DI > Ekonomi

Friday, 18 January, 10:17

DI - 18 okt 18 kl. 17:19

Bennet borde göra som Persson – och öppna plånboken rejältEfter måndagens reserveringschock på 1,8 miljarder kronor för framtida rättstvister i USA presenterade Getinge på torsdagen tredje kvartalets resultatsiffror. Trots god försäljningsutveckling höjdes inte omsättningsprognosen, vilket förvirrade marknaden och fick aktien att svänga mellan plus och minus..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Persson, USA, Getinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bennet, borde, görasom , Perssonoch , öppna, plånbokenrejält
Dagens PS - 19 dec 17 kl. 06:29

Stefan Persson rasar mot kritikerna

”Att kräva någons avgång när vi år efter år växer globalt är inte seriöst”, dundrar miljardären. SvD Näringsliv har intervjuat det just nu svårt stukade klädbolagets styrelseordförande, Stefan Persson, som också är huvudägare i H&M. Han slår tillbaka mot dem som tycker att han borde avsätta Karl-Johan Persson, hans son, som vd som en effekt av bland annat klädjättens dåliga försäljningssiffror, som fått aktiekursen att rasa ned i källaren.

BT - 12 jun 12 kl. 00:30

Öka tempot, Persson ? i generositeten!

När Kent Persson tillträdde som ny partisekreterare för Moderaterna sade han att hans främsta uppgift var att ?öka tempot?. Reinfeldt, som presenterade Persson på den första presskonferensen, använde också uttrycket ?

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 09:43

Persson: "Vi borde ha avgjort i början"

Foto:
Måltorka och nya skador. Trots det var KFF-tränaren Peter Persson inte helt nedslagen efter derbyt.?Med tanke på förutsättningarna tycker jag att vi gör det okej?

BT - 15 apr 14 kl. 00:30

Fler borde lära av Persson

Alla ska med, sa Göran Persson i sitt förstamaj tal 2006, det var också det årets paroll. Vid pressträffen efter talet förklarade han att arbetslösheten inte skulle bli någon stor fråga i valrörelsen. Det är alltid lätt att i efterhand och med facit i hand peka finger åt den som gjort en felaktig bedömning.

Nerikes Allehanda - 25 jan 15 kl. 05:15

Men så sade Rasmus Persson inte!

Rasmus Persson är centerpartistiskt kommunalråd i Örebro och ordförande i programnämnden för social välfärd. I tio minuter svarade han på Tvärsnytts frågor om hur kommunledningen ser på att två personer från Örebro möjligen har stupat när de stred för Islamiska staten.Han pratade om att det är bekymmersamt att personer åker ner och strider för IS, även om han inte är direkt orolig för Örebros del.

Dagens PS - 12 maj 17 kl. 13:00

Persson i blåsväder: ”Gubbarnas gubbe”

I en intervju med Svenska Dagbladet häromdagen diskuterade Göran Persson PMM-systemet och den svenska modellen, skriver Aftonbladet. Han var kritisk till att det leder till för små pensioner och att många tvingas gå i pension mot sin vilja. Då kläckte han ur sig det här: ”Det är många snygga tjejer och starka killar som tvingas lämna sina jobb utan att de vill.

Kristianstadsbladet - 25 mar 11 kl. 02:13

Kommundirektör Göran Persson avgår

Foto: Sandra Henningsson
Göran Persson slutar med omedelbar verkan.
- Jag känner, framför allt efter uttalanden i onsdagens Kristianstadsbladet, att jag inte har mandat att driva min roll i Stiftelsen Regionen Kristianstad, förklarar Göran Persson. I artikeln uttalade sig kommunalrådet Bengt Gustafson (M) om sina tankar kring Stiftelsen Region­en Kristianstad och dess verksamhet.

Trelleborgs Allehanda - 21 jan 12 kl. 16:56

Persson: "Det känns hemskt"

"Sorgligt och tungt". Så beskriver Trelleborgs oppositionsråd Catherine Persson beskedet om partiledaren Håkan Juholts avgång.
?

Kristianstadsbladet - 27 sep 13 kl. 09:19

"Borde vi förvaltat bättre"

Foto: Peter Åklundh
Ledning 12?1 blev till förlust med 15?19.

Sydsvenskan - 30 jul 15 kl. 17:09

Personlige Persson

Oraklet i Delfi gav alltid svårtolkade svar. Det gör inte oraklet i jaktväst. Han ger klara besked om allt.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rekar: Carnegie sänker Leovegas till behåll, aktien backar

Carnegie sänker sin rekommendation för Leo Vegas till behåll från köp. Riktkursen sänks till 42 från 45 kronor. .

DI - 3 minuter sedan

Cevian tror att Ericssons affärsområde Networks kan nå en marginal över 20 procent

Ericssons storägare Cevian Capital tror att bolagets affärsområde Networks kan nå en rörelsemarginal "på 20, och bortom 20" procent. .

DI - 3 minuter sedan

Centerpartist gick emot partilinjen – röstade emot Stefan Löfven

En ledamot från Centerpartiet valde att bryta mot partilinjen och röstade emot Stefan Löfven som statsminister. Helena Lindahl från Västerbotten är dessutom en kandidat med nära 2.500 personkryss..

DI - 10 minuter sedan

IEA räknar med att det kommer ta tid att balansera oljemarknaden

Internationella energimyndigheten, IEA, beräknar att världens oljeefterfrågan ska uppgå till 100,65 miljoner fat per dag under 2019, något upp från tidigare bedömning på 100,55 miljoner fat per dag..

DI - 15 minuter sedan

Bomarknaden oroar – bör ligga högt på regeringens priolista

Som väntat var december en svag bostadsmånad. Men ljuspunkten i vintermörkret var att bostadspriserna på tolvmånadersbasis var positiva för första gången sedan hösten 2017..

DI - 15 minuter sedan

UBS sänker SCA till neutral, skriver ned riktkursen med 20 procent

UBS har sänkt skogsbolaget SCA från köp till neutral. Det skriver nyhetsbyrån Direkt med hänvisning till Bloomberg. Riktkursen sänks med 20 procent från 100 till 80 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Hansa Biopharma stiger efter analys – Kempen ser stor potential för Imlifidase

Bioteknikbolaget Hansa Biopharma, tidigare Hansa Medical, kan komma att revolutionera marknaden för desentisering av patienter vid njurtransplantationer. Det skriver Kempen i en analys..

DI - 30 minuter sedan

Patrik Westberg krönt till Sveriges sportkommentator 2018 av TVmatchen.nu

Patrik Westberg stod som segrare i den första upplagan utav Årets sportkommentator. Den folkkäre kommentatorn fick flest av folkets röster i tävlingen som anordnas utav Tvmatchen.nu, Sveriges största guide till sport på TV.

DI - 1 timme sedan

Handelsstopp i IDL Biotech på Spotlight av tekniska skäl

Spotlight Stock Market har beslutat att handelstoppa diagnosbolaget IDL Biotechs aktie på fredagen. .

DI - 1 timme sedan

Bilhandlare i Kalifornien kräver stopp för Volvo Cars abonnemang – "Olaglig gimmick"

En grupp bilhandlare i Kalifornien kräver nu att Volvo Cars slutar att erbjuda sina kunder bilar genom en abonnemangsmodell. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.