Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 18 November, 06:57

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 13:47

Zound Industries väljer MediaComZound väljer att inleda ett samarbete med MediaCom i Stockholm som sträcker sig från lokala marknadsstrategier på flera marknader till medieplanering & köp. -Zound har gett oss förtroendet att bli deras nya partner och vi kan inte vara stoltare! De är ett superspännande och framgångsrikt företag med stora planer för framtiden. Detta är ett uppdrag där vi verkligen får användning av hela vår expertis och även får visa styrkan i vårt globala nätverk, säger Marie Melin, vice VD på MediaCom. – Vi är väldigt glada över att, med hjälp av vår nya partner, ta vår mediestrategi och våra varumärken till nya höjder, säger Nina Gillsvik, Marketing Director, Key Markets för Zound Industries..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Industries, MediaCom, Stockholm, Marie Melin, VD, Nina Gillsvik, Director, Markets, Zound Industries

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zound, Industries, väljer, MediaCom
Dagens Media - 18 okt 18 kl. 13:24

Zound Industries väljer Mediacom

Mediacom ska hjälpa Zound Industries med medieplanering och strategi..

Dagens Media - 18 nov 14 kl. 11:47

A world beneath får pr-uppdrag för Zound Industries

Zound Industries ligger bakom varumärken som Urbanears och Marshall Headphones. Nu väljer bolaget A world beneath som pr-byrå..

DI - 24 aug 18 kl. 14:32

Grundare säljer halva innehavet i Zound Industries

Konrad Bergström har sålt omkring hälften av sina aktier i hörlurstillverkaren Zound Industries som han själv grundat. .

Jönköpingsnytt - 31 jul 18 kl. 06:17

Säljer 70 miljoner i succéföretaget

Jönköpingsbon och succéföretagaren Kenneth Schönborg säljer sitt innehav i företaget Zound Industries som han är delgrundare till. Det totala värdet av andelarna han säljer är 70 miljoner kronor.
.

Dagens Media - 15 nov 16 kl. 10:27

Reebok väljer Social Industries

Reebok tar in Social Industries som ny partner för att jobba med PR och influencer marketing i Sverige. Samarbetet inleds i november..

Dagensanalys.se - 15 maj 17 kl. 14:17

OTW värvar från Social Industries

Contentbyrån OTW fortsätter att stärka sitt team inom sociala medier. Denna gång med Johanna Rydberg och Samin Krijestarac, båda från Social industries. – Det känns kul att attrahera sådana stjärnor.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Akzo Nobel säljer pakistanskt bolag

Den holländska kemikoncernen Akzo Nobel säljer 75,8 procent av aktierna i ICI Pakistan Limited till Yunus Brothers Group för nära 153 miljoner dollar, motsvarande en miljard kronor. Prislappen innebär en premie på 30 procent jämfört med vad aktien kostade när börsen stängdes i fredags. ICI Pakistan har varit ett dotterbolag till Akzo Nobel sedan 2008 när Akzo Nobel köpte sin brittiska konkurrent Imperial Chemical Industries (ICI)..

TA - 14 dec 12 kl. 08:18

Akzo Nobel säljer amerikansk färg


Holländska kemikoncernen Akzo Nobel, med mycket verksamhet i Sverige, säljer sin nordamerikanska färgrörelse med 5 000 anställda till PPG Industries. Affären värderas till 1,05 miljarder dollar, motsvarande sju miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande.Verksamheten hade i fjol en försäljning på 1,5 miljarder dollar, vilket svarade för cirka sju procent av hela koncernens intäkter..

IDG - 26 apr 13 kl. 15:07

Indisk guldgosse säljer klockor för miljarder

För CS Ramesh är kunden kung. Han är CIO på snabbväxande Titan Industries, som säljer smycken och klockor till guldälskande indier..

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 14:35

ABB säljer Meyer Steel Structures


Industrikoncernen ABB säljer Meyer Steel Structures-verksamheten inom Thomas & Betts för 600 miljoner dollar, motsvarande cirka 4 miljarder kronor, till Trinity Industries, ett amerikanskt industriföretag. Affären väntas genomföras under tredje kvartalet i år, efter myndighetsgodkännande, uppger ABB i ett pressmeddelande.Verksamheten har över 1 100 anställda och fyra tillverkningsenheter i USA.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 19:09

Så mycket ökar försäljningen under Black Friday – Sverige är i topp i Europa

Att Black Friday står för dörren har nog inte undgått någon. Detaljhandeln satsar mer än någonsin på marknadsföring och rustar nu för fullt för vad som kommit att bli en av våra allra mest intensiva shoppingdagar. Här kan du läsa hur Black Friday utvecklats i Sverige, och resten av Europa, under de senaste åren.

