DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 18:55

DI - 17 okt 18 kl. 19:41

Swedish Match närmare besked om EU:s snusförbud kan rundasFrågan om Swedish Match möjlighet att sälja så kallade chew bags i Tyskland och andra europeiska länder kom ett steg närmare en upplösning på onsdagen efter ett beslut i EU-domstolen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Match, EU, Swedish Match, Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SwedishMatch , närmare, beskedom , EU:s, snusförbudkan , rundas
Kristianstadsbladet - 26 jun 12 kl. 11:24

Swedish House Mafia slutsålt - igen

Biljetterna till extrakonserten med Swedish House Mafia på Friends Arena i Solna den 23 november är slut. De 35 000 biljetterna släpptes under tisdagsmorgonen och sålde slut på 57 minuter, enligt arrangören.
Biljetterna till extrakonserten med Swedish House Mafia på Friends Arena i Solna den 23 november är slut.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter skattehöjningen – då gör Swedish Match snuset dyrare

Ett tråkigt besked för alla oroliga snusare, kanske. Tillverkaren Swedish Match säger nämligen att de kommer att justera pristet på snus parallellt med den kommande skattehöjningen.Regeringen har föreslagit att vid årsskiftet höja skatten på snus med 12,1 procent, något som även den gamla regeringen verkar eniga om.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter skattehöjningen – då gör Swedish Match snuset dyrare

Ett tråkigt besked för alla oroliga snusare, kanske. Tillverkaren Swedish Match säger nämligen att de kommer att justera pristet på snus parallellt med den kommande skattehöjningen.Regeringen har föreslagit att vid årsskiftet höja skatten på snus med 12,1 procent, något som även den gamla regeringen verkar eniga om.

Expressen - 22 okt 18 kl. 10:43

Swedish House Mafia kommer med nytt besked

Swedish House Mafia kommer med ett nytt besked – efter alla spekulationer.På måndag klockan 11.00 kommer bandet med ett tillkännagivande – och dj-trion har startat en nedräkning..

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 08:24

Samuelsson hoppas på Swedish Open

Tennislivet leker för Åhussonen Christian Samuelsson. SM-guldet i januari följdes av totalseger i Båstad Tennis i fredags. Nu hoppas 17-åringen på ett wildcard i Swedish Open.

SvD - 09 okt 14 kl. 14:07

Swedish Match fortsätter ner efter besked om snusskatten

Swedish Match fortsätter ner i spåren av regeringens förändrade planer för snusskatten. Sedan måndagens presentation av skatteförslaget, som ligger till grund för den kommande budgeten, har aktien tappat ungefär 4,5 procent. Vid 13.

SR - 15 jul 14 kl. 10:48

Swedish Opens flytt kan locka fler och bättre spelare

Årets Swedish Open för herrar i Båstad blev också den sista som spelades under klassiska vecka 28. Nästa år flyttas Wimbledon en vecka framåt i kalendern och Båstads herrvecka får därmed maka på sig. Samtidigt trycker tennisorganisationen ATP på och vill att Båstadsturneringen ska bli större.

Affärsvärlden - 28 nov 12 kl. 15:22

Goldman Sachs: Bud på Swedish Match sannolikt

Swedish Match kursfall i spåren av det kraftiga priskriget på den svenska snusmarknaden har ökat sannolikheten för ett uppköp av det svenska bolaget. Det skriver Goldman Sachs i en analys daterad 27 november och pekar på flera orsaker till att ett bud nu ligger närmare till hands än tidigare..

Affärsvärlden - 08 okt 13 kl. 14:18

Swedish Match vinnare på börsen

Stockholmsbörsen backade svagt på tisdagen. Inom OMXS30 stack Swedish Match ut på uppsidan efter rekommendationshöjning från SEB och positivt, men väntat, besked från EU medan Getinge föll tungt efter en vinstvarning..

