Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 21:07

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 13:47

Zound Industries väljer MediaComZound väljer att inleda ett samarbete med MediaCom i Stockholm som sträcker sig från lokala marknadsstrategier på flera marknader till medieplanering & köp. -Zound har gett oss förtroendet att bli deras nya partner och vi kan inte vara stoltare! De är ett superspännande och framgångsrikt företag med stora planer för framtiden. Detta är ett uppdrag där vi verkligen får användning av hela vår expertis och även får visa styrkan i vårt globala nätverk, säger Marie Melin, vice VD på MediaCom. – Vi är väldigt glada över att, med hjälp av vår nya partner, ta vår mediestrategi och våra varumärken till nya höjder, säger Nina Gillsvik, Marketing Director, Key Markets för Zound Industries..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Industries, MediaCom, Stockholm, Marie Melin, VD, Nina Gillsvik, Director, Markets, Zound Industries

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zound, Industries, väljer, MediaCom
Dagens Media - 18 okt 18 kl. 13:24

Zound Industries väljer Mediacom

Mediacom ska hjälpa Zound Industries med medieplanering och strategi..

Dagens Media - 18 nov 14 kl. 11:47

A world beneath får pr-uppdrag för Zound Industries

Zound Industries ligger bakom varumärken som Urbanears och Marshall Headphones. Nu väljer bolaget A world beneath som pr-byrå..

DI - 24 aug 18 kl. 14:32

Grundare säljer halva innehavet i Zound Industries

Konrad Bergström har sålt omkring hälften av sina aktier i hörlurstillverkaren Zound Industries som han själv grundat. .

Jönköpingsnytt - 31 jul 18 kl. 06:17

Säljer 70 miljoner i succéföretaget

Jönköpingsbon och succéföretagaren Kenneth Schönborg säljer sitt innehav i företaget Zound Industries som han är delgrundare till. Det totala värdet av andelarna han säljer är 70 miljoner kronor.
.

Dagens Media - 15 nov 16 kl. 10:27

Reebok väljer Social Industries

Reebok tar in Social Industries som ny partner för att jobba med PR och influencer marketing i Sverige. Samarbetet inleds i november..

Dagensanalys.se - 15 maj 17 kl. 14:17

OTW värvar från Social Industries

Contentbyrån OTW fortsätter att stärka sitt team inom sociala medier. Denna gång med Johanna Rydberg och Samin Krijestarac, båda från Social industries. – Det känns kul att attrahera sådana stjärnor.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Akzo Nobel säljer pakistanskt bolag

Den holländska kemikoncernen Akzo Nobel säljer 75,8 procent av aktierna i ICI Pakistan Limited till Yunus Brothers Group för nära 153 miljoner dollar, motsvarande en miljard kronor. Prislappen innebär en premie på 30 procent jämfört med vad aktien kostade när börsen stängdes i fredags. ICI Pakistan har varit ett dotterbolag till Akzo Nobel sedan 2008 när Akzo Nobel köpte sin brittiska konkurrent Imperial Chemical Industries (ICI)..

TA - 14 dec 12 kl. 08:18

Akzo Nobel säljer amerikansk färg


Holländska kemikoncernen Akzo Nobel, med mycket verksamhet i Sverige, säljer sin nordamerikanska färgrörelse med 5 000 anställda till PPG Industries. Affären värderas till 1,05 miljarder dollar, motsvarande sju miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande.Verksamheten hade i fjol en försäljning på 1,5 miljarder dollar, vilket svarade för cirka sju procent av hela koncernens intäkter..

IDG - 26 apr 13 kl. 15:07

Indisk guldgosse säljer klockor för miljarder

För CS Ramesh är kunden kung. Han är CIO på snabbväxande Titan Industries, som säljer smycken och klockor till guldälskande indier..

