DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 12:56

Liknande nyheter

Taggar: Gardell, Bra, tillfälleatt , köpain sig i , Volvo
Expressen - 03 mar 13 kl. 12:59

Planerar jättebud på Arsenal: "Bra tillfälle"

LONDON. Qatar-investerare planerar ett mångmiljardbud på Arsenal, avslöjar The Telegraph i dag. - Vi ser det här som ett bra tillfälle att lägga ett bud, säger en uppgiftslämnare till den engelska tidningen..

SR - 08 aug 13 kl. 07:13

"Bra tillfälle för oss att utvecklas"

Malmö FF som förlorade det senaste mötet med 0-4 i Europa League-kvalet. I kväll tar laget emot Swansea hemma i Malmö för returen. ?

Affärsvärlden - 07 okt 13 kl. 08:42

SHB: Bra tillfälle att gå in i sökmotorföretaget

Sökmotorföretagets rapport för det tredje kvartalet kan komma att sätta press på aktien och kan därmed komma att erbjuda ett bra tillfälle att gå in i aktien..

SvD - 16 maj 14 kl. 09:12

”Bra tillfälle att rensa ut osund bonuskultur”

Aktiespararnas Albin Rännar välkomnar regeringens förslag om en ny stopplag för bankernas bonusar. "Bra tillfälle att rensa ut osund bonuskultur", säger han till SvD Näringsliv..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rekryterade studenter från luften: "bra tillfälle"

 inte: "gratulerar till examen" eller "lycka till i framtiden" istället stod det: ommentarerna inte lät sig vänta: "Studentfesten borde ju ersättas med att alla far ner och skriver in sig på arbetsförmedlingen", skrev en användare. Nyheter24 ringer upp presschef Christine Gunnarsson på ABB Västerås, som bekräftar att de rekryterat från luften när studenterna sprang ut. – Det är HR-avdelningen (human resources.

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

Fi: lÅg rÄnta ger bra tillfÄlle minska rÄnteavdrag - andersson

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen..

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

Fi: lÅg rÄnta ger bra tillfÄlle minska rÄnteavdrag - andersson

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen. Det sade Finansinspektionens generaldirektör Martin Andersson i en intervju med Dagens Industri på torsdagen..

SvD - 30 okt 14 kl. 06:18

FI: Bra tillfälle att minska ränteavdragen

Nuvarande lågräntemiljö ger politikerna ett bra tillfälle att minska ränteavdragen. Det sade Finansinspektionens generaldirektör Martin Andersson i en intervju med Dagens Industri på torsdagen..

GT - 12 feb 15 kl. 18:23

Ahdrian: "Bra tillfälle att lyssna på Blåvitt"

Drygt tre år efter sparken från Frölunda är förre klubbdirektören Mats Ahdrian, 52, på väg tillbaka till elitidrotten. – Jag har haft lite förfrågningar tidigare, men nu tyckte jag att det var ett bra tillfälle att lyssna på Blåvitts valberedning, säger Ahdrian som föreslås till en av de lediga styrelseplatserna..

PrivataAffärer - 22 sep 15 kl. 11:12

Carnegie: Bra tillfälle att investera i kvalitetsbolaget

Det nästan 30-procentiga kursfallet i Atlas Copco sedan i våras har skapat ett bra tillfälle att investera i ett riktigt kvalitetsbolag....

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

EU redo för motåtgärder om USA inför biltullar

EU-kommissionen upprepade på måndagen sin beredskap att införa motåtgärder mot USA om landet beslutar att införa importtullar på europeiska bilar..

DI - 30 minuter sedan

Bundesbank spår fortsatt dämpad tillväxt i Tyskland första halvåret

Tillväxten i Tyskland väntas vara fortsatt dämpad åtminstone första halvåret i år då försämrade företagsförväntningar hotar att dämpa företagens investeringar, även om det ännu inte är bekymmersamt. .

DI - 45 minuter sedan

Bostadsfrossan sprider sig – det kan slå hårt mot tillväxten

Året har startat med försiktig optimism när det gäller bostadsmarknaden, men sviterna av prisnedgången 2017 har fortfarande inte värkt ut.  Räkna med svaga siffror över byggandet i veckan..

DI - 1 timme sedan

Ytterligare insiderförsäljningar i First North-listade Climeon

Stefan Brendgen, styrelseledamot i energibolaget Climeon, har sålde aktier för 15 miljoner kronor i bolaget enligt Finansinspektionens insynslista. Det kommer efter att grundaren Jochaim Karthäuser storsålt i bolaget..

DI - 1 timme sedan

Tiger of Swedens vd slutar på dagen

Klädbolaget Tiger of Swedens vd Hans-Christian Meyer har avgått med omedelbar verkan. Det framgår av ett pressmeddelande från Tiger of Swedens danska moderbolag IC Group. .

DI - 45 minuter sedan

Peab får order värd 277 miljoner för att bygga om Helsingborgs lasarett

Byggkoncernen Peab har fått i uppdrag att bygga om vårdavdelningar inom huvudbyggnaden på Helsingborgs lasarett. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Håll ut bostadsägare – vändningen har börjat

Valueguards boprisanalys för januari var ingen munter läsning. Rensat för säsongseffekter backade priserna till och med något. Läget är ändå inte nattsvart.

DI - 1 timme sedan

Saudiarabiens statliga vapenbolag tar upp kampen om den globala marknaden

Det statliga försvarsindustribolaget Saudi Arabian Military Industries, Sami, ska inte längre bara kapa åt sig en hacka av det egna landets vapenhandel. Inom fem år ska bolaget exportera för 30 procent av omsättningen och därmed bli en betydande global aktör..

DI - 1 timme sedan

C: Skyddet av den enskilde bör stå i fokus, Skogsstyrelsen

SLUTREPLIK. Äganderätten är en viktig grundbult i Sverige och egendomsskyddet finns upptaget i så väl grundlagen som Europakonventionen om de mänskliga fri- och rättigheterna. Det är en fråga som berör inte minst alla de skogsägare som finns i vårt land.

DI - 1 timme sedan

Splittring inom Labour – sju parlamentsledamöter lämnar partiet

Sju parlamentsledamöter i brittiska Labour har beslutat sig för att lämna partiet på grund av hanteringen av brexit och antisemitism. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.