blev 89 år. Ortmark arbetade över 50 år som journalist.

Kristianstadsbladet - 19 okt 18 kl. 09:25

Åke Ortmark död

Journalisten, författaren och programledaren Åke Ortmark är död, rapporterar Dagens Nyheter. Han avled på torsdagen efter en tids sjukdom och blev 89 år. Ortmark arbetade över 50 år som journalist.

BT - 19 okt 18 kl. 09:25

Åke Ortmark död

Journalisten, författaren och programledaren Åke Ortmark är död, rapporterar Dagens Nyheter. Han avled på torsdagen efter en tids sjukdom och blev 89 år. Ortmark arbetade över 50 år som journalist.

Opinionen.se - 24 jan 13 kl. 12:42

Åke Ortmark: ?Jag försökte jag ta livet av mig?

Den legendariske tv-journalisten Åke Ortmark berättar allt i ny bok. ?Det var en ond tid?

Sydsvenskan - 14 maj 14 kl. 05:30

Ortmark strävar efter ärlighet

Skjutjärnsjournalist och maktens nagelfarare? Efter mer än ett halvsekel i mediebranschen nöjer Åke Ortmark sig med att kallas ”någorlunda hederlig”..

DI - 21 feb 17 kl. 21:03

Åke Ortmark: Ska M stödja socialism?

DEBATT. Den tidigare M-ministern Mikael Odenberg har förordat överenskommelser över blockgränsen. Men Socialdemokraterna har inte förändrats.

DI - 17 mar 17 kl. 17:49

Åke Ortmark: Se förbi Trumps sexism

DEBATT. Ska vi lägga tid på att kommentera verbala utsvävningar? Eller bör vi ställa frågan om Trumps tillträde ökar eller minskar risken för krig?

Expressen - 19 okt 18 kl. 09:12

Åke Ortmark är död

Journalisten och författaren Åke Ortmark har avlidit. Den folkkäre profilen blev 89 år.Det meddelar DN på fredagsmorgonen..

Fler nyheter från YA

YA - 2 timmar sedan

Insändare: Moderater använder statistik utan källor

Så har två av Moderaterna åter igen visat prov på sin ovilja att se verkligheten i ögonen. Blint följer de partipiskan och torgför att, nu har vi att vänta svåra tider eftersom Socialdemokraterna har misskött ekonomin och vi måste spara. .

YA - 3 timmar sedan

Insändare: Obegriplig anmälan av samtal med elevråd

I Ystads Allehanda 21 april kan man läsa att kommunstyrelsens ordförande i Simrishamn, Jeanette Ovesson (M), blir anmäld till revisionen för att hon vill föra en dialog med elevråden på Korsavadsskolan, Österlengymnasiet och Nova Academy..

YA - 4 timmar sedan

Ystads tattoo skjuts på framtiden - igen

Framtiden är oklar för Ystads tattoo. För andra gången skjuts tattooet framåt i tiden. Det planerade tattooet 2020 blir inte av.

YA - 4 timmar sedan

Apolonia släpper nytt album

Med världsmusik, klezmer och Balkansväng på repertoaren firar skånska bandet Apolonia tioårsjubileum. Nu är Apolonia aktuellt med nya plattan ”Vilka dom?”.

YA - 4 timmar sedan

Teater tar upp mänskliga rättigheter

På lördag, 27 april, blir det Teater för Amnesty på Lilla Rygården. .

YA - 4 timmar sedan

Till minne: Ebbe Nilsson

Ebbe Nilsson, Ystad, har avlidit i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är hustrun Gunnel och sonen Christer. .

YA - 5 timmar sedan

Fascismens rop och vikten av öppna ögon

För nästan exakt 81 år sedan var det nationell helgdag i Italien för att fira Hitlers besök i landet. En särskild dag för skrämmande många. Det är den här dagen som filmklassikern utspelar sig, och som musikal blir den här speciella dagen en speciell kväll.

YA - 6 timmar sedan

SD vill privatisera skola på landet

Sverigedemokraterna vill utreda möjligheterna att privatisera Storkskolan i Blentarp..

YA - 7 timmar sedan

YA-cupen: ”Det var katastrof. Ingen var beredd att göra jobbet”

Lövestad som fått en jobbig start på säsongen med tre raka förluster i serien gjorde säsongens bästa halvlek i YA-cupmötet mot Gärsnäs. Hemmalaget ledde med 1-0 i paus, men i andra visade Gärsnäs vilket lag som spelar i femman och vände till 4-2..

YA - 7 timmar sedan

Sverige: Kraftig brand i höghus i Falkenberg

En kraftig brand rasar i ett nybyggt hyreshus nära fotbollsarenan i Falkenberg. Bilder visar hur svart rök slår ut från toppen av höghuset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.