Skånskan > Nyheter

Saturday, 19 January, 00:48

Skånskan - 18 okt 18 kl. 18:00

Hus på 94 kvadratmeter sålt i KågerödKågeröd Peter Nordqvist, 45 år, från Staffanstorp, har köpt huset på Skipadrätten 3283 i Kågeröd av säljaren Anders Lennart Areskogs dödsbo. Köpesumman blev 300 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018. Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för bara två månader sedan ett annat hus, på Skogsgård 3258. Priset blev där 670 000 kronor, för det 89 kvadratmeter stora huset. Datum: 2018-09-26
Typ: Småhusenhet, bebyggd
Överlåtelse: Vanligt köp
Pris: 300 000 kr
Taxeringsvärde: 554 000 kr
Adress: Skipadrätten 3283, Kågeröd
Kommun: Svalöv
Beteckning: Skipadrätten 2:15.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kågeröd, Peter Nordqvist, Staffanstorp, Skipadrätten, Anders Lennart Areskogs, Skogsgård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huspå 94 , kvadratmeter, sålti , Kågeröd
YLE - 27 maj 16 kl. 15:19

Havets hus kan komma att byggas utan torn

Det är inte säkert att det omtvistade Havets hus intill Replotbron i Korsholm byggs med ett utkikstorn. Efter att en namninsamling startats mot tornhuset kommer man både inom kommunstyrelsen och Havets hus-styrelsen mötas för att fundera om man måste tänka om. För en vecka sedan fick man bygglov för ett hus på 382 kvadratmeter.

YLE - 21 jan 15 kl. 04:39

Havets hus byggs i miniatyr

Kvarkens naturarv ska få sitt besökscentrum lämpligt till 10-års jubileet år 2016. Det mesta talar nu för att "Havets hus" byggs intill Replotbrons yttre fäste i Korsholm. Men det blir betydligt mindre än det var tänkt från början.

YLE - 05 aug 15 kl. 05:38

Havets hus blir en Världsarvsport

Efter flera år av hopande och roende verkar det som om Kvarkens världsarv äntligen får sitt informationscenter. Inom augusti ska avtal skrivas om att det så kallade "Havets hus" byggs invid Replotbron. Centret ska ska bli en tillbyggnad av restaurang Berny's invid Replotbron.

YLE - 05 aug 15 kl. 05:38

Nu eller aldrig för Havets hus

Efter flera år av hopande och roende verkar det som om Kvarkens världsarv äntligen får sitt informationscenter. Inom augusti ska avtal skrivas om att det så kallade "Havets hus" byggs invid Replotbron. Centret ska ska bli en tillbyggnad av restaurang Berny's invid Replotbron.

YLE - 30 nov 16 kl. 04:30

För många hus sätter press på församlingarna i Åboland

I Pargas äger församlingarna totalt cirka hundra hus. Bland dem tio kyrkor och kapell. I Kimitoön har församlingen sex kyrkor, fyra församlingshem och utöver det cirka trettiofem övriga byggander.

YA - 23 aug 13 kl. 06:30

Rasade hus får nytt liv

Arkivfoto: Mark Hanlon
Ett bygge ligger i startgroparna, ett står stilla. Efterspelet till de två uppmärksammade husrasen i Ystad fortsätter.
I mitten av juni 2009 rasade ett hus på Dragaregatan i Ystad sedan man av misstag under reparationsarbete tagit bort en bärande vägg i källaren.

Kristianstadsbladet - 24 mar 13 kl. 09:00

Flensburg tillbaka till Åhus

Foto: Bosse Nilsson
För tredje året i rad kommer Flensburg/Handewitt till Åhus Beachhandboll Festival. Nytt är att Bundesligajätten kommer att träningsspela mot så väl IFK Kristianstad som Ystads IF. ?

Kristianstadsbladet - 25 jul 13 kl. 08:00

LB-hus satsar trots ras för småhusbygge

Småhusbyggandet har rasat med 70 procent sedan 2006. Detta är dock inget som förändrar LB-hus satsning på att anställa mer personal.
Enligt uppgifter från SVT och småbyggarnas branschorganisation TMF har byggnationen av småhus minskat drastiskt de senaste åren.

YLE - 25 aug 17 kl. 05:49

Sexualvåldsoffer ska få mera stöd – Tjejernas hus gläds åt beskedet

Tjejernas hus, eller Tyttöjen talo på finska, erbjuder stöd åt kvinnor som har blivit utsatta för sexuellt våld. Bland annat de här husen har nu fått mer resurser av Justitieministeriet för att hjälpa utsatta kvinnor. Också föräldrar ska nu lättare få stöd.

