SVT > Inrikes

Thursday, 13 December, 22:29

SVT - 18 okt 18 kl. 20:59

Morgan Johansson (S): ”För få klarar testerna till polisutbildningen”Tillräckligt många sökande klarar inte antagningstesterna. Det är den främsta anledningen till att Polishögskolan inte klarar att fylla platserna, tror inrikesminister Morgan Johansson (S)..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Johansson, Polishögskolan, Morgan Johansson

Dela artikeln

214 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, JohanssonS För , , klarar, testernatill , polisutbildningen
SVT - 05 nov 15 kl. 22:19

Morgan Johansson: ”I en mening finns en gräns för vad vi klarar”

I Tyskland hårdnar tonen i flyktingpolitiken. Men oavsett har många människor på flykt, som nu befinner sig i Tyskland, är åsikten att Sverige är ett bättre land att söka asyl i. Samtidigt meddelar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) i dag att Sverige kanske inte längre kan erbjuda boende för flyktingar..

Affärsvärlden - 17 feb 15 kl. 07:56

JP Morgan: Så länge klarar sig de grekiska bankerna innan säkerheterna tar slut

JP Morgan har gjort en bedömning av hur lång tid som återstår innan de grekiska bankerna inte längre har några säkerheter för nya lån..

GT - 04 okt 14 kl. 13:10

Johansson tror Gais klarar sig: "Absolut"

GÖTEBORG. Anfallsesset Joel Johansson har haft ett skadehelvete i år. Nu ska 28-åringen göra allt för att rädda Gais kvar i superettan.

Cornucopia - 18 maj 17 kl. 09:48

Polis, vapenägare, brottsoffer? Ygeman och Morgan firar med tårta!

Medan poliser och polisen går på knäna, laglydiga vapenägare förföljs och brottsoffer överges så firar inrikesminister Anders Ygeman och justitieminister Morgan Johansson sin verkningslösa ministär med tårta. Avståndet till verkligheten kunde inte vara längre.
.

SR - 03 mar 16 kl. 18:03

Johansson: Vi klarar inte Migrationsverkets högsta prognos

Migrations- och justitieminister Morgan Johansson säger i dag att Sverige inte klarar att ta emot 140 000 nya flyktingar i år, som är den högsta prognos som Migrationsverket lämnat. Miljöpartiets ledning sa så sent som i helgen att Sverige kan klara det..

DI - 04 feb 16 kl. 12:56

Johansson om flyktingkrisen: Vi klarar inte högsta nivån

Migrationsminister Morgan Johansson varnar för att flyktingkrisen inte är över för Sveriges del. Sverige skulle inte klara av 140.000 nya asylsökande, enligt honom..

SvD - 04 feb 16 kl. 14:58

Johansson: Vi ska helst under den lägsta prognosen

Migrationsverket räknar med att antalet asylsökande landar mellan 70 000 och 140 000 för 2016. Men enligt migrationsminister Morgan Johansson klarar Sverige inte av den högre siffran: – Vi måste styra mot det lägsta scenariot och helst under det, säger han..

SvD - 08 nov 15 kl. 09:50

Romson vill flytta fokus: ”Europa klarar av detta”

Nu kommenterar Sveriges vice statsminister, Miljöpartiets språkrör, Åsa Romson presskonferensen tidigare i veckan där migrationsminister Morgan Johansson sa att gränsen är nådd för hur många flyktingar Sverige kan ta emot..

DN - 27 apr 16 kl. 16:25

Migrationsministern: Med de de nivåerna klarar vi flyktingmottagandet


Regeringens åtgärder har haft effekt och därför minskar nu flyktingströmmen till Sverige. Den bedömningen gör migrationsminister Morgan Johansson (S). Men Moderaterna vill fortfarande ha en paus i flyktingmottagandet..

DN - 27 apr 16 kl. 16:25

Migrationsministern: Med de här nivåerna klarar vi flyktingmottagandet


Regeringens åtgärder har haft effekt och därför minskar nu flyktingströmmen till Sverige. Den bedömningen gör migrationsminister Morgan Johansson (S). Men Moderaterna vill fortfarande ha en paus i flyktingmottagandet..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

SJ-system hackat – samtliga lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

SVT - 30 minuter sedan

Konto startat av SD-riksdagsledamot spred kvinnohat

Under flera år har kvinnoförnedrande inlägg publicerats på nätforumet Flashback av användaren ”SinX”. Kontot startades av den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Jonas Millard, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 1 timme sedan

Tekniska problem på SVT Nyheter

För närvarande råder tekniska problem på SVT Nyheters sajt och i nyhetsappen..

SVT - 3 timmar sedan

Vit jul i stora delar av landet

Chansen till en vit jul är god i år i större delen av norra och mellersta Sverige, och kanske i de sydligare delarna också, med undantag för allra längst söderut. Det säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

SVT - 6 timmar sedan

Löfvens Thailand-känga till Åkesson

– Jag noterar att några kan åka till Thailand. Nej, det gäller att få en regering på plats, nu är det Sverige som gäller först. Så säger Stefan Löfven med anledning av den kärvande regeringsbildningen med udden riktad mot Jimmie Åkesson..

SVT - 6 timmar sedan

Frankrike har gjort internationell efterlysning av misstänkte attentatsmannen i Strasbourg

Frankrike har skickat ut en internationell efterlysning på den 29-årige man som är misstänkt för att ha dödat tre personer och skadat över tio efter skjutningen på julmarknaden i Strasbourg på tisdagskvällen. Svensk säkerhetspolis säger att den i nuläget inte kan se något samband mellan den terrormisstänke som anhållits av svensk åklagare i dag och attacken i Strasbourg..

SVT - 6 timmar sedan

Terroranalytiker: Säpo får information om planerade terrorattentat varannan dag

Varannan dag tar Säkerhetspolisen del av uppgifter om personer som uttryckt en vilja om att genomföra attentat mot Sverige. Det uppger Filip Ahlin som är analytiker inom terrorism på Försvarshögskolan. Han konstaterar även att terrorhotet i Sverige är oförändrat på en höjd nivå – en trea på den femgradiga skalan..

SVT - 8 timmar sedan

Pucko återkallas – glas kan lossna

Arla återkallar chokladdrycken Pucko eftersom glas kan lossna när flaskan öppnas. Det gäller flaskor om 270 ml med bäst före datum 26 september 2019..

SVT - 9 timmar sedan

Nytt åtal efter stölder vid Myntkabinettet – ytterligare kupp kan ha uppdagats

En tidigare anställd vid Kungliga myntkabinettet åtalas nu för grovt häleri. Mannen misstänks ha sålt stulna mynt från museet till ett värde av nästan fyra miljoner kronor..

SVT - 9 timmar sedan

Morgonstudion beklagar rubrikskylt

En rubrikskylt i torsdagens Morgonstudion har fått uppmärksamhet och kritik. I texten stod: ”Ja till ’servett-skiss-budget’ ” under ett avsnitt i Morgonstudion där budgetomröstningen i riksdagen avhandlades..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.