DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 14:18

DI - 19 okt 18 kl. 08:19

Roburfond tar majroitet i riktat nyemission från SiversFirst North-listade Sivers IMA har beslutat att genomföra en riktad nyemission om 7 miljoner aktier till en teckningskurs om 6:20 kronor per aktie. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sivers, North, Sivers IMA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Roburfond, tar, majroiteti , riktat, nyemissionfrån , Sivers
YLE - 26 sep 14 kl. 13:00

Helsingfors tillåter inte boende i husbåtar

- Helsingfors är säkert den enda stad i världen som inte tillåter boende i husbåtar i sina hamnar, säger Mervi Wennerstrand, ordförande för Husbåtsföreningen. Paret Wennerstrand trotsar myndigheterna och har bott i sin husbåt i över tio år. Husbåtarnas vara eller inte vara har ältats i åratal då ärendet bollats fram och tillbaka mellan stadens otaliga instanser.

BT - 30 dec 14 kl. 19:48

GT tar hotbrott till HD

Tidningen GT överklagar hovrättens dom mot en man som vid flera tillfällen riktat hot mot tidningens redaktion. Man vill ha mannen fälld för brott mot medborgerlig frihet, ett allvarligare brott än olaga hot. Tidningen GT överklagar hovrättens dom mot den högerextremist som vid flera tillfällen riktat hot mot tidningens redaktion, uppger SVT:s Västnytt.

Regeringen - 31 mar 15 kl. 08:56

Landsbygdsministern tar emot utredningen Service i glesbygd

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht tar emot slutbetänkandet av den särskilda utredaren Catharina Håkansson Boman den 31 mars. En särskild utredare fick i januari 2014 i uppdrag att undersöka förutsättningarna för ett stöd riktat till kommersiell service i de glesbygdsområden i landet som är särskilt sårbara och utsatta. Utredningen presenteras i Rosenbad, den 31 mars klockan 09.

Skånskan - 18 jan 16 kl. 14:00

Lions tar bort de sista spåren av julfirandet

Rydsgård Julgranarna har gjort sitt.
Termometern visade tio minusgrader när frivilliga från Lions plikttroget ägnade söndagsmorgonen åt viktig julstädning.Numera är det en årligt återkommande och välkommen insats, välkänd för kommunens husägare.

Expressen - 29 sep 17 kl. 17:25

Ikea tar bort skyltar – efter kritik från kunder

Flera kunder har riktat kritik mot Ikea för rumsskyltar som beskrivs som "könsstereotypa".Nu tar Ikea till sig av kritiken – och tar bort skyltarna.– De upplevdes som exkluderande och det är självklart inget vi vill förknippas med, säger Emil Eriksson, presskontakt på Ikea..

Alingsås tidning - 15 jan 16 kl. 13:51

Polisen: Sprängningen riktat mot bilägaren

Polisen utgår från att sprängningen på Östlyckan var riktat mot bilägaren. 
En krater i asfalten tyder på att mycket av sprängkraften gick nedåt.  Det sistnämnda kan vara förklaringen till att smällen, som hördes över stora delar av Alingsås vid femtiden på torsdagsmorgonen, inte förstörde särskilt mycket av bilen och att de andra bilarna på parkeringen klarade sig.

Nyheter 24 - 17 aug 11 kl. 10:26

Europas fotbollsfans tar kampen: "Supportrarna är viktigare än allt"


DOKUMENT. "Football Supporters Europe" slåss för svenska och europeiska supportrars rätt att vara fans för sina lag. HAMBURG.

Sydsvenskan - 06 mar 12 kl. 00:10

"Tar heder och ära av beslutsfattare"

Kritiken av tingsrättens agerande i fallet med den mördade kvinnan på Lugna gatan i Malmö är onyanserad. Det anser Fredrik Wersäll, president vid Svea hovrätt.
För kort tid sedan miste en kvinna livet och nu är hennes före detta man häktad för mord.

