DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 00:09

DI - 19 okt 18 kl. 08:26

Rekar: SEB höjer Byggmax till köp efter rapportDi har gått igenom morgonens rekommendationsförändringar. SEB höjer byggkedjan Byggmax från sälj till köp efter torsdagens kvartalsrapport..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB, Byggmax

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekar, SEB, höjer, Byggmaxtill , köpefter , rapport
DI - 19 okt 18 kl. 08:22

SEB höjer Byggmax från sälj till köp efter kvartalsrapport

SEB höjer sin rekommendation för Byggmax till köp från tidigare sälj och riktkursen till 41 kronor (28)..

DI - 01 jul 14 kl. 13:59

SEB höjer Byggmax

SEB Equity Research höjer riktkursen på Byggmax från 60 till 62 kronor. Rekommendationen är kvar på köp. Det framgår av ett marknadsbrev på tisdagen..

DI - 16 jul 14 kl. 06:56

SEB höjer Byggmax

SEB Equity Research höjer riktkursen på Byggmax från 62 till 65 kronor med bibehållen rekommendation köp..

Affärsvärlden - 21 apr 15 kl. 16:44

SEB höjer Byggmax

SEB Equity Research höjer riktkursen på Byggmax..

DI - 24 okt 18 kl. 15:40

Rekar: SEB höjer Bonava till köp

SEB Equities höjer sin rekommendation för Bonava till köp från behåll. Riktkursen är fortsatt 127 kronor, skriver Bloomberg News..

DI - 04 jan 19 kl. 08:44

Rekar: SEB höjer Scandic Hotels till köp, riktkurs 90 kronor

Det är fortfarande tunt på rekommendationsfronten efter långhelgerna men SEB har höjt Scandic Hotels till köp. BMO har samtidigt höjt Nokia till outperform..

DI - 24 jan 19 kl. 20:07

Rekar: SEB höjer SCA till behåll

Storbanken SEB har höjt rekommendationen för SCA från sälj till behåll. Riktkursen är oförändrad på 75 kronor..

DI - 11 feb 19 kl. 08:09

Rekar: SEB höjer Millicom till köp

Teleoperatören Millicom får en rekommendationshöjning signerad SEB medan Handelsbanken sänker Skanska från köp till öka. Pareto Securities återupptar bevakningen av Shamaran med en köprekommendation..

Kristianstadsbladet - 31 jan 13 kl. 07:00

SEB höjer utdelningen


Bankkoncernen SEB höjer utdelningen och redovisar en rörelsevinst på 3 994 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2012.Resultatet kan jämföras med rörelsevinsten på 3 857 miljoner kronor motsvarande period 2011. Analytiker hade, enligt Reuters, i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på 2 535 miljoner kronor.

DI - 12 aug 13 kl. 20:50

HMS Networks: SEB höjer riktkursen

SEB höjer sin rekommendation för HMS Networks till köp från tidigare behåll och höjer samtidigt riktkursen till 125 kronor från tidigare 110 kronor. Det framgår av en dagsfärsk analys..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Visa rapporterar bättre resultat än väntat – aktien backar i efterhandeln

Visa redovisar ett resultat per aktie på 1:31 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 1 timme sedan

Smal idé gav hissbolaget rekordstark tillväxt

ALT Hiss saknade en konkurrenskraftig produkt inför byggboomen. Med ett smalare utbud, och effektivare produktion, gick hissen hela vägen upp – med en rekordstark tillväxt..

DI - 1 timme sedan

Starka siffror från Facebook – aktien stiger i efterhandeln

Sociala medie-jättens Facebooks intäkter överträffade analytikernas förväntningar under det första kvartalet. Bolagets resultat tyngdes dock av juridiska kostnader på 3 miljarder dollar under kvartalet. Aktien stiger med omkring 5 procent i efterhandeln.

DI - 1 timme sedan

Taxijätten gör miljardförlust - situationen ”ohållbar”

SHANGHAI  Pengarna rinner ur Kinas dominerade taxitjänst Didi Chuxing. Nu varnar en av bolagets högst uppsatta chefer för att situationen är ohållbar, och bedömare säger att den planerade börsnoteringen troligen skjuts på framtiden..

DI - 2 timmar sedan

Operakällaren stänger för ombyggnad – i fyra år

Operakällaren stänger 2023 och öppnar inte igen förrän fyra år senare, 2027. Det är den planerade ombyggnationen av Kungliga operan som tvingar fram en evakuering av den svenska gastronomins nationalscen..

DI - 2 timmar sedan

Högre resultat än väntat från Microsoft – aktien stiger i efterhandeln

Microsoft redovisar ett resultat per aktie på 1:14 dollar för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2018/2019. Aktien stiger med omkring 2 procent i efterhandeln. .

DI - 2 timmar sedan

Kina planerar att bygga forskningsstation på månen

I januari landade den kinesiska rymdsonden Chang'e-4 på månens otillgängliga baksida. Inom tio år planerar Kina nu att skicka människor till månen och även bygga en forskningsstation vid en av månens poler, säger Zhang Kejiang, vid landets rymdfartsmyndighet, enligt nyhetsbyrån Nya Kina..

DI - 2 timmar sedan

Mindre nedgång på USA-börserna – Anadarko rusade efter nytt bud

Onsdagen blev en lugn historia på USA-börserna där index stängde strax under nollan. På bolagsfronten backade Caterpillar 3,1 procent på rapport medan Anadarko rusade 11,6 procent efter att Occidental Petroleum gett sig in i en budstrid kring bolaget. .

DI - 2 timmar sedan

Klädkedjan utser ny vd – aktien rusar

Den amerikanska klädkedjan Burlington Stores har utsett Michael O’Sullivan till ny vd från och med mitten av september. Aktien rusar med nästan 9 procent på onsdagen. .

DI - 2 timmar sedan

EBM har genomfört ny husrannsakan mot Swedbank

Ekobrottsmyndigheten, EBM, har på onsdagen genomfört ytterligare en husrannsakan på Swedbanks huvudkontor. Det bekräftar bankens advokat Hans Strandberg för Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.