Skånskan > Nyheter

Wednesday, 21 November, 02:31

Skånskan - 18 okt 18 kl. 18:00

Hus på 94 kvadratmeter sålt i KågerödKågeröd Peter Nordqvist, 45 år, från Staffanstorp, har köpt huset på Skipadrätten 3283 i Kågeröd av säljaren Anders Lennart Areskogs dödsbo. Köpesumman blev 300 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018. Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för bara två månader sedan ett annat hus, på Skogsgård 3258. Priset blev där 670 000 kronor, för det 89 kvadratmeter stora huset. Datum: 2018-09-26
Typ: Småhusenhet, bebyggd
Överlåtelse: Vanligt köp
Pris: 300 000 kr
Taxeringsvärde: 554 000 kr
Adress: Skipadrätten 3283, Kågeröd
Kommun: Svalöv
Beteckning: Skipadrätten 2:15.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kågeröd, Peter Nordqvist, Staffanstorp, Skipadrätten, Anders Lennart Areskogs, Skogsgård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huspå 94 , kvadratmeter, sålti , Kågeröd
YLE - 27 maj 16 kl. 15:19

Havets hus kan komma att byggas utan torn

Det är inte säkert att det omtvistade Havets hus intill Replotbron i Korsholm byggs med ett utkikstorn. Efter att en namninsamling startats mot tornhuset kommer man både inom kommunstyrelsen och Havets hus-styrelsen mötas för att fundera om man måste tänka om. För en vecka sedan fick man bygglov för ett hus på 382 kvadratmeter.

YLE - 21 jan 15 kl. 04:39

Havets hus byggs i miniatyr

Kvarkens naturarv ska få sitt besökscentrum lämpligt till 10-års jubileet år 2016. Det mesta talar nu för att "Havets hus" byggs intill Replotbrons yttre fäste i Korsholm. Men det blir betydligt mindre än det var tänkt från början.

YLE - 05 aug 15 kl. 05:38

Havets hus blir en Världsarvsport

Efter flera år av hopande och roende verkar det som om Kvarkens världsarv äntligen får sitt informationscenter. Inom augusti ska avtal skrivas om att det så kallade "Havets hus" byggs invid Replotbron. Centret ska ska bli en tillbyggnad av restaurang Berny's invid Replotbron.

YLE - 05 aug 15 kl. 05:38

Nu eller aldrig för Havets hus

Efter flera år av hopande och roende verkar det som om Kvarkens världsarv äntligen får sitt informationscenter. Inom augusti ska avtal skrivas om att det så kallade "Havets hus" byggs invid Replotbron. Centret ska ska bli en tillbyggnad av restaurang Berny's invid Replotbron.

YLE - 30 nov 16 kl. 04:30

För många hus sätter press på församlingarna i Åboland

I Pargas äger församlingarna totalt cirka hundra hus. Bland dem tio kyrkor och kapell. I Kimitoön har församlingen sex kyrkor, fyra församlingshem och utöver det cirka trettiofem övriga byggander.

YA - 23 aug 13 kl. 06:30

Rasade hus får nytt liv

Arkivfoto: Mark Hanlon
Ett bygge ligger i startgroparna, ett står stilla. Efterspelet till de två uppmärksammade husrasen i Ystad fortsätter.
I mitten av juni 2009 rasade ett hus på Dragaregatan i Ystad sedan man av misstag under reparationsarbete tagit bort en bärande vägg i källaren.

Kristianstadsbladet - 24 mar 13 kl. 09:00

Flensburg tillbaka till Åhus

Foto: Bosse Nilsson
För tredje året i rad kommer Flensburg/Handewitt till Åhus Beachhandboll Festival. Nytt är att Bundesligajätten kommer att träningsspela mot så väl IFK Kristianstad som Ystads IF. ?

Kristianstadsbladet - 25 jul 13 kl. 08:00

LB-hus satsar trots ras för småhusbygge

Småhusbyggandet har rasat med 70 procent sedan 2006. Detta är dock inget som förändrar LB-hus satsning på att anställa mer personal.
Enligt uppgifter från SVT och småbyggarnas branschorganisation TMF har byggnationen av småhus minskat drastiskt de senaste åren.

YLE - 25 aug 17 kl. 05:49

Sexualvåldsoffer ska få mera stöd – Tjejernas hus gläds åt beskedet

Tjejernas hus, eller Tyttöjen talo på finska, erbjuder stöd åt kvinnor som har blivit utsatta för sexuellt våld. Bland annat de här husen har nu fått mer resurser av Justitieministeriet för att hjälpa utsatta kvinnor. Också föräldrar ska nu lättare få stöd.

Kristianstadsbladet - 22 okt 12 kl. 09:15

Åhus bredd imponerar

Åhus besegrade Team Drott med 34?28 (16-15) ? och det var bredden som imponerade.

YA - 30 mar 14 kl. 09:00

Billiga hus lockar nyinflyttare

Foto: Mark Hanlon
Det är torsdagskväll, klockan är strax innan sex och visningen av ett enplanshus i tegel ska snart börja. Ett tjugotal personer hänger på låset och väntar på att få komma in.
– Det är jättemånga på visningarna nu.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Redhawks klart för kvartsfinal

ISHOCKEY Malmö Redhawks är klart för kvartsfinal i Champions Hockey League. Detta efter att i princip ha kontrollerat returmatchen i Bern som vanns med 1-0 (totalt 5-1).– Det var kanske lite för defensivt spelat av oss, men det gick ju hem.

Skånskan - 5 timmar sedan

Oförändrad skatt i Eslöv fyra år framåt

ESLÖV Skattesatsen för den som bor i Eslövs kommun blir oförändrat 20,54 kronor under 2019. Och målet är att skatten ska vara oförändrad under hela mandatperioden.
Det visar den nya politiska majoritetens budget som presenterades på tisdagen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Miljardsatsning på skånsk primärvård

Skåne Stränga sparkrav kombinerade med en miljardsatsning på den skånska primärvården och bättre kollektivtrafik.– Mycket måste förändras och vi måste ha modet att göra det och vi kommer inte att bli populära hos alla. Alla måste tänka nytt, och lösningarna finns på golvet, säger regionrådet Anette Linander, (C).

Skånskan - 6 timmar sedan

En till sjukhus efter krock

Malmö En person fick föras till sjukhus efter en olycka i Västra hamnen under tisdagskvällen. Olyckan inträffade vid 18-tiden.
Enligt Skånepolisen är det ännu oklart exakt vad som orsakade krocken..

Skånskan - 8 timmar sedan

Hus på 166 kvadratmeter från 1979 sålt i Eslöv

Eslöv Nadia Pantelidis, 41, och Tonny Olofsson, 48, är nya ägare till fastigheten på Billesholmsvägen 1 i Eslöv. Husets byggår är 1979 och det har en boyta på 166 kvadratmeter. Säljare är Kjell-Åke Hellgren.

Skånskan - 8 timmar sedan

Beslut: Tjörnarps skola får vara kvar

Tjörnarp Tjörnarps skola lever vidare. Det beslutade barn- och utbildningsnämnden under sitt sammanträde i måndags.I våras beslutade barn- och utbildningsnämnden att flytta mellanstadiet från Tjörnarps skola och i stället samordna klasserna med årskurserna på Enebackeskolan.

Skånskan - 8 timmar sedan

Alliansen redo styra Höör

Höör Det blev inget av samtalen med Miljöpartiet. Nu går allianspartierna fram själva och hoppas kunna ta över styret i Höör.
– Vi vågar ta på oss ansvaret att styra Höör, säger Anders Netterheim (M).

Skånskan - 9 timmar sedan

Beskedet från SD – dra tillbaka överklagandet

HÖRBY Sverigedemokraternas tänkta kommunalråd Cecilia Bladh in Zito ger sig in i diskussionen om det omstridda lägenhetsprojektet på Stattena norra. Hon säger att det nya SD-styret ska försöka dra tillbaka överklagandet till högsta förvaltningsdomstolen så fort man har tillträtt.Det kom som en kalldusch för villaägarna på Stattena norra när kommunalrådet Susanne Meijer (S) för en tid sedan meddelade i Skånska Dagbladet att kommunen har begärt prövningstillstånd och överklagat ärendet om marklägenheterna på Stattena norra ända upp i högsta förvaltningsdomstolen.

Skånskan - 9 timmar sedan

Fågelvägen avgör även i år skolvalet

SVEDALA
450 elevers skolval ska bli enklare till nästa läsår. Men fågelvägen mellan hem och skola som en avgörande faktor kvarstår, trots åtskilliga överklaganden. – Vi hade 19 överklagande förra året, men vi fick rätt i samtliga ärenden i förvaltningsrätten.

Skånskan - 9 timmar sedan

20-talshus på 150 kvadratmeter sålt i Norra Rörum, Höör

Höör Försäljningen av huset på Hallarödsvägen 5 i Norra Rörum, Höör är nu klar. Ny ägare blir Sandra Funk, 30 år, som köper fastigheten av Antje och Andreas Blank. Huset är 150 kvadratmeter stort och byggdes 1927.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.