Sydsvenskan - 22 aug 15 kl. 17:16

Swedish Open har vuxit i betydelse

I helgen samlas närmare 400 spelare på Scandic Triangeln i Malmö när Swedish open i dart avgörs.
En tävling som vuxit sedan starten på 70-talet och som de senaste två åren varit A-rankad vilket innebär att de allra bästa också är på plats.
.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Krav på skärpta miljöregler vid bilbesiktning

Centerpartiet vill att reglerna för bilbesiktning skärps, rapporterar  Sveriges Radio Ekot Anledningen är att andelen bilar som underkänns av miljöskäl nästan har halverats, vilket branschorganisationen Fordonsbesiktningsbranschens genomgång visar..

DI - 15 minuter sedan

USA kan inte isolera Kina – den spända relationen kommer forma århundradet

Relationerna mellan USA och Kina håller på att stöpas om i grunden. De ekonomiska och säkerhetspolitiska konsekvenserna lär bli omfattande och Sverige gör klokt i att följa utvecklingen noggrant, skriver Zebulon Carlander, säkerhetspolitisk sekreterare på Fria Moderata Studentförbundet..

DI - 45 minuter sedan

Vd:ns svar till Wallenberg: ”Drabbar kvinnorna hårdast”

Jacob Wallenberg hävdar att entreprenörskapet i Sverige är uselt. Nu kommenterar Danske Banks Sverige-vd uttalandet genom att lyfta fram de som drabbas hårdast av situationen: kvinnliga entreprenörer. .

DI - 1 timme sedan

Cristina Stenbeck om avhoppet: ”Ett nytt kapitel i mitt liv”

Beskedet att Kinneviks huvudägare Cristina Stenbeck lämnar bolagets styrelse chockade många i fredags. För Dagens industri berättar Cristina Stenbeck om beslutet och om framtiden som fri investerare. ”Det är dags för ett nytt kapital för mig.

DI - 2 timmar sedan

Chefsekonomen: Därför är bunden ränta lägre än rörlig

Flera banker erbjuder just nu en lägre bunden ränta än den rörliga. Danske bank går längst med sin bundna tvååring som klår i stort sett alla konkurrenters rörliga räntor.  ”Nu väljer allt fler att binda.

DI - 3 timmar sedan

Rätt fokus för vår tid

Under måndagen kommer statsminister Stefan Löfven att läsa upp sin regeringsförklaring. Den är en triumf för honom. Han har nått sitt strategiska mål i en uppgörelse som splittrar de traditionella motståndarna.

DI - 4 timmar sedan

Veckans aktie: Kall efter kursrusningen – då blir den köpvärd

Ett välskött bolag med många kvaliteter: bra historik, höga vinstmarginaler och goda tillväxtutsikter.  Den höga värderingen gör dock aktiekursen sårbar för minsta besvikelse och det därför är det klokt att avvakta med att köpa medicinteknikbolaget. .

DI - 6 timmar sedan

Från pompa i Versailles slott till fallen hjälte

Hyllningarna av Carlos Ghosn gick långt utanför affärslivet. Han var seriehjälte, frimärke, olympisk fackelbärare och presidentämne, levde kungligt och hyrde in sig på Versailles för sitt bröllop. Här är historien om bilkungen som tvingats från sin tron och in i en ouppvärmd fängelsecell i Tokyo..

DI - 6 timmar sedan

De är nu bilvärldens stora

I bilindustrin dansar de stora elefanterna och vissa bildirektörer har nått stjärnstatus. Med Carlos Ghosn ute ur leken – vilka är de mäktigaste i branschen? Där finns mest män, men också en kvinna..

DI - 6 timmar sedan

Novisen blev slipad juvelerare: ”Så föddes min affärsidé”

Victor Halvarsson har med sitt e-handelsföretag Vanbruun brutit ny mark i den traditionsbundna juvelerarbranschen i Sverige. Men entreprenörsