SVT > Inrikes

Monday, 18 February, 14:19

SVT - 18 okt 18 kl. 20:59

Morgan Johansson (S): ”För få klarar testerna till polisutbildningen”Tillräckligt många sökande klarar inte antagningstesterna. Det är den främsta anledningen till att Polishögskolan inte klarar att fylla platserna, tror inrikesminister Morgan Johansson (S)..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Johansson, Polishögskolan, Morgan Johansson

Dela artikeln

214 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, JohanssonS För , , klarar, testernatill , polisutbildningen
SVT - 05 nov 15 kl. 22:19

Morgan Johansson: ”I en mening finns en gräns för vad vi klarar”

I Tyskland hårdnar tonen i flyktingpolitiken. Men oavsett har många människor på flykt, som nu befinner sig i Tyskland, är åsikten att Sverige är ett bättre land att söka asyl i. Samtidigt meddelar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) i dag att Sverige kanske inte längre kan erbjuda boende för flyktingar..

Affärsvärlden - 17 feb 15 kl. 07:56

JP Morgan: Så länge klarar sig de grekiska bankerna innan säkerheterna tar slut

JP Morgan har gjort en bedömning av hur lång tid som återstår innan de grekiska bankerna inte längre har några säkerheter för nya lån..

GT - 04 okt 14 kl. 13:10

Johansson tror Gais klarar sig: "Absolut"

GÖTEBORG. Anfallsesset Joel Johansson har haft ett skadehelvete i år. Nu ska 28-åringen göra allt för att rädda Gais kvar i superettan.

Cornucopia - 18 maj 17 kl. 09:48

Polis, vapenägare, brottsoffer? Ygeman och Morgan firar med tårta!

Medan poliser och polisen går på knäna, laglydiga vapenägare förföljs och brottsoffer överges så firar inrikesminister Anders Ygeman och justitieminister Morgan Johansson sin verkningslösa ministär med tårta. Avståndet till verkligheten kunde inte vara längre.
.

SR - 03 mar 16 kl. 18:03

Johansson: Vi klarar inte Migrationsverkets högsta prognos

Migrations- och justitieminister Morgan Johansson säger i dag att Sverige inte klarar att ta emot 140 000 nya flyktingar i år, som är den högsta prognos som Migrationsverket lämnat. Miljöpartiets ledning sa så sent som i helgen att Sverige kan klara det..

DI - 04 feb 16 kl. 12:56

Johansson om flyktingkrisen: Vi klarar inte högsta nivån

Migrationsminister Morgan Johansson varnar för att flyktingkrisen inte är över för Sveriges del. Sverige skulle inte klara av 140.000 nya asylsökande, enligt honom..

SvD - 04 feb 16 kl. 14:58

Johansson: Vi ska helst under den lägsta prognosen

Migrationsverket räknar med att antalet asylsökande landar mellan 70 000 och 140 000 för 2016. Men enligt migrationsminister Morgan Johansson klarar Sverige inte av den högre siffran: – Vi måste styra mot det lägsta scenariot och helst under det, säger han..

SvD - 08 nov 15 kl. 09:50

Romson vill flytta fokus: ”Europa klarar av detta”

Nu kommenterar Sveriges vice statsminister, Miljöpartiets språkrör, Åsa Romson presskonferensen tidigare i veckan där migrationsminister Morgan Johansson sa att gränsen är nådd för hur många flyktingar Sverige kan ta emot..

DN - 27 apr 16 kl. 16:25

Migrationsministern: Med de de nivåerna klarar vi flyktingmottagandet


Regeringens åtgärder har haft effekt och därför minskar nu flyktingströmmen till Sverige. Den bedömningen gör migrationsminister Morgan Johansson (S). Men Moderaterna vill fortfarande ha en paus i flyktingmottagandet..

DN - 27 apr 16 kl. 16:25

Migrationsministern: Med de här nivåerna klarar vi flyktingmottagandet


Regeringens åtgärder har haft effekt och därför minskar nu flyktingströmmen till Sverige. Den bedömningen gör migrationsminister Morgan Johansson (S). Men Moderaterna vill fortfarande ha en paus i flyktingmottagandet..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

2,7 miljoner inspelade samtal till 1177 Vårdguiden helt oskyddade på internet

Ett avslöjande på Computer Sweden avslöjar att alla telefonsamtal som ringts till 1177 sedan 2013 och som tagits emot av vårdentreprenören Medicall har legat helt öppet som ljudfiler på en oskyddad webbserver..

SVT - 3 timmar sedan

SVT fälls för avståndstagande i slutdebatt

SVT fälls för att ha tagit avstånd från ett uttalande som gjordes av Jimmie Åkesson i förra årets slutdebatt. Enligt Granskningsnämnden strider det mot kravet på opartiskhet..

SVT - 3 timmar sedan

Valet av Björklunds efterträdare kan tidigareläggas

Liberalernas landsmöte där partiledare Jan Björklunds efterträdare ska väljas kan komma att tidigareläggas. Det var den 6 februari som Björklund meddelade att han avgår efter tolv år som partiledare. – Valberedningen har tittat på möjligheter att tidigarelägga mötet, säger Adam Alfredsson, pressekreterare hos Liberalerna..

SVT - 3 timmar sedan

Veckans tv-serietips: ”Ibland är det nästan pinsamt att se på”

En serie om rullskridskobanornas historia och dess rasistiska problematik i dag, en annan om en stor familj som växer sig allt större och en tredje om att dejta för att hitta en ny kärlek. Kritikern Linus Fremin gästade SVT:s Morgonstudion för att ge sina tips om tv-serier att hålla koll på denna vecka..

SVT - 3 timmar sedan

Utan Lill-Babs i ny säsong av Bonusfamiljen: ”Saknaden fanns med hela tiden”

Snart börjar en ny säsong av Bonusfamiljen att rulla i tv-rutan igen. Samtidigt som familjen vuxit något sedan sist har de förlorat en nära: Gugge som spelades av Lill-Babs..

SVT - 4 timmar sedan

Hur förbereder du dig för strömavbrott? Dela med dig i vår chatt

Både energimyndigheten och MSB varnar för att svenskarna i allmänhet är dåligt förberedda på stora strömavbrott. Sämst förberedda är de yngre menar de. Har du råkat ut för ett längre strömavbrott?

SVT - 5 timmar sedan

Träna stortån – fall mindre som gammal

Vid stigande ålder så ökar risken för fallolyckor, men genom att träna upp stortån kan man minska risken att falla..

SVT - 6 timmar sedan

Bopriserna ökade i januari

Bostadspriserna steg i januari enligt Hox-index från Valueguard. Priserna på villamarknaden stiger mest. Mäklare tror att Riksbankens besked om en långsam räntehöjning kan påverka marknaden positivt på kort sikt..

SVT - 7 timmar sedan

Ny vd för Handelsbanken

Handelsbanken har utsett Carina Åkerström till ny vd och koncernchef, skriver banken i ett pressmeddelande..

SVT - 7 timmar sedan

Svenskarna dåligt förberedda på stora strömavbrott enligt ny undersökning

Vid ett större strömavbrott dröjer det inte länge innan krisen är ett faktum. Trots det är svenska folket varken oroliga eller förberedda. Sämst ser det ut för de unga.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.