DI > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 19:12

DI - 18 okt 18 kl. 11:49

Camanio Care beslutar om nyemissionSpotlight-noterade Camanio Care har beslutat att genomföra en företrädesemission om 5 miljoner kronor, tillsammans med en överteckningsemission om 2 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Care, Camanio Care

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Camanio, Care, beslutarom , nyemission
Cornucopia - 27 mar 17 kl. 14:59

Camanio Care: Robotik och välfärds-teknologi när bolaget noteras på AktieTorget

Detta inlägg publiceras i samarbete med Camanio Care. 

Den 28 mars kommer Camanio Care AB, att noteras på AktieTorget. Camanio Care är ett innovativt robotik- och IT-företag inom välfärdsteknologi som hjälper människor att öka sin livskvalitet.

DI - 12 maj 17 kl. 12:33

Emission i Camanio Care

Styrelsen för Camanio Care, som utvecklar och säljer tekniklösningar inom vård och omsorg, har beslutat att genomföra en nyemission på upp till 20,8 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 26 sep 18 kl. 08:58

Camanio Care ska söka till First North

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care, som handlas på Spotlight, ska ansöka om notering på Nasdaq First North och planerar en "mindre" emission.  Åtgärderna är en del av Camanio Cares strategiska plan i syfte att finansiera den fortsatta tillväxten, uppger bolaget i ett pressmeddelande. .

DI - 06 dec 17 kl. 09:14

Camanio Care tecknar finansieringsavtal

Camanio Care har tecknat avtal om en finansiering om upp till 20 miljoner kronor. Kapitaltillskottet ska främst användas för att säkra bolagets tillväxtplaner och internationella expansion. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 feb 18 kl. 10:28

Camanio Care tecknar avtal i Kanada

Robotikföretaget Camanio Care har tecknat ett nytt distributionsavtal med det kanadensiska bolaget Fermanis Group för distribution av bolagets produktioner i den kanadensiska provinsen Ontario. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 feb 18 kl. 09:11

Högre kostnader tyngde Camanio Care

Camanio Care, som utvecklar ny teknik inom vård och omsorg, hade en nettoomsättning på 1,8 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2017 (1,4). Kvartalets rörelseresultat var minus 5,7 miljoner kronor (minus 0,4). Det framgår av bokslutet för 2017..

DI - 15 maj 18 kl. 09:10

Camanio Care visar röda siffror i första kvartalet

Aktietorgsnoterade Camanio Care, som utvecklar ny teknik inom vård och omsorg, hade en nettoomsättning på 2,5 miljoner kronor under det första kvartalet 2018 (1,7). .

DI - 24 aug 18 kl. 08:49

Camanio Care ökar förlusten

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care, som handlas på Spotlight, hade totala intäkter om 2,7 miljoner kronor under det andra kvartalet (2,3). Nettoomsättningen uppgick till 1,2 miljoner (2,3).

DI - 02 jul 18 kl. 09:28

Camanio tecknar avtal med norskt bolag

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med den norska industrikoncernen Oneco som arbetar med digitalisering inom flera sektorer och som även håller på att etablera sig i Sverige. .

DI - 12 apr 16 kl. 08:37

Kontigo Care tar in närmare 19 miljoner i nyemission

First North-listade Kontigo Care tar in runt 18,8 miljoner kronor i en nyemission med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Nödropet från Sveaskog: Vd:n har "hotat och trakasserat"

Statliga Sveaskogs vd anklagas för att ha betett sig så illa mot kvinnor att halva ledningsgruppen skickat ett nödrop. ”Det är ett mönster med kvinnor”, säger en av Di:s källor..

DI - 15 minuter sedan

Ministern som hyllade metoo-upproret hemligstämplar skandal på Sveaskog

Mikael Damberg, ministern som ansvarar för Sveaskog, har personligen hemligstämplat brevet som avslöjar skandalen på skogsjätten. Detta trots regeringens stora ord om jämställdhet i sina bolag och skogsnäringen. .

DI - 45 minuter sedan

Amazon och Netflix vänder till plus

De ledande New York-börserna återhämtade en del av det tidiga branta fallet i tisdagens handel. .

DI - 45 minuter sedan

Nvidia rekylerar efter Citron-köp

Hedgefonden Citron Resesarch köper in Nvidia till sin portfölj, och aktien stiger cirka 5 procent efter de senaste dagarnas ras..

DI - 1 timme sedan

Deutsche Bank-fall stod ut bland kontinentens börser

Europabörserna fortsatte att sjunka på tisdagen i takt med ökad global börsoro. Finans var bland de värst drabbade sektorerna. Samlingsindexet Stoxx 600 minskade 1,1 procent..

DI - 1 timme sedan

Därför rasar Faang-aktierna

Techfrossan på New York-börsen fortsätter och de så kallade FAANG-aktierna har nu tappat 12.000 miljarder kronor i börsvärde sedan toppen. Flera faktorer ligger bakom raset.

DI - 1 timme sedan

Sur börsdag i Norden, regionindex ned 2,1 procent

De nordiska börserna upplevde ännu en sur handelsdag på tisdagen. Oljepriset rasade med drygt 5 procent, vilket satte extra press på Oslobörsen – men Equinors vd är inte förvånad..

DI - 1 timme sedan

Amastens förvaltningschef har köpt aktier för 2,6 Mkr

Fastighetsbolaget Amastens förvaltningschef Mikael Rånes har köpt aktier i bolaget för 2,6 miljoner kronor på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Fingerprints vd: Sensormarknaden fragmenteras 2019

Fingerprint Cards räknar med att marknaden för fingeravtryckssensorer blir mer fragmenterad nästa år och bolaget kommer att behöva välja vilka produkter och vilka segment som det ska satsa på..

DI - 2 timmar sedan

Josab tecknar agentavtal för Mellanöstern och Ryssland

Vattenreningsbolaget Josab Water Solutions skriver ett agentavtal med Hummelstrade avseende marknadsutveckling och försäljning av Josabs produkter i stora delar av Mellanöstern och Ryssland. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.