DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 16:15

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, tvååring, tioårshögsta
DI - 18 sep 17 kl. 07:30

Tioårshögsta i Asien efter Wall Street-rekord

Asiens börser klättrar på måndagsmorgonen, med stöd av fredagens rekordstängning i USA..

BT - 14 nov 13 kl. 14:52

Börsen stiger mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfter i linje med ledande börser i Europa och Asien. OMXS-index närmar sig därmed årshögsta. Signaler om fortsatta stimulanser från USA:s centralbank Federal Reserve (Fed), i ett anförande av vice Fed-chefen Janet Yellen - nominerad till nästa Fed-chef - bidrar till det positiva börshumöret.

BT - 14 nov 13 kl. 17:42

Börsen på väg mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfte under torsdagen i linje med ledande börser i Europa. Börsens OMXS-index närmar sig därmed årshögsta.När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent till 408,3, vilket innebär att årshögsta på 410,7 inte är långt borta.

Sydsvenskan - 15 nov 13 kl. 06:30

På väg mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfte under torsdagen i linje med ledande börser i Europa.Börsens OMXS-index närmar sig därmed årshögsta.När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent till 408,3, vilket innebär att årshögsta på 410,7 inte är långt borta.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 07:54

USA: Tioårsräntan på tvåårshögsta

De amerikanska obligationsräntorna steg på fredagen. Tioårsräntan nådde den högsta räntenivån sedan augusti 2011..

BT - 14 nov 13 kl. 10:42

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen lyfter i linje med ledande börser i Europa och Asien. Uppgången är bred, med alla storbolagen på plus. OMXS-index hade klockan 10.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Hon jobbar 16 timmar om dagen: ”Fortsätter kämpa så länge det går”

Generationsbekymmer är bara förnamnet när småskaliga lantbruk ska skifta ägare. På Grevie Hästcenter i Staffanstorp arbetar de 70-åriga grundarna dubbla arbetsskift för att gården ska stanna i familjen. .

DI - 1 timme sedan

Formsvacka för krogen vi hyllade

Nisch har höga ambitioner, men kvaliteten på rätterna är inte längre lika jämn som vid Di Weekends tidigare testbesök.  Desserterna håller dock ­fortsatt högsta klass. .

DI - 1 timme sedan

Bekräftat: USA möter Nordkorea i Sverige

Utrikesdepartementet är fortsatt förtegna om det hemliga mötet mellan Nordkorea och USA i Sverige. Men nu bekräftas från flera håll att USA:s Nordkoreasändebud ska till Sverige för att delta..

DI - 1 timme sedan

Börsens skräckindex faller – på väg mot största nedgången på nära tre år

Volatilitetsindexet VIX, även känt som skräckindex, har sedan julen fallit kraftigt, nedgången är på väg att bli den största under en månad som noterats på nära tre år. Det rapporterar Marketwatch och hänvisar till data från Factset..

DI - 2 timmar sedan

Expert: Undvik vanliga fallgropen – så får du rätt mot hantverkaren

Hantverkstjänster är en av de saker det klagas allra mest på. En utdragen ombyggnad eller felbyggt badrum kan bli både dyrt och påfrestande.  Konsumentvägledaren Kristina Westling tipsar om hur du undviker fällorna..

DI - 2 timmar sedan

Historiskt ras: Postnords vd vädjar om höjning av portot

Digitaliseringen har lett till ett historiskt ras i volymen fysiska brev som skickas i Sverige. Nu vädjar Postnords vd Håkan Ericsson i ett brev till ansvariga ministern Peter Eriksson om att successivt få höja brevportot, skriver Svenska Dagbladet. .

DI - 3 timmar sedan

Sjöstedt om misstroendevotum: Inte med SD

Vänsterpartiet lär inte söka stöd hos Sverigedemokraterna om det blir aktuellt att försöka fälla den nya regeringen..

DI - 3 timmar sedan

Recession och handelskrig är världens vd:ars största skräck

Världens vd:ar oroar sig över en ny recession, men amerikanerna sitter lugnare i båten. En ny undersökning visar att rädslan för att en recession sker under 2019 är störst i Asien och Latinamerika, medan USA endast rankar problemet på en tredjeplats..

DI - 3 timmar sedan

Medlarsamtal har startat i hamnkonflikten

Medlarna i den pågående hamnkonflikten har inlett samtal med parterna – fyra dagar innan konfliktåtgärderna sätts in..

DI - 3 timmar sedan

Friskare framtid ger nya kostnader

En rad nya behandlingsmetoder är på väg att förändra hur vi framöver kommer att kunna behandla sjukdomar. "Vi står inför ett paradigmskifte", säger Johan Brun, senior medicinsk rådgivare på branschorganisationen Lif..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.