Kristianstadsbladet - 22 okt 12 kl. 09:15

Åhus bredd imponerar

Åhus besegrade Team Drott med 34?28 (16-15) ? och det var bredden som imponerade.

YA - 30 mar 14 kl. 09:00

Billiga hus lockar nyinflyttare

Foto: Mark Hanlon
Det är torsdagskväll, klockan är strax innan sex och visningen av ett enplanshus i tegel ska snart börja. Ett tjugotal personer hänger på låset och väntar på att få komma in.
– Det är jättemånga på visningarna nu.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Klartecken att sälja till bostadsrättsförening

LÖBERÖD Företaget GBJ Fastigheter i Växjö har fått Eslövs kommuns tillåtelse att sälja mark man köpt in av Eslövs kommun till en nybildad bostadsrättsförening.Det är GBJ Ölyckebacken som begärt tillstånd att få sälja marken. Tanken är att bostadsrättsföreningen ska ta över hela bostadsprojektet.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ny verkstad byggs till fordonselever

Skurup Det borras i väggarna samtidigt som eleverna sorterar muttrar och ringar.
Särskolans fordonsinriktning har fått en egen verkstadslokal som snart är klar att tas i bruk.
Då slipper de trängas med andra elever.

Skånskan - 5 timmar sedan

Politikerna överens om näringslivsråd

SJÖBO Politikerna verkar vara överens om att det ska bildas ett näringslivsråd i kommunen.
Däremot är de inte överens om hur många politiker som ska vara med.13, 14 eller kanske till och med 18 personer?

Skånskan - 6 timmar sedan

Vill bli Motorbranschcollage

Skurup Fordonslinjen på Nils Holgersson- gymnasiet har påbörjat sin resa för att bli ett Motorbranschcollege.Skolan har skickat in en ansökan om önskad certifiering av Fordon och transportprogrammet, inriktning personbilsmekaniker. Sedan en tid tillbaka har motorbranchen gjort det möjligt att ansöka om certifiering för att höja kvaliteten på undervisningen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Ny ägare till fastigheten på postadress Zander Ols Väg 7 i Höör

Höör Magnus Woxblom, 58 år, ärver fastigheten på adressen Zander Ols Väg 7 i Höör från Hans Erik Sigfrid Woxblom. Huset är 65 kvadratmeter stort och byggdes 1963. Tomten är 4 551 kvadratmeter.

Skånskan - 7 timmar sedan

70-talshus i Höör har fått nya ägare

Höör Fastigheten på Bokehall Axel Hans Väg 2 i Höör har fått nya ägare. Köpare är Johan Magnusson, 30, och Andreas Berggren, 26, och säljare är Thord och Birgitta Dahl. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 1 450 000 kronor.

Skånskan - 8 timmar sedan

En under omständigheterna rimlig muta

Kompromissvilligheten ökar med tiden, som regeringsbildningen har visat. Samtidigt som Stefan Löfven kompromissades fram som statsminister köpte Svenska Akademien ut Katarina Frostenson för strax under 13 000 kronor i månaden. Frostensson får också behålla en hyressubventionerad lägenhet.

Skånskan - 8 timmar sedan

Frukost med e-handelsfrågor

SJÖBO Varför ska ett företag inte börja sälja saker via internet?
Den frågan ska diskuteras på kommunens kommande företagarfrukost, den 31 januari, när Olof Brodén från Script Partner ska berätta mer om sina erfarenheter av drygt tio år av elektronisk handel, e-handel.
Under ledning av moderatorn Helena Kurki från Innovationscenter för landsbygden ska han bland annat försöka svara på vad man måste ha koll på för att lyckas och om e-handel kan vara ett hot eller kanske tvärtom en möjlighet för centrumhandlare?

Skånskan - 8 timmar sedan

Kan bitterheten gå över?

Stefan Löfven blev som väntat vald till statsminister genom att inte få en majoritet av rösterna emot sig – precis som efter valet för drygt fyra år sedan.
Som Annie Lööf påminde om lade alla fyra allianspartierna då ned sina röster i statsministeromröstningen då Löfven lovade regera med Vänsterpartiets stöd. Nu är det istället i ett samarbete om en liberal reformagenda som Löfven fått mandat att regera.

Skånskan - 9 timmar sedan

Nya ägare till hustomter i Hörby kommun

Fyra fastigheter i Hörby kommun har fått nya ägare. Köpare är Aphichaya Phanomai och Martin Kjölby och säljare är Peter Göthe Niclas Bernerling och Liselotte Herrstedt. Köpet blev klart i december 2018 och priset blev 150 000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.