DN > Nyheter

Thursday, 25 April, 09:51

DN - 18 okt 18 kl. 17:27

Vidal fick miljonböter för nattklubbsbråkEn domstol i München har dömt den chilenske fotbollsstjärnan Arturo Vidal till motsvarande 8 miljoner kronor i böter efter ett nattklubbsbråk för ett år sedan..
Läs mer på DN
Läs mer om:
München, Arturo Vidal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vidalfick , miljonböterför , nattklubbsbråk
Alliansfritt Sverige - 14 jan 14 kl. 19:41

Vad gör Christer G Wennerholm åt Arrivas obetalda miljonböter?

I höstas stod det klart att Arriva ska betala mellan 130-200 miljoner kronor i skadestånd för busskaoset i fjol. Då gick trafiklandstingsrådet i Stockholm Christer G Wennerholm (M) ut och lovade att miljonböterna skulle krävas in. Sedan dess har ingenting hänt.

Expressen - 20 apr 15 kl. 12:16

John Owoeri döms till miljonböter av Fifa

Åtvidabergs John Owoeri har dömts till miljonböter av Fifa för kontraktsbrott. Nu kan klubben tvingas gå in och betala hela summan. "I händelse av att Owoeri inte själv kan betala sina böter står ÅFF som solidariskt betalningsansvarig", skriver klubben på sin hemsida..

Sydsvenskan - 30 mar 16 kl. 02:38

Inga miljonböter för missad id-koll

Det blir inga miljonböter för de tre bolag som inte har utfört id-kontroll på 25 personer sedan id-kontrollerna infördes i början av januari.Transportstyrelsen har avskrivit de flesta ärenden, 25 av 26 stycken, sedan bolagen DSB, Skånetrafiken och Scandlines har kunnat ge rimliga förklaringar om vad som har skett, skriver Sydsvenskan.Det enda bolag som fortfarande riskerar böter är Bergkvarabuss som kan få betala 50 000 kronor..

DI - 26 jun 13 kl. 16:24

Northland får miljonböter

Gruvbolaget Northland får miljonböter av Oslobörsen..

Affärsvärlden - 04 sep 14 kl. 09:00

Novo Nordisk riskerar miljonböter i Ryssland

Konkurrensmyndigheterna i Ryssland har kommit fram till att danska läkemedelsbolaget Novo Nordisk bryter mot rysk konkurrenslagstiftning och företaget kan därmed komma att tvingas betala miljonböter..

Sydsvenskan - 12 maj 15 kl. 06:30

Riskerar miljonböter efter olycka

Energibolaget Fortum riskerar miljonböter efter dödsolyckan vid Höljesdammen i Värmland för ett år sedan. Enligt den förundersökning som nu är klar brast företaget i säkerhet när dammen skulle rensas från bråte. En kranförare omkom sedan bottenutskovet i dammen öppnats och baksuget blev så kraftigt att mobilkranen drogs ned i vattnet, uppger SVT Nyheter Värmland.

Helsingborgs Dagblad - 12 maj 15 kl. 06:30

Riskerar miljonböter efter olycka

Energibolaget Fortum riskerar miljonböter efter dödsolyckan vid Höljesdammen i Värmland för ett år sedan. Enligt den förundersökning som nu är klar brast företaget i säkerhet när dammen skulle rensas från bråte. En kranförare omkom sedan bottenutskovet i dammen öppnats och baksuget blev så kraftigt att mobilkranen drogs ned i vattnet, uppger SVT Nyheter Värmland.

SvD - 12 maj 15 kl. 06:29

Riskerar miljonböter efter olycka

Energibolaget Fortum riskerar miljonböter efter dödsolyckan vid Höljesdammen i Värmland för ett år sedan. Enligt den förundersökning som nu är klar brast företaget i säkerhet när dammen skulle rensas från bråte. En kranförare omkom sedan bottenutskovet i dammen öppnats och baksuget blev så kraftigt att mobilkranen drogs ned i vattnet, uppger SVT Nyheter Värmland..

E24 - 12 maj 15 kl. 06:29

Eljätten riskerar miljonböter efter olycka

Energibolaget Fortum riskerar miljonböter efter dödsolyckan vid Höljesdammen i Värmland för ett år sedan där en kranförare omkom..

UNT - 12 maj 15 kl. 06:29

Riskerar miljonböter efter olycka

Energibolaget Fortum riskerar miljonböter efter dödsolyckan vid Höljesdammen i Värmland för ett år sedan..

DN - 12 maj 15 kl. 07:00

Fortum riskerar miljonböter efter dödsolycka

Energibolaget Fortum riskerar miljonböter efter dödsolyckan vid Höljesdammen i Värmland för ett år sedan. .

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Riksbanken behåller minusräntan

Reporäntan kvar på minus 0,25 procent..

DN - 45 minuter sedan

Maten godare på pinne: Testa fem heta recept

Jens Linder grillar pizzapinne, pinnbröd, pinnbullar och annan mat på pinne..

DN - 1 timme sedan

Fler soldater letar misstänkta i Sri Lanka

Ytterligare 3.300 soldater har satts in för att hjälpa till i polisens sökande efter personer som misstänks för dåden i Sri Lanka på påskdagen, där 359 människor dödades. I natt greps ännu fler personer som kopplas till attackerna..

DN - 3 timmar sedan

Fransson om hemflytten: ”Jag mår bra igen”

I fjol kom han hem till Sverige och IFK Norrköping igen. Och även om Alexander Franssons fokus i detta nu helt och hållet ligger på allsvenskan, så längtar han ut igen. – Klart jag har drömmar om att spela ute i Europa igen, säger den 25-årige lagkaptenen..

DN - 4 timmar sedan

Räddningstjänsten om bränderna: ”Jobbar på för fullt”

Det brinner på flera håll i Sverige och räddningstjänsten hoppas på gynnsammare väderförhållanden. Boende i eldhärjade skånska Hästveda har under natten till torsdag ännu inte fått återvända hem..

DN - 4 timmar sedan

”EU-skatt för rika kan stoppa skatteflykten”

Viktig fråga inför EU-valet..

DN - 12 timmar sedan

Elin Unnes: Samlingsskivan som visar att punk och metal hör samman

Punkare och hårdrockare är inte sällan svurna fiender. Men i praktiken härstammar de båda från samma grund. En samlingsskiva med uppgrävd 70-talsmetal leder det i bevis..

DN - 12 timmar sedan

Bokrecension. Chigozie Obioma arbetar med en magnifik språkblandning

Chigozie Obiomas ”Minoritetsorkestern” undersöker den romantiska kärlekens väsen, med migrationen som politisk fond, skriver Kristina Lindquist..

DN - 14 timmar sedan

Jättefågel som dödade sin ägare säljs på auktion

Den kasuar som dödade sin ägare i Florida tidigare i april kommer snart få en ny ägare. På lördag går nämligen den sällsynta jättefågeln upp för auktion, där vem som helst – förutom media – får delta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.