Expressen > Nyheter

Saturday, 19 January, 13:31

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tunnelbanan, ersättsav , buss
Alingsås tidning - 15 aug 16 kl. 06:50

Tåg ersätts med buss

Det är stopp i tågtrafiken på sträckan Uddevalla-Öxnered på måndagsmorgonen. Tåg som berörs är Västtåg Uddevalla-Herrljunga-Borås. Inställda tåg ersätts med buss, meddelar Trafikverket.

Barometern - 18 jul 14 kl. 07:02

Nya tider när tåg ersätts av buss

Tidtabellerna ändras och tågen ersätts av bussar när tågspåren byts ut. Tågsträckan Hultsfred till Kalmar med Kustpilen ersätts av buss från och med i morgon, ­lördag. Då börjar ban­arbetet som kommer att pågå fram till och med den 7 augusti.

YLE - 04 nov 14 kl. 11:43

Tåg mellan Hangö och Karis ersätts med buss

Rälsbussen mellan Hangö och Karis ersätts med buss under tisdag (4.11) mitt på dagen fram till och med 16-tiden. Orsaken är att tidsgränsen för när rälsbussen ska in på service kom emot, enligt VR:s trafikcentral.

YLE - 25 aug 15 kl. 13:46

Tågtrafiken till Vasa ersätts med bussar

Tågen står stilla mellan Vasa och Seinäjoki. Orsaken är problem med styrningen av tågen. Hittills har två tåg mellan Vasa och Seinäjoki ersatts med bussar.

YLE - 25 aug 15 kl. 13:46

Tågen till Vasa ersätts med bussar

Tågtrafiken mellan Vasa och Seinäjoki står stilla. Orsaken är problem med styrningen av tågen. Hittills har två tåg mellan Vasa och Seinäjoki ersatts med bussar.

Skånskan - 20 okt 16 kl. 09:07

Tågtrafik ersätts med buss

Österlen Medan järnvägen mellan Ystad och Simrishamn byggs om för snabbare tågtrafik ersätts tågen med buss.På måndag börjar arbetet med att bygga om järnvägen mellan Ystad och Simrishamn. Arbetet är planerat att pågår fram till den 18 november.

YLE - 03 jul 13 kl. 11:49

M-tågen ersätts med bussar nästa vecka

På grund av förbättringsarbeten på Vandaforsbanan ställs tågtrafiken in helt och hållet nästa vecka, 11.7-17.7, mellan Norra Haga och Vandaforsen.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tåg ersätts med buss

Tågtrafiken står still mellan Avesta och Borlänge. Tågen ersätts med buss..

NT - 10 jan 13 kl. 22:20

Kustpilen ersätts med buss

Kustpilen mot Västervik ersätts på fredagsmorgonen av buss..

NT - 05 mar 13 kl. 04:36

Kustpilen ersätts med buss

Kustpilen ersätts på tisdagsmorgonen med buss..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Förare gick till attack med machete efter frontalkrock

Efter frontalkrocken gick den 21-årige mannen till attack.Vittnen har berättat om ett högljutt bråk – därefter ska den ene föraren ha dragit fram en ”macheteliknande kniv”.– Jag vände mig om för att gå därifrån, då fick jag ett hugg i huvudet, säger offret i förhör..

Expressen - 15 minuter sedan

Sjöstedt: Har smidit planer med facken

Han har hotat att väcka misstroende mot den nya regeringen om de inför marknadshyror eller försämrar arbetsrätten.Nu avslöjar V-ledaren Jonas Sjöstedt att partiet förbereder hur de ska få igenom ytterligare V-förslag.– Vi har talat intensivt med fackföreningsrörelsen och smidit planer, säger han i Ekots lördagsintervju..

Expressen - 1 timme sedan

Meghans dyra gravidstil – trenchcoat för 50 000

Hertiginnan av Sussex är som bekant gravid och väntar sitt första barn i vår.Meghans gravidstil när det gäller hennes klädval är inte billig.Vad sägs om en trenchcoat från Oscar de la Renta för i runda slängar 50 000 kronor?.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Man rånades på Malmö FF-biljetter

Under natten har MFF-supportrar köat för att säkra en biljett till Malmös möte med Chelsea. Biljetterna började säljas klockan 10.En kvart senare rånades en trogen MFF-supporter i 50-årsåldern på sina biljetter precis utanför stadion, enligt en anmälan till polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Man livshotande skadad – blev påkörd under arbete

En man har förts till sjukhus sedan han blivit påkörd vid E16 vid Ornäs i Borlänge kommun.– Det är livshotande skador det handlar om, säger Tommy Lindh, presstalesperson vid polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Man rånades på MFF-biljetter

Under natten har MFF-supportrar köat för att säkra en biljett till Malmös möte med Chelsea. Biljetterna började säljas klockan 10.En kvart senare rånades en man i 50-årsåldern på sina biljetter precis utanför stadion, enligt en anmälan till polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

TV: Se nya avsnittet av ”Kungafamiljen”

 .

Expressen - 2 timmar sedan

MP och L överens om skolan: ”Höll i pennan tillsammans”

Skolpolitiken har varit en stridsfråga mellan Liberalerna och Miljöpartiet.Källor berättar nu för Svenska Dagbladet om de hemliga slutförhandlingarna, där Björklund och Fridolin kunde enas.– De höll typ i pennan tillsammans, säger en källa till SvD..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisen: Man rånades på MFF-biljetter

Under natten har MFF-supportrar köat för att säkra en biljett till Malmös möte med Chelsea. Biljetterna började säljas klockan 10.En kvart senare rånades en man i 50-årsåldern på sina biljetter precis utanför stadion, enligt en anmälan till polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Ewa, 66, skänkte bort sin livmoder

BROTTKÄRR. Ewa Rosén, 66, tvekade aldrig att donera sin livmoder.När sonens bästa vänner saknade donator var beslutet enkelt – trots att det skulle innebära en elva timmar lång och komplicerad operation.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.