Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 20:06

Expressen - 19 okt 18 kl. 05:44

Stopp i tunnelbanan – ersätts av bussRöda linjen på Stockholms tunnelbana har stoppats mellan Slussen och T-centralen på grund av urspårning, uppger SL.De uppmanar till att ta buss eller andra alternativa vägar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholms, Slussen, SL

Dela artikeln

253 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tunnelbanan, ersättsav , buss
Alingsås tidning - 15 aug 16 kl. 06:50

Tåg ersätts med buss

Det är stopp i tågtrafiken på sträckan Uddevalla-Öxnered på måndagsmorgonen. Tåg som berörs är Västtåg Uddevalla-Herrljunga-Borås. Inställda tåg ersätts med buss, meddelar Trafikverket.

Barometern - 18 jul 14 kl. 07:02

Nya tider när tåg ersätts av buss

Tidtabellerna ändras och tågen ersätts av bussar när tågspåren byts ut. Tågsträckan Hultsfred till Kalmar med Kustpilen ersätts av buss från och med i morgon, ­lördag. Då börjar ban­arbetet som kommer att pågå fram till och med den 7 augusti.

YLE - 04 nov 14 kl. 11:43

Tåg mellan Hangö och Karis ersätts med buss

Rälsbussen mellan Hangö och Karis ersätts med buss under tisdag (4.11) mitt på dagen fram till och med 16-tiden. Orsaken är att tidsgränsen för när rälsbussen ska in på service kom emot, enligt VR:s trafikcentral.

YLE - 25 aug 15 kl. 13:46

Tågtrafiken till Vasa ersätts med bussar

Tågen står stilla mellan Vasa och Seinäjoki. Orsaken är problem med styrningen av tågen. Hittills har två tåg mellan Vasa och Seinäjoki ersatts med bussar.

YLE - 25 aug 15 kl. 13:46

Tågen till Vasa ersätts med bussar

Tågtrafiken mellan Vasa och Seinäjoki står stilla. Orsaken är problem med styrningen av tågen. Hittills har två tåg mellan Vasa och Seinäjoki ersatts med bussar.

Skånskan - 20 okt 16 kl. 09:07

Tågtrafik ersätts med buss

Österlen Medan järnvägen mellan Ystad och Simrishamn byggs om för snabbare tågtrafik ersätts tågen med buss.På måndag börjar arbetet med att bygga om järnvägen mellan Ystad och Simrishamn. Arbetet är planerat att pågår fram till den 18 november.

YLE - 03 jul 13 kl. 11:49

M-tågen ersätts med bussar nästa vecka

På grund av förbättringsarbeten på Vandaforsbanan ställs tågtrafiken in helt och hållet nästa vecka, 11.7-17.7, mellan Norra Haga och Vandaforsen.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tåg ersätts med buss

Tågtrafiken står still mellan Avesta och Borlänge. Tågen ersätts med buss..

NT - 10 jan 13 kl. 22:20

Kustpilen ersätts med buss

Kustpilen mot Västervik ersätts på fredagsmorgonen av buss..

NT - 05 mar 13 kl. 04:36

Kustpilen ersätts med buss

Kustpilen ersätts på tisdagsmorgonen med buss..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Stureplanskvinnan misstänks ha blåst och drogat sina offer

Kring klassiska ”Svampen” – bland lyxkrogar och kändiselit i Stockholms innerstad – misstänks hon ha härjat: Den 45-åriga Stureplanskvinnan.24 män kan ha fallit offer för hennes metoder.Enligt misstankarna har flera av dem lockats bort från Stureplan blåsas på pengar – och drogas, erfar Expressen.

Expressen - 45 minuter sedan

Släpptes efter knivhot – nu misstänks han för mord

På onsdagen hittades en man död i sin säng på vandrarhemmet i Ulvsunda – knivhuggen till döds i bålen, enligt uppgifter till Expressen.Nu sitter två män anhållna misstänkta för mordet.En av männen greps på samma plats i helgen, då misstänkt för att ha dragit kniv mot en annan hyresgäst..

Expressen - 1 timme sedan

Sallmas mobil började brinna i – hennes ficka

24-åriga sjuksköterskestudenten Sallma Gadajsh satt med en patient när det plötsligt började ryka från hennes byxor. Det visade sig att hennes mobiltelefon brann. – Alla skrek och jag trodde inte att det var sant, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Stopp i tågtrafiken – brand på spårområdet

Det är stopp i tågtrafiken mellan Katrineholm och Flen.Orsaken är en brand på spårområdet..

Expressen - 1 timme sedan

Stor brand på sågverk – VMA utfärdat

Det brinner på ett sågverk i Sävar, strax utanför Umeå. Enligt SVT är branden fullt utvecklad och räddningstjänst arbetar med att bekända branden. Ett Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, är utfärdat.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen jagade maskerad man

Vid 17-tiden på torsdagen jagade Malmöpolisen en maskerad och beväpnad man i bostadsområdet Hermodsdal. – Han ska ha riktat vapnet mot en person. Vi rubricerar händelsen som försök till rån.

Expressen - 2 timmar sedan

E6 avstängd efter olycka med fem bilar

E6 mot Trelleborg är helt avstängd i riktning in mot staden efter en olycka på den västra infarten. Fem bilar ska vara inblandade och en person uppges vara fastklämd.Texten uppdateras.

Expressen - 2 timmar sedan

Kundernas ilska mot SAS inför strejkhotet

Monica Lindén, 58, och hennes sambo ska på semester till Italien.Men den hotande flygstrejken gör det osäkert om de kommer i väg – och nu växer kundernas ilska mot SAS.– Det går inte att få någon information om sin resa, säger Monica Lindén..

Expressen - 2 timmar sedan

Comhem nere – 100 000 kunder drabbas

Samtliga tjänster från Comhem ligger nere i norra Sverige.100 000 kunder är drabbade från Sundsvall och uppåt, bekräftar operatören..

Expressen - 2 timmar sedan

Prästen Annesophie hade sjal i SVT – hatas på nätet

Prästen Annesophie Färdigh höll predikan i gudstjänsten som sändes i SVT på påskdagen.På huvudet bar hon en sjal – vilket skapade en hatstorm mot henne efteråt. – De säger att jag provocerar genom att bära slöja efter det hemska som hände kristna i Sri Lanka, säger hon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.