Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 25 April, 12:11

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 13:47

Zound Industries väljer MediaComZound väljer att inleda ett samarbete med MediaCom i Stockholm som sträcker sig från lokala marknadsstrategier på flera marknader till medieplanering & köp. -Zound har gett oss förtroendet att bli deras nya partner och vi kan inte vara stoltare! De är ett superspännande och framgångsrikt företag med stora planer för framtiden. Detta är ett uppdrag där vi verkligen får användning av hela vår expertis och även får visa styrkan i vårt globala nätverk, säger Marie Melin, vice VD på MediaCom. – Vi är väldigt glada över att, med hjälp av vår nya partner, ta vår mediestrategi och våra varumärken till nya höjder, säger Nina Gillsvik, Marketing Director, Key Markets för Zound Industries..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Industries, MediaCom, Stockholm, Marie Melin, VD, Nina Gillsvik, Director, Markets, Zound Industries

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zound, Industries, väljer, MediaCom
Dagens Media - 18 okt 18 kl. 13:24

Zound Industries väljer Mediacom

Mediacom ska hjälpa Zound Industries med medieplanering och strategi..

Dagens Media - 18 nov 14 kl. 11:47

A world beneath får pr-uppdrag för Zound Industries

Zound Industries ligger bakom varumärken som Urbanears och Marshall Headphones. Nu väljer bolaget A world beneath som pr-byrå..

DI - 24 aug 18 kl. 14:32

Grundare säljer halva innehavet i Zound Industries

Konrad Bergström har sålt omkring hälften av sina aktier i hörlurstillverkaren Zound Industries som han själv grundat. .

Dagens PS - 10 apr 19 kl. 09:20

Efter bråket: Grundaren säljer hela sitt innehav

Zound Industries ”mest tongivande” grundare Konrad Bergström har sålt allt sitt innehav i bolaget. Det skriver Di Digital. Konrad Bergström har varit i bråk om kontroll av bolaget med ordförande Tommy Jacobson i flera års tid.

Jönköpingsnytt - 31 jul 18 kl. 06:17

Säljer 70 miljoner i succéföretaget

Jönköpingsbon och succéföretagaren Kenneth Schönborg säljer sitt innehav i företaget Zound Industries som han är delgrundare till. Det totala värdet av andelarna han säljer är 70 miljoner kronor.
.

Dagens Media - 15 nov 16 kl. 10:27

Reebok väljer Social Industries

Reebok tar in Social Industries som ny partner för att jobba med PR och influencer marketing i Sverige. Samarbetet inleds i november..

Dagensanalys.se - 15 maj 17 kl. 14:17

OTW värvar från Social Industries

Contentbyrån OTW fortsätter att stärka sitt team inom sociala medier. Denna gång med Johanna Rydberg och Samin Krijestarac, båda från Social industries. – Det känns kul att attrahera sådana stjärnor.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Akzo Nobel säljer pakistanskt bolag

Den holländska kemikoncernen Akzo Nobel säljer 75,8 procent av aktierna i ICI Pakistan Limited till Yunus Brothers Group för nära 153 miljoner dollar, motsvarande en miljard kronor. Prislappen innebär en premie på 30 procent jämfört med vad aktien kostade när börsen stängdes i fredags. ICI Pakistan har varit ett dotterbolag till Akzo Nobel sedan 2008 när Akzo Nobel köpte sin brittiska konkurrent Imperial Chemical Industries (ICI)..

TA - 14 dec 12 kl. 08:18

Akzo Nobel säljer amerikansk färg


Holländska kemikoncernen Akzo Nobel, med mycket verksamhet i Sverige, säljer sin nordamerikanska färgrörelse med 5 000 anställda till PPG Industries. Affären värderas till 1,05 miljarder dollar, motsvarande sju miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande.Verksamheten hade i fjol en försäljning på 1,5 miljarder dollar, vilket svarade för cirka sju procent av hela koncernens intäkter..

