Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 18:29

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:44

Ny våg av produkter ser till att hela familjen blir reklamfriEn fjärdedel av alla svenskar använder en reklamblockerare. Nu ska fler företag sko sig på att allt fler svenskar väljer att blockera reklamen. Ett av dessa är AdGuard Home som ser till att hela familjen blir reklamfri, hela tiden. Bakom tjänsten AdGuard Home finner vi bolaget med samma namn AdGuard. De har skapat en mjukvara som skapar en DNS-server för ditt hem i syfte att helt blockera all reklam och spårning.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
AdGuard Home, AdGuard, DNS, Wifi, Home, Ta, Administrera, Slå, Safe Search, Anpassade, Visa, MacOS, Raspberry Pi, Eyeo, Adblock Plus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vågav , produkter, sertill att hela , familjen, blir reklamfri
Expressen - 17 jul 11 kl. 23:06

Här ser familjen Obama på VM-finalen

Inblick i ett vanligt vardagsrum där familjen har samlats för att titta på VM-finalen i fotboll? Nja, knappast. Bilden på familjen Obama publicerades av Vita huset under den pågående matchen.

Expressen - 31 jul 13 kl. 17:59

Perrellis plan: Så löser familjen första showen

Charlotte Perrelli, 38, och Anders Jensen, 36, har fått ta med sig sonen hem från BB. Nu laddar familjen för torsdagens resa till nästa Diggiloo-föreställning i Skurup. "Vi kommer att köra ner husbilen så att den finns bakom scenen för bebisen att vara i och för Charlotte att vila i och amma", skriver Anders i ett sms till Expressen..

YLE - 25 apr 14 kl. 14:59

"Skogsindustrin satsar på nya produkter"

I Varkaus gläds man i dag över att Stora Enso ny investerar i stadens pappersfabrik.
- Denna veckas goda nyheter från skogsindustrin handlar om en omstrukturering, konstaterar vd Timo Jaatinen på branschförbundet Skogsindustrierna. Det har under veckan kommit goda nyheter från skogsindustrin.

YLE - 09 jul 12 kl. 04:42

TS: Rekordmånga farliga produkter på marknaden

Det finns fler farliga produkter på marknaden än någonsin tidigare, skriver Turun Sanomat. Säkerhets- och kemikalieverket Tukes, som övervakar produkternas säkerhet, har i år dragit in nästan 200 produkter, fler än under hela fjolåret. Mängden indragna produkter ser alltså ut att fördubblas i år trots att också fjolåret var ett rekordår.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 15 kl. 16:42

Bedrövligt att familjen inte får hjälp

När jag läser familjen Pikes fruktansvärda öde och förstår att de inte får den hjälp och stöd som de skulle behöva, blir jag helt bestört!Vem förbereder sig för en tragisk olycka? Vem kan förutse vilken form av olycka man ska förbereda sig för?

DI - 12 mar 17 kl. 12:07

Så löser familjen Paulsson generationsskiftet

Peabs grundare och huvudägare Mats Paulsson samlar familjens ägande i Peab och Skistar i ett nytt holdingbolag.  ”Det handlar om att på ett professionellt sätt hantera en generationsväxling i två stora börsbolag”, säger Fredrik Paulsson, som ska kontrollera familjens holdingbolag..

Skånskan - 17 mar 17 kl. 09:00

Familjen har riktat blicken mot Indien

hässleholm/bangalore Snart ger sig familjen Kajrup av till ett äventyr i Indien. Mamma Åsa ska se till att alla indier blir bekanta med ett välkänt småländskt möbelföretag. Med följer hela familjen, inklusive familjens hund.

Dagensanalys.se - 19 sep 17 kl. 09:44

Tonåringar har familjen på Facebook och är äkta på Instagram

Med allt fler sociala plattformar fyller dessa olika funktioner för dagens ungdomar. I en undersökning från MediaCom kartläggs hur ungdomar använder olika sociala plattformar för att lära sig om trender, hitta produkter de vill köpa och hur de kommunicerar med vänner och familj. Facebook är världens största sociala nätverk, men för närmare 60 % av dagens ungdomar är det huvudsakligen ett sätt att hålla kontakten med familjen.

Supermiljöbloggen - 27 nov 17 kl. 19:35

Grundaren till Gram ser återvinning som ett hinder

I november förra året öppnades portarna till Sveriges första förpackningsfria butik – Gram i Malmö. Vi har mött grundaren Rowan Drury och snackat halloumi, hygien och ett svenskt återvinningsdilemma. Förpackningsfritt, eller zero waste, är ett koncept som vuxit sig starkare på senare tid.

Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 00:37

Wilton satsar på familjen

Foto: Nicolinn Nilsson
Wilton Figueiredo har bestämt sig för att inte vara borta från familjen.
Den 30 november tog Wilton Figueiredo avsiktligt ett gult kort mot Alkmaar. Han klarade inte av att höra sin dotter gråta mer.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Här är de varumärken som svenskarna är stolta att arbeta för

Vilka varumärken skulle svenskarna vara mest stolta över att arbeta för? YouGov BrandIndex lanserar topplistan för 2019 över de varumärken som har det bästa ryktet som arbetsgivare. I YouGov BrandIndex mäts cirka 300 varumärken i Sverige.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Novus förstärker och anställer Per Grenert

Opinions- och marknadsundersökningsbolaget Novus förstärker sitt team och anställer Per Grenert, som har en lång erfarenhet av insiktsgenererande undersökningar. Per Grenert är anställd som Senior Consultant och kommer närmast från Svenskt Kvalitetsindex (SKI). I höstas anställde vi två nya konsulter, och nu har jag glädjen att välkomna ytterligare en ny kollega.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Häng med när vi testar Gröna Lunds nya åkattraktion

Igår höll Gröna Lund sin årliga pressträff, där årets nyheter presenterades. I år stod så klart åkattraktionen Snake i centrum, och för första gången gör de en storsatsning på en attraktion som bara kommer finnas ett år. Vi pratade med Gröna Lunds VD Magnus Widell, som sedan även åkte med när vi tog en provtur.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Imorgon koras vinnarna i SEMrush Nordic Search Awards

Äntligen kommer SEMrush Search Awards till Sverige, och eventet går av stapeln imorgon i Stadshuset under pompa och ståt. Dagens Analys kommer givetvis vara på plats för att direkt kunna rapportera vilka som blir årets vinnare! Äntligen kommer detta fantastiska branschevent till Sverige och Norden efter att ha vunnit marknadens respekt på andra håll i världen.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Spotify vill underlätta för bilannonsörer

Spotify har ingått i ett nytt samarbete med Oracle i syfte att underlätta för bilannonsörer att nå sina önskade målgrupper. Integrationen med Oracle Data Cloud är tänkt att hjälpa bilvarumärken nå rätt målgrupp vid rätt tillfälle under köpprocessen. Enligt Spotify kommer annonsörerna få det lättare att analysera sina kampanjer och få djupare insikter, genom integrationen.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Vad gör Salesforce för sina kunders kunder?

Ett av företaget Salesforces mål är att hjälpa sina kunder att nå deras kunder på nya och mer effektiva sätt. Jag pratade med några av Salesforces representanter för att ta reda på vad det faktiskt innebär. Att underlätta för sina kunder är nog en målsättning som de flesta företag kan skriva under på, men vad innebär det när man verkligen börjar kika närmare?

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Trots att det skadar oss väljer vi en allt mer stillasittande livsstil

Att det är farligt för hälsan att sitta för mycket är inget nytt. Men trots insikten framkommer det att vi faktiskt sitter mer än tidigare, visar en ny undersökning. Studien har undersökt hur mycket amerikanska tonåringar och vuxna sitter per dag under åren 2001 till 2016.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

OdinText har bytt namn till OdinAnswers

OdinText som grundades för fyra år sedan av Anderson Analytics har bytt namn, för att bättre reflektera deras nya affär. Idag handlar deras business mer om att få ut insikter från kundernas data, därav namnbytet till OdinAnswers. Shortly after arriving in 2018 and talking with our clients, it became clear that the team and technology at OdinText were delivering something far beyond text analysis – we were providing companies with answers hidden within their data that solve business challenges.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Inspiration: Cervera satsar på marketing automation

Cervera har skapat en  lojalitetsplattform för att samla kunddata, förutse kundbeteenden och agera på insikter för att öka kundupplevelsen. För att öka kundupplevelsen vill Cervera ha en bättre och mer strukturerad förståelse för kunden, möjligheten till personlig kommunikation, prediktiv analys och sömlösa köpresor över alla kanaler. För att lyckas med allt detta krävs det någon form av marketing automation-plattform.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Allt fler vill förbjuda fejkade nyheter

I en undersökning från England får vi reda på att sju av tio vill göra det olagligt att sprida fejk news. Har vi samma tankar här i Sverige? Hela 73 procent skulle vilja se att spridningen av fejkade nyheter blir olaglig, enligt en undersökning genomförd av MORI i England.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.