DN > Inrikes

Sunday, 18 November, 20:21

DN - 18 okt 18 kl. 20:04

Bytte till lärartjänst i grundskolan för att få högre lönDe lämnade sina jobb på lärarutbildningen vid Stockholms universitet och började på en grundskola i Huddinge. Chansen att testa det de lärt ut lockade, men det handlade också om pengar.  – Jag fick en lönehöjning som jag är mycket nöjd med, säger Lena Thelander..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholms, Huddinge, Lena Thelander

Dela artikeln

105 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byttetill , lärartjänsti , grundskolanför att , , högre, lön

Fler nyheter från DN

DN - 10 timmar sedan

Många vill lämna sprängmedel till polisen

Sprängmedelamnestins första månad har gett oväntat stor utdelning: Mer än 700 personer har hört av sig till polisen om explosiva medel som borde hämtas. Bara några få av samtalen har handlat om handgranater..

DN - 12 timmar sedan

Explosion vid butik i Landskrona

En kraftig explosion inträffade under natten i en butikslokal i Koppargården i Landskrona, skriver polisen på sin hemsida. Smällen väckte många boende i området, och polis och räddningstjänst larmades..

DN - 12 timmar sedan

14-åringens advokat: Hvb-hemmet begick allvarliga fel

Tommy Nilsson, advokat till den 14-åriga flicka som misstänks för mord alternativt dråp på ett hvb-hem i Trollhättan, riktar nu skarp kritik mot boendet. Han menar att hvb-hemmet begick allvarliga fel under perioden som ledde fram till händelsen, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DN - 22 timmar sedan

Rapporter om skottlossning på flera håll i Malmö

Polisen har fått larm om skottlossning från områdena Örtagården, Rosengård och Persborg i Malmö, skriver myndigheten på sin hemsida..

DN - Igår: 19:23

Kvinnas cancer misstogs för svampinfektion

Kvinnan sökte vård för underlivssmärtor och behandlades för svampinfektion i åtta månader. Till slut togs hudprov som visade att hon hade cancer.  Nu får vårdgivaren i Uppsala kritik av Inspektionen för vård och omsorg för att det dröjde så länge med att utreda andra orsaker till kvinnans symtom.

DN - Igår: 18:59

LRF: Vi är mycket oroade över konsekvenserna

Skolan i Sverige blir allt mer delad mellan de som lyckas och de som inte lyckas. Det fria skolvalet spär på utvecklingen enligt forskare och Lärarnas riksförbund håller med, men ordförande Åsa Fahlén vill inte begränsa det. .

DN - Igår: 17:07

Läkare varnar för att patienter kan dö i onödan

GÖTEBORG. Oron och missnöjet växer på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg. Överläkare varnar för att patienter kan komma att dö i onödan på grund av nedskärningar.

DN - Igår: 17:07

Sjukvårdschefen: Helt nödvändigt med kostnadsminskningar

GÖTEBORG. Antalet vårdanställda inom Västra Götalandregionen har växt med 1.000 personer det senaste året och även anslagen har ökat.

DN - Igår: 16:26

Spiraler kom ut i bitar – företag anmäls

Ett tjugotal kvinnor i Skåne som satt in en kopparspiral för att undvika graviditet har drabbats av att en del av den blivit kvar i livmodern..

DN - Igår: 13:55

Gymnasium i Göteborg inför tre terminer

Amerikanska gymnasiet i Göteborg öppnar i augusti nästa år. Då blir man första skola i landet att införa tre terminer, skriver Göteborg Direkt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.