VA > Ekonomi

Friday, 16 November, 08:37

VA - 18 okt 18 kl. 16:16

Svenska speljätten drabbat av personalflyktNästan 40 medarbetare har i år lämnat Dice, som är ett av Sveriges största spelbolag. Nya konkurrerande spelstudios och en misslyckad lansering anges som orsaker. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Dice, Sveriges

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska speljättendrabbat av , personalflykt
Affärsvärlden - 23 aug 16 kl. 07:49

Speljätten har säljer del av basebollaget Seattle Mariners

Den japanska speljätten Nintendo har nu slutfört en försäljning av en del av sitt ägande i First Avenue Entertainment, som står bakom det amerikanska basebollaget Seattle Mariners. Det handlar om en försäljning värd 661 miljoner dollar, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

DN - 21 dec 16 kl. 15:01

Speljätten King registrerar personalens sexuella läggning

Vad är din sexuella läggning? Hur ser din etniska bakgrund ut? Sådana högst privata frågor ställer speljätten King bakom succéspelet Candy Crush till sina anställda.

GöteborgsPosten - 18 maj 17 kl. 16:20

Speljätten hindras kartlägga sexliv

Speljätten King ställde frågor om sexuell läggning och etnicitet för att upptäcka diskriminering av personalen. Nu stoppas kartläggningen av Datainspektionen..

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 17 kl. 16:20

Speljätten hindras kartlägga sexliv

Speljätten King ställde frågor om sexuell läggning och etnicitet för att upptäcka diskriminering av personalen. Nu stoppas kartläggningen av Datainspektionen. – Man kan ju känna en oro för att lämna ifrån sig så känsliga uppgifter.

UNT - 18 maj 17 kl. 16:20

Speljätten hindras kartlägga sexliv

Speljätten King ställde frågor om sexuell läggning och etnicitet för att upptäcka diskriminering av personalen..

DI - 26 apr 18 kl. 09:39

Bättre än väntat för speljätten Nintendo – ny vd tillsätts

Japanska speljätten Nintendo redovisar ett rörelseresultat och omsättning i det fjärde kvartalet som var bättre än väntat. I samband med rapporten meddelar bolaget också att man tillsätter en ny vd..

Computer Sweden - 22 aug 18 kl. 11:35

Nu flyttar speljätten King till Googles moln


Google har fått in ytterligare en prestigekund i sitt moln. Det är den svenskgrundade speljätten King som nu flyttar stora mängder data från sin egen miljö till Google Cloud..

IDG - 22 aug 18 kl. 11:35

Nu flyttar speljätten King till Googles moln


Google har fått in ytterligare en prestigekund i sitt moln. Det är den svenskgrundade speljätten King som nu flyttar stora mängder data från sin egen miljö till Google Cloud..

Expressen - 07 nov 18 kl. 08:25

Speljätten Leo Vegas tappar fart: "Inte nöjda"

Speljätten Leo Vegas ökar intäkterna med 41 procent i rapporten för det tredje kvartalet. Men vd Gustaf Hagman är inte nöjd med varken tillväxten eller lönsamheten. – Ett omställningskvartal, säger han.

Nyteknik - 09 aug 17 kl. 10:23

Speljätten Ubisoft öppnar svensk studio

Sverige har blivit en allt starkare lysande stjärna i mångmiljardindustrin dataspel. Nu startar branschjätten Ubisoft en ny studio i Stockholm – som vill anställa 100 utvecklare..

Fler nyheter från VA

VA - 16 timmar sedan

Fick fart på Volvo – nu tar sig svenska byrån an sportbilarnas sportbil

Framtidens bilmarknad är två: stora fordonsflottor som snabbt och enkelt tar oss dit vi ska och entusiastbilarna som vi köper för pengar som inte behövs. Det säger Christian Ihre på Lynxeye som fått ett globalt uppdrag för Lotus. .

VA - 17 timmar sedan

Brexitkaoset: Ministrar hoppar av, pundet tappar och bankaktier faller

Flera ministrar, däribland Brexit-ministern, lämnade under torsdagen Theresa Mays regering, som inte har lyckats enas om ett avtal. Beskeden får bankaktier att falla och pundet att tappa mark mot dollarn. .

VA - 17 timmar sedan

Annie Lööf får sonderingsuppdraget

Talmannen Andreas Norlén meddelar under en pressträff att Annie Lööf nu får sonderingsuppdraget.  .

VA - 18 timmar sedan

Framtidsprofessorn: "I år ser vi början till slutet för smarta telefoner"

I år ser vi början till slutet för smarta telefoner. Det beror på att vi inte har fått se något tekniskt revolutionerande sedan iPhone kom 2008. Nästa stora trend blir wearables.

VA - 19 timmar sedan

Så ska Rwanda bli en innovationshub: "Vi vill göra samma utvecklingsresa som de asiatiska länderna fast bättre"

I Rwanda är det enkelt att starta företag, säkerheten är god, IT-system och vägar är väl utvecklade och viljan att göra affärer stor. Nu satsar landet stort på att bli en innovationshubb. .

VA - 20 timmar sedan

Företagen som betalar högst lön i din kommun

Skillnaderna i snittlön för de bäst betalande arbetsgivarna i olika kommuner är stora, visar årliga Creditsafes sammanställning. Gapet är över 2,4 miljoner kronor räknat i årslön .

VA - 22 timmar sedan

Bostadsutvecklaren letar pengar – kassan är tom om en månad

Modulbyggaren Prime Livings likviditet är på väg att ta slut, meddelar bolaget som nu söker med ljus och lykta efter ny finansiering. Aktien föll drygt 20 procent på torsdagsmorgonen. .

VA - 22 timmar sedan

Jeansjätten på väg till börsen – för andra gången

Det 145 år gamla Jeansföretaget Levi Strauss uppges vara på väg mot börsen för andra gången. .

VA - 23 timmar sedan

Möbeljätten gör mångmiljardsatsning i fastigheter

Ikea vill närma sig storstadskunderna.  .

VA - 23 timmar sedan

Budgeten: Minskat byggande dämpar tillväxten

Tillväxten framöver dämpas i spåren av bland annat minskat bostadsbyggande. Risker från utlandet finns i form av handelskonflikter, brexit och Italien. Det skriver övergångsregeringen i höstbudgeten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.