Dagensanalys.se - Igår: 14:59

Allt fler betalar för underhållning på nätet

En majoritet av alla svenskar har under de senaste tre månaderna betalat för TV-serier (58 procent), musik (57 procent) samt filmer (53 procent) på Internet och inköpen sker allt oftare via smartphones. Det finns inget bättre exempel på hur världen digitaliserats än de förändringar som skett inom musik-, film- och TV-industrin. Det visar en ny global undersökning från SuperData genomförd på uppdrag av betalningstjänsten PayPal.

Dagensanalys.se - Igår: 14:14

Omnicom Media Group lanserar den kreativa byrån DRUM i Sverige

I veckan lanserades DRUM, Omnicom Media Groups nya kreativa byrå med fokus på innovativt innehåll. DRUM har de senaste åren vunnit en rad priser inom Content Marketing i internationella tävlingar som Cannes Lion och skapat spännande format som Porsches Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. ”Över de senaste åren har affären kring innehållsskapande och kreativa kampanjer ökat stort inom branschen.

Dagensanalys.se - Igår: 12:30

Cint anställer och promotar Stefan

Panelplattformen Cint har tillsatt nya positioner med Stefan och Daniel. Stefan Hök blir ny produktchef och Daniel Hecker blir viceVD för produkter. Stefan har jobbat på Cint sedan 2011 så han är redan en veteran i bolaget.

Dagensanalys.se - Igår: 11:45

3 värdefulla expertråd och en bok som kan boosta din tillväxt

Under SIME fick jag möjligheten att sitta ner med Salesforces Customer Growth and Innovation Evangelist Tiffani Bova som skrivit boken Growth IQ. Med närmare 30 års erfarenhet från teknikbranschen, och tio år som Distinguished Analyst and Research Fellow på Gartner har hon ett unikt perspektiv på vad företag behöver göra, och hur de behöver göra det, för att boosta sin tillväxt. Boken “Growth IQ – The 10 paths to growth” kommer från de analyser hon gjorde på Gartner, parat med hennes breda erfarenheter från teknikbranschen där hon arbetat med såväl försäljning som företagsutveckling och var dessutom med och utvecklade en av världens första molntjänster.

Dagensanalys.se - Igår: 10:45

Hur ska du utnyttja all data du samlar in och bli ett digitalt företag på riktigt?

Många företag har de senaste åren byggt system för att samla in stora mängder data, men allt fler börjar upptäcka att det är svårt att integrera de olika systemen som samlar in data. Software AG har under snart 50 år arbetat med datahantering, och hjälper företag att få ihop all denna data så den kan leda till insikter som går att agera på. I veckan kom Software AG till Sverige för sin Innovation Tour.

Dagensanalys.se - Igår: 10:30

4 steg för att börja skydda ditt företag mot korruption och oegentligheter

Vi läser i tidningarna om korruptionsskandaler med mutor och fiffel och tänker att ”det där händer aldrig hos oss”. Men är du så säker på det? I två artiklar kommer vi hjälpa dig bygga upp ett skydd mot denna typ av skandaler.

Dagensanalys.se - I förrgår: 05:44

AMP Story finns nu ute som beta

Publicister som använder Google Ad Manager kan nu visa annonser i AMP stories. Formatet heter AMP Story. En mindre skara publicister har fått testa formatet de senaste månaderna.

Dagensanalys.se - I förrgår: 05:29

Instagram lanserar nya shopping-finesser

Instagram har nu lanserat tre nya finesser som gör det enklare att sälja produkter. För det första går det nu att spara ned produkter som man vill köpa senare. DU kan även tagga produkter i videoinlägg som är till salu och slutligen finns det en helt ny shoppingdel i appen där du kan sälja dina produkter.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:45

Instagram-modellen som har tusentals följare är fejk

Med över 30.000 följare är modellen Shudu Gram rätt så populär. Hon lägger upp bilder sig själv i olika outfits och scener.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.