DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 01:05

DI - 17 okt 18 kl. 20:09

AfV: Köp Hexatronic, Assa och Tobii men sälj SkistarKöp Hexatronic, Assa Abloy och Tobii men sälj Skistar. De råden ger Affärsvärlden i det senaste numret..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hexatronic, Tobii, Skistar, Abloy, Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AfV, Köp, Hexatronic, Assaoch , Tobiimen , sälj, Skistar
SvD - 27 jan 15 kl. 23:42

Afv: kÖp hexatronic, scandi standard & kappahl, sÄlj novozymes

Affärsvärlden rekommenderar köp i Hexatronic, Scandi Standard och Kappahls aktier i sitt senaste nummer, medan danska Novozymes får kalla handen och en säljstämpel..

Affärsvärlden - 04 okt 17 kl. 18:30

AFV: Vänta med verkstadskoncernen

Bra bolag men en dyr aktie. Sällan är en sådan formulering så träffande som när det gäller lås- och säkerhetsjätten Assa Abloy.

Dagens PS - 02 okt 17 kl. 10:20

Här är alla börsvinnare i september

Har du cashat hem slanten? Allra bäst har det gått för Mycronic, konstaterar Affärsvärlden på nätet och berättar att bolaget ”radat upp stororder efter stororder under september”. Det har satt avtryck i aktiekursen, som enligt artikeln rusade hela 52,6 procent under månaden.

Dagens PS - 09 okt 17 kl. 13:00

Sparekonom sågar Ericsson: ”Nonchalant”

”Det är tydligt att man inte har gått den väg jag hade önskat.” Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet, anser att Ericsson inte förstått allvaret i den krissituation telekombolaget hamnat i. Valet av ny styrelseordförande visar det, menar han, och är inte nöjd – till skillnad mot finanstoppen och storägaren Christer Gardell.

Dagens PS - 19 apr 17 kl. 12:30

Tio starka bolag på Stockholmsbörsen

Affärsvärlden har vaskat svenska storbolag som enligt tidningen ger ett stabilt intryck när det gäller rörelsemarginalen under senaste decenniet. ”Att jaga explosiv cyklisk lönsamhetspotential kan vara helt rätt när börspessimismen breder ut sig under en brinnande kris. Anta att dagens börsklocka redan är sent slagen.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Vann fajten mot läkemedelsjätte

Läkemedelsbolaget Orexo tog steget från Uppsala till USA, men hamnade i en långdragen tvist med en av de internationella jättarna.   "Det har varit en ökenvandring", säger Orexos vd Nikolaj Sørensen..

DI - 2 timmar sedan

Hamnstrejken dyr affär för industribolagen: ”Förluster i miljonbelopp”

Under fredagen utsåg Medlingsinstitutet tre medlare som ska lösa den mångåriga konflikten mellan Hamnarbetarförbundet och Sveriges Hamnar. Den väntade strejken börjar på onsdag och innefattar 63 hamnar i hela Sverige.  “En hamn som är stängd under en dag leder snabbt till förluster i miljonbelopp”, säger Mattias Dahl, vd för Sveriges hamnar.

DI - 3 timmar sedan

Kurserna på Wall Street steg för fjärde dagen i följd

USA-börserna avslutade veckan positivt och steg för fjärde dagen i följd. Investerarna gläds åt allt fler tecken på att handelsrelationerna mellan Kina och USA är på väg att lätta. För Teslas aktieägare var det däremot en tung dag..

DI - 3 timmar sedan

Taxijätten Cabonline skriver ned goodwill

Cabonline, som driver Sveriges största taxirörelse under flera varumärken och eventuellt är på väg till börsen, skriver ner goodwill på 155 miljoner kronor relaterat till verksamheten i Finland. .

DI - 3 timmar sedan

Näringslivet: Upp till bevis för Stefan Löfven

Näringslivet drar en lättnadens suck över att valresultatet ger Sverige en regering. Och Stefan Löfvens högersväng välkomnas.  ”Det är en stor dag”, säger Jan-Olof Jacke som är vd i Svenskt Näringsliv.

DI - 3 timmar sedan

LISTA: Nya regeringens viktigaste reformer för näringslivet

Här är fyrpartiregeringens viktigaste reformer för näringslivet att hålla koll på.  (Om ej annat sägs saknas tidsplan.) .

DI - 4 timmar sedan

SvD erfar: Scanias notering närmar sig – kan bli Stockholmsbörsen

Scanias börsnotering rycker allt närmare. Enligt SvD Näringsliv ska ägaren Volkswagen ha bjudit in investerare till kapitalmarknadsdag i London för att presentera lastvagnsbolaget. .

DI - 4 timmar sedan

Trump ska träffa Kim Jong-Un i februari

Donald Trump kommer att träffa Nordkoreas ledare Kim Jong-Un i slutet av februari. .

DI - 4 timmar sedan

Analyshus sänker förväntningar på Husqvarna – men spår medvind från väder

Kepler Cheuvreux har sänkt sina vinstförväntningar på Husqvarna för de kommande två åren, men ser fortsatt bra uppsida i aktien och upprepar köp. .

DI - 5 timmar sedan

Hon vill få fondförvaltare att prata mer om känslor

Den mer nervösa börshandeln sedan i höstas är här för att stanna, det är bara att vänja sig.  "Och förvaltare som erkänner sina rädslor fattar bättre beslut", säger Emily Haisley, maknadspsykolog på fondjätten Black Rock..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.