Skånskan > Nyheter

Sunday, 21 April, 00:13

Skånskan - 18 okt 18 kl. 18:00

Hus på 94 kvadratmeter sålt i KågerödKågeröd Peter Nordqvist, 45 år, från Staffanstorp, har köpt huset på Skipadrätten 3283 i Kågeröd av säljaren Anders Lennart Areskogs dödsbo. Köpesumman blev 300 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i september 2018. Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för bara två månader sedan ett annat hus, på Skogsgård 3258. Priset blev där 670 000 kronor, för det 89 kvadratmeter stora huset. Datum: 2018-09-26
Typ: Småhusenhet, bebyggd
Överlåtelse: Vanligt köp
Pris: 300 000 kr
Taxeringsvärde: 554 000 kr
Adress: Skipadrätten 3283, Kågeröd
Kommun: Svalöv
Beteckning: Skipadrätten 2:15.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Kågeröd, Peter Nordqvist, Staffanstorp, Skipadrätten, Anders Lennart Areskogs, Skogsgård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huspå 94 , kvadratmeter, sålti , Kågeröd
YLE - 27 maj 16 kl. 15:19

Havets hus kan komma att byggas utan torn

Det är inte säkert att det omtvistade Havets hus intill Replotbron i Korsholm byggs med ett utkikstorn. Efter att en namninsamling startats mot tornhuset kommer man både inom kommunstyrelsen och Havets hus-styrelsen mötas för att fundera om man måste tänka om. För en vecka sedan fick man bygglov för ett hus på 382 kvadratmeter.

YLE - 21 jan 15 kl. 04:39

Havets hus byggs i miniatyr

Kvarkens naturarv ska få sitt besökscentrum lämpligt till 10-års jubileet år 2016. Det mesta talar nu för att "Havets hus" byggs intill Replotbrons yttre fäste i Korsholm. Men det blir betydligt mindre än det var tänkt från början.

YLE - 05 aug 15 kl. 05:38

Havets hus blir en Världsarvsport

Efter flera år av hopande och roende verkar det som om Kvarkens världsarv äntligen får sitt informationscenter. Inom augusti ska avtal skrivas om att det så kallade "Havets hus" byggs invid Replotbron. Centret ska ska bli en tillbyggnad av restaurang Berny's invid Replotbron.

YLE - 05 aug 15 kl. 05:38

Nu eller aldrig för Havets hus

Efter flera år av hopande och roende verkar det som om Kvarkens världsarv äntligen får sitt informationscenter. Inom augusti ska avtal skrivas om att det så kallade "Havets hus" byggs invid Replotbron. Centret ska ska bli en tillbyggnad av restaurang Berny's invid Replotbron.

YLE - 30 nov 16 kl. 04:30

För många hus sätter press på församlingarna i Åboland

I Pargas äger församlingarna totalt cirka hundra hus. Bland dem tio kyrkor och kapell. I Kimitoön har församlingen sex kyrkor, fyra församlingshem och utöver det cirka trettiofem övriga byggander.

YA - 23 aug 13 kl. 06:30

Rasade hus får nytt liv

Arkivfoto: Mark Hanlon
Ett bygge ligger i startgroparna, ett står stilla. Efterspelet till de två uppmärksammade husrasen i Ystad fortsätter.
I mitten av juni 2009 rasade ett hus på Dragaregatan i Ystad sedan man av misstag under reparationsarbete tagit bort en bärande vägg i källaren.

Kristianstadsbladet - 24 mar 13 kl. 09:00

Flensburg tillbaka till Åhus

Foto: Bosse Nilsson
För tredje året i rad kommer Flensburg/Handewitt till Åhus Beachhandboll Festival. Nytt är att Bundesligajätten kommer att träningsspela mot så väl IFK Kristianstad som Ystads IF. ?

Kristianstadsbladet - 25 jul 13 kl. 08:00

LB-hus satsar trots ras för småhusbygge

Småhusbyggandet har rasat med 70 procent sedan 2006. Detta är dock inget som förändrar LB-hus satsning på att anställa mer personal.
Enligt uppgifter från SVT och småbyggarnas branschorganisation TMF har byggnationen av småhus minskat drastiskt de senaste åren.

YLE - 25 aug 17 kl. 05:49

Sexualvåldsoffer ska få mera stöd – Tjejernas hus gläds åt beskedet

Tjejernas hus, eller Tyttöjen talo på finska, erbjuder stöd åt kvinnor som har blivit utsatta för sexuellt våld. Bland annat de här husen har nu fått mer resurser av Justitieministeriet för att hjälpa utsatta kvinnor. Också föräldrar ska nu lättare få stöd.

Kristianstadsbladet - 22 okt 12 kl. 09:15

Åhus bredd imponerar

Åhus besegrade Team Drott med 34?28 (16-15) ? och det var bredden som imponerade.

