DI > Ekonomi

Sunday, 18 November, 21:22

DI - 18 okt 18 kl. 08:31

Atea genomför ett rekordstarkt kvartal med hållbarhet och innovation i fokusAtea Sverige gör en resultatökning med 23,4 procent jämfört med samma period förra året och resultatet (EBIT) landar på 112 miljoner kronor. Omsättningen under det tredje kvartalet ökade med 18,2 procent jämfört med föregående år. Den fortsatt starka tillväxten innebär att omsättningen för första gången passerar 3 miljarder kronor för kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, EBIT

Dela artikeln

673 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Atea, genomförett , rekordstarkt, kvartalmed , hållbarhetoch , innovation, i fokus
E24 - 14 jul 11 kl. 09:40

Sämre än väntat för Atea

Atea redovisar ett resultat före skatt på 126 miljoner norska kronor för årets andra kvartal. Väntat var ett resultat före skatt om 130 miljoner norska kronor, enligt SME Direkts sammanställning..

DI - 26 apr 12 kl. 09:06

Svagt från Atea

Det norska it-bolaget Atea redovisar ett resultat före skatt på 96,6 miljoner norska kronor för årets första kvartal..

IDG - 18 okt 12 kl. 09:55

Vinstfall för Atea

Atea vinst rasade med 16 procent under årets tredje kvartal..

IT24 - 05 feb 14 kl. 08:32

Atea ökar vinsten


Atea avslutar året med ett kvartal där vinsten översteg 100 miljoner kronor. "Vår tillväxt visar att vi har satsat rätt", säger vd Carl-Johan Hultenheim..

IDG - 05 feb 14 kl. 08:32

Atea ökar vinsten

Atea avslutar året med ett kvartal där vinsten översteg 100 miljoner kronor. "Vår tillväxt visar att vi har satsat rätt", säger vd Carl-Johan Hultenheim..

Realtid - 22 feb 18 kl. 13:38

Magnolias starkaste kvartal någonsin

Nettoomsättningen för fastighetsbolaget ökade med 762 miljoner kronor under året som gått. “Magnolia Bostad avslutar 2017 med sitt starkaste kvartal någonsin. Glädjande är även att vi under det fjärde kvartalet genomfört våra första affärer inom Hotell och Vårdboenden”, kommenterar vd:n Fredrik Lidjan bokslutet för 2017..

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 16:30

Lista: Här är rapporterna du ska kolla in på fredag

Inte lika många som på torsdagen men fredagen får med sina cirka 40 rapporter ändå betraktas som en av de mest intensiva rapportdagarna denna säsong. Morgonen inleds klockan 0700 med D. Carnegie, Fingerprint och Intrum.

Kristianstadsbladet - 13 jul 12 kl. 22:51

Besparingar drar ner Bongs vinst

Kuvertföretaget Bongs rörelseresultat blev 35 miljoner kronor sämre andra kvartalet. Neddragningar i bland annat Frankrike och Kristianstad ligger bakom.
Vinsten för själva verksamheten blev istället en förlust om 19 miljoner kronor, att jämföra med fjolårets vinst på 16 miljoner för motsvarande kvartal.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Republikanen Scott vann Floridas senatsval

Floridas avgående guvernör, republikanen Rick Scott, har utropats som segrare i delstatens senatsval. Efter den elektroniska omräkningen skiljer bara 12.600 röster, eller 0,15 procent, mellan Scott och den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson..

DI - 30 minuter sedan

Gallerigrundaren: ”Ett bra fotografi ska ge energi”

6 frågor till... Nette Johansson, grundare av The Photo Gallery som firar 5-årsjubileum med en pop-up-utställning i Göteborg..

DI - 1 timme sedan

Spänn fast dig – nu väntar tvära börskast

Ökade kurssvängningar, brexitfrossa, oljeprisras och bleka kapitalmarknadsdagar. Börsveckan som gick bjöd på mestadels dåliga nyheter och det är upplagt för fortsatt stora kast den närmaste tiden..

DI - 1 timme sedan

Dubbel matglädje när Portal växer

Håller Portal i Stockholm, som utsågs till Årets affärskrog av Di Weekend för två år sedan, stilen? Svaret är ett rungande ja. Med en nyinvigd bardel är nu njutningen ännu större.

DI - 1 timme sedan

FI:s regler låser in bolånekunder

DEBATT. Det skärpta amorteringskravet infördes av Finansinspektionen i mars 2018. Antalet månatliga bolåneansökningar hos oss, där kunder vill byta bolånebank från annan bank till SBAB, har minskat väsentligt under 2018 jämfört med 2017, skriver Klas Danielsson, vd för SBAB..

DI - 2 timmar sedan

Danska succéförfattaren avslöjar meningen med livet

I hans romaner tänjs fiction, etik, konst och vardagsrealism i ett sällsamt gränsland. Nu kommer den danske succéförfattaren Kaspar Colling Nielsen ut på svenska för första gången..

DI - 2 timmar sedan

Stora Enso använder AI till juridiken

Sedan ett halvår använder Stora Enso artificiell intelligens för att upptäcka risker i kontrakt. ”Ambitionen är att frigöra tid för våra jurister”, säger Christian Swartling, jurist på det börsnoterade skogsbolaget..

DI - 3 timmar sedan

Pensionsvåg ger jackpott för SAS – men pilotbrist hotar

Rekordstora pensionsavgångar bland piloter ger SAS möjlighet till stora besparingar då nyanställda får mindre än hälften i lön. Samtidigt väntar en dragkamp med konkurrenterna när världen står inför en pilotbrist..

DI - 3 timmar sedan

Bryssel höjer insatsen – hotar Storbritannien med ny nota jättenota

På alla håll och kanter i det brittiska dramat om Storbritanniens EU-utträde ökar vapenskramlet. Dramatiska dagar väntar Theresa May inför EU-toppmötet om brexit nästa helg. .

DI - 3 timmar sedan

Här är risken störst att bli blåst under Black Friday

En undersökning av prisjämförelsesajten Prisjakt visar vilka köp som medför störst risk att bli lurad under Black Friday – och för vilka varor som fyndchansen är störst. Det skriver Dagens Nyheter. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.