Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 19 November, 04:14

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:44

Ny våg av produkter ser till att hela familjen blir reklamfriEn fjärdedel av alla svenskar använder en reklamblockerare. Nu ska fler företag sko sig på att allt fler svenskar väljer att blockera reklamen. Ett av dessa är AdGuard Home som ser till att hela familjen blir reklamfri, hela tiden. Bakom tjänsten AdGuard Home finner vi bolaget med samma namn AdGuard. De har skapat en mjukvara som skapar en DNS-server för ditt hem i syfte att helt blockera all reklam och spårning.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
AdGuard Home, AdGuard, DNS, Wifi, Home, Ta, Administrera, Slå, Safe Search, Anpassade, Visa, MacOS, Raspberry Pi, Eyeo, Adblock Plus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vågav , produkter, sertill att hela , familjen, blir reklamfri
Expressen - 17 jul 11 kl. 23:06

Här ser familjen Obama på VM-finalen

Inblick i ett vanligt vardagsrum där familjen har samlats för att titta på VM-finalen i fotboll? Nja, knappast. Bilden på familjen Obama publicerades av Vita huset under den pågående matchen.

Expressen - 31 jul 13 kl. 17:59

Perrellis plan: Så löser familjen första showen

Charlotte Perrelli, 38, och Anders Jensen, 36, har fått ta med sig sonen hem från BB. Nu laddar familjen för torsdagens resa till nästa Diggiloo-föreställning i Skurup. "Vi kommer att köra ner husbilen så att den finns bakom scenen för bebisen att vara i och för Charlotte att vila i och amma", skriver Anders i ett sms till Expressen..

YLE - 25 apr 14 kl. 14:59

"Skogsindustrin satsar på nya produkter"

I Varkaus gläds man i dag över att Stora Enso ny investerar i stadens pappersfabrik.
- Denna veckas goda nyheter från skogsindustrin handlar om en omstrukturering, konstaterar vd Timo Jaatinen på branschförbundet Skogsindustrierna. Det har under veckan kommit goda nyheter från skogsindustrin.

YLE - 09 jul 12 kl. 04:42

TS: Rekordmånga farliga produkter på marknaden

Det finns fler farliga produkter på marknaden än någonsin tidigare, skriver Turun Sanomat. Säkerhets- och kemikalieverket Tukes, som övervakar produkternas säkerhet, har i år dragit in nästan 200 produkter, fler än under hela fjolåret. Mängden indragna produkter ser alltså ut att fördubblas i år trots att också fjolåret var ett rekordår.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 15 kl. 16:42

Bedrövligt att familjen inte får hjälp

När jag läser familjen Pikes fruktansvärda öde och förstår att de inte får den hjälp och stöd som de skulle behöva, blir jag helt bestört!Vem förbereder sig för en tragisk olycka? Vem kan förutse vilken form av olycka man ska förbereda sig för?

DI - 12 mar 17 kl. 12:07

Så löser familjen Paulsson generationsskiftet

Peabs grundare och huvudägare Mats Paulsson samlar familjens ägande i Peab och Skistar i ett nytt holdingbolag.  ”Det handlar om att på ett professionellt sätt hantera en generationsväxling i två stora börsbolag”, säger Fredrik Paulsson, som ska kontrollera familjens holdingbolag..

Skånskan - 17 mar 17 kl. 09:00

Familjen har riktat blicken mot Indien

hässleholm/bangalore Snart ger sig familjen Kajrup av till ett äventyr i Indien. Mamma Åsa ska se till att alla indier blir bekanta med ett välkänt småländskt möbelföretag. Med följer hela familjen, inklusive familjens hund.

Dagensanalys.se - 19 sep 17 kl. 09:44

Tonåringar har familjen på Facebook och är äkta på Instagram

Med allt fler sociala plattformar fyller dessa olika funktioner för dagens ungdomar. I en undersökning från MediaCom kartläggs hur ungdomar använder olika sociala plattformar för att lära sig om trender, hitta produkter de vill köpa och hur de kommunicerar med vänner och familj. Facebook är världens största sociala nätverk, men för närmare 60 % av dagens ungdomar är det huvudsakligen ett sätt att hålla kontakten med familjen.

Supermiljöbloggen - 27 nov 17 kl. 19:35

Grundaren till Gram ser återvinning som ett hinder

I november förra året öppnades portarna till Sveriges första förpackningsfria butik – Gram i Malmö. Vi har mött grundaren Rowan Drury och snackat halloumi, hygien och ett svenskt återvinningsdilemma. Förpackningsfritt, eller zero waste, är ett koncept som vuxit sig starkare på senare tid.

Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 00:37

Wilton satsar på familjen

Foto: Nicolinn Nilsson
Wilton Figueiredo har bestämt sig för att inte vara borta från familjen.
Den 30 november tog Wilton Figueiredo avsiktligt ett gult kort mot Alkmaar. Han klarade inte av att höra sin dotter gråta mer.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

80 procent av Kantar ska nu säljas

Martin Sorrell, WPPs tidigare vd som fick kicken,  sitter nog hemma och småler när nu WPP inte går så bra. För att balansera sista raden tänker ledningen sälja av 80 procent av researchbolaget Kantar till högstbjudande. WPP-koncernen är indelad i flera olika enheter.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Här kan du se hur mycket alla researchbolag tjänar

Global Research Business Network (GRBN) har sammanställt hur mycket de största bolagen inom research tjänar. Här kan du läsa hela listan. Rapporten som tidigare togs fram av AMA Gold Report har sammanställts av Diane Bowers.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

SurveyMonkey inspirerar en hel bransch med sin tillväxt

SurveyMonkey inspirerar en hel bransch genom att tjäna pengar på enkäter. Hur mycket undrar du? Bara att klicka på Läs mer.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Kolla här Blocket! Snillen från Ebay har spekulerat

Trots att Blocket redan håvar in miljoner från svenska folkets köp och sälj så finns det alltid lite mer att klämma ut ur affären. Här har Ebay lanserat en bra idé som Blocket borde kopiera. Ebay tänker använda all deras shoppingdata för att hjälpa varumärken att få insikter i vad det är konsumenterna vill köpa.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Nu finns reklamfinansierade filmer på Youtube

Youtube tänker göra tv genom att erbjuda reklamfinansierade filmer på sin plattform helt gratis. Vi snackar nu gamla godingar som Rocky och Legally Blonde. Genom att erbjuda reklamfinansierade filmer kan Youtube på allvar börja konkurrera med Netflix.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:09

Så mycket ökar försäljningen under Black Friday – Sverige är i topp i Europa

Att Black Friday står för dörren har nog inte undgått någon. Detaljhandeln satsar mer än någonsin på marknadsföring och rustar nu för fullt för vad som kommit att bli en av våra allra mest intensiva shoppingdagar. Här kan du läsa hur Black Friday utvecklats i Sverige, och resten av Europa, under de senaste åren.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:59

Allt fler betalar för underhållning på nätet

En majoritet av alla svenskar har under de senaste tre månaderna betalat för TV-serier (58 procent), musik (57 procent) samt filmer (53 procent) på Internet och inköpen sker allt oftare via smartphones. Det finns inget bättre exempel på hur världen digitaliserats än de förändringar som skett inom musik-, film- och TV-industrin. Det visar en ny global undersökning från SuperData genomförd på uppdrag av betalningstjänsten PayPal.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:14

Omnicom Media Group lanserar den kreativa byrån DRUM i Sverige

I veckan lanserades DRUM, Omnicom Media Groups nya kreativa byrå med fokus på innovativt innehåll. DRUM har de senaste åren vunnit en rad priser inom Content Marketing i internationella tävlingar som Cannes Lion och skapat spännande format som Porsches Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. ”Över de senaste åren har affären kring innehållsskapande och kreativa kampanjer ökat stort inom branschen.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:30

Cint anställer och promotar Stefan

Panelplattformen Cint har tillsatt nya positioner med Stefan och Daniel. Stefan Hök blir ny produktchef och Daniel Hecker blir viceVD för produkter. Stefan har jobbat på Cint sedan 2011 så han är redan en veteran i bolaget.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:45

3 värdefulla expertråd och en bok som kan boosta din tillväxt

Under SIME fick jag möjligheten att sitta ner med Salesforces Customer Growth and Innovation Evangelist Tiffani Bova som skrivit boken Growth IQ. Med närmare 30 års erfarenhet från teknikbranschen, och tio år som Distinguished Analyst and Research Fellow på Gartner har hon ett unikt perspektiv på vad företag behöver göra, och hur de behöver göra det, för att boosta sin tillväxt. Boken “Growth IQ – The 10 paths to growth” kommer från de analyser hon gjorde på Gartner, parat med hennes breda erfarenheter från teknikbranschen där hon arbetat med såväl försäljning som företagsutveckling och var dessutom med och utvecklade en av världens första molntjänster.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.