Skånskan - 01 apr 19 kl. 16:04

”Flera hus kunde ha brunnit ner”

Dragarör En person eldade trädgårdsavfall när elden spred sig.
– Vi kunde ha haft flera hus som brunnit ner, säger räddningsledaren Roger Larsson.Det var strax efter klockan tolv som flera larmsamtal kom in till räddningstjänsten om att det brann på en fastighet i Dragarör utanför Sjöbo.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Män skadade efter storbråk i Borrby

Borrby Polis och ambulans larmades till Borrby på lördagskvällen på grund av ett bråk med ett flertal inblandade personer.Personerna ska ha slagits med tillhyggen. Polis åkte till två olika adresser i Borrby och på det ena stället anträffades två män med skärskador.

Skånskan - 2 timmar sedan

Misstänkt skottlossning – man gripen

Malmö En man greps på lördagskvällen efter att polis larmats till en adress på Nobelvägen i Malmö.Polisen åkte till platsen i närheten av Nobeltorget med flera patruller för att undersöka en misstänkt hotsituation, men fick även uppgifter om att det hörts en hög smäll. I trappuppgången hittade polisen spår av förmodad skottlossning och lyckades kort därefter senare lokalisera och gripa en man, som initialt är misstänkt för grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skrällpoäng av Prespa Birlik

FOTBOLL Topptippade IS Halmia på besök i division 2 västra.
Då svarade Malmöklubben KSF Prespa Birlik för en riktigt bra insats och plockade poäng efter 1-1 (1-1).– Halmia hade mycket boll, men vi stod rätt i positionerna för att kunna kontra och det lyckades väl, konstaterade tränare Adem Özay som själv missade matchen på grund av utbildning.

Skånskan - 6 timmar sedan

Sommaren hälsade på under Övedstrail

Övedskloster Förra året var det snö när trailtävlingen arrangerades för första gången. I år blev det rena sommartemperaturerna för både tvåbenta och fyrbenta.Strax före kl 10 var det fortfarande lite kallt, men så smällde det till lagom till att tävlingen skulle börja.

Skånskan - 13 timmar sedan

Stringhyllan – från diskställ till designklassiker

Bostad Med sin nätta och luftiga form är Stringhyllan en klassiker som håller än i dag – trots att den har 70 år på nacken. Och allt började med ett diskställ.Det är tråden i hyllan som är hemligheten.

Skånskan - 12 timmar sedan

Bland drakägg och insektsholkar

HÖRBY
Det var rusning till den nya konst- och hantverksrundan i Mellanskåne på långfredagen. Uppemot 100 utställare är representerade.
Hörby, Killhult och Östra Sallerup är några av stoppen på den nya konst- och hantverksrundan ”I hjärtat av Skåne”.

Skånskan - 16 timmar sedan

Akademiledamot som gillar nya utmaningar

För tre veckor sedan blev skånska författaren Anne Swärd och kollegan Ellen Mattson de senaste nytillskotten i Svenska Akademien. För Anne Swärd kom det som en fullständig överraskningen men hon är övertygad om att hon har mycket att tillföra akademiarbetet – som författare, som hängiven läsare men också för att hon befinner sig på avstånd från den litterära Stockholmsvärlden.
– Jag kände det när jag vaknade här hemma i morse, att jag är så otroligt långt borta från allt det och det tror jag är sunt, säger hon.

Skånskan - 19 timmar sedan

Upprop mot nedläggning

Slimminge Slimmingeborna är rädda att deras skola ska läggas ned.
Efter två dagar på byalagets hemsida har 389 personer protesterat mot nedläggning av skolan.– Vi har läst att den föreslagna nya skolan i Rydsgård ska rymma 300 elever.

Skånskan - Igår: 20:00

En årlig tradition där folk från när och fjärran möts

Skåne Solen lyste vackert över Österlen när den femtioandra versionen av konstrundan drog igång i ett ovanligt lugnt tempo. Traditionerna och de kreativa mötena mellan folk från när och fjärran var dock lika närvarande som alltid.Redan vid vårt första nedslag i utkanten av Köpingebro möter vi ett gäng som har följt varandra på konstrundan i 30 år.

Skånskan - Igår: 16:48

Slut på mörkt kapitel

Det är ett av de mörkaste kapitlen i USA:s moderna historia som nu är på väg att avslutas. I och med att den specielle utredaren Robert Mueller presenterat resultatet av två års utredande och fastslagit att det inte förekommit något samarbete mellan Donald Trumps presidentvalskampanj och Ryssland, så har frågan förlorat det mesta av sin politiska laddning.
Det märkligaste med hela Rysslandsaffären är att den över huvud taget blev en politisk affär.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.