Expressen > Nyheter

Saturday, 19 January, 01:07

Expressen - 17 okt 18 kl. 20:50

Rånades på sin bil vid tvättenEn man i Ängelholm blev på onsdagskvällen rånad på sin bil när han kört in på en biltvätt på Nordalagatan.En maskerad man hotade honom med ett vapen och försvann med hans bil..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ängelholm, Nordalagatan

Dela artikeln

37 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånadespå sin , bilvid , tvätten
Skånskan - 19 apr 18 kl. 04:00

Många brott mot folk­rätten

Ef­ter det miss­tänkta gift­gas­an­greppet i Douma i Sy­ri­en med ef­ter­föl­jan­de bomb­ningar av USA, Frank­ri­ke och Stor­bri­tan­ni­en har dis­kus­sionen om brott mot folk­rätten förts. Båda de nämnda an­fallen är de­fi­ni­tions­mäs­sigt brott mot folk­rätts­liga re­gler.
Men så­dana har fö­re­kommit flera gånger de senaste de­cen­ni­erna, även om man bara räknar de till­fäl­len då stor­makterna varit in­blan­dade.

YA - 07 feb 14 kl. 18:50

Hovrätten sänker skadestånd efter trafikolycka

Mannen från Skurup körde in i en personbil bakifrån så att två kvinnor skadades. Han döms för vållande till kroppsskada, men inte för vårdslöshet i trafik. Nu har hovrätten gått på samma linje som tingsrätten.

UT - 15 dec 14 kl. 14:45

Böter för att ha kört bil påverkad av narkotika

En man i 25-årsåldern från en ort i Tranemo kommun döms till böter för att ha kört utan körkort och varit påverkad av narkotika. Domen behandlar tre olika tillfällen då mannen har stoppats av polisen, den första gången i maj i Göteborg. Han hade då 2,8 gram cannabis på sig.

Nyan - 02 sep 16 kl. 10:05

Hovrätten kan skärpa dom i påkörningsförsök

Skärp straffet för mannen som dömdes för att ha försökt köra på en stämningsman. Det yrkade åklagaren på i rättegången i Åbo hovrätt i går.

Mannens ombud tycker att tingsrätten har gjort en korrekt bedömning.

Kristianstadsbladet - 29 aug 14 kl. 21:07

Butiksägare bands och rånades

Två män är häktade för söndagens rån då en äldre kvinna bands till händer och fötter med silvertejp och rånades på sin butiks dagskassa.
Rånet skedde i söndags. Några dagar senare hade polisen gripit två misstänkta gärningsmän.

UT - 06 nov 14 kl. 10:18

Körde bil med nästan två promille

En man i 30-årsåldern döms till fängelse i två månader för att ha kört bil på riksväg 27 med amfetamin och nästan två promille alkohol i kroppen. Det var i mars 2014 som mannen var ute och åkte bil. Han berättade i tingsrätten hur han hade tagit amfetamin dagen innan samt några öl samma dag.

Skånskan - 22 maj 18 kl. 16:18

Dom: Bil brann efter beskedet från verkstaden

Malmö Nu har domen kommit i fallet med bilen som brann efter att en bilfirma lämnade ett kostnadsförslag. Bilens närhet till en behållare med brandfarlig vätska och närheten till en byggnad gör att brottet bedöms som mordbrand.Skånska Dagbladet har tidigare berättat om händelsen då en bil brann på en bilfirmas parkering efter att en man fått veta att det skulle kosta 52 000 kronor att reparera den.

Skånskan - 09 jun 18 kl. 05:00

Mårtenssons Bil: Ackord läggs fram efter semestern

HÖRBY/skåne Arbetet för att rädda Mårtenssons Bil från konkurs fortsätter. En rekonstruktionsplan har lämnats in till tingsrätten, och en ackordsuppgörelse kommer att läggas fram efter semestern.
De sammanlagda skulderna i bolaget uppgår till närmare 72 miljoner kronor.

BT - 31 maj 13 kl. 17:32

Rätten om Rydboholm: Kvinnan skyldig till mordförsök med bil

Kvinnan som åtalades för mordförsök sedan hon kört på en annan kvinna i Rydboholm är skyldig och ska genomgå stor rättspsykiatrisk undersökning. Det förklarade Borås tingsrätt när rättegången avslutades på fredagen. Den åtalade har hela tiden förnekat att hon med avsikt körde på den andra kvinnan, men rätten anser att det finns övertygande bevisning för att hon är skyldig till den åtalade gärningen.

Skånskan - 14 apr 16 kl. 14:50

Körde ifrån polisen i mammas bil

hofterup 37-åringen körde ifrån polisen i 150 kilometer i timmen i sin mors bil. I tingsrätten dömdes han till två månaders fängelse för grov vårdslöshet i trafik och olovlig körning.Nu lindrar hovrätten domen till dagsböter på 4 500 kronor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Polis misshandlades på häktet

En polis blev slagen i ansiktet under en häktningsförhandling på häktet i Umeå under fredagen..

Expressen - 2 timmar sedan

Krock på Söderleden – vägen avstängd

Två bilar har krockat på Söderleden i Göteborg, enligt räddningstjänsten.Vägen är helt avstängd i riktning mot Mölndal.– Det ligger skräp på vägen, säger Christer Dyrfelt vid räddningstjänsten..

Expressen - 2 timmar sedan

Demoskop: ”Liberalerna lever klart farligast”

På fredagen stod det klart att Stefan Löfven (S) fortsätter som Sveriges statsminister.Men anledning av detta sände Expressen TV ett extrainsatt ”Bara Politik”.–  Liberalerna är de som lever klart farligast efter den här uppgörelsen, säger Peter Santesson, opinionschef på analysföretaget Demoskop i programmet..

Expressen - 2 timmar sedan

Prins Philip i krock – fördes till sjukhus

När drottning Elizabeths make prins Philip, hertigen av Edinburgh, 97, krockade med sin bil under torsdagseftermiddagen klarade han sig oskadd.Men under fredagsmorgonen uppsökte prinsen sjukhuset..

Expressen - 2 timmar sedan

Sex vuxna misstänkta för barnporr

Sex vuxna personer är tillsammans misstänkta för nära 100 olika brott mot barn, däribland grovt sexuellt övergrepp, barnpornografibrott och våldtäkt.En av kvinnorna misstänks ha utnyttjat sina egna barn, skriver Dagens Nyheter..

Expressen - 2 timmar sedan

Donald Trumps tal – till abortdemonstranterna

WASHINGTON, D.C. President Donald Trump överraskade genom att återigen tala under ”March for Life”.

Expressen - 3 timmar sedan

Stefan Löfven svarar på kritiken om skattesänkningarna

Under sin valkampanj varnade S-ledaren för den typ av politik som nu ingår i samarbetet med MP, C och LI en intervju med SVT:s "Aktuellt", bemöter Stefan Löfven kritiken om att partiet skulle ha svikit sina väljare.– Alternativet är inte Socialdemokraternas valmanifest utan det är en högerregering som är beroende av Sverigedemokraterna, säger Löfven i programmet..

Expressen - 3 timmar sedan

Tonåring hittad knivskuren

En tonårig pojke hittades knivskuren vid resecentrum i Jönköping på fredagskvällen.– Det var ordningsvakter som påträffade killen som blödde och hade blivit skuren i handen, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i region öst..

Expressen - 4 timmar sedan

Larm om brand på skola: ”Svart, tjock rök”

Det brinner på en skola i Göteborg, enligt ett larm till SOS.– Det är rökutveckling enligt inringaren. Svart, tjock rök, säger Michael Sinvenbring vid SOS..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.