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 14:35

ABB säljer Meyer Steel Structures


Industrikoncernen ABB säljer Meyer Steel Structures-verksamheten inom Thomas & Betts för 600 miljoner dollar, motsvarande cirka 4 miljarder kronor, till Trinity Industries, ett amerikanskt industriföretag. Affären väntas genomföras under tredje kvartalet i år, efter myndighetsgodkännande, uppger ABB i ett pressmeddelande.Verksamheten har över 1 100 anställda och fyra tillverkningsenheter i USA.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Acast får sin första Chief Product Officer och samtidigt ny CTO

Acast har utsett bolagets medgrundare, Johan Billgren, till företagets första Chief Product Officer (CPO). Sedan Acast startades 2014, har Johan Billgren verkat som Chief Technology Officer (CTO) med ansvar för uppbyggnaden av ett professionellt teknikteam, lanseringar av nya produkter och tjänster samt införandet av dynamiska ljudfiler för placering av reklam i podcastinspelningarna. Som CTO medföljde även ansvaret för Acasts samtliga produktioner och utnämningen till CPO är en följd av att bolaget nu delar upp ovan nämnda ansvar i två delar.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Elon ökar försäljning på webben med 44 procent

Elon ökar digitala försäljningen under 2018 med 44 procent. Ökningen är ett resultat av en tydlig satsning från företaget med ny expertis, optimerad sajt och smartare kampanjer. ”Vi har tidigare under hösten offentliggjort vår vision om att bli ledande inom e-handel och siffrorna för helåret visar att vi är på god väg,” säger Stefan Lebrot, vd på Elon.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Adobe köper Allegorithmic för att ta 3D in till marknadsavdelningen

Adobe har köpt företaget Allegorithmic som är specialister på att skapa lösningar för 3D. Lösningarna används ofta inom spelvärlden och kan nu även användas inom digital marknadsföring. “We are seeing an increasing appetite from customers to leverage 3D technology across media, entertainment, retail and marketing to design and deliver fully immersive experiences,” säger Scott Belsky, chief product officer and executive vice president, Creative Cloud på
Adobe.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Viktigt med mobiloptimerad hemsida

Google vill göra webben mobilvänlig. Under 2017 började man därför rulla ut sitt mobile-first index och från och med 2018 gäller mobile-first fullt ut. Det betyder att Google i första hand kommer spindla mobilversionen av din hemsida.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Videospel slår både film och serier

Intäkterna för videospel nådde nytt rekord under 2018, hela 43,8 miljarder dollar, en ökning med 18 procent från föregående år. De nästan 44 miljarderna överstiger siffran för streamingtjänster, som beräknas uppgå till ungefär 28,8 miljard dollar, enligt en ny rapport. Videospel och annat relaterat innehåll har blivit den nya källan till underhållning för en hel generation.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Har Adobe hittat Holy Grail för kampanjer och mätningar?

För att komma runt problemen med Cookies har Adobe tagit fram ett nytt mått som de kallar för People Metric. Enligt dem är det nämligen så att en person har i snitt 1,14 enheter, vilket är good enough för Adobe, som nu använder måttet för både kampanjer och mätningar. Här är definitionen enligt Adobe: ”The People metric is the count of people (or groups of devices) based on Adobe’s Device Graph.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Enkel guide till digital marknadsföring

Digital marknadsföring, vad är det? Många av våra läsare kommer till oss för att lära sig något. Därför har vi satt ihop en enkel guide till grunderna inom digital marknadsföring.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

”Alla verksamheter av en viss storlek gynnas mycket av en chatbot”

Sedan sommaren 2016 har det norska teknologibolaget Convertelligence vuxit från 2 till 35 anställda. Genom ett samarbete med Sopra Steria Scale up ska startup-bolaget hitta nya marknader för sina chatbots. – Alla verksamheter av en viss storlek gynnas mycket av en chatbot, oavsett om det är till internt bruk eller riktat mot kunder.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Magento lanserar Progressive Web Applications

Appens glansdagar är över anser Adobe-ägda Magento nu lanserar Progressive Web Applications. Enligt en undersökning av Forrester visar det sig att bara 10 procent av deras kunder använder deras app för att genomföra ett köp. Därför lanserar nu Adobe-ägda Magento nu Progressive Web Applications, som låter företag skapa en ny generation av webbapplikationer.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Podcastslyssnande ökar i Sverige

I delmätningen 2018:2 av ORVESTO Konsument redovisas räckvidder för 44 av Sveriges största podcasts. Kantar Sifo som genomfört mätningen kommenterar resultatet: Under sommarmånaderna (när denna mätning är genomförd) har Sifo sett att konsumtion av podcastslyssnande ökar, och kanske till viss del ersätter print och digital läsning. Det här avspeglar sig i mätningen då ökningarna i denna omgång är mer betydande än förra omgången.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.