DI > Ekonomi

Friday, 16 November, 08:16

DI - 19 okt 18 kl. 08:25

Moderaterna kan lägga egen budget – utan att ha ny regering på platsI skuggan av regeringsfrågan kan en ny politisk strid vara under uppsegling. Regeringen kan till slut tvingas gå fram med en övergångsbudget – samtidigt som Moderaterna nu ser över möjligheten att lägga fram med ett eget budgetalternativ..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Moderaterna

Dela artikeln

145 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternakan , lägga, egen, budgetutan att ha ny , regering på plats
SVT - 24 okt 18 kl. 15:43

Moderaterna: Vi står redo att lägga egen budget

Senast den 15 november ska riksdagen rösta om en ny budget. Om det inte finns någon regering innan dess är Moderaterna redo att lägga fram en egen budget, med eller utan Alliansen, bekräftar Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson..

DI - 24 okt 18 kl. 15:03

M redo att lägga egen budget

Moderaterna är redo att lägga en egen budget om det inte finns någon regering på plats innan den 15 november. Det säger Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson Elisabeth Svantesson till Aftonbladet..

SVT - 08 nov 18 kl. 13:25

Moderaterna lägger egen budget: ”Motförslag vi hoppas vinner”

Snart är det deadline för att lämna in en ny budgetproposition, men Sverige står fortsatt utan en ny regering. Moderaterna kommer att lägga fram en egen budget som partiet hoppas trumfar övergångsregeringens. Klockan 13.

Skånskan - 06 nov 15 kl. 16:24

Endast SD lägger fram egen budget

Eslöv Den styrande majoritetens budget för 2016 klubbades av kommunstyrelsen utan några större invändningar från oppositionen.
Bara Sverigedemokraterna valde att lägga en egen budget. Partiet föreslår där en skattehöjning på 15 öre.

Kristianstadsbladet - 23 maj 14 kl. 06:30

Moderaterna presenterar egen budget

I år delar Moderaterna och de övriga Allianspartierna på sig, vad gäller budgeten. Moderaterna vill sänka skatten med en krona på sikt.
Förvaltningarna har gjort sina prioriteringar, nu har partierna sagt sitt.

DN - 24 okt 18 kl. 14:54

M lägger egen budget – om ny regering dröjer

Om det inte finns en regering på plats den 15 november, kommer Moderaterna att lägga en egen budget.  Det säger M:s ekonomipolitiska talesperson Elisabeth Svantesson till Aftonbladet. .

Alliansfritt Sverige - 09 apr 14 kl. 11:40

Nu säger Reinfeldts egen budget sådant som han brukar raljera över – hur ska han hantera det här?

200 000 fler i arbete sedan 2006, skryter Moderaterna, arbetslinjen är bäst. Well, befolkningen i arbetsför ålder har ökat med 400 000 under samma tid, invänder andra. Det finns inget som säger att jobben blir fler när befolkningen ökar, arbetslinjen är bäst, svarar Moderaterna.

Sydöstran - 05 jun 18 kl. 14:46

Sargad Allians lägger egen budget

Sydöstran kan avslöja att Moderaterna, Kristdemokraterna och Centern nu väljer att lägga ett budgetförslag vid sittande möte under tisdagseftermiddagen på kommunstyrelsen..

Skånskan - 16 okt 15 kl. 05:50

Utbrytare lägger budget

Skurup Niklas Sjöberg, (M), Sven Rosengren (FP), Kent Olsson (M) och Anders Kristiansson (M) har lagt ett eget partipolitiskt obundet budgetförslag.
– Vi tycker inte att det är något som fungerar längre, säger Niklas Sjöberg (M).Niklas Sjöberg (M) var kommunstyrelsens ordförandande under de tre senaste mandatperioderna.

SR - 05 okt 16 kl. 15:18

Moderaterna kapar regerings budget med 450 miljoner inom kultur

Moderaterna väljer i sin skuggbudget att till skillnad från Sverigedemokraterna att lägga stor vikt vid att främja nyskapande kultur. Moderaterna vill med sin budget kapa regeringens budget för kultur, trossamfund och fritid med 450 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Transport åkte på konferens för 600.000

Tolv ledande företrädare för fackförbundet Transport har åkt på en internationell kongress i Singapore för 600 000 kronor, skriver  Aftonbladet..

DI - 5 minuter sedan

Kraftigt vinstlyft för Angry Birds-skaparen Rovio

Finska spelbolaget Rovio som ligger bakom Angry Birds gör ett rejält vinstlyft i tredje kvartalet..

DI - 5 minuter sedan

Gunnebo fokuserar på produkter och letar förvärv

Gunnebo söker aktivt efter förvärv inom affärsområdet Entrance Control..

DI - 5 minuter sedan

Humana slog resultatförväntningarna i tredje kvartalet

Omsorgsbolaget Humana redovisar en omsättning i linje med förväntan under tredje kvartalet. Resultatet var samtidigt bättre än väntat.  .

DI - 15 minuter sedan

Högre omsättning än väntat för Nibe

Nibe omsatte 5.785 miljoner kronor under det tredje kvartalet, 6 procent mer än väntade 5.445 Mkr..

DI - 10 minuter sedan

Balco dubblar vinsten men orderingången faller

Balkongbolaget Balco ökar både omsättningen och resultatet i det tredje kvartalet. .

DI - 15 minuter sedan

Stort vinsttapp för Arcus, prispress på vodka

Det norska vin- och spritbolaget Arcus, som Ratos satte på börsen för två år sedan, redovisar en stor resultatminskning för det tredje kvartalet. .

DI - 15 minuter sedan

Deflamo förbättrar resultatet och fortsätter översyn

First North-listade Deflamo hade ett rörelseresultat före avskrivningar om -1,6 miljoner kronor under det tredje kvartalet (-2,2)..

DI - 15 minuter sedan

Danska kabeljätten NKT vinstvarnar och vd lämnar

NKT Holding, det danska bolag som häromåret köpte ABB:s verksamheter inom högspänningskabel och därpå äger tre svenska kabelfabriker, sänker sin vinstprognos för i år. Samtidigt avgår vd..

DI - 30 minuter sedan

Recipharms vd och grundare säljer stort antal aktier

Recipharms vd Thomas Eldered har sålt nästan 1,6 miljoner av sina b-aktier vilket motsvarar 12,7 procent av hans totala aktieinnehav..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.