Expressen > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:48

Expressen - 18 okt 18 kl. 07:15

Monsterpappans terror – våldtog nyfödda dotternHög på metamfetamin våldtog Patricio Medina, 27, sin en månader gamla dotter. Han skakade även den lilla flickan och klämde hennes kropp så hårt att både benen och revbenen bröts.Nu döms 27-åring, som fått namnet "monsterpappan" till sammanlagt 244 års fängelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Patricio Medina

Dela artikeln

4353 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Monsterpappans, terror, våldtog, nyfödda, dottern

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Fruktar hämnden efter mordet på Saleh Hadri

Det var en ren avrättning. Så beskriver polismästare Petra Stenkula mordet på Saleh Hadri, 51. – Det här är personer som är fullständigt hänsynslösa, säger hon.

Expressen - 30 minuter sedan

Grymma sanningen bakom Narcos supersnut Camarena

Michael Peña spelar knarkspanaren Enrique Camarena i senaste säsongen av Netflix succéserie "Narcos".Verklighetens Camarena var lika enveten som tuff – men hans öde blev grymt.Efter att ha avslöjat och bränt ner en gigantisk marijuanaplantage i Mexiko kidnappades och mördades den amerikanske agenten..

Expressen - 45 minuter sedan

Maskerade rånare slog till mot apotek

Två maskerade och mörkklädda män rånade på torsdagskvällen apoteket Tjädern i Hyltebruk.En av de anställda blev slagen i huvudet..

Expressen - 1 timme sedan

Noinar tvingades brotta ner våldsam patient: ”Våld och hot är vardag”

Fyra personer räckte inte för att hålla fast den våldsamma patienten – som ska ha sparkat personal i ansiktet och skrikit ut dödshot.Sjuksköterskan Noinar Phoemsawang, 33, hamnade mitt i tumultet.– Hot och våld är vardag, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

Nahom, 18: ”Det är människoliv som gått till spillo”

Det finns ett människoliv bakom varje siffra när gängvåldet skördar allt fler offer. Det säger Nahom Tecle, 18, som är en av ungdomarna bakom organisationen Ungdomsrådet i Skärholmen.– Vi kräver ett erkännande från politikerna om att gatuvåldet är ett nationellt problem och inte bara något som finns i förorterna..

Expressen - 1 timme sedan

Sjuksköterskan Andréa har fått nog – ordnar självförsvar

Sjuksköterskan Andréa Berg, 47, har fått nog.Hon upplever att arbetsmiljön inom vården har blivit allt mer aggressiv – och varje vecka hotas hon och kolleger av patienter.– Det är jätteobehagligt för oss alla, säger Andrea Berg.

Expressen - 1 timme sedan

Obesvarade frågor efter morden i Bjärred

Mamman och pappan i Bjärred bestämde sig för att avsluta sina döttrars liv. Den direkta orsaken, enligt polisen, var att döttrarna fått diagnosen ME.– Vilken tragedi, vilken förfärlig tragedi.

Expressen - 1 timme sedan

Björklund pressas internt – för att släppa fram Kristersson

Då Stefan Löfven väntas misslyckas i omröstningen om honom som statsminister vänds troligen blicken återigen mot Ulf Kristersson. Och inför en ny, kommande omröstning om Kristersson höjs nu rösterna inom Liberalerna. Under torsdagskvällen fattade L i Örebro beslut om att de vill släppa fram Ulf Kristersson om möjligheten ges igen.

Expressen - 1 timme sedan

Nina, 35, nära att dö av misshandeln i tunnelbanan

Ordningsvakten Nina, 35, misshandlades svårt under ett arbetspass i tunnelbanan.En man dunkade hennes huvud i perrongen – Stockholms tingsrätt bedömde att våldet var så allvarligt att Nina riskerade att dö. – Jag börjar se suddigt efter några smällar, men jag hinner också tänka att, så länge det inte krasar så släpper inte jag, säger Nina.

Expressen - 1 timme sedan

LIVE-TV: Se kvällens Brottscentralen

 .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.