DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 20:45

DI - 18 okt 18 kl. 11:49

Camanio Care beslutar om nyemissionSpotlight-noterade Camanio Care har beslutat att genomföra en företrädesemission om 5 miljoner kronor, tillsammans med en överteckningsemission om 2 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Care, Camanio Care

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Camanio, Care, beslutarom , nyemission
Cornucopia - 27 mar 17 kl. 14:59

Camanio Care: Robotik och välfärds-teknologi när bolaget noteras på AktieTorget

Detta inlägg publiceras i samarbete med Camanio Care. 

Den 28 mars kommer Camanio Care AB, att noteras på AktieTorget. Camanio Care är ett innovativt robotik- och IT-företag inom välfärdsteknologi som hjälper människor att öka sin livskvalitet.

DI - 12 maj 17 kl. 12:33

Emission i Camanio Care

Styrelsen för Camanio Care, som utvecklar och säljer tekniklösningar inom vård och omsorg, har beslutat att genomföra en nyemission på upp till 20,8 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 26 sep 18 kl. 08:58

Camanio Care ska söka till First North

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care, som handlas på Spotlight, ska ansöka om notering på Nasdaq First North och planerar en "mindre" emission.  Åtgärderna är en del av Camanio Cares strategiska plan i syfte att finansiera den fortsatta tillväxten, uppger bolaget i ett pressmeddelande. .

DI - 06 dec 17 kl. 09:14

Camanio Care tecknar finansieringsavtal

Camanio Care har tecknat avtal om en finansiering om upp till 20 miljoner kronor. Kapitaltillskottet ska främst användas för att säkra bolagets tillväxtplaner och internationella expansion. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 feb 18 kl. 10:28

Camanio Care tecknar avtal i Kanada

Robotikföretaget Camanio Care har tecknat ett nytt distributionsavtal med det kanadensiska bolaget Fermanis Group för distribution av bolagets produktioner i den kanadensiska provinsen Ontario. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 feb 18 kl. 09:11

Högre kostnader tyngde Camanio Care

Camanio Care, som utvecklar ny teknik inom vård och omsorg, hade en nettoomsättning på 1,8 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2017 (1,4). Kvartalets rörelseresultat var minus 5,7 miljoner kronor (minus 0,4). Det framgår av bokslutet för 2017..

DI - 15 maj 18 kl. 09:10

Camanio Care visar röda siffror i första kvartalet

Aktietorgsnoterade Camanio Care, som utvecklar ny teknik inom vård och omsorg, hade en nettoomsättning på 2,5 miljoner kronor under det första kvartalet 2018 (1,7). .

DI - 24 aug 18 kl. 08:49

Camanio Care ökar förlusten

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care, som handlas på Spotlight, hade totala intäkter om 2,7 miljoner kronor under det andra kvartalet (2,3). Nettoomsättningen uppgick till 1,2 miljoner (2,3).

DI - 26 feb 19 kl. 09:08

Spotlightbolagets kassa snart slut – nyemission på gång

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care bedömer att kassan räcker till slutet av april och har nu fastställt tidsplan för en nyemission. I ett separat pressmeddelande meddelar Spotlight att aktien flyttas till observationslistan. .

DI - 02 jul 18 kl. 09:28

Camanio tecknar avtal med norskt bolag

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med den norska industrikoncernen Oneco som arbetar med digitalisering inom flera sektorer och som även håller på att etablera sig i Sverige. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Coop slutar sälja engångsgrillar

Engångsgrillar har varit hett debatterat, inte minst efter förra sommarens bränder och av miljöskäl. Matkedjan Coop har nu tagit beslut om att sluta sälja engångsgrillar..

DI - 45 minuter sedan

Kvartalshysterin döms ut - ”allvarlig situation”

En majoritet av börsbolagen vill sluta med kvartalsrapporteringen eftersom systemet hämmar bolagens ekonomiska tillväxt, visar en ny undersökning. Men ett förändrat system skulle missgynna småsparare..

DI - 1 timme sedan

SAS-strejk allt närmare

SAS och piloter i Sverige, Norge och Danmark träffas för nya förhandlingar för att hitta en lösning på den låsta konflikten. Kommer man inte överens väntar strejk från och med fredag..

DI - 1 timme sedan

Slipp stressen med superstruktörens smarta jobbtips: ”Allt kan förenklas”

Många krånglar till jobbet alldeles i onödan. Det anser bokaktuella effektivitetsexperten David Stiernholm som säger sig ha lösningen på de frustrerande stresspuckarna. Med smarta strukturtips får man mer uträttat och blir en mästare på att prioritera.

DI - 2 timmar sedan

Stödet för arbetskraftsinvandring ökar

Stödet för arbetskraftsinvandringen har ökat i Sverige, visar en ny undersökning från SOM-institutet i Göteborg. Högutbildade och personer under 30 år är mest positiva, rapporterar Ekot i Sveriges Radio.  I den övre medelåldern är man mer negativ..

DI - 2 timmar sedan

”Jag tyckte jag var ett geni när jag köpte aktier”

Med Petronella Panérus som vd har reklambyrån Åkestam Holst svingat sig upp till en global toppranking bland annat med en omtalad kupp mot Google Maps. Privatekonomin har däremot inte alltid varit samma succé: ”En gång tyckte jag att jag var ett geni när jag köpte aktier, men det var uppenbart tvärtom”, säger Petronella Panérus i en intervju med Di Weekend..

DI - 3 timmar sedan

M kräver fortsatt kärnkraft – och mer lönsam

Moderaterna har tagit strid för kärnkraften och nästa steg är att se över prissättningen och subventionerna på elmarknaden. Utgångspunkten inför de energisamtal som väntar nu i veckan är att kärnkraften måste göras mer lönsam att investera i..

DI - 3 timmar sedan

Halliburtons omsättning högre än väntat

Halliburton redovisar en omsättning som var högre än väntat under första kvartalet. Det justerade resultatet var något högre än väntat..

DI - 3 timmar sedan

“Moderaternas krav är väldigt oroväckande”

Moderaternas hot att lämna Energiöverenskommelsen har utlöst stor oro i energisektorn. En rad branschaktörer uppmanar nu politikerna att hålla fast vid den blocköverskridande energiöverenskommelsen och fokusera på att möta de växande utmaningarna med bland annat effektförsörjningen..

DI - 4 timmar sedan

Farligt vägval att riva upp överenskommelsen

DEBATT. Moderaterna har krävt mer kärnkraftsvänliga formuleringar i Energiöverenskommelsen för att hålla fast vid samarbetet. Men om uppgörelsen faller kan det leda till en betydande politisk osäkerhet i ett läge då energibranschen står inför stora investeringar, varnar Pernilla Winnhed, Energiföretagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.