DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 06:13

DI - 18 okt 18 kl. 13:09

Man fick lön i 14 år utan att jobba: ”Ett mysterium”Sonen till en chef i Falu kommun anställdes 2004 och fick lön i 14 år utan att jobba. När förvaltningen där han var anställd tvingades skära ner 2009 omplacerades andra anställda, men han blev kvar – och fick löneförhöjning, rapporterar  SVT Dalarna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Falu, SVT Dalarna

Dela artikeln

895 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man fick löni 14 , årutan att , jobba, Ett mysterium
Expressen - 05 jul 11 kl. 16:05

Död kvinna i folkdräkt ett mysterium

Den 21-årig kvinnan hittades död vid ett vattentorn i Borlänge iklädd folkdräkt. Vad som orsakat hennes död är ett mysterium och polisen vädjar nu till folk som kan ha sett henna att höra av sig. - Den enkla sanningen är att vi inte vet vad som hänt, det måste vi jobba vidare med, säger poliskommissarien Sven-Åke Petters.

YLE - 25 apr 17 kl. 21:28

Konstexpert: Den påstådda Fritz Jakobssonförfalskningen är ett mysterium

Det är materialtekniskt omöjligt att säga om porträttetav Fritz Jakobssons dotter som såldes på Bukowskis är en förfalskning eller inte. Tavlan är ett mysterium, säger chefskonservator Kirsi Hiltunen på Nationalgalleriet. Det är tekniskt omöjligt att fastslå om den målning som fanns till salu på Bukowskis i Helsingfors i december är en förfalskning av det porträtt Fritz Jakobsson som målade av dottern Jessica 1980.

Sydsvenskan - 15 aug 14 kl. 05:30

Anna-Lena Laurén: ”Hur Kreml tänker klara livsmedelsblockaden är ett mysterium”

Det lakoniska konstaterandet tillhör journalisten Ismo Virta i den finländska ekonomitidningen Talouselämä:”Putin tänker inte sluta kriga. Angela Merkel kunde göra något. Finländarna är det ingen som frågar.

YLE - 09 jun 17 kl. 11:26

Ett rådjur sprang på ett tak på Skatudden – "Ett mysterium hur den kommit dit"

Helsingforsbon Laura Pistemaa fick uppleva en annorlunda väckning på fredagen. Pistemaa var på väg till jobbet från sitt hem på Skatudden då hon hörde konstiga ljud från gården. Det visade sig att ett ungt rådjur trampande omkring på taket bredvid.

Expressen - 13 mar 12 kl. 21:23

Motivet bakom branden ett mysterium

Tv-doktorn Åsa Wihlbecks sambo Magnus misstänks ha bränt ned Harry Scheins exklusiva villa i Danderyd. Motivet bakom branden är fortfarande ett mysterium för polisen. Ett tänkbart motiv kan dock vara ekonomin.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Falska enkronor ett mysterium

De falska enkronorna, med budskapet "Vår horkarl till kung" är fortfarande ett mysterium. Inga tips har kommit till polisen, som har gett ett svar på gåtan, uppger SvD.Riksbanken uppmanar alla som har fått en "horkarls-krona" att anmäla detta till polisen.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Ett mysterium vid ruinens brant

Plötsligt dyker något upp vid vägkanten när Stefan Nolervik och hans kameraman Per Lindh kör förbi. En ruin av ett slag som är ovanlig i länet. Och nedanför ruinen, ännu ett mysterium ....

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Ett mysterium vid ruinens brant

Plötsligt dyker något upp vid vägkanten när Stefan Nolervik och hans kameraman Per Lindh kör förbi. En ruin av ett slag som är ovanlig i länet. Och nedanför ruinen, ännu ett mysterium ....

Expressen - 19 jul 12 kl. 10:18

Branden i Norrköping ett mysterium

Den kraftiga branden i ett flerbostadshus i Norrköping på tisdagskvällen är fortfarande ett mysterium. Polisen vet ännu inte vad som orsakat branden. ?

Expressen - 03 aug 12 kl. 09:58

Gunnar Anderssons död - ett mysterium

LANDVETTER. Mitt på dagen i lördags hittades Gunnar Andersson, 73, med allvarliga skallskador på en grusväg i ett litet bostadsområde i Landvetter. Han hade glassplitter på kläderna, och avled i onsdags efter flera dagar i koma.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn handlas högre

Amerikanska statspappersräntor fortsatte att stiga något efter den svenska marknadens stängning på fredagen, dollarn handlades samtidigt något högre mot andra större valutor..

DI - 15 minuter sedan

Näringslivet tar över på toppmötet i Davos

Efter att ha överskuggats av supermaktens ledare de senaste åren blir det näringslivet i fokus på årets toppmöte i Davos. Flera av de tyngsta politikerna har tvingats boka av sina resor till Davos för att ta hand om kriser på hemmaplan..

DI - 30 minuter sedan

Sydkoreas export sjunker

Sydkoreas export sjönk med 14,6 procent under de första 20 dagarna i januari jämfört med samma period året före..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Munter start i måndagshandeln

Börserna i Asien stiger under inledningen av handelsveckan..

DI - 1 timme sedan

Kinas tillväxt bromsar – långsammast på 28 år

Kinas tillväxt under förra året stannade på 6,6 procent, den lägsta siffran sedan 1990..

DI - 1 timme sedan

Koreanskt hopp om fredssymbol – islossning öppning för industrikomplex i Nordkorea

Efter Nordkoreas missiluppskjutningar 2016 stängdes det gemensamma nord- och sydkoreanska industrikomplexet Kaesong.  Nu spår zonens chef Lee Jin-hyang återöppning inom kort..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndag 21 januari

Verkstadsbolaget Sandvik lämnar rapport för det fjärde kvartalet. Storbritanniens premiärminister Theresa May ska presentera sin plan b för brexit i parlamentet och Kina bjuder på en BNP-siffra för det fjärde kvartalet. Wall Street håller helgstängt..

DI - 7 timmar sedan

Brexitkrisen får biljätten att hamstra: "Antar det värsta"

Det nedröstade utträdesavtalet fick bilindustrin i Storbritannien och övriga EU att tappa hoppet om en lösning. Flera bygger upp extra lager och letar alternativa leveransvägar för att undvika väntat hamnkaos. "Jag har räknat med det värsta", säger Andy Palmer, vd för Aston Martin..

DI - 7 timmar sedan

Stefan Löfven presenterar sin regering – vi sänder live

Under måndagen presenterar statsminister Stefan Löfven sin nya regering och avger regeringsförklaring. Vi kommer även få veta vilka ministrar som kommer ingå i regeringen. Di TV kommer sända live med start cirka 11.

DI - 8 timmar sedan

Lista: Bankerna som höjer – här får du bäst sparränta

För den som söker en riskfri placering är bankkontot just nu bättre än en räntefond. Två nischbanker har skruvat upp sparräntan sedan Riksbanken höjde styrräntan. Men hos storbankerna är den fortfarande noll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.