DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 20:48

Liknande nyheter

Taggar: Gardell, Bra, tillfälleatt , köpain sig i , Volvo
Expressen - 03 mar 13 kl. 12:59

Planerar jättebud på Arsenal: "Bra tillfälle"

LONDON. Qatar-investerare planerar ett mångmiljardbud på Arsenal, avslöjar The Telegraph i dag. - Vi ser det här som ett bra tillfälle att lägga ett bud, säger en uppgiftslämnare till den engelska tidningen..

SR - 08 aug 13 kl. 07:13

"Bra tillfälle för oss att utvecklas"

Malmö FF som förlorade det senaste mötet med 0-4 i Europa League-kvalet. I kväll tar laget emot Swansea hemma i Malmö för returen. ?

Affärsvärlden - 07 okt 13 kl. 08:42

SHB: Bra tillfälle att gå in i sökmotorföretaget

Sökmotorföretagets rapport för det tredje kvartalet kan komma att sätta press på aktien och kan därmed komma att erbjuda ett bra tillfälle att gå in i aktien..

SvD - 16 maj 14 kl. 09:12

”Bra tillfälle att rensa ut osund bonuskultur”

Aktiespararnas Albin Rännar välkomnar regeringens förslag om en ny stopplag för bankernas bonusar. "Bra tillfälle att rensa ut osund bonuskultur", säger han till SvD Näringsliv..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rekryterade studenter från luften: "bra tillfälle"

 inte: "gratulerar till examen" eller "lycka till i framtiden" istället stod det: ommentarerna inte lät sig vänta: "Studentfesten borde ju ersättas med att alla far ner och skriver in sig på arbetsförmedlingen", skrev en användare. Nyheter24 ringer upp presschef Christine Gunnarsson på ABB Västerås, som bekräftar att de rekryterat från luften när studenterna sprang ut. – Det är HR-avdelningen (human resources.

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

Fi: lÅg rÄnta ger bra tillfÄlle minska rÄnteavdrag - andersson

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen..

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

Fi: lÅg rÄnta ger bra tillfÄlle minska rÄnteavdrag - andersson

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen. Det sade Finansinspektionens generaldirektör Martin Andersson i en intervju med Dagens Industri på torsdagen..

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

FI: Bra tillfälle att minska ränteavdragen

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen. Det sade Finansinspektionens generaldirektör Martin Andersson i en intervju med Dagens Industri på torsdagen..

GT - 12 feb 15 kl. 18:23

Ahdrian: "Bra tillfälle att lyssna på Blåvitt"

Drygt tre år efter sparken från Frölunda är förre klubbdirektören Mats Ahdrian, 52, på väg tillbaka till elitidrotten. – Jag har haft lite förfrågningar tidigare, men nu tyckte jag att det var ett bra tillfälle att lyssna på Blåvitts valberedning, säger Ahdrian som föreslås till en av de lediga styrelseplatserna..

PrivataAffärer - 22 sep 15 kl. 11:12

Carnegie: Bra tillfälle att investera i kvalitetsbolaget

Det nästan 30-procentiga kursfallet i Atlas Copco sedan i våras har skapat ett bra tillfälle att investera i ett riktigt kvalitetsbolag....

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Trump: Misstag att anställa Cohen

USA:s president Donald Trump distanserar sig totalt från sin tidigare advokat Michael Cohen som dömts till tre års fängelse, bland annat för att ha betalat ut pengar till två kvinnor för att undvika en sexskandal inför valet 2016. .

DI - 15 minuter sedan

Aktivisterna gör företagen friskare

Di kunde på torsdagen berätta att ABB säljer kraftdelen, Power Grids, till japanska Hitachi. Det är en seger för storägaren Cevian, som länge drivit att divisionen ska drivas som självständigt bolag. När man lägger till köpet i våras av Autoliv, och dess avknoppning av Veoneer, blir 2018 ett bra år för Christer Gardell..

DI - 30 minuter sedan

Trump efter biljättens neddragningar: GM kommer inte behandlas väl

Federal Reserve och General Motors hamnade i skottlinjen under en intervju med Donald Trump på Fox News som sändes på torsdagskvällen..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Preem-miljardären Al Amoudi lever och kommer få sin rättegång

Drivmedelskoncernen Preems ägare Mohammed Al-Amoudi har varit frihetsberövad i 400 dagar och det har ifrågasatts om han över huvud taget lever. Nu bekräftar en saudisk tjänsteman att Al-Amoudi är vid liv och att han kommer ställas inför rätta..

DI - 45 minuter sedan

Så kan M styra landet – trots historiskt svag regering

Efter fredagens omröstning, då Stefan Löfven fälls på nytt i riksdagen, kommer Ulf Kristersson att få en ny och sista chans – och förutsättningarna att lyckas ser bättre ut den här gången. Di reder ut hur M tänker försöka styra landet – trots en historisk svag regering..

DI - 1 timme sedan

EU förlänger ekonomiska sanktioner mot Ryssland

EU-toppmötet beslöt på torsdagen att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland..

DI - 1 timme sedan

SBB fullföljer bud på preferensaktierna i Karlbergsvägen 77

SBB fullföljer budet på preferensaktierna i fastighetsbolaget Karlbergsvägen 77. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Myten om servettskissen

Säga vad man vill om Socialdemokraterna, men de är experter på att sätta tonen i den politiska debatten. .

DI - 1 timme sedan

Underskatta inte Annie Lööfs politiska omdöme

DEBATT. På fredagen röstar riksdagen sannolikt nej till att Stefan Löfven i statsministeromröstningen. Missnöjet med den segdragna regeringsbildningen är utbrett och det politiska systemet är på väg att haverera, skriver Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet..

DI - 1 timme sedan

Saudiarabien trotsar Trump – väntas kapa oljeexporterna till USA

Saudiarabien väntas kapa sina oljeexporter till USA rejält under de kommande veckorna. Det oljerika landet vill visa oljemarknaden att man håller löftena från överenskommelsen om en utbudssänkning. Donald Trump lär däremot inte bli lika glad, skriver Bloomberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.