YLE > Finland

Thursday, 18 April, 12:29

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Esbo ska återvinna sandningsgruset – ”Detta borde ses som en miljögärning"

Tiotusentals ton grus används varje vinter för att vinna över halka. Den sanden har tidigare bara behandlats som avfall, nu ska Esbo börja återvinna gruset åtminstone delvis..

YLE - 1 timme sedan

Attendos servicehem Pärla i Kimito fylls äntligen - har stått tomt sedan vintern

Juhala bostadsenhet för personer med utvecklingsstörning avslutar sin verksamhet i Bjärnå och flyttar till Attendos servicehem Pärla i Kimito. Det meddelar KTO under en presskonferens i Kimito..

YLE - 1 timme sedan

Valmet Automotive rekryterar tusen nya arbetstagare i år

Valmet Automotive meddelar i ett pressmeddelande att de rekryterar tusen nya arbetstagare i år. Nya arbetstagare rekryteras till både fabriken i Nystad och Salo..

YLE - 1 timme sedan

Matti Koivurinta kastades ut ur den stiftelse han själv grundat

Åbo hovrätt anser att han ska tvingas avgå eftersom han systematiskt låtit bli att delta i Matti Koivurinta-stiftelsens styrelsemöten och på så vis sett till att stiftelsen inte kunnat sköta sina uppgifter..

YLE - 20 timmar sedan

Samlingspartiet vann där de rikaste bor, SDP i områden med hög arbetslöshet - se sambanden där du bor

Vi har analyserat samband mellan befolkningsstruktur och valresultat. Titta hur det ser ut i landets röstningsområden i vår grafik..

YLE - 2 timmar sedan

Timo Soini från De blå ställer inte upp i Europaparlamentsvalet - partierna kompletterar sina listor i dag

I dag är det sista dagen för partierna att meddela vem de ställer upp i Europaparlamentsvalet. Tidsfristen löper ut klockan 16. På förmiddagen blev det klart att Timo Soini inte ställer upp..

YLE - 2 timmar sedan

Vem ställer upp i Europaparlamentsvalet? De sista namnen klarnar i dag

I dag är det sista dagen för partierna att meddela vem de ställer upp i Europaparlamentsvalet. Tidsfristen löper ut klockan 16. En av de spännande frågorna är huruvida Timo Soini från De blå kandiderar, och om nya överraskningsnamn dyker upp på slutrakan..

YLE - 2 timmar sedan

Båtkollisionen i Nagu i juli 2018 utredd - två rekommendationer görs

Ett barn och två vuxna skadades allvarligt då två motorbåtar krockade med varandra norr om Nagu i juli 2018. Olycksutredningscentralen har undersökt olyckan och ger två rekommendationer: det behövs dels mer utbildning i akutsjukvård, dels en bättre ledning av akutsjukvårdsinsatserna..

YLE - 4 timmar sedan

Tillverkningen av Reino- och Aino-tofflorna fortsätter utomlands - Finlayson köper varumärkena

Textiltillverkaren Finlayson och dess ägare köper Reino- och Aino-tofflornas varumärken. De nya ägarna vill garantera att finländarna också i framtiden får tassa omkring i de populära tofflorna..

YLE - 6 timmar sedan

Bedömning av pressfriheten: Norge etta, Finland tvåa - och Somalia klättrar

Organisationen Reportrar utan gränser har publicerat sin årliga lista på hur pressfriheten fungerar runtom i världen. I rankingen har Finland klättrat från fyra till tvåa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.