DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 20:38

DI - 18 okt 18 kl. 15:56

USA:s tvååring på tioårshögstaUSA:s tvååriga statspappersränta steg på torsdagen till mer än 2,9 procent – den högsta nivån sedan den 25 juni 2008, då räntan var 3,014 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, tvååring, tioårshögsta
DI - 18 sep 17 kl. 07:30

Tioårshögsta i Asien efter Wall Street-rekord

Asiens börser klättrar på måndagsmorgonen, med stöd av fredagens rekordstängning i USA..

BT - 14 nov 13 kl. 14:52

Börsen stiger mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfter i linje med ledande börser i Europa och Asien. OMXS-index närmar sig därmed årshögsta. Signaler om fortsatta stimulanser från USA:s centralbank Federal Reserve (Fed), i ett anförande av vice Fed-chefen Janet Yellen - nominerad till nästa Fed-chef - bidrar till det positiva börshumöret.

BT - 14 nov 13 kl. 17:42

Börsen på väg mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfte under torsdagen i linje med ledande börser i Europa. Börsens OMXS-index närmar sig därmed årshögsta.När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent till 408,3, vilket innebär att årshögsta på 410,7 inte är långt borta.

Sydsvenskan - 15 nov 13 kl. 06:30

På väg mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfte under torsdagen i linje med ledande börser i Europa.Börsens OMXS-index närmar sig därmed årshögsta.När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent till 408,3, vilket innebär att årshögsta på 410,7 inte är långt borta.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 07:54

USA: Tioårsräntan på tvåårshögsta

De amerikanska obligationsräntorna steg på fredagen. Tioårsräntan nådde den högsta räntenivån sedan augusti 2011..

BT - 14 nov 13 kl. 10:42

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen lyfter i linje med ledande börser i Europa och Asien. Uppgången är bred, med alla storbolagen på plus. OMXS-index hade klockan 10.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Tobaksjätte rasar efter att cigarettleveranser fortsatte sjunka

Tobaksjätten Altria, som bland annat tillverkare Marlboro, rasar med omkring 7 procent efter att bolagets rapport för det första kvartalet inte föll marknaden i smaken. .

DI - 15 minuter sedan

Företagare utsatta för brottsvåg – ”det är ett samhällsproblem”

Nästan fyra av tio företagare har utsatts för brott under det senaste året. Det visar en stor undersökning bland Di:s läsare. ”Det här är ett samhällsproblem”, säger branschorganisationen Företagarnas brottsexpert till Di.

DI - 30 minuter sedan

SEB sänker Atlas Copco till behåll från tidigare köp

SEB Equities sänker sin rekommendation för Atlas Copcos A-aktie till behåll från köp. Riktkursen höjs till 320 från 280 kronor. Det framgår av Bloomberg..

DI - 30 minuter sedan

Gamla synder får tacokedjans aktie att falla

Tacokedjan Chipotles första kvartal överträffade analytikernas förväntningar. Aktien faller dock med drygt 4 procent efter att bolaget redovisat ett nytt domstolsföreläggande relaterat till magsjukdom kopplad till en av bolagets restauranger i fjol. .

DI - 30 minuter sedan

Frederick Federley lovar att hålla högerpopulisterna stången

Centerns EU-kandidat Fredrick Federley går till val på klimat, djurskydd och hoppas på en roll som kungamakare i Europa.  Det låga EU-engagemanget i Sverige är ”en skam”, anser Fredrick Federley och pekar på att det kostar mångmiljardbelopp. .

DI - 45 minuter sedan

Så fick spanska flopplaget en publik på elva miljoner

Det lilla misslyckade laget i spanska ligan fick nyligen elva miljoner kineser att bänka sig framför tv:n vid matchdags.  Di:s krönikör Olof Lundh ser en möjlighet att lyckas med något liknande i Sverige om allsvenskan vill slå internationellt och öka intäkterna. .

DI - 1 timme sedan

Facket måste bejaka flygets omvandling

LEDARE. Det vilar en förbannelse över SAS. Med jämna mellanrum är det något av bolagets många fackföreningar som varslar om strejk.

DI - 1 timme sedan

Ta lärdom från New York - inför fristående lärarutbildningar för akademiker

Att klaga på lärarutbildningen har blivit en svensk tradition. Under de senaste fyra decennierna har såväl lärare, fackförbund, politiker som myndigheter regelbundet framfört kritik mot utbildningarna..

DI - 1 timme sedan

Volati har återköpt 1 miljon egna aktier

Industrigruppen Volati har under torsdagen gjort ett återköp av 1.000.000 egna stamaktier till kursen 44:83 kronor per aktie.

DI - 1 timme sedan

Kabelbrott sänkte Clas Ohlsons webbutik

Prylkedjan Clas Ohlsons webbutik låg under stora delar av torsdagen nere på grund av ett kabelbrott. ”Avbrottet uppkom vid åttatiden på morgonen idag och är nu avhjälpt”, säger Niklas Carlsson, kommunikationschef på Clas Ohlson, till Di. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.