DI > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 18:38

Liknande nyheter

Taggar: AfV, Köp, Hexatronic, Assaoch , Tobiimen , sälj, Skistar
SvD - 27 jan 15 kl. 23:42

Afv: kÖp hexatronic, scandi standard & kappahl, sÄlj novozymes

Affärsvärlden rekommenderar köp i Hexatronic, Scandi Standard och Kappahls aktier i sitt senaste nummer, medan danska Novozymes får kalla handen och en säljstämpel..

Affärsvärlden - 04 okt 17 kl. 18:30

AFV: Vänta med verkstadskoncernen

Bra bolag men en dyr aktie. Sällan är en sådan formulering så träffande som när det gäller lås- och säkerhetsjätten Assa Abloy.

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 10:20

Här är alla börsvinnare i september

Har du cashat hem slanten? Allra bäst har det gått för Mycronic, konstaterar Affärsvärlden på nätet och berättar att bolaget ”radat upp stororder efter stororder under september”. Det har satt avtryck i aktiekursen, som enligt artikeln rusade hela 52,6 procent under månaden.

Dagens PS - 09 okt 17 kl. 13:00

Sparekonom sågar Ericsson: ”Nonchalant”

”Det är tydligt att man inte har gått den väg jag hade önskat.” Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet, anser att Ericsson inte förstått allvaret i den krissituation telekombolaget hamnat i. Valet av ny styrelseordförande visar det, menar han, och är inte nöjd – till skillnad mot finanstoppen och storägaren Christer Gardell.

Dagens PS - 19 apr 17 kl. 12:30

Tio starka bolag på Stockholmsbörsen

Affärsvärlden har vaskat svenska storbolag som enligt tidningen ger ett stabilt intryck när det gäller rörelsemarginalen under senaste decenniet. ”Att jaga explosiv cyklisk lönsamhetspotential kan vara helt rätt när börspessimismen breder ut sig under en brinnande kris. Anta att dagens börsklocka redan är sent slagen.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Amazon och Netflix vänder till plus

De ledande New York-börserna återhämtade en del av det tidiga branta fallet i tisdagens handel. .

DI - 15 minuter sedan

Nvidia rekylerar efter Citron-köp

Hedgefonden Citron Resesarch köper in Nvidia till sin portfölj, och aktien stiger cirka 5 procent efter de senaste dagarnas ras..

DI - 30 minuter sedan

Deutsche Bank-fall stod ut bland kontinentens börser

Europabörserna fortsatte att sjunka på tisdagen i takt med ökad global börsoro. Finans var bland de värst drabbade sektorerna. Samlingsindexet Stoxx 600 minskade 1,1 procent..

DI - 30 minuter sedan

Därför rasar Faang-aktierna

Techfrossan på New York-börsen fortsätter och de så kallade FAANG-aktierna har nu tappat 12.000 miljarder kronor i börsvärde sedan toppen. Flera faktorer ligger bakom raset.

DI - 30 minuter sedan

Sur börsdag i Norden, regionindex ned 2,1 procent

De nordiska börserna upplevde ännu en sur handelsdag på tisdagen. Oljepriset rasade med drygt 5 procent, vilket satte extra press på Oslobörsen – men Equinors vd är inte förvånad..

DI - 45 minuter sedan

Amastens förvaltningschef har köpt aktier för 2,6 Mkr

Fastighetsbolaget Amastens förvaltningschef Mikael Rånes har köpt aktier i bolaget för 2,6 miljoner kronor på tisdagen..

DI - 1 timme sedan

Fingerprints vd: Sensormarknaden fragmenteras 2019

Fingerprint Cards räknar med att marknaden för fingeravtryckssensorer blir mer fragmenterad nästa år och bolaget kommer att behöva välja vilka produkter och vilka segment som det ska satsa på..

DI - 1 timme sedan

Josab tecknar agentavtal för Mellanöstern och Ryssland

Vattenreningsbolaget Josab Water Solutions skriver ett agentavtal med Hummelstrade avseende marknadsutveckling och försäljning av Josabs produkter i stora delar av Mellanöstern och Ryssland. .

DI - 1 timme sedan

Grattis – men nu ökar kraven på företagen

Rankningen Hållbara bolag 2018 visar hur stora bolag arbetar med och kommunicerar sitt hållbarhetsarbete. Men de många mått som finns på marknaden för att mäta insatserna garanterar inte gröna verksamheter, konstaterar Di:s Jenny Stiernstedt..

DI - 1 timme sedan

Closing Bell sammanfattar dagens stora börshändelser

Skräckindexet VIX stiger, oljan faller och teknikjättarna fortsätter tappa. I tisdagens Closing Bell sammanfattar programledaren Jesper Norberg dagens största börs- och marknadshändelser tillsammans med Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg, och Ulf Petersson, analytiker på Di. Programmet börjar klockan 17.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.