DI > Ekonomi

Friday, 26 April, 05:47

DI - 18 okt 18 kl. 13:09

Man fick lön i 14 år utan att jobba: ”Ett mysterium”Sonen till en chef i Falu kommun anställdes 2004 och fick lön i 14 år utan att jobba. När förvaltningen där han var anställd tvingades skära ner 2009 omplacerades andra anställda, men han blev kvar – och fick löneförhöjning, rapporterar  SVT Dalarna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Falu, SVT Dalarna

Dela artikeln

895 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man fick löni 14 , årutan att , jobba, Ett mysterium
Expressen - 05 jul 11 kl. 16:05

Död kvinna i folkdräkt ett mysterium

Den 21-årig kvinnan hittades död vid ett vattentorn i Borlänge iklädd folkdräkt. Vad som orsakat hennes död är ett mysterium och polisen vädjar nu till folk som kan ha sett henna att höra av sig. - Den enkla sanningen är att vi inte vet vad som hänt, det måste vi jobba vidare med, säger poliskommissarien Sven-Åke Petters.

YLE - 25 apr 17 kl. 21:28

Konstexpert: Den påstådda Fritz Jakobssonförfalskningen är ett mysterium

Det är materialtekniskt omöjligt att säga om porträttetav Fritz Jakobssons dotter som såldes på Bukowskis är en förfalskning eller inte. Tavlan är ett mysterium, säger chefskonservator Kirsi Hiltunen på Nationalgalleriet. Det är tekniskt omöjligt att fastslå om den målning som fanns till salu på Bukowskis i Helsingfors i december är en förfalskning av det porträtt Fritz Jakobsson som målade av dottern Jessica 1980.

Sydsvenskan - 15 aug 14 kl. 05:30

Anna-Lena Laurén: ”Hur Kreml tänker klara livsmedelsblockaden är ett mysterium”

Det lakoniska konstaterandet tillhör journalisten Ismo Virta i den finländska ekonomitidningen Talouselämä:”Putin tänker inte sluta kriga. Angela Merkel kunde göra något. Finländarna är det ingen som frågar.

YLE - 09 jun 17 kl. 11:26

Ett rådjur sprang på ett tak på Skatudden – "Ett mysterium hur den kommit dit"

Helsingforsbon Laura Pistemaa fick uppleva en annorlunda väckning på fredagen. Pistemaa var på väg till jobbet från sitt hem på Skatudden då hon hörde konstiga ljud från gården. Det visade sig att ett ungt rådjur trampande omkring på taket bredvid.

Expressen - 13 mar 12 kl. 21:23

Motivet bakom branden ett mysterium

Tv-doktorn Åsa Wihlbecks sambo Magnus misstänks ha bränt ned Harry Scheins exklusiva villa i Danderyd. Motivet bakom branden är fortfarande ett mysterium för polisen. Ett tänkbart motiv kan dock vara ekonomin.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Falska enkronor ett mysterium

De falska enkronorna, med budskapet "Vår horkarl till kung" är fortfarande ett mysterium. Inga tips har kommit till polisen, som har gett ett svar på gåtan, uppger SvD.Riksbanken uppmanar alla som har fått en "horkarls-krona" att anmäla detta till polisen.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Ett mysterium vid ruinens brant

Plötsligt dyker något upp vid vägkanten när Stefan Nolervik och hans kameraman Per Lindh kör förbi. En ruin av ett slag som är ovanlig i länet. Och nedanför ruinen, ännu ett mysterium ....

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Ett mysterium vid ruinens brant

Plötsligt dyker något upp vid vägkanten när Stefan Nolervik och hans kameraman Per Lindh kör förbi. En ruin av ett slag som är ovanlig i länet. Och nedanför ruinen, ännu ett mysterium ....

Expressen - 19 jul 12 kl. 10:18

Branden i Norrköping ett mysterium

Den kraftiga branden i ett flerbostadshus i Norrköping på tisdagskvällen är fortfarande ett mysterium. Polisen vet ännu inte vad som orsakat branden. ?

Expressen - 03 aug 12 kl. 09:58

Gunnar Anderssons död - ett mysterium

LANDVETTER. Mitt på dagen i lördags hittades Gunnar Andersson, 73, med allvarliga skallskador på en grusväg i ett litet bostadsområde i Landvetter. Han hade glassplitter på kläderna, och avled i onsdags efter flera dagar i koma.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Samtalen bröt samman – SAS-piloter går ut i strejk

Samtalen mellan SAS och flygbolagets piloter har inte nått någon lösning, och strejken har brutit ut, uppger Svensk pilotförening för TT..

DI - 45 minuter sedan

Börsen och svag krona lyfte Skandias portfölj

Börsen och den svaga svenska kronan lyfte Skandias pensionsportfölj under det första kvartalet. Samtidigt strömmade det in 8,5 nya miljarder i livbolaget..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer fredagen 26 april

RAPPORTER.

DI - 5 timmar sedan

Så gick det i Guldägget 2019

Under torsdagskvällen den 25 april stod det klart vilka som vinner årets Guldägg..

DI - 6 timmar sedan

Morgan Stanley sänker riktkursen för Handelsbanken

Morgan Stanley sänker riktkursen för Handelsbanken till 99 kronor (102), upprepar undervikt - BN.

DI - 6 timmar sedan

Bättre resultat än väntat för Starbucks – men sämre försäljning

Den amerikanska kafékedjan Starbucks rapporterade efter torsdagens stängning ett justerat resultat per aktie på 0:60 dollar per aktie för det andra kvartalet..

DI - 7 timmar sedan

Max Martin och Harald Mix i samarbete - ska locka stjärnor till Stockholm

Den svenske stjärnproducenten Max Martin flyttar hem och får hjälp av riskkapitalisten Harald Mix. Det skriver lokaltidningen Stockholm Direkt..

DI - 7 timmar sedan

Intel sänker prognosen för helåret – aktien faller i efterhandeln

Intel redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:89 dollar för det första kvartalet 2019..

DI - 7 timmar sedan

Impopulär Macron lovar sänkt skatt

Det brukar sägas att stora kriser gynnar sittande regeringar, men inte ens branden i katedralen Notre-Dame tycks ha förbättrat den franske presidenten Emmanuel Macrons miserabla popularitetssiffror. I en lång tv-sänd presskonferens – en udda plattform för presidenten – gav Macron sin egen syn på det bottenlåga förtroendet för honom..

DI - 7 timmar sedan

Biljätten redovisar bättre försäljning än väntat

Ford redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:44 dollar för det första kvartalet 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.