DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 02:32

DI - 18 okt 18 kl. 17:19

Bennet borde göra som Persson – och öppna plånboken rejältEfter måndagens reserveringschock på 1,8 miljarder kronor för framtida rättstvister i USA presenterade Getinge på torsdagen tredje kvartalets resultatsiffror. Trots god försäljningsutveckling höjdes inte omsättningsprognosen, vilket förvirrade marknaden och fick aktien att svänga mellan plus och minus..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Persson, USA, Getinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bennet, borde, görasom , Perssonoch , öppna, plånbokenrejält
Dagens PS - 19 dec 17 kl. 06:29

Stefan Persson rasar mot kritikerna

”Att kräva någons avgång när vi år efter år växer globalt är inte seriöst”, dundrar miljardären. SvD Näringsliv har intervjuat det just nu svårt stukade klädbolagets styrelseordförande, Stefan Persson, som också är huvudägare i H&M. Han slår tillbaka mot dem som tycker att han borde avsätta Karl-Johan Persson, hans son, som vd som en effekt av bland annat klädjättens dåliga försäljningssiffror, som fått aktiekursen att rasa ned i källaren.

BT - 12 jun 12 kl. 00:30

Öka tempot, Persson ? i generositeten!

När Kent Persson tillträdde som ny partisekreterare för Moderaterna sade han att hans främsta uppgift var att ?öka tempot?. Reinfeldt, som presenterade Persson på den första presskonferensen, använde också uttrycket ?

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 09:43

Persson: "Vi borde ha avgjort i början"

Foto:
Måltorka och nya skador. Trots det var KFF-tränaren Peter Persson inte helt nedslagen efter derbyt.?Med tanke på förutsättningarna tycker jag att vi gör det okej?

BT - 15 apr 14 kl. 00:30

Fler borde lära av Persson

Alla ska med, sa Göran Persson i sitt förstamaj tal 2006, det var också det årets paroll. Vid pressträffen efter talet förklarade han att arbetslösheten inte skulle bli någon stor fråga i valrörelsen. Det är alltid lätt att i efterhand och med facit i hand peka finger åt den som gjort en felaktig bedömning.

Nerikes Allehanda - 25 jan 15 kl. 05:15

Men så sade Rasmus Persson inte!

Rasmus Persson är centerpartistiskt kommunalråd i Örebro och ordförande i programnämnden för social välfärd. I tio minuter svarade han på Tvärsnytts frågor om hur kommunledningen ser på att två personer från Örebro möjligen har stupat när de stred för Islamiska staten.Han pratade om att det är bekymmersamt att personer åker ner och strider för IS, även om han inte är direkt orolig för Örebros del.

Dagens PS - 12 maj 17 kl. 13:00

Persson i blåsväder: ”Gubbarnas gubbe”

I en intervju med Svenska Dagbladet häromdagen diskuterade Göran Persson PMM-systemet och den svenska modellen, skriver Aftonbladet. Han var kritisk till att det leder till för små pensioner och att många tvingas gå i pension mot sin vilja. Då kläckte han ur sig det här: ”Det är många snygga tjejer och starka killar som tvingas lämna sina jobb utan att de vill.

Kristianstadsbladet - 25 mar 11 kl. 02:13

Kommundirektör Göran Persson avgår

Foto: Sandra Henningsson
Göran Persson slutar med omedelbar verkan.
- Jag känner, framför allt efter uttalanden i onsdagens Kristianstadsbladet, att jag inte har mandat att driva min roll i Stiftelsen Regionen Kristianstad, förklarar Göran Persson. I artikeln uttalade sig kommunalrådet Bengt Gustafson (M) om sina tankar kring Stiftelsen Region­en Kristianstad och dess verksamhet.

Trelleborgs Allehanda - 21 jan 12 kl. 16:56

Persson: "Det känns hemskt"

"Sorgligt och tungt". Så beskriver Trelleborgs oppositionsråd Catherine Persson beskedet om partiledaren Håkan Juholts avgång.
?

Kristianstadsbladet - 27 sep 13 kl. 09:19

"Borde vi förvaltat bättre"

Foto: Peter Åklundh
Ledning 12?1 blev till förlust med 15?19.

Sydsvenskan - 30 jul 15 kl. 17:09

Personlige Persson

Oraklet i Delfi gav alltid svårtolkade svar. Det gör inte oraklet i jaktväst. Han ger klara besked om allt.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Trendbrott under granen – nu öppnar Svensson plånboken

Svenskarna storsatsar på julfirandet och väntas i år öka sin julbudget med 16 procent. Ökningen är ett tecken på låga räntor och låg inflation, men också på en större vilja att köpa rättvisemärkta och miljövänliga varor. .

DI - 3 timmar sedan

Gaps resultat i linje med förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:69 dollar för det tredje kvartalet (augusti-oktober) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 4 timmar sedan

Apple och oljan rasade på ännu en mörk börsdag

New York-börsernas rekyl sedan oktoberbotten är i princip utraderad efter en dag där Apples och oljans ras drog till sig uppmärksamhet..

DI - 4 timmar sedan

Danske Bank stäms av utländska aktieägare efter kursraset

En grupp utländska investerare förbereder en stämning i dansk domstol efter att Danske Banks aktiekurs packat ihop som en följd av penningtvättskandalen..

DI - 5 timmar sedan

NP3:s vd har köpt aktier för drygt 400.000 kronor

Andreas Nelvig, som är vd i NP3 Fastigheter, har den 20 november köpt 7.000 aktier i bolaget för totalt 419.650 kronor.

DI - 5 timmar sedan

Allt uslare utsikter för brexitavtalet

Franska och spanska sista-minuten-krav hotar att ytterligare minska chanserna för brexitavtalet i det brittiska parlamentet. På onsdagen ska premiärminister Theresa May träffa EU-basen Jean-Claude Juncker inför toppmötet på söndag..

DI - 5 timmar sedan

Eltel-ledamot köper aktier för 289.000 kronor

Följer ordförandens exempel: Håkan Dahlström, styrelseledamot i Eltel sedan i fjol, har köpt 20.000 aktier i bolaget på kursen 14,46 för 289.000 kronor..

DI - 5 timmar sedan

Trump får mothugg av demokratisk senator om Saudistöd

Senatorn Dianne Feinstein, demokrat, kritiserar presidentens uttalande om fortsatt goda relationer till Saudiarabien och manar till sanktioner..

DI - 5 timmar sedan

SBAB: Ingves räknar fel – så hög blir boräntan

Stefan Ingves & Co räknar med en för hög normalränta och kommer att tvingas backa, spår SBAB:s chefsekonom Robert Boije. Så hög blir framtidens normala boränta, enligt hans analys..

DI - 5 timmar sedan

Oljefonden fortsätter storhandla fastigheter

Den norska oljefonden köper läkemedelsbolaget Sanofis huvudkontor i Paris, efter att tidigare i höstas ha köpt Amazons Londonkontor. Därmed tar man ett steg närmare Sobi, där den norska fonden är storägare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.