DI > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 02:02

DI - 18 okt 18 kl. 17:19

Bennet borde göra som Persson – och öppna plånboken rejältEfter måndagens reserveringschock på 1,8 miljarder kronor för framtida rättstvister i USA presenterade Getinge på torsdagen tredje kvartalets resultatsiffror. Trots god försäljningsutveckling höjdes inte omsättningsprognosen, vilket förvirrade marknaden och fick aktien att svänga mellan plus och minus..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Persson, USA, Getinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bennet, borde, görasom , Perssonoch , öppna, plånbokenrejält
Dagens PS - 19 dec 17 kl. 06:29

Stefan Persson rasar mot kritikerna

”Att kräva någons avgång när vi år efter år växer globalt är inte seriöst”, dundrar miljardären. SvD Näringsliv har intervjuat det just nu svårt stukade klädbolagets styrelseordförande, Stefan Persson, som också är huvudägare i H&M. Han slår tillbaka mot dem som tycker att han borde avsätta Karl-Johan Persson, hans son, som vd som en effekt av bland annat klädjättens dåliga försäljningssiffror, som fått aktiekursen att rasa ned i källaren.

BT - 12 jun 12 kl. 00:30

Öka tempot, Persson ? i generositeten!

När Kent Persson tillträdde som ny partisekreterare för Moderaterna sade han att hans främsta uppgift var att ?öka tempot?. Reinfeldt, som presenterade Persson på den första presskonferensen, använde också uttrycket ?

Kristianstadsbladet - 07 maj 13 kl. 09:43

Persson: "Vi borde ha avgjort i början"

Foto:
Måltorka och nya skador. Trots det var KFF-tränaren Peter Persson inte helt nedslagen efter derbyt.?Med tanke på förutsättningarna tycker jag att vi gör det okej?

BT - 15 apr 14 kl. 00:30

Fler borde lära av Persson

Alla ska med, sa Göran Persson i sitt förstamaj tal 2006, det var också det årets paroll. Vid pressträffen efter talet förklarade han att arbetslösheten inte skulle bli någon stor fråga i valrörelsen. Det är alltid lätt att i efterhand och med facit i hand peka finger åt den som gjort en felaktig bedömning.

Nerikes Allehanda - 25 jan 15 kl. 05:15

Men så sade Rasmus Persson inte!

Rasmus Persson är centerpartistiskt kommunalråd i Örebro och ordförande i programnämnden för social välfärd. I tio minuter svarade han på Tvärsnytts frågor om hur kommunledningen ser på att två personer från Örebro möjligen har stupat när de stred för Islamiska staten.Han pratade om att det är bekymmersamt att personer åker ner och strider för IS, även om han inte är direkt orolig för Örebros del.

Dagens PS - 12 maj 17 kl. 13:00

Persson i blåsväder: ”Gubbarnas gubbe”

I en intervju med Svenska Dagbladet häromdagen diskuterade Göran Persson PMM-systemet och den svenska modellen, skriver Aftonbladet. Han var kritisk till att det leder till för små pensioner och att många tvingas gå i pension mot sin vilja. Då kläckte han ur sig det här: ”Det är många snygga tjejer och starka killar som tvingas lämna sina jobb utan att de vill.

Kristianstadsbladet - 25 mar 11 kl. 02:13

Kommundirektör Göran Persson avgår

Foto: Sandra Henningsson
Göran Persson slutar med omedelbar verkan.
- Jag känner, framför allt efter uttalanden i onsdagens Kristianstadsbladet, att jag inte har mandat att driva min roll i Stiftelsen Regionen Kristianstad, förklarar Göran Persson. I artikeln uttalade sig kommunalrådet Bengt Gustafson (M) om sina tankar kring Stiftelsen Region­en Kristianstad och dess verksamhet.

Trelleborgs Allehanda - 21 jan 12 kl. 16:56

Persson: "Det känns hemskt"

"Sorgligt och tungt". Så beskriver Trelleborgs oppositionsråd Catherine Persson beskedet om partiledaren Håkan Juholts avgång.
?

Kristianstadsbladet - 27 sep 13 kl. 09:19

"Borde vi förvaltat bättre"

Foto: Peter Åklundh
Ledning 12?1 blev till förlust med 15?19.

Sydsvenskan - 30 jul 15 kl. 17:09

Personlige Persson

Oraklet i Delfi gav alltid svårtolkade svar. Det gör inte oraklet i jaktväst. Han ger klara besked om allt.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Serieentreprenörer blev riskkapitalister

Bröderna Fredriksson blev serieentreprenörer av en slump. När deras första företag, Bythjul, såldes startade de tillsammans investeringsbolaget Nordic Etail. ”Att få jobba ihop med sina syskon är en ynnest”, säger mellanbrodern Oscar Fredriksson..

DI - 3 timmar sedan

Lugn måndagshandel på USA-börserna

Wall Street stängde måndagshandeln utan större förändringar inför rapportflodens mer intensiva dagar senare i veckan..

DI - 4 timmar sedan

Experterna oeniga om räntan: Så bör Ingves agera

Både den internationella och den svenska konjunkturen har svalnat markant, men det är avmattning snarare än recession som väntar. Det är Skuggdirektionen enig om.  När det gäller penningpolitiken går åsikterna isär.

DI - 5 timmar sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 5 timmar sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 6 timmar sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 6 timmar sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 7 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 8 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 8 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.