YLE - 06 maj 13 kl. 13:22

Haglund slätar ut konflikten

Försvarsminister Carl Haglund (SFP) tar kritiken som diplomaten René Nyberg riktat mot Finlands Rysslandspolitik med lugn. - Först och främst säger Nyberg det som vi ju har understrukit från statsmaktens sida. I dag ska Ryssland i första hand ses som en ekonomisk partner och granne.

YLE - 06 maj 13 kl. 13:24

Haglund slätar ut

Försvarsminister Carl Haglund (SFP) tar kritiken som diplomaten René Nyberg riktat mot Finlands Rysslandspolitik med lugn. - Först och främst säger Nyberg det som vi ju har understrukit från statsmaktens sida. I dag ska Ryssland i första hand ses som en ekonomisk partner och granne.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Expert: Undvik vanliga fallgropen – så får du rätt mot hantverkaren

Hantverkstjänster är en av de saker det klagas allra mest på. En utdragen ombyggnad eller felbyggt badrum kan bli både dyrt och påfrestande.  Konsumentvägledaren Kristina Westling tipsar om hur du undviker fällorna..

DI - 15 minuter sedan

Historiskt ras: Postnords vd vädjar om höjning av portot

Digitaliseringen har lett till ett historiskt ras i volymen fysiska brev som skickas i Sverige. Nu vädjar Postnords vd Håkan Ericsson i ett brev till ansvariga ministern Peter Eriksson om att successivt få höja brevportot, skriver Svenska Dagbladet. .

DI - 1 timme sedan

Sjöstedt om misstroendevotum: Inte med SD

Vänsterpartiet lär inte söka stöd hos Sverigedemokraterna om det blir aktuellt att försöka fälla den nya regeringen..

DI - 1 timme sedan

Recession och handelskrig är världens vd:ars största skräck

Världens vd:ar oroar sig över en ny recession, men amerikanerna sitter lugnare i båten. En ny undersökning visar att rädslan för att en recession sker under 2019 är störst i Asien och Latinamerika, medan USA endast rankar problemet på en tredjeplats..

DI - 1 timme sedan

Medlarsamtal har startat i hamnkonflikten

Medlarna i den pågående hamnkonflikten har inlett samtal med parterna – fyra dagar innan konfliktåtgärderna sätts in..

DI - 2 timmar sedan

Friskare framtid ger nya kostnader

En rad nya behandlingsmetoder är på väg att förändra hur vi framöver kommer att kunna behandla sjukdomar. "Vi står inför ett paradigmskifte", säger Johan Brun, senior medicinsk rådgivare på branschorganisationen Lif..

DI - 2 timmar sedan

Hifi-klubben stänger butik – växlar upp e-handeln: "Vi måste följa med tiden"

Ljud- och bildkedjan Hifi-klubben stänger en butik i Stockholm och ökar i stället sin närvaro på internet, skriver branschtidningen Market. Under året ska bolaget även bygga ut sin B2B-försäljning.  .

DI - 2 timmar sedan

Efter oljeprisraset: Saudisk satsning på turism i motvind

Den över 2000-åriga ökenstaden i Al-Ula förbereds för att bli juvelen i kronan när Saudiarabien försöker ge sig in i turistbranschen. Men landets internationellt skamfilade rykte kan sätta käppar i hjulet för kronprins Mohammed bin Salmans planer på att hitta nya inkomster i oljekrisens spår..

DI - 2 timmar sedan

Ferraris nya suv - favoritmonster med plats för familjen

En Ferrari för fyra – Di Weekends Carl-Johan Lejland har testkört GTC4Lusso. Jodå, även Ferrari ska lansera en suv. 2022 ska den helt nya modellen Purosangue visas upp.

DI - 3 timmar sedan

Trump lovar stor nyhet om nedstängningen

USA:s president Donald Trump antyder att det eventuellt snart kan komma en lösning på den pågående nedstängningen av delar av statsapparaten i USA, eller åtminstone någon form av förändring..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.