DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 20:43

DI - 19 okt 18 kl. 08:26

Rekar: SEB höjer Byggmax till köp efter rapportDi har gått igenom morgonens rekommendationsförändringar. SEB höjer byggkedjan Byggmax från sälj till köp efter torsdagens kvartalsrapport..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB, Byggmax

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekar, SEB, höjer, Byggmaxtill , köpefter , rapport
DI - 19 okt 18 kl. 08:22

SEB höjer Byggmax från sälj till köp efter kvartalsrapport

SEB höjer sin rekommendation för Byggmax till köp från tidigare sälj och riktkursen till 41 kronor (28)..

DI - 01 jul 14 kl. 13:59

SEB höjer Byggmax

SEB Equity Research höjer riktkursen på Byggmax från 60 till 62 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagen..

DI - 16 jul 14 kl. 06:56

SEB höjer Byggmax

SEB Equity Research höjer riktkursen på Byggmax från 62 till 65 kronor med bibehållen rekommendation köp..

Affärsvärlden - 21 apr 15 kl. 16:44

SEB höjer Byggmax

SEB Equity Research höjer riktkursen på Byggmax..

DI - 24 okt 18 kl. 15:40

Rekar: SEB höjer Bonava till köp

SEB Equities höjer sin rekommendation för Bonava till köp från behåll. Riktkursen är fortsatt 127 kronor, skriver Bloomberg News..

DI - 04 jan 19 kl. 08:44

Rekar: SEB höjer Scandic Hotels till köp, riktkurs 90 kronor

Det är fortfarande tunt på rekommendationsfronten efter långhelgerna men SEB har höjt Scandic Hotels till köp. BMO har samtidigt höjt Nokia till outperform..

Kristianstadsbladet - 31 jan 13 kl. 07:00

SEB höjer utdelningen


Bankkoncernen SEB höjer utdelningen och redovisar en rörelsevinst på 3 994 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2012.Resultatet kan jämföras med rörelsevinsten på 3 857 miljoner kronor motsvarande period 2011. Analytiker hade, enligt Reuters, i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på 2 535 miljoner kronor.

DI - 22 aug 14 kl. 12:39

Proffice: SEB höjer till köp

Marginalerna som rapporterades av Proffice i andra kvartalet 2014 översteg SEB:s förväntningar. SEB höjer rekommendationen till köp, från tidigare behåll. Riktkursen, baserad på diskonterade kassaflöden, höjs nu till 28 kronor från tidigare 26 kronor för bemanningsbolaget..

DI - 12 aug 13 kl. 20:50

HMS Networks: SEB höjer riktkursen

SEB höjer sin rekommendation för HMS Networks till köp från tidigare behåll och höjer samtidigt riktkursen till 125 kronor från tidigare 110 kronor. Det framgår av en dagsfärsk analys..

DI - 23 jul 13 kl. 10:05

Africa Oil: SEB höjer riktkursen

SEB höjer riktkursen för Africa Oil till 66 kronor från tidigare 61 kronor. Rekommendationen är fortsatt vid köp..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rekar: Affärsvärlden ser köpläge i Qliro efter uppdelningen

I den senaste utgåvan av Affärsvärlden får Qliro, Kopparbergs och Bonheur köprekommendationer medan I-Tech får rekommendationen sälj..

DI - 10 minuter sedan

Hedgefondstjärnan: Elon Musk står över lagen

Hedgefondlegendaren David Einhorn är inte imponerad av de påföljder Teslas grundare Elon Musk fått av den amerikanska finansinspektionen. I ett investerarbrev som CNBC tagit del av skriver han att signalen är att Tesla-grundaren står över lagen..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Verizon Media Group kapar 7 procent av personalen

Verizon Communications dotterbolag Verizon media Group kommer att kapa personalstyrkan med 7 procent. Det rapporterar tidningen Wall Street Journal med hönvisning till källor..

DI - 45 minuter sedan

Då ska Sandvik-aktien upp 50 procent

Sandvikaktien har utvecklats starkt under vd Björn Rosengren. Men konjunkturskraja placerare värderar fortfarande aktien som ett andra rangens verkstadsbolag. Stjärnstatus skulle höja aktien med 30-50 procent.

DI - 45 minuter sedan

Oljepriset stärks något efter oron i Venezuela

Oljan har handlats ned under onsdagseftermiddagen. På kvällen stärks oljepriset dock något efter att USA formellt erkänt oppositionsledaren Juan Guaidó som tillfällig president i Venezuela..

DI - 1 timme sedan

Facebook undviker avgörande domstolsförhandling efter förlikning

Efter att ha nått en förlikning kring en stämning gällande falska annonser har Facebook undvikit en domstolsförhandling som hade kunnat innebära att bolaget behövt ta större ansvar för innehållet på sin sajt. Det rapporterar Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Ekholm städar hårt - en efter en ryker i toppen på Ericsson

Det blåser snålt i toppen på Ericsson: av Hans Vestbergs gamla koncernledning är tolv personer borta. Risken är hög att Börje Ekholm gör sig av med en till snart..

DI - 1 timme sedan

Miljözoner bättre än rödgrön skatteväxling

Höjda miljöskatter låter bra och ansvarigt och oantastligt. Och den som är emot miljöskatten eller till och med sänker den utmålas lätt som en miljöbov..

DI - 1 timme sedan

Regeringen måste agera mot strejken

LEDARE. Hamnstrejken handlar om att medlemmar i Svenska Hamnarbetarförbundet är missnöjda med att det gällande kollektivavtalet är tecknat med LO-facket Transport. Hamnarbetarförbundet har i Sveriges Radio gett uttryck för att strejken är begränsad till sin omfattning.

DI - 1 timme sedan

Donald Trump insisterar på att hålla tal för kongressen

USA:s president Donald Trump har insisterat på att han ska hålla det årliga talet för den amerikanska kongressen nästa vecka. Det skriver han i ett brev till Nancy Pelosi, talman i representanthuset, enligt tv-kanalen CNN..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.