Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 20 January, 18:26

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:44

Ny våg av produkter ser till att hela familjen blir reklamfriEn fjärdedel av alla svenskar använder en reklamblockerare. Nu ska fler företag sko sig på att allt fler svenskar väljer att blockera reklamen. Ett av dessa är AdGuard Home som ser till att hela familjen blir reklamfri, hela tiden. Bakom tjänsten AdGuard Home finner vi bolaget med samma namn AdGuard. De har skapat en mjukvara som skapar en DNS-server för ditt hem i syfte att helt blockera all reklam och spårning.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
AdGuard Home, AdGuard, DNS, Wifi, Home, Ta, Administrera, Slå, Safe Search, Anpassade, Visa, MacOS, Raspberry Pi, Eyeo, Adblock Plus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vågav , produkter, sertill att hela , familjen, blir reklamfri
Expressen - 17 jul 11 kl. 23:06

Här ser familjen Obama på VM-finalen

Inblick i ett vanligt vardagsrum där familjen har samlats för att titta på VM-finalen i fotboll? Nja, knappast. Bilden på familjen Obama publicerades av Vita huset under den pågående matchen.

Expressen - 31 jul 13 kl. 17:59

Perrellis plan: Så löser familjen första showen

Charlotte Perrelli, 38, och Anders Jensen, 36, har fått ta med sig sonen hem från BB. Nu laddar familjen för torsdagens resa till nästa Diggiloo-föreställning i Skurup. "Vi kommer att köra ner husbilen så att den finns bakom scenen för bebisen att vara i och för Charlotte att vila i och amma", skriver Anders i ett sms till Expressen..

YLE - 25 apr 14 kl. 14:59

"Skogsindustrin satsar på nya produkter"

I Varkaus gläds man i dag över att Stora Enso ny investerar i stadens pappersfabrik.
- Denna veckas goda nyheter från skogsindustrin handlar om en omstrukturering, konstaterar vd Timo Jaatinen på branschförbundet Skogsindustrierna. Det har under veckan kommit goda nyheter från skogsindustrin.

YLE - 09 jul 12 kl. 04:42

TS: Rekordmånga farliga produkter på marknaden

Det finns fler farliga produkter på marknaden än någonsin tidigare, skriver Turun Sanomat. Säkerhets- och kemikalieverket Tukes, som övervakar produkternas säkerhet, har i år dragit in nästan 200 produkter, fler än under hela fjolåret. Mängden indragna produkter ser alltså ut att fördubblas i år trots att också fjolåret var ett rekordår.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 15 kl. 16:42

Bedrövligt att familjen inte får hjälp

När jag läser familjen Pikes fruktansvärda öde och förstår att de inte får den hjälp och stöd som de skulle behöva, blir jag helt bestört!Vem förbereder sig för en tragisk olycka? Vem kan förutse vilken form av olycka man ska förbereda sig för?

DI - 12 mar 17 kl. 12:07

Så löser familjen Paulsson generationsskiftet

Peabs grundare och huvudägare Mats Paulsson samlar familjens ägande i Peab och Skistar i ett nytt holdingbolag.  ”Det handlar om att på ett professionellt sätt hantera en generationsväxling i två stora börsbolag”, säger Fredrik Paulsson, som ska kontrollera familjens holdingbolag..

Skånskan - 17 mar 17 kl. 09:00

Familjen har riktat blicken mot Indien

hässleholm/bangalore Snart ger sig familjen Kajrup av till ett äventyr i Indien. Mamma Åsa ska se till att alla indier blir bekanta med ett välkänt småländskt möbelföretag. Med följer hela familjen, inklusive familjens hund.

Dagensanalys.se - 19 sep 17 kl. 09:44

Tonåringar har familjen på Facebook och är äkta på Instagram

Med allt fler sociala plattformar fyller dessa olika funktioner för dagens ungdomar. I en undersökning från MediaCom kartläggs hur ungdomar använder olika sociala plattformar för att lära sig om trender, hitta produkter de vill köpa och hur de kommunicerar med vänner och familj. Facebook är världens största sociala nätverk, men för närmare 60 % av dagens ungdomar är det huvudsakligen ett sätt att hålla kontakten med familjen.

Supermiljöbloggen - 27 nov 17 kl. 19:35

Grundaren till Gram ser återvinning som ett hinder

I november förra året öppnades portarna till Sveriges första förpackningsfria butik – Gram i Malmö. Vi har mött grundaren Rowan Drury och snackat halloumi, hygien och ett svenskt återvinningsdilemma. Förpackningsfritt, eller zero waste, är ett koncept som vuxit sig starkare på senare tid.

Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 00:37

Wilton satsar på familjen

Foto: Nicolinn Nilsson
Wilton Figueiredo har bestämt sig för att inte vara borta från familjen.
Den 30 november tog Wilton Figueiredo avsiktligt ett gult kort mot Alkmaar. Han klarade inte av att höra sin dotter gråta mer.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Facebook försöker nå tonåringarna med LOL

Facebook håller på och utvecklar en ny plattform som de döpt till LOL för att nå ut till tonåringarna, som överger Facebook i allt högre takt. Plattformen har varit under utveckling i några månader och ska ha video, korta klipp (tänk GIF) och annat skojsigt som nu farbröderna och tanterna på Facebook tycker att teens borde gilla. För att inte helt missa målet har man valt att testa alla funktioner med elever på ett high school.

Dagensanalys.se - Igår: 14:51

AeroMexico skojar med amerikaner i denna kampanj

I detta roliga klipp får du se när AeroMexico DNA-testar amerikaner för att sedan erbjuda dem rabatt baserat på hur mexikanska de är..

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:53

Netflix fortsätter att dominera streamingmarknaden

Netflix stärker sin position som nummer ett på streamingmarknaden i alla i länder utom ett, enligt en ny rapport från Audience Project. Netflix är streamingtjänsten som majoriteten väljer när de ska titta på serier och filmer. I alla länder som deltog i studien har antalet människor som tittar på Netflix ökat, förutom i grannlandet Finland.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:38

Fortnite är Netflix största konkurrent

Spelet Fortnite drog i nära 22 miljarder kronor under 2018, men det är inte därför Netflix tycker att spelet är en större konkurrent än exempelvis HBO, TV4 eller Disney. Den största intäkten för Fortnite kommer från köp inne i spelet som skins, dansrörelser och tillbehör. Netflix har som bekant bara sin prenumerationsmodell.

Dagensanalys.se - I förrgår: 18:52

Stabil omsättning för Aller media

Omsättningen för koncernen Aller media uppgår till 1 686 miljoner kronor under räkenskapsåret 2017/2018 och visar ett positivt resultat på 196 miljoner kronor*. Bolaget har under det gångna året genomfört en stor omstrukturering av affären och investerat i digital utveckling och nya affärsområden. – Givet stora utmaningar på tidskriftsmarknaden har Aller medias räkenskapsår 17/18 ett bra resultat där bolaget medvetet har tagit extraordinärt stora kostnader för omställning och effektivisering.

Dagensanalys.se - I förrgår: 18:39

När 64 procent av alla cookies ratas exploderar kommersiella internet

Idag har vi i snitt tre enheter per person som alla får sina kakor när vi använder olika internettjänster, webbplatser och plattformar. I takt med att vi tar emot fler kakor väljer vi också att blockera dem. Något som nu påverkar hela kommersiella internet.

Dagensanalys.se - 17 jan 19 kl. 18:09

United Screens utökar sitt säljteam

Under 2019 fortsätter United Screens satsa stort på sina två erbjudanden ut mot marknaden, influencer marketing och reklamräckvidd på Youtube. För att möta den stora efterfrågan har United Screens svenska säljteam nu rekryterat flera nya kundansvariga, samt Anders Vesterlund som säljchef. – Jag är jätteimponerad av mina nya kollegor på United Screens och glad att få vara en del av ett prisbelönt och trefaldigt nominerat säljteam.

Dagensanalys.se - 17 jan 19 kl. 18:01

Trump riggade opinionsundersökningar med röstningsscript

Donald Trump, den nuvarande presidenten i USA, har blivit ertappad med att rigga opinionsundersökningar genom att använda röstningsscript. Scriptet programmerades så att den skulle gå in på webbplatsen där omröstningen skedde och välja Donald Trump. Därefter spreds resultaten i amerikanska medier, om att ’folket’ röstade överväldigande på Trump.

Dagensanalys.se - 17 jan 19 kl. 16:24

Användare vet inte att Facebook samlar in information

Majoriteten av alla Facebookanvändare vet inte om att företaget samlar in information om deras intressen i syfte att skapa riktad annonsering, det visar ny forskning från Pew Research. Deltagarna i studien blev hänvisad till fliken ”Dina annonsinställningar” där Facebook listar användarens intressen. Hela 74 procent av alla Facebookanvändare känner inte till att den sociala mediejätten har en lista på deras intressen.

Dagensanalys.se - 17 jan 19 kl. 14:33

Snoop Dogg är ny delägare i Klarna

Amerikanska rapparen Snoop Dogg investerar i Klarna, det skriver tidningen Forbes. Klarna grundades 2016 och värderades förra året till 2,5 miljarder dollar. Nu inleder företaget ett samarbete med Snoop Dogg som kommer att vara ansiktet utåt i en ny marknadsföringskampanj.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.