YA > Nyheter

Thursday, 25 April, 09:49

YA - 18 okt 18 kl. 00:01

Kristian Anttila lovar nytt material till spelningen i Tomelilla: ”Det blir premiär”Det var något så oglammigt som ekonomi som fick popartisten Kristian Anttila att skala ner och satsa på ett helakustiskt turnéformat. En form som han i dag är tacksam för att han fann – och har fortsatt att utveckla. På fredag kommer han med gitarren till Tomelillas Jazzarkiv..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Anttila, Tomelilla, Kristian Anttila, Tomelillas Jazzarkiv

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristian, Anttila, lovar, nytt, materialtill , spelningeni , Tomelilla, Det blir premiär
Nya Wermlands Tidningen - 27 sep 16 kl. 15:58

Kristian Anttila till Karlstad

I början av året släppte Kristian Anttila ett nytt album. Nu kommer han till Karlstad och The Bull Bar den 30 september för en solospelning..

Nyan - 17 apr 16 kl. 15:40

Kristian Anttila till Bastun

Den svenska artisten Kristian Anttila spelar på Pub Bastun den 29 april.
– Vi är självklart mycket glada över bokningen då Kristian är en fantastisk artist som hör till en av de artister som under 2000-talet konstant varit med i toppskiktet inom svensk indie, skriver Pub Bastuns ordförande Otto Johansson i ett pressmeddelande.

Kristian Anttila debuterade 2003 med albumet ”Natta de mina”.

Nyan - 30 apr 16 kl. 21:03

Kristian Anttila drog publik till Bastun

– Det var runt 60 personer som kom, säger Nicolas Panisse, en av arrangörerna av fredagskvällens Bastunspelning där den svenskfinska artisten Kristian Anttila spelade.
Var det första gången som Kristian Anttila var till Åland?
– Ja.

Västerbottens Folkblad - 09 feb 16 kl. 09:15

Kristian Anttila tillbaka i ljuset

När karriären störtdök kraschade han själv totalt. Nu har Kristian Anttila lämnat mörkret och på vägen har han återuppfunnit sig själv. I mitten av 00-talet var Kristian Anttila en av förgrundsfigurerna inom svensk indiepop och singlar som ”Vill ha dig”, ”Västra Frölunda” och ”Smutser” spelades flitigt i P3.

Jönköpingsnytt - 15 okt 12 kl. 16:28

Kristian Anttila till Spira

Indiepopartisten och albumaktuella Kristian Anttila kommer till Jönköping och Kulturhuset Spira i oktober..

NT - 12 sep 13 kl. 15:07

Kristian Anttila på Sverigeturné

Det har varit relativt tyst om Kristian Anttila de senaste åren. Nu är han på gång med en samlingsskiva och en turné. Han inleder turnén i Kalmar den 20 september och har bokat upp sammanlagt 20 spelningar..

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 13 kl. 15:10

Kristian Anttila på Sverigeturné

Det har varit relativt tyst om Kristian Anttila de senaste åren. Nu är han på gång med en samlingsskiva och en turné. Han inleder turnén i Kalmar den 20 september och har bokat upp sammanlagt 20 spelningar.

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 13 kl. 15:07

Kristian Anttila på Sverigeturné


Det har varit relativt tyst om Kristian Anttila de senaste åren. Nu är han på gång med en samlingsskiva och en turné. Han inleder turnén i Kalmar den 20 september och har bokat upp sammanlagt 20 spelningar.

Kristianstadsbladet - 12 sep 13 kl. 15:07

Kristian Anttila på Sverigeturné


Det har varit relativt tyst om Kristian Anttila de senaste åren. Nu är han på gång med en samlingsskiva och en turné. Han inleder turnén i Kalmar den 20 september och har bokat upp sammanlagt 20 spelningar.

Västerbottens Folkblad - 12 sep 13 kl. 15:09

Kristian Anttila på Sverigeturné

Det har varit relativt tyst om Kristian Anttila de senaste åren. Nu är han på gång med en samlingsskiva och en turné. Han inleder turnén [...

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Youtubestjärnan går till botten med spelmissbruket

När Youtube-komikern Carl Déman berättar om sitt spelberoende träder en alldaglig men viktig historia fram. Joel Sjöö läser en bok om ett alldeles för vanligt livsöde..

YA - 1 timme sedan

Katter och människor i New York-noveller

Sedan Kristen Roupenians novell ”Cat people” publicerades i New York Times i slutet på 2017 har den gjort viral succé. Inte för inte intar den också en central plats i hennes debutbok ”You know you want it” som nu översatts till svenska av Amanda Svensson och talande nog givits titeln ”Kattmänniska”. Kulturskribenten och kattägaren Kristian Fredén har läst, imponerats och konfunderats..

YA - 2 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Branden vid Åbuamossen har avtagit, under natten har vinden mojnat och luftfuktigheten ökat. Även i Jönköpings län fortsätter arbetet med en pågående skogsbrand..

YA - 3 timmar sedan

Jenny lägger kreativiteten i sitt café

Efter många yrkesverksamma år som fotograf och illustratör har Jenny Hargne helhjärtat gått in i sin roll som caféägare i Simrishamn..

YA - 3 timmar sedan

Räddningstjänsten inför valborg: ”Vi följer brandrisken dag för dag”

På tisdag i nästa vecka är det dags att fira in våren vid ett majbål. På flera håll uppåt landet råder dock eldningsförbud. I sydöstra Skåne har räddningstjänsten ännu inte tagit något sådant beslut.

YA - 3 timmar sedan

Vildtulpanernas tid är här

Så här års händer det ständigt något nytt i Kiviks-Esperöds arboretum. Just nu börjar barr och blad att grönska skirt, de tidigare magnoliasorterna slår ut – och på marken kommer snart vildtulpanerna att stå i full blom..

YA - 3 timmar sedan

Svampabanan värd för SM-premiären i bilcross: ”Har kultstatus!”

Genom decennierna har det arrangerats SM-deltävlingar i nära nog varenda uppfunnen motorsportskategori på Svampabanan. Så när SM i bilcross, den senaste flugan på området, har sin första SM-deltävling för året den 4 maj blir det just Tomelilla och Svampabanan som står för värdskapet..

YA - 3 timmar sedan

Nytt nederlag för landets lökodlare – bekämpningsmedel förbjuds

Svenska lökodlare får inte längre använda bekämpningsmedel som använda av odlare i andra EU-länder. ”Svenska myndigheter vill att grönsaker ska odlas utomlands”, säger Fredrik Larsson på Stockholmsgården..

YA - 7 timmar sedan

Insändare: Moderater använder statistik utan källor

Så har två av Moderaterna åter igen visat prov på sin ovilja att se verkligheten i ögonen. Blint följer de partipiskan och torgför att, nu har vi att vänta svåra tider eftersom Socialdemokraterna har misskött ekonomin och vi måste spara. .

YA - 8 timmar sedan

Insändare: Obegriplig anmälan av samtal med elevråd

I Ystads Allehanda 21 april kan man läsa att kommunstyrelsens ordförande i Simrishamn, Jeanette Ovesson (M), blir anmäld till revisionen för att hon vill föra en dialog med elevråden på Korsavadsskolan, Österlengymnasiet och Nova Academy..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.