DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 13:09

Liknande nyheter

Taggar: Roburfond, tar, majroiteti , riktat, nyemissionfrån , Sivers
YLE - 26 sep 14 kl. 13:00

Helsingfors tillåter inte boende i husbåtar

- Helsingfors är säkert den enda stad i världen som inte tillåter boende i husbåtar i sina hamnar, säger Mervi Wennerstrand, ordförande för Husbåtsföreningen. Paret Wennerstrand trotsar myndigheterna och har bott i sin husbåt i över tio år. Husbåtarnas vara eller inte vara har ältats i åratal då ärendet bollats fram och tillbaka mellan stadens otaliga instanser.

BT - 30 dec 14 kl. 19:48

GT tar hotbrott till HD

Tidningen GT överklagar hovrättens dom mot en man som vid flera tillfällen riktat hot mot tidningens redaktion. Man vill ha mannen fälld för brott mot medborgerlig frihet, ett allvarligare brott än olaga hot. Tidningen GT överklagar hovrättens dom mot den högerextremist som vid flera tillfällen riktat hot mot tidningens redaktion, uppger SVT:s Västnytt.

Regeringen - 31 mar 15 kl. 08:56

Landsbygdsministern tar emot utredningen Service i glesbygd

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht tar emot slutbetänkandet av den särskilda utredaren Catharina Håkansson Boman den 31 mars. En särskild utredare fick i januari 2014 i uppdrag att undersöka förutsättningarna för ett stöd riktat till kommersiell service i de glesbygdsområden i landet som är särskilt sårbara och utsatta. Utredningen presenteras i Rosenbad, den 31 mars klockan 09.

Skånskan - 18 jan 16 kl. 14:00

Lions tar bort de sista spåren av julfirandet

Rydsgård Julgranarna har gjort sitt.
Termometern visade tio minusgrader när frivilliga från Lions plikttroget ägnade söndagsmorgonen åt viktig julstädning.Numera är det en årligt återkommande och välkommen insats, välkänd för kommunens husägare.

Expressen - 29 sep 17 kl. 17:25

Ikea tar bort skyltar – efter kritik från kunder

Flera kunder har riktat kritik mot Ikea för rumsskyltar som beskrivs som "könsstereotypa".Nu tar Ikea till sig av kritiken – och tar bort skyltarna.– De upplevdes som exkluderande och det är självklart inget vi vill förknippas med, säger Emil Eriksson, presskontakt på Ikea..

Alingsås tidning - 15 jan 16 kl. 13:51

Polisen: Sprängningen riktat mot bilägaren

Polisen utgår från att sprängningen på Östlyckan var riktat mot bilägaren. 
En krater i asfalten tyder på att mycket av sprängkraften gick nedåt.  Det sistnämnda kan vara förklaringen till att smällen, som hördes över stora delar av Alingsås vid femtiden på torsdagsmorgonen, inte förstörde särskilt mycket av bilen och att de andra bilarna på parkeringen klarade sig.

Nyheter 24 - 17 aug 11 kl. 10:26

Europas fotbollsfans tar kampen: "Supportrarna är viktigare än allt"


DOKUMENT. "Football Supporters Europe" slåss för svenska och europeiska supportrars rätt att vara fans för sina lag. HAMBURG.

Sydsvenskan - 06 mar 12 kl. 00:10

"Tar heder och ära av beslutsfattare"

Kritiken av tingsrättens agerande i fallet med den mördade kvinnan på Lugna gatan i Malmö är onyanserad. Det anser Fredrik Wersäll, president vid Svea hovrätt.
För kort tid sedan miste en kvinna livet och nu är hennes före detta man häktad för mord.

YLE - 06 maj 13 kl. 13:22

Haglund slätar ut konflikten

Försvarsminister Carl Haglund (SFP) tar kritiken som diplomaten René Nyberg riktat mot Finlands Rysslandspolitik med lugn. - Först och främst säger Nyberg det som vi ju har understrukit från statsmaktens sida. I dag ska Ryssland i första hand ses som en ekonomisk partner och granne.

YLE - 06 maj 13 kl. 13:24

Haglund slätar ut

Försvarsminister Carl Haglund (SFP) tar kritiken som diplomaten René Nyberg riktat mot Finlands Rysslandspolitik med lugn. - Först och främst säger Nyberg det som vi ju har understrukit från statsmaktens sida. I dag ska Ryssland i första hand ses som en ekonomisk partner och granne.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Af Jochnick: Inflationen "mer eller i mindre i linje" med prognos

Vice riksbankschefen Kerstin af Jochnick anser att oktoberinflationen kom in "mer eller mindre i linje" med Riksbankens prognos, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Anders Rantén greppar ordförandeklubban i Terranet igen

Terranets styrelse har på måndagen valt styrelseledamoten och den tidigare styrelseordföranden Anders Rantén till ny styrelseordförande. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Magdalena Andersson: Upp till nästa regering att ändra i eventuell alliansbudget

En ny regering skulle kunna riva upp delar av en alliansbudget under 2019, om riksdagen röstar igenom en sådan i december. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister på väg in till eurogruppens möte på måndagen..

DI - 1 timme sedan

Stena Sessan har köpt aktier för 16,5 miljoner i Scandic Hotels

Scandic Hotels storägare Stena Sessan har den 14-15 november köpt drygt 206.000 aktier i hotellkedjan för omkring 16,5 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 1 timme sedan

EU-länderna stödjer brexitavtal men oense om framtida handelsavtal

De 27 EU-länderna stödjer det framförhandlade utträdesavtalet mellan EU och Storbritannien. Men de är mindre ense om den framtida handelsrelationen mellan EU och Storbritannien..

DI - 1 timme sedan

Möjlighet att investera i ett bolag som utvecklat en produkt vilken kan bidra till minskat antal självmord

Emotra har utvecklat en metod – EDOR® – som genom test av reaktivitetsmönster upptäcker särskild sårbarhet för självmordshandlingar hos deprimerade patienter. Bolaget har för tillfället patent i Sverige och Japan, och väntar på besked från Patentmyndigheter i EU, USA och Kanada. I mars 2017 gick Bolaget i mål med en multicenterstudie, EUDOR-A, med fler än 1500 deltagande patienter..

DI - 1 timme sedan

Styrelseordförande ökar innehavet i Semcon

Tore Bertilsson har den 16 november köpt 3 000 stycken aktier i Semcon där han är styrelseordförande. Aktierna köptes till kursen 49,85 kronor per aktie, till ett totalt pris av 149 550 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 1 timme sedan

Biogaias styrelsetopp säljer aktier för 1,6 miljoner kronor

Peter Rothschild har den 16 november sålt 4.700 stycken aktier i bioteknikbolaget Biogaia där han är styrelseordförande. .

DI - 1 timme sedan

Aktien gick stark efter Di:s köpråd – men slutet blev snopet

För ett år sedan lockades vi av bemanningsföretagets generösa utdelning, samtidigt hoppades vi på högre lönsamhet framöver. Så blev det inte. I juni kom istället ett bud på bolaget.

DI - 1 timme sedan

Metallvärdens styrelse vill genomföra företrädesemission på 10 miljoner kronor

Metallåtervinningsbolaget Metallvärdens styrelse föreslår att en extra bolagsstämma den 5 december godkänner en företrädesemission på drygt 10 miljoner kronor. Det framgår av kallelsen till stämman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.