IDG - 26 apr 13 kl. 15:07

Indisk guldgosse säljer klockor för miljarder

För CS Ramesh är kunden kung. Han är CIO på snabbväxande Titan Industries, som säljer smycken och klockor till guldälskande indier..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Instagram utökar den populära funktionen i Stories

Instagram uppdaterar idag sin populära funktion i Stories där användarna kan ställa frågor till sina följare. Tidigare har användarna endast kunnat erbjuda två svarsalternativ, men från och med nu kan man alltså ge sina följare fyra svarsalternativ. Den nya funktionen Frågesport rullar ut till alla användare, både på iOS och Android.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Så här konfigurerar du shopping på Instagram

Om du redan finns på Instagram med ditt varumärke och du säljer produkter eller tjänster kan nästa logiska steg vara att låta dina följare shoppa direkt på din Instagram-profil. För att göra det möjligt att shoppa från din Instagram-profil måste du gå igenom några steg: 1. Först måste du kvalificera ert varumärke för shopping på Instagram.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Avinash Kaushik kommer till Stockholm

Om du vill lyssna på en guru inom digitalt och analys ska du skutta iväg till Epicenter den 7 maj. För där kommer Avinash Kaushik prata. Bakom inbjudan är företaget Avaus som arrangerar vad de kallar för ”Expert Talks”.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Fyra nya till Expertteam Mediekvalité hos Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer bildade Expertteam Mediekvalité för ett år sedan för att bringa klarhet i den komplexa digitala annonsmarknaden. Nu har fyra nya experter gått med i teamet. De nya personerna som tillträder är Rikard Bildsten,  Fredrik Hallberg och Johan Wilberg.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Zuckerberg drar igång en podcast

Så som utlovat börjar Zuckerberg kommunicera mer och oftare om vad som händer på Facebook. Senaste kanalen är en podcast på Spotify. Podden heter Tech & Society with Mark Zuckerberg och har premiär idag.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Här är de varumärken som svenskarna är stolta att arbeta för

Vilka varumärken skulle svenskarna vara mest stolta över att arbeta för? YouGov BrandIndex lanserar topplistan för 2019 över de varumärken som har det bästa ryktet som arbetsgivare. I YouGov BrandIndex mäts cirka 300 varumärken i Sverige.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Novus förstärker och anställer Per Grenert

Opinions- och marknadsundersökningsbolaget Novus förstärker sitt team och anställer Per Grenert, som har en lång erfarenhet av insiktsgenererande undersökningar. Per Grenert är anställd som Senior Consultant och kommer närmast från Svenskt Kvalitetsindex (SKI). I höstas anställde vi två nya konsulter, och nu har jag glädjen att välkomna ytterligare en ny kollega.

Dagensanalys.se - Igår: 11:36

Häng med när vi testar Gröna Lunds nya åkattraktion

Igår höll Gröna Lund sin årliga pressträff, där årets nyheter presenterades. I år stod så klart åkattraktionen Snake i centrum, och för första gången gör de en storsatsning på en attraktion som bara kommer finnas ett år. Vi pratade med Gröna Lunds VD Magnus Widell, som sedan även åkte med när vi tog en provtur.

Dagensanalys.se - Igår: 11:29

Imorgon koras vinnarna i SEMrush Nordic Search Awards

Äntligen kommer SEMrush Search Awards till Sverige, och eventet går av stapeln imorgon i Stadshuset under pompa och ståt. Dagens Analys kommer givetvis vara på plats för att direkt kunna rapportera vilka som blir årets vinnare! Äntligen kommer detta fantastiska branschevent till Sverige och Norden efter att ha vunnit marknadens respekt på andra håll i världen.

Dagensanalys.se - Igår: 10:15

Spotify vill underlätta för bilannonsörer

Spotify har ingått i ett nytt samarbete med Oracle i syfte att underlätta för bilannonsörer att nå sina önskade målgrupper. Integrationen med Oracle Data Cloud är tänkt att hjälpa bilvarumärken nå rätt målgrupp vid rätt tillfälle under köpprocessen. Enligt Spotify kommer annonsörerna få det lättare att analysera sina kampanjer och få djupare insikter, genom integrationen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.