Expressen > Nyheter

Thursday, 18 April, 16:40

Expressen - 17 okt 18 kl. 20:50

Rånades på sin bil vid tvättenEn man i Ängelholm blev på onsdagskvällen rånad på sin bil när han kört in på en biltvätt på Nordalagatan.En maskerad man hotade honom med ett vapen och försvann med hans bil..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ängelholm, Nordalagatan

Dela artikeln

37 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånadespå sin , bilvid , tvätten
Skånskan - 23 jan 19 kl. 05:00

Hotade bränna ner bil och hus

Höör Höörsbon hotade att bränna ned en annan mans hus och bil, ta ut honom i skogen, misshandla och sätta fyr på honom – om han inte betalade honom 50 000 kronor. Nu döms Höörsbon för försök till utpressning.Under flera veckor i april förra året ska Höörsbon, som är i 25-årsåldern, ha setts till flera gånger utanför målsägandes bostad.

Skånskan - 19 apr 18 kl. 04:00

Många brott mot folk­rätten

Ef­ter det miss­tänkta gift­gas­an­greppet i Douma i Sy­ri­en med ef­ter­föl­jan­de bomb­ningar av USA, Frank­ri­ke och Stor­bri­tan­ni­en har dis­kus­sionen om brott mot folk­rätten förts. Båda de nämnda an­fallen är de­fi­ni­tions­mäs­sigt brott mot folk­rätts­liga re­gler.
Men så­dana har fö­re­kommit flera gånger de senaste de­cen­ni­erna, även om man bara räknar de till­fäl­len då stor­makterna varit in­blan­dade.

Nyan - 02 sep 16 kl. 10:05

Hovrätten kan skärpa dom i påkörningsförsök

Skärp straffet för mannen som dömdes för att ha försökt köra på en stämningsman. Det yrkade åklagaren på i rättegången i Åbo hovrätt i går.

Mannens ombud tycker att tingsrätten har gjort en korrekt bedömning.

YA - 07 feb 14 kl. 18:50

Hovrätten sänker skadestånd efter trafikolycka

Mannen från Skurup körde in i en personbil bakifrån så att två kvinnor skadades. Han döms för vållande till kroppsskada, men inte för vårdslöshet i trafik. Nu har hovrätten gått på samma linje som tingsrätten.

UT - 15 dec 14 kl. 14:45

Böter för att ha kört bil påverkad av narkotika

En man i 25-årsåldern från en ort i Tranemo kommun döms till böter för att ha kört utan körkort och varit påverkad av narkotika. Domen behandlar tre olika tillfällen då mannen har stoppats av polisen, den första gången i maj i Göteborg. Han hade då 2,8 gram cannabis på sig.

Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 21:07

Butiksägare bands och rånades

Två män är häktade för söndagens rån då en äldre kvinna bands till händer och fötter med silvertejp och rånades på sin butiks dagskassa.
Rånet skedde i söndags. Några dagar senare hade polisen gripit två misstänkta gärningsmän.

UT - 06 nov 14 kl. 10:18

Körde bil med nästan två promille

En man i 30-årsåldern döms till fängelse i två månader för att ha kört bil på riksväg 27 med amfetamin och nästan två promille alkohol i kroppen. Det var i mars 2014 som mannen var ute och åkte bil. Han berättade i tingsrätten hur han hade tagit amfetamin dagen innan samt några öl samma dag.

Skånskan - 22 maj 18 kl. 16:18

Dom: Bil brann efter beskedet från verkstaden

Malmö Nu har domen kommit i fallet med bilen som brann efter att en bilfirma lämnade ett kostnadsförslag. Bilens närhet till en behållare med brandfarlig vätska och närheten till en byggnad gör att brottet bedöms som mordbrand.Skånska Dagbladet har tidigare berättat om händelsen då en bil brann på en bilfirmas parkering efter att en man fått veta att det skulle kosta 52 000 kronor att reparera den.

Skånskan - 09 jun 18 kl. 05:00

Mårtenssons Bil: Ackord läggs fram efter semestern

HÖRBY/skåne Arbetet för att rädda Mårtenssons Bil från konkurs fortsätter. En rekonstruktionsplan har lämnats in till tingsrätten, och en ackordsuppgörelse kommer att läggas fram efter semestern.
De sammanlagda skulderna i bolaget uppgår till närmare 72 miljoner kronor.

BT - 31 maj 13 kl. 17:32

Rätten om Rydboholm: Kvinnan skyldig till mordförsök med bil

Kvinnan som åtalades för mordförsök sedan hon kört på en annan kvinna i Rydboholm är skyldig och ska genomgå stor rättspsykiatrisk undersökning. Det förklarade Borås tingsrätt när rättegången avslutades på fredagen. Den åtalade har hela tiden förnekat att hon med avsikt körde på den andra kvinnan, men rätten anser att det finns övertygande bevisning för att hon är skyldig till den åtalade gärningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Donald Trumps svar: ”Game over”

”Game over”. Så svarar Donald Trump i ett Game of Thrones-inspirirerat Twitterinlägg efter justitieministern William Barrs presskonferens. .

Expressen - 15 minuter sedan

Liberalerna har hittat sina partiledarkandidater

Liberalernas valberedning har enats om vilka de vill se som kandidater till partiledarposten.De tilltänkta kandidaterna kommer att få frågan inom de närmaste dagarna, säger valberedningens ordförande Olle Schmidt till DN..

Expressen - 30 minuter sedan

Flera trafikolyckor i påsktrafiken – stor påverkan

Påskhelgens förväntade trafikolyckor har börjat ramla in.Flera bilar har kolliderat på Marieholmsleden i höjd med Gamlestaden och det är stor trafikpåverkan.Samtidigt har räddningstjänsten fått larm om en trafikolycka på Norrleden..

Expressen - 45 minuter sedan

William Barr om Muellers rapport: Ryssland försökte påverka valet

Under torsdagen håller justitieminister William Barr sin presskonferens om Rysslandsutredningen.  – Utredningen slog fast att medlemmar i Trumpkampanjen inte konspirerade med den ryska regeringen i deras försök att lägga sig i valet, säger William Barr. Samtidigt slår utredningen fast att det är bevisat att Ryssland lade sig i valet – och låg bakom hackningen av Hillary Clintons stabs mejl.

Expressen - 1 timme sedan

Forskarnas varning– för många ägg gör dig sjuk

Påskhelgen är en högtid för alla äggälskare. Enligt organisationen Svenska ägg äter vi sex miljoner ägg i timmen under påskafton. Men nu kommer forskare med allvarliga varningar om äggens påverkan på hälsan.

Expressen - 1 timme sedan

Polisens varning: Se upp för inbrott under påsken

Internationella brottsnätverk har koll på att vi reser bort under påsken och andra storhelger. Nu varnar polisen om riskerna och påminner om förebyggande insatser.Som granne kan du vara till god hjälp om du är uppmärksam på detaljer..

Expressen - 1 timme sedan

”Det finns fortfarande frågetecken kring Trump”

Nu släpps Mueller-rapporten.Utredningen har dykt ner i allt som går att hitta om Donald Trumps påstådda koppling till Ryssland under valet 2016.Men vad innebär resultatet för USA:s president?

Expressen - 2 timmar sedan

Grävmaskin välte – föraren fastklämd

Räddningstjänsten har ryckt ut på en olycka i Jönköpings kommun.– Det är en grävmaskin som vält och föraren är fastklämd, berättar Mikael Simmeborn, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Känd artist misstänkt för rattfylleri

En känd artist riskerar fängelse efter att ha kört bil påverkad.Artisten åtalas för grovt rattfylleri och har erkänt brottet.– Han är djupt ångerfull och känner stor skam, säger artisten i en kommentar via sin affärspartner..

Expressen - 2 timmar sedan

Då gör svenska Jessica Meir sin första rymdfärd

Att Jessica Meir, 41, kommer att bli den första svenska kvinnan i rymden är känt sen tidigare.Nu är datumet satt:Den 25 september åker hon till rymdstationen ISS, meddelar Nasa. – Så hedrad och förväntansfull, skriver hon på Instagram..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.