DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 01:43

DI - 18 okt 18 kl. 11:49

Camanio Care beslutar om nyemissionSpotlight-noterade Camanio Care har beslutat att genomföra en företrädesemission om 5 miljoner kronor, tillsammans med en överteckningsemission om 2 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Care, Camanio Care

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Camanio, Care, beslutarom , nyemission
Cornucopia - 27 mar 17 kl. 14:59

Camanio Care: Robotik och välfärds-teknologi när bolaget noteras på AktieTorget

Detta inlägg publiceras i samarbete med Camanio Care. 

Den 28 mars kommer Camanio Care AB, att noteras på AktieTorget. Camanio Care är ett innovativt robotik- och IT-företag inom välfärdsteknologi som hjälper människor att öka sin livskvalitet.

DI - 12 maj 17 kl. 12:33

Emission i Camanio Care

Styrelsen för Camanio Care, som utvecklar och säljer tekniklösningar inom vård och omsorg, har beslutat att genomföra en nyemission på upp till 20,8 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 26 sep 18 kl. 08:58

Camanio Care ska söka till First North

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care, som handlas på Spotlight, ska ansöka om notering på Nasdaq First North och planerar en "mindre" emission.  Åtgärderna är en del av Camanio Cares strategiska plan i syfte att finansiera den fortsatta tillväxten, uppger bolaget i ett pressmeddelande. .

DI - 06 dec 17 kl. 09:14

Camanio Care tecknar finansieringsavtal

Camanio Care har tecknat avtal om en finansiering om upp till 20 miljoner kronor. Kapitaltillskottet ska främst användas för att säkra bolagets tillväxtplaner och internationella expansion. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 feb 18 kl. 10:28

Camanio Care tecknar avtal i Kanada

Robotikföretaget Camanio Care har tecknat ett nytt distributionsavtal med det kanadensiska bolaget Fermanis Group för distribution av bolagets produktioner i den kanadensiska provinsen Ontario. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 28 feb 18 kl. 09:11

Högre kostnader tyngde Camanio Care

Camanio Care, som utvecklar ny teknik inom vård och omsorg, hade en nettoomsättning på 1,8 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2017 (1,4). Kvartalets rörelseresultat var minus 5,7 miljoner kronor (minus 0,4). Det framgår av bokslutet för 2017..

DI - 15 maj 18 kl. 09:10

Camanio Care visar röda siffror i första kvartalet

Aktietorgsnoterade Camanio Care, som utvecklar ny teknik inom vård och omsorg, hade en nettoomsättning på 2,5 miljoner kronor under det första kvartalet 2018 (1,7). .

DI - 24 aug 18 kl. 08:49

Camanio Care ökar förlusten

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care, som handlas på Spotlight, hade totala intäkter om 2,7 miljoner kronor under det andra kvartalet (2,3). Nettoomsättningen uppgick till 1,2 miljoner (2,3).

DI - 02 jul 18 kl. 09:28

Camanio tecknar avtal med norskt bolag

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med den norska industrikoncernen Oneco som arbetar med digitalisering inom flera sektorer och som även håller på att etablera sig i Sverige. .

DI - 12 apr 16 kl. 08:37

Kontigo Care tar in närmare 19 miljoner i nyemission

First North-listade Kontigo Care tar in runt 18,8 miljoner kronor i en nyemission med företrädesrätt för bolagets befintliga aktieägare..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Vann fajten mot läkemedelsjätte

Läkemedelsbolaget Orexo tog steget från Uppsala till USA, men hamnade i en långdragen tvist med en av de internationella jättarna.   "Det har varit en ökenvandring", säger Orexos vd Nikolaj Sørensen..

DI - 3 timmar sedan

Hamnstrejken dyr affär för industribolagen: ”Förluster i miljonbelopp”

Under fredagen utsåg Medlingsinstitutet tre medlare som ska lösa den mångåriga konflikten mellan Hamnarbetarförbundet och Sveriges Hamnar. Den väntade strejken börjar på onsdag och innefattar 63 hamnar i hela Sverige.  “En hamn som är stängd under en dag leder snabbt till förluster i miljonbelopp”, säger Mattias Dahl, vd för Sveriges hamnar.

DI - 3 timmar sedan

Kurserna på Wall Street steg för fjärde dagen i följd

USA-börserna avslutade veckan positivt och steg för fjärde dagen i följd. Investerarna gläds åt allt fler tecken på att handelsrelationerna mellan Kina och USA är på väg att lätta. För Teslas aktieägare var det däremot en tung dag..

DI - 4 timmar sedan

Taxijätten Cabonline skriver ned goodwill

Cabonline, som driver Sveriges största taxirörelse under flera varumärken och eventuellt är på väg till börsen, skriver ner goodwill på 155 miljoner kronor relaterat till verksamheten i Finland. .

DI - 4 timmar sedan

Näringslivet: Upp till bevis för Stefan Löfven

Näringslivet drar en lättnadens suck över att valresultatet ger Sverige en regering. Och Stefan Löfvens högersväng välkomnas.  ”Det är en stor dag”, säger Jan-Olof Jacke som är vd i Svenskt Näringsliv.

DI - 4 timmar sedan

LISTA: Nya regeringens viktigaste reformer för näringslivet

Här är fyrpartiregeringens viktigaste reformer för näringslivet att hålla koll på.  (Om ej annat sägs saknas tidsplan.) .

DI - 4 timmar sedan

SvD erfar: Scanias notering närmar sig – kan bli Stockholmsbörsen

Scanias börsnotering rycker allt närmare. Enligt SvD Näringsliv ska ägaren Volkswagen ha bjudit in investerare till kapitalmarknadsdag i London för att presentera lastvagnsbolaget. .

DI - 4 timmar sedan

Trump ska träffa Kim Jong-Un i februari

Donald Trump kommer att träffa Nordkoreas ledare Kim Jong-Un i slutet av februari. .

DI - 5 timmar sedan

Analyshus sänker förväntningar på Husqvarna – men spår medvind från väder

Kepler Cheuvreux har sänkt sina vinstförväntningar på Husqvarna för de kommande två åren, men ser fortsatt bra uppsida i aktien och upprepar köp. .

DI - 5 timmar sedan

Hon vill få fondförvaltare att prata mer om känslor

Den mer nervösa börshandeln sedan i höstas är här för att stanna, det är bara att vänja sig.  "Och förvaltare som erkänner sina rädslor fattar bättre beslut", säger Emily Haisley, maknadspsykolog på fondjätten Black Rock..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.