Expressen > Nyheter

Sunday, 18 November, 21:42

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tunnelbanan, ersättsav , buss
Alingsås tidning - 15 aug 16 kl. 06:50

Tåg ersätts med buss

Det är stopp i tågtrafiken på sträckan Uddevalla-Öxnered på måndagsmorgonen. Tåg som berörs är Västtåg Uddevalla-Herrljunga-Borås. Inställda tåg ersätts med buss, meddelar Trafikverket.

Barometern - 18 jul 14 kl. 07:02

Nya tider när tåg ersätts av buss

Tidtabellerna ändras och tågen ersätts av bussar när tågspåren byts ut. Tågsträckan Hultsfred till Kalmar med Kustpilen ersätts av buss från och med i morgon, ­lördag. Då börjar ban­arbetet som kommer att pågå fram till och med den 7 augusti.

YLE - 04 nov 14 kl. 11:43

Tåg mellan Hangö och Karis ersätts med buss

Rälsbussen mellan Hangö och Karis ersätts med buss under tisdag (4.11) mitt på dagen fram till och med 16-tiden. Orsaken är att tidsgränsen för när rälsbussen ska in på service kom emot, enligt VR:s trafikcentral.

YLE - 25 aug 15 kl. 13:46

Tågtrafiken till Vasa ersätts med bussar

Tågen står stilla mellan Vasa och Seinäjoki. Orsaken är problem med styrningen av tågen. Hittills har två tåg mellan Vasa och Seinäjoki ersatts med bussar.

YLE - 25 aug 15 kl. 13:46

Tågen till Vasa ersätts med bussar

Tågtrafiken mellan Vasa och Seinäjoki står stilla. Orsaken är problem med styrningen av tågen. Hittills har två tåg mellan Vasa och Seinäjoki ersatts med bussar.

Skånskan - 20 okt 16 kl. 09:07

Tågtrafik ersätts med buss

Österlen Medan järnvägen mellan Ystad och Simrishamn byggs om för snabbare tågtrafik ersätts tågen med buss.På måndag börjar arbetet med att bygga om järnvägen mellan Ystad och Simrishamn. Arbetet är planerat att pågår fram till den 18 november.

YLE - 03 jul 13 kl. 11:49

M-tågen ersätts med bussar nästa vecka

På grund av förbättringsarbeten på Vandaforsbanan ställs tågtrafiken in helt och hållet nästa vecka, 11.7-17.7, mellan Norra Haga och Vandaforsen.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tåg ersätts med buss

Tågtrafiken står still mellan Avesta och Borlänge. Tågen ersätts med buss..

NT - 10 jan 13 kl. 22:20

Kustpilen ersätts med buss

Kustpilen mot Västervik ersätts på fredagsmorgonen av buss..

NT - 05 mar 13 kl. 04:36

Kustpilen ersätts med buss

Kustpilen ersätts på tisdagsmorgonen med buss..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Marys tal till hela världen: "Är vår tids största hot"

Kronprinsessan Mary är ambassadör för WHO. Nu sätter hon ner foten – och kräver en uppryckning när det gäller kampen mot antibiotikaresistens. – Jag är övertygad om att det här är ett av vår tids största hot mot människor och djur, säger hon.

Expressen - 45 minuter sedan

Politisk kris i Israel – men inget nyval

Försvarsminister Avigdor Liebermans avgång har försatt Israel i en politisk kris. Söndagens förhandlingar mellan premiärministern och finansministern har inte gett några konkreta resultat – men något nyval är inte aktuellt. – Det vore oansvarigt att i nuläget utlysa nyval i Israel, säger premiärministern Benjamin Netanyahu i ett tv-sänt tal till nationen på söndagen.

Expressen - 45 minuter sedan

Sophia, 29, ryter ifrån mot gravidråden: ”Blir irriterad”

Bloggaren och kroppspositivisten Sophia Anderberg har varit gravid i tre veckor.Men redan har hon överösts med oönskade råd, tips och ifrågasättanden – och vissa kommentarer är skadliga, menar hon.– Jag blir irriterad på att folk ska lägga sig i det jag gör, säger Sophia..

Expressen - 1 timme sedan

Malins lycka i morse – vann 100 000 kronor

Malin Raab Obermayr, 50, från Växjö gjorde som många andra. Hon köpte en Trisslott samtidigt som hon köpte något annat, i det här fallet mjölk.I morse skrapade Malin fram 100 000 kronor och fick på köpet en stor grattiskram av Tilde de Paula..

Expressen - 2 timmar sedan

Lagar som kan försenas under regeringskrisen

Sverige väntar fortfarande på en ny regering. Till dess förhåller sig regeringen passiv till nya lagar – men riksdagen kan fortfarande ta initiativ till lagförslag genom utskotten. – Det finns ingenting i detta läge som hindrar dem från att göra det, säger grundlagsexperten Joakim Nergelius.

Expressen - 1 timme sedan

Tjuvar härjar på Emporia – stör ut låsen på bilar

På kort tid har fem bilar på köpcentrat Emporias parkering tömts på värdesaker. I flera fall saknas spår som tyder på att tjuvarna använt verktyg för att bryta sin in.Polisen misstänker att tjuvarna i stället använt olagliga sändare som stör ut billåsen..

Expressen - 2 timmar sedan

USA:s fredsplan för Mellanöstern snart klar

Inom kort kommer Donald Trump och hans administration lägga fram den fredsplan för Mellanöstern som man har jobbat med de två senaste åren, rapporterar Axios..

Expressen - 2 timmar sedan

Deras söner sköts ihjäl – berättar om sorgen

Eva Färjsjö och Carolina Sinisalo har både förlorat sina söner i dödsskjutningar. Under söndagen samlades de tillsammans med en stor skara människor på Sergels torg i Stockholm i en manifestation mot det dödiga våldet.Både Eva Färjsjö och Carolina Sinisalo berättar nu i Expressen TV om sorgen och saknaden efter sina bortgångna söner.

Expressen - 2 timmar sedan

Prinsessan Madeleines hjälp – barnflicka från England

Bopålarna är numera placerade i Miami, Florida för prinsessan Madeleine, hennes make och deras tre barn.Där har Madde anställt en barnflicka – som kommer från England – skriver Svensk Damtidning.– Vi har en fast regel när det gäller barnflickorna, och det är att aldrig nämna dem vid namn.

Expressen - 2 timmar sedan

May: Om ni gör er av med mig riskerar brexit att fördröja

Theresa May slår nu tillbaka mot upprorsmakarna som vill peta henne på grund av missnöjet med det omstridda brexitavtalet.–  Det här handlar inte om mig. Det handlar om nationens bästa, säger premiärministern till Sky News..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.