DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 22:51

DI - 19 okt 18 kl. 08:19

Roburfond tar majroitet i riktat nyemission från SiversFirst North-listade Sivers IMA har beslutat att genomföra en riktad nyemission om 7 miljoner aktier till en teckningskurs om 6:20 kronor per aktie. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sivers, North, Sivers IMA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Roburfond, tar, majroiteti , riktat, nyemissionfrån , Sivers
YLE - 26 sep 14 kl. 13:00

Helsingfors tillåter inte boende i husbåtar

- Helsingfors är säkert den enda stad i världen som inte tillåter boende i husbåtar i sina hamnar, säger Mervi Wennerstrand, ordförande för Husbåtsföreningen. Paret Wennerstrand trotsar myndigheterna och har bott i sin husbåt i över tio år. Husbåtarnas vara eller inte vara har ältats i åratal då ärendet bollats fram och tillbaka mellan stadens otaliga instanser.

BT - 30 dec 14 kl. 19:48

GT tar hotbrott till HD

Tidningen GT överklagar hovrättens dom mot en man som vid flera tillfällen riktat hot mot tidningens redaktion. Man vill ha mannen fälld för brott mot medborgerlig frihet, ett allvarligare brott än olaga hot. Tidningen GT överklagar hovrättens dom mot den högerextremist som vid flera tillfällen riktat hot mot tidningens redaktion, uppger SVT:s Västnytt.

Regeringen - 31 mar 15 kl. 08:56

Landsbygdsministern tar emot utredningen Service i glesbygd

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht tar emot slutbetänkandet av den särskilda utredaren Catharina Håkansson Boman den 31 mars. En särskild utredare fick i januari 2014 i uppdrag att undersöka förutsättningarna för ett stöd riktat till kommersiell service i de glesbygdsområden i landet som är särskilt sårbara och utsatta. Utredningen presenteras i Rosenbad, den 31 mars klockan 09.

Skånskan - 18 jan 16 kl. 14:00

Lions tar bort de sista spåren av julfirandet

Rydsgård Julgranarna har gjort sitt.
Termometern visade tio minusgrader när frivilliga från Lions plikttroget ägnade söndagsmorgonen åt viktig julstädning.Numera är det en årligt återkommande och välkommen insats, välkänd för kommunens husägare.

Expressen - 29 sep 17 kl. 17:25

Ikea tar bort skyltar – efter kritik från kunder

Flera kunder har riktat kritik mot Ikea för rumsskyltar som beskrivs som "könsstereotypa".Nu tar Ikea till sig av kritiken – och tar bort skyltarna.– De upplevdes som exkluderande och det är självklart inget vi vill förknippas med, säger Emil Eriksson, presskontakt på Ikea..

Alingsås tidning - 15 jan 16 kl. 13:51

Polisen: Sprängningen riktat mot bilägaren

Polisen utgår från att sprängningen på Östlyckan var riktat mot bilägaren. 
En krater i asfalten tyder på att mycket av sprängkraften gick nedåt.  Det sistnämnda kan vara förklaringen till att smällen, som hördes över stora delar av Alingsås vid femtiden på torsdagsmorgonen, inte förstörde särskilt mycket av bilen och att de andra bilarna på parkeringen klarade sig.

Nyheter 24 - 17 aug 11 kl. 10:26

Europas fotbollsfans tar kampen: "Supportrarna är viktigare än allt"


DOKUMENT. "Football Supporters Europe" slåss för svenska och europeiska supportrars rätt att vara fans för sina lag. HAMBURG.

Sydsvenskan - 06 mar 12 kl. 00:10

"Tar heder och ära av beslutsfattare"

Kritiken av tingsrättens agerande i fallet med den mördade kvinnan på Lugna gatan i Malmö är onyanserad. Det anser Fredrik Wersäll, president vid Svea hovrätt.
För kort tid sedan miste en kvinna livet och nu är hennes före detta man häktad för mord.

YLE - 06 maj 13 kl. 13:22

Haglund slätar ut konflikten

Försvarsminister Carl Haglund (SFP) tar kritiken som diplomaten René Nyberg riktat mot Finlands Rysslandspolitik med lugn. - Först och främst säger Nyberg det som vi ju har understrukit från statsmaktens sida. I dag ska Ryssland i första hand ses som en ekonomisk partner och granne.

YLE - 06 maj 13 kl. 13:24

Haglund slätar ut

Försvarsminister Carl Haglund (SFP) tar kritiken som diplomaten René Nyberg riktat mot Finlands Rysslandspolitik med lugn. - Först och främst säger Nyberg det som vi ju har understrukit från statsmaktens sida. I dag ska Ryssland i första hand ses som en ekonomisk partner och granne.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 45 minuter sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 1 timme sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 2 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 2 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 3 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 3 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 4 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 4 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 5 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.