DI > Ekonomi

Monday, 12 November, 19:33

DI - 18 okt 18 kl. 15:56

USA:s tvååring på tioårshögstaUSA:s tvååriga statspappersränta steg på torsdagen till mer än 2,9 procent – den högsta nivån sedan den 25 juni 2008, då räntan var 3,014 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, tvååring, tioårshögsta
DI - 18 sep 17 kl. 07:30

Tioårshögsta i Asien efter Wall Street-rekord

Asiens börser klättrar på måndagsmorgonen, med stöd av fredagens rekordstängning i USA..

BT - 14 nov 13 kl. 14:52

Börsen stiger mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfter i linje med ledande börser i Europa och Asien. OMXS-index närmar sig därmed årshögsta. Signaler om fortsatta stimulanser från USA:s centralbank Federal Reserve (Fed), i ett anförande av vice Fed-chefen Janet Yellen - nominerad till nästa Fed-chef - bidrar till det positiva börshumöret.

BT - 14 nov 13 kl. 17:42

Börsen på väg mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfte under torsdagen i linje med ledande börser i Europa. Börsens OMXS-index närmar sig därmed årshögsta.När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent till 408,3, vilket innebär att årshögsta på 410,7 inte är långt borta.

Sydsvenskan - 15 nov 13 kl. 06:30

På väg mot årshögsta

Stockholmsbörsen lyfte under torsdagen i linje med ledande börser i Europa.Börsens OMXS-index närmar sig därmed årshögsta.När handeln stängde hade OMXS-index gått upp med 0,8 procent till 408,3, vilket innebär att årshögsta på 410,7 inte är långt borta.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 07:54

USA: Tioårsräntan på tvåårshögsta

De amerikanska obligationsräntorna steg på fredagen. Tioårsräntan nådde den högsta räntenivån sedan augusti 2011..

BT - 14 nov 13 kl. 10:42

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen lyfter i linje med ledande börser i Europa och Asien. Uppgången är bred, med alla storbolagen på plus. OMXS-index hade klockan 10.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Toppchefer: Regeringskaoset drabbar Sverige hårt

Frustrationen över den utdragna regeringsbildningen växer nu inom näringslivet.  Flera toppchefer Di varit i kontakt med vittnar om allt mer kännbara konsekvenser av att Sverige saknas en funktionsduglig regering..

DI - 30 minuter sedan

Ecoclime offentliggör nyemissioner om 66,5 MSEK

Styrelsen för Ecoclime Group AB (publ) (”Ecoclime” eller ”Bolaget”) har beslutat om en företrädesemission av B-aktier (”Företrädesemissionen”). Vid full teckning i Företrädesemissionen tillförs Bolaget cirka 58,3 miljoner kronor före emissionskostnader. Företrädesemissionen är säkerställd genom teckningsförbindelser samt garantiförbindelser från huvudägare och externt garantikonsortium upp till totalt 70 procent av emissionsvolymen..

DI - 45 minuter sedan

Löfven tror på ny samtalsrunda

Stefan Löfven (S) tror på en ny samtalsrunda med talmannen om riksdagen röstar nej till moderatledaren Ulf Kristersson som statsminister. För att Löfven själv ska tacka ja till att bli statsministerkandidat krävs det nya politiska förutsättningar..

DI - 1 timme sedan

Tilltagande nedgång på Wall Street med IT-sektorn i täten

De ledande börserna på Wall Street fortsatte att falla efter ett par timmar på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Nedåt på Europabörserna – British American Tobacco rasade 10 procent

Europabörserna sjönk på bred front under måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 1,0 procent..

DI - 1 timme sedan

Skuldkris-nivåer: Nu flyr spararna fonder

Oktober blev en nattsvart månad för stora aktiefondsförvaltare, som såg utflöden på drygt 21 miljarder kronor. Det är den högsta nivån sedan Europas skuldkris på hösten 2011..

DI - 1 timme sedan

Oslo mot strömmen när de nordiska börserna backade

De nordiska börserna sjönk på måndagen med undantag för Oslo som gick mot strömmen. I Europa noterades tydliga nedgångar på samtliga av de ledande handelsplatserna. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,3 procent till nivån 908..

DI - 1 timme sedan

Felaktig kampanj mot Kristerssons linje

LEDARE. Måndagens händelse i riksdagens kammare var historisk. Talmannen lade fram ett förslag till statsminister, Ulf Kristersson, som inte tycks få tillräckligt med stöd för att bli vald.

DI - 2 timmar sedan

Möjlighet att investera i ett teknikbolag som möjliggör digital vård i hemmet

Camanio Care är ett IT- och robotikbolag som med välfärdsteknik utvecklar innovativa lösningar för omsorg i hemmet med individen i fokus. Bolaget erbjuder digitala tjänsteplattformar för en digital omsorg, robotik, hjälpmedel och gamification med produkter såsom VITAL, BikeAroundTM, Bestic® och GiraffTM..

DI - 2 timmar sedan

Epirocs vd har köp 10.000 aktier i bolaget

Per Lindberg, som är vd i Epiroc, har den 12 november köpt 10.000 A-aktier i bolaget för 760.000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.