Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 18 January, 10:23

Liknande nyheter

Taggar: Har inget, emot, odling
Skånskan - 23 aug 18 kl. 18:54

Politikerna har inget emot en rivning

MALMÖ Politikerna i stadsbyggnadsnämnden går emot tjänstemännen och kan tänka sig att säga ja till att riva den byggnad i Limhamn där ägarna istället vill bygga en ny saluhall. Dock togs inget beslut om rivning på nämndens sammanträde.Ärendet återremitterades till stadsbyggnadskontoret för ny handläggning.

YLE - 24 feb 17 kl. 15:28

Skidbossen har inget emot publikfavoriten från Venezuela: ”Hör till i ett VM”

Adrian Solanos bravader i Lahtis har väckt frågor. Finländska skidförbundets verksamhetsledare tycker inte det är några problem. ”Det finns ingen nytta med att ordna kunskapstester.

Expressen - 19 feb 13 kl. 13:20

Hovrättspresidenten: Inget emot upplägget

Hovrätten har inget emot Expressens upplägg av artikeln om vapenhandeln i Malmö - tvärtom. Dock menar rätten att det inte går att komma ifrån att en brottslig gärning begåtts. ?

Eurosport - 10 apr 13 kl. 14:48

Golf - The Masters - Rory trivs i Tigers skugga: "Har inget emot att smyga bakom honom"

Rory McIlroy har haft en tung start på golfåret 2013 men börjar återfå formen inför Masters, där han får finna sig i att tassa i skuggan av Tiger Woods. "Jag har inget emot att tassa i hans skugga litegrann", säger nordirländaren..

UNT - 21 jan 14 kl. 07:30

Ais-tränaren: inget emot att stanna

ISHOCKEY: Han har fått Almtuna att lyfta i tabellen. Nu vill tränaren Niklas Eriksson ha mer – och är positiv till en förlängning över nästa säsong.– Jag har inget emot att stanna, säger Eriksson..

GT - 06 nov 15 kl. 23:51

Andreassen: "Inget emot att ta ansvar"

PARTILLE. Massor av unga tjejer i början av sina karriärer. Men den som styr spelet när Sävehof tar sig vidare i Champions League är norska Stine Andreassen – lagets enda 80-talist.

DalaDemokraten - 27 jan 17 kl. 06:18

Mio svarar på kritiken: "Vi har inget emot konkurrens"

Det var den 21 november 2016 som Mora kommun utfärdade ett bygglov till Möbelrondellen. De började därpå genast att bygga på den nya fastigheten.

Men beslutet överklagades av Möbelhuset i Mora, mera känt under namnet Mio.

Dalarnas tidningar - 27 jan 17 kl. 06:18

Mio svarar på kritiken: "Vi har inget emot konkurrens"

Det var den 21 november 2016 som Mora kommun utfärdade ett bygglov till Möbelrondellen. De började därpå genast att bygga på den nya fastigheten.

Men beslutet överklagades av Möbelhuset i Mora, mera känt under namnet Mio.

Dagensanalys.se - 02 mar 18 kl. 09:36

Nio av tio kunder har inget emot att ge personuppgifter till e-butiker

De allra flesta konsumenterna på nätet delar gärna med sig av uppgifter om sig själva, men förväntar sig att företagen använder det för att skapa en mer personligt anpassad shoppingupplevelse. Många e-handlare misslyckas dock med detta, enligt en undersökning från Episerver. 87 procent av kunderna har inget emot att dela med sig av sina personuppgifter i utbyte mot en bättre shoppingupplevelse på nätet.

Blekinge Läns tidning - 16 okt 18 kl. 11:14

Inget emot glassbåt

Sjöfartsverket har inget emot en ny glassbåt. Myndigheten har yttrat sig om placeringen..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Godmorgon världen får ny programledare

Journalisten Lasse Johansson blir ny programledare för P1:s veckomagasin Godmorgon världen. Han tar över jobbet från Olle Hägg som går i pension. "Det blir jätteroligt att leda ett program med så stor och trogen publik.

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Många nyfikna på Kinas pälsklädda diplomater

Det har gått ett år sedan de kinesiska jättepandorna Jin Bao Bao och Hua Bao landade i Finland. I det nya hemmet i södra Österbotten väntade klippor för klättring och ett klimat som liknar Qionglaibergens.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

FLASH:Löfven vald till statsminister

Stefan Löfven (S) har röstats fram som Sveriges statsminister av riksdagen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Därför fick gallerian stänga en gång till

En trasig vajer. Där har du orsaken till att Wachtmeister Galleria fått stängas vid två tillfällen senaste veckan..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Kraftig kritik mot Göteborgs spårvägar

Göteborgs spårvägar får kraftig kritik från stadsrevisionen som granskat det kommunala bolaget, rapporterar flera lokala medier.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ohälsotalet sjunker - svensken allt friskare

Det så kallade ohälsotalet fortsätter att minska. Förra året fick svensken i genomsnitt ersättning från sjukförsäkringen under i snitt 24,7 dagar, visar nya siffror från Försäkringskassan.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Pulitzerpristagare död

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Zimbabwisk operatör: Tvingas släcka internet

Zimbabwes största mobiloperatör Econet Wireless meddelar att man beordrats av myndigheterna att tills vidare stänga ner internet, efter flera dagars dödliga protester mot kraftiga höjningar av bränslepriserna. Tillgången till nätet har varit nedstängd tidigare i veckan.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

En person anhållen efter Skövdebrand

En person har anhållits efter storbranden i Skövde i onsdags, rapporterar Skövde nyheter. 96 lägenheter fick evakueras i två lägenhetslängor i stadsdelen Södra Ryd. Polisen misstänker att branden var anlagd.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Rekordvithaj simmade med dykare vid Hawaii

En enorm vithaj, som tros vara en sex meter långa hona kallad Deep Blue, har setts vid Hawaii där dykare simmat tillsammans med djuret. Dykarna inte bara överlevde det överraskande mötet, utan berättar om en fredlig jätte som kliade sig mot båten.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.