Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 10:49

Expressen - 18 okt 18 kl. 18:00

Sandra måste betala för obeboelig lägenhetNär grannen fick en vattenläcka grävde hyresvärden upp golvet i Sandra Borgs lägenhet i Trollhättan. Lägenheten blev obeboelig och Sandra har sedan fyra månader tillbaka inte kunnat bo där.Ändå behöver hon betala hyra.– Jag vill inte ens gå in där. Det är så mycket svartmögel, säger Sandra Borg, som behövt flytta in hos pojkvännen med sina två söner..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sandra Borgs, Trollhättan, Sandra, Sandra Borg

Dela artikeln

66 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandramåste , betalaför , obeboelig, lägenhet
NT - 09 maj 13 kl. 21:23

Hon måste betala hyra för en obeboelig lägenhet

Sofia Bergsten och flera andra hyresgäster saknar tillgång till sina lägenheter, men måste ändå betala hyra..

YLE - 17 feb 15 kl. 13:20

Studentlägenhet totalförstörd i brand

En studielägenhet vid Olympiakvarteret i Vasa totalförstördes i en brand på tisdag eftermiddag. En person fördes till sjukhus för kontroll. Det är ännu oklart vad som orsakade branden, men lägenhetsinnehavaren fanns på plats i bostaden när branden fick sin början.

DalaDemokraten - 10 aug 17 kl. 07:00

Linnéa hyrde ut sin lägenhet – se den fruktansvärda misären hon möttes av

Linnéa Lundkvist, 21, köpte sin nyrenoverade lägenhet för ett år sedan.
I maj bestämde hon sig för att hyra ut den – nu är den obeboelig..

Dalarnas tidningar - 10 aug 17 kl. 07:00

Linnéa hyrde ut sin lägenhet – se den fruktansvärda misären hon möttes av

Linnéa Lundkvist, 21, köpte sin nyrenoverade lägenhet för ett år sedan.
I maj bestämde hon sig för att hyra ut den – nu är den obeboelig..

Cornucopia - 07 jan 18 kl. 12:30

Den viktiga skillnaden på median och medel när det gäller förmögenhet

Ekonomen Tino Sanandaji kritiserar "den virala kartan" över svenskarnas låga medianförmögenhet och vill hellre använda medelförmögenhet. Men medelförmögenhet visar inte hur situationen är för vanligt folk, eftersom förmögenheterna är snedfördelade i en sk Paretofördelning där 20% äger 80% av tillgångarna. Anser man att majoritetens frånvaro av rikedom kompenseras av minoritetens rikedom, menar man implicit att denna rikedom ska beslagtas socialistiskt och ges till majoriteten.

Cornucopia - 22 jun 16 kl. 18:16

Läsaranekdot: Någon vecka tills försthandskontrakt på lägenhet i Stockholm

Dags för ännu en läsaranekdot om hur enkelt det är att få ett förstahandskontrakt på en lägenhet i Stockholm. En läsare flyttar nu till Stockholm med familjen och det tog någon vecka att ordna ett förstahandskontrakt på en stor familjelägenhet, utan att någonsin stått i bostadskö i Stockholmsområdet.

Som bekant är alla gnällspikars definition av bostadsbrist att det saknas billiga lägenheten med reglerade hyror i Gamla Stan.

Jönköpingsnytt - 30 apr 13 kl. 19:46

"Lägenheten är obeboelig för tillfället"

Vid sjutiden under kvällen kom det in larm till räddningstjänsten om en brand i en lägenhet på Dunkehallavägen..

Expressen - 10 apr 19 kl. 06:00

Bedragarnas nya offer: Unga mamman Sandra, 23, utsatt

Sandra Andreasson, 23, trodde att hon äntligen hade hittat en lägenhet till sig och sin lille son.Men uthyraren visade sig vara en bedragare – som så när tog sig in på hennes bankkonto.– Jag tror att det är väldigt lätt att bli lurad om man inte är uppmärksam, säger Sandra.

Skånskan - 29 jul 16 kl. 16:38

Vill inte betala bullermätning

malmö Utredningen kring ljudnivån från Cuba Café och Folkets Bar fortsätter. Nästa steg är en ljudmätning inne i lägenheterna, men frågan är vem som ska betala för det.Bostadsrättsföreningen i husen mitt emot Folkets Park anser fortfarande att nivån är från nattklubbarna för hög.

Skånskan - 25 aug 16 kl. 12:01

Lurades betala för lägenhet

MALMÖ I den desperata jakten på en lägenhet lurades ett flertal personer på en andrahandslägenhet på Köpenhamnsvägen. Två polisanmälningar om bedrägeri har nu lämnats in till Malmöpolisen.– Anmälningarna pekar på att det är en man i 33-årsåldern som är misstänkt för att ha lurat folk på jakt efter en lägenhet att betala in pengar i förskott till honom, säger polisinformatör Lars Förstell.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

JC går i konkurs

Breakit rapporterar att svenska klädjätten JC går i konkurs. .

Expressen - 15 minuter sedan

Annika Strandhäll frågas ut i KU

Just nu frågas socialförsäkringsminister Annika Strandhäll ut i riksdagens konstitutionsutskott, KU.Upprinnelsen är sparkandet av Försäkringskassans förra generaldirektör Ann-Marie Begler i april 2018.– Vi upplevde på departementet att vi fick en myndighet som vände sig allt mer inåt, säger Strandhäll under utfrågningen..

Expressen - 30 minuter sedan

Nu utreds arbetsrätten – LAS-regler kan ändras

Regeringen har beslutat att tillsätta en särskilt utredare för att utreda en modernisering av arbetsrätten.Den färdiga utredningen ska överlämnas i maj nästa år.Det framgår av ett pressmeddelande..

Expressen - 30 minuter sedan

MFF-supporter dömd för misshandel av fotograf

Fotografen arbetade på uppdrag av Malmö FF under en match i augusti förra året. Några supporters började tjafsa med henne.Sedan kastades en PET-flaska som träffade henne i huvudet.

Expressen - 1 timme sedan

HD stoppar utvisningen av hennes våldtäktsman

Två gånger har Michaela Norlins våldtäktsman Hanad Mohammed dömts till utvisning. Men så blir det inte.I en kritiserad, oenig dom, stoppar Högsta domstolen utvisningen av 33-åringen.

Expressen - 1 timme sedan

Muslimska friskolans förra styrelse åtalas för ekobrott

I november slog polisen till mot toppskiktet i den muslimska friskolekoncernen Al-Azshar efter misstankar om ekonomisk brottslighet.Nu åtalas sammanlagt sju personer för brott som grov trolöshet mot huvudman i två fall, grova bokföringsbrott samt grovt penningtvättsbrott.Fem av dem har tidigare suttit i Al-Azshars styrelse..

Expressen - 1 timme sedan

Brand i villa i Kalmar

Polisen fick under torsdagsmorgonen larm om en brand i en villa i Kalmar. .

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Riksbanken rör inte minusräntan

Riksbanken lämnar reporäntan på minus 0,25 procent.Det meddelade man på torsdagsmorgonen samtidigt som man flaggar för höjning senare i år..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt dubbelmord i bostad i Danmark

Två personer har hittats döda i en bostad på Östra Jylland.Polisen misstänker att de har mördats..

Expressen - 2 timmar sedan

Totalstopp i trafiken efter lastbilsolycka

Enligt Sveriges Radio ska en personbil och en lastbil ha krockat på torsdagsmorgonen.Därför är det under förmiddagen totalstopp i trafiken på riksväg 25..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.