Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 22 April, 22:00

Blekinge Läns tidning - 19 okt 18 kl. 00:01

Litet, grönt och förnybart är vackert – också i framtidenElmarknaden har genomgått stora förändringar sedan avregleringen inleddes i mitten av 1990-talet. Förändringstakten kommer att öka i framtiden, spår VD:n på Rödeby Energi AB i Blekinge, P-G Johansson. Det gör det ännu viktigare att ha ett litet lokalt elbolag som kraftleverantör..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
VD, Rödeby Energi AB, Blekinge, Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Litet, gröntoch , förnybartär , vackertockså i , framtiden
Sydöstran - 19 okt 18 kl. 00:01

Litet, grönt och förnybart är vackert – också i framtiden

Elmarknaden har genomgått stora förändringar sedan avregleringen inleddes i mitten av 1990-talet. Förändringstakten kommer att öka i framtiden, spår VD:n på Rödeby Energi AB i Blekinge, P-G Johansson. Det gör det ännu viktigare att ha ett litet lokalt elbolag som kraftleverantör..

Sydsvenskan - 23 okt 11 kl. 12:56

Kyoto som i ett litet nafs

Foto: Andreas Offesson/Vagabond
Sushi, te och sake bjuder på intressanta ingångar till Japans gamla huvudstad Kyoto.
En doft av brasrök sprider sig inne i köket. Kitamura öppnar den gnissliga spisluckan och stoppar in en näve ved.

Expressen - 11 sep 13 kl. 14:01

Zoe Saldana har gift sig: "Vackert bröllop"

Zoe Saldana är nygift. Skådespelerskan och hennes stora kärlek Marco Perego sa ja till varandra i sommarvärmens London. - Det var ett litet, men romantiskt och vackert bröllop, säger en uppgiftslämnare till Us Weekly..

DI - 26 mar 15 kl. 13:37

Skivor: Andäktigt vackert

Bob DylanShadows in the night (Columbia)4 poäng Det är 75-årsfest för din morbror. Något geni i släkten kom på idén att hyra en karaokeanläggning. När morbror framåt småtimmarna själv känner sig hågad – och väljer en låt av Frank Sinatra –  inser alla sitt misstag och spanar efter nödutgången.

Dalarnas tidningar - 19 feb 11 kl. 06:00

Från stort till litet
- så fixar Inga-Maj med praktiska lösningar

[FALUN] För knappt fyra år sedan flyttade Inga-Maj och maken Håkan från ett hus på 110 kvadrat till ett på 56. Att få plats med allt och anpassa sig till en mindre yta är nog en utmaning för de flesta, men med praktiska lösningar har Inga-Maj fixat ett vackert och funktionellt hem, som inte på något sätt känns trångt. Och hon stortrivs.

Barometern - 22 apr 14 kl. 15:06

Litet torp namngav Funkabo

Funkabo blev under 1950-talet Kalmars första större förort. Dit flyttade de som var trångbodda i centrum, ungdomar och de som övergav jord och skog för livet i stan. Det blev ett ny­byggarsamhälle med många barn och en hel del växtverk.

Kristianstadsbladet - 10 sep 12 kl. 06:30

Genomarbetad Tosca i ett litet lyckat format

Malmö Operas turné - premiär på Borgen i Osby 8 september.
Puccinis olycksaliga titel- figur Tosca har på senare år dött ett par storslagna operadödar runtom i Skåne: fallit ned i fondens djup på Storan i Malmö, kastat sig från den höga skyddsvallen på Citadellet i Landskrona och stuckit sin kniv i bröstet på Hovdala slott. Men i operans värld handlar det mindre om liv och död än om hur det låter när man lever och dör, och inte minst Tosca bjuder sannerligen på vokalt raffinerade sortier från livets tiljor där alla dör i slutet.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 13 kl. 04:00

"Vi har ett eget litet slutspel framför oss"

Ett vackert straffmål kan betyda mycket. Bland annat en lämnad jumboplats. "Psykologiskt viktigt", säger Mathias Tjärnqvist..

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 15 kl. 04:00

Roligt, råbarkat, vackert!

I isländske skådespelaren Benedikt Erlingssons regidebut är djuren och människorna ganska lika. Speciellt hästarna och människorna. Och här handlar det inte så mycket om unika människoexemplar som kan tala med hästar eller speciella hästar som är extra perceptiva för mänskliga känslor, utan om att vi alla styrs av naturen och våra medfödda (mycket) starka drifter.

SVT Debatt - 05 dec 16 kl. 14:27

”Är julen verkligen förstörd av ett litet barn som vill vara fin? ”

”Reglerna var redan satta kring vad som var vackert och vad som var svenskt. En sån som jag kan aldrig bli mer än bara fin för att vara en av min sort”, skriver Mina Dennert..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Bil togs i beslag efter misstänkt drograttfylleri

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Dödstal stiger ännu efter husras i Brasilien

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Delfinerna sprattlade till liv i Borås

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Bönderna hoppas på rejäla vårregn

Bort med finvädret – låt regnet skölja ned över hela landet i rikliga mängder. Bönderna ber om regn, eftersom grödorna som redan såtts behöver mycket vatten. Förra årets torka märks nu tydligt i lantbrukarnas plånböcker..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Analytiker: Frankrike spelar dubbelt i Libyen

Den internationellt erkända enhetsregeringen i Libyen attackerar Frankrike för dubbelspel och för att stödja krigsherren Khalifa Haftar som attackerar regeringsstyrkorna i huvudstaden Tripoli. Analytiker anser att Frankrike säger en sak i offentligheten men gör något annat i realiteten..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Marvel har släppt alla bonusscener

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stora butiker slutar sälja engångsgrillar

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Spanskt valfokus: Katalonien och extremhögern

Spanien går till val för tredje gången på mindre än fyra år. Frågan om Kataloniens status dominerar – och öppnar upp politikens finrum för högerextrema Vox. Socialistpartiet blir störst.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man häktad efter skottlossning i Malmö

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

J-Lo gör romantisk komedi med Owen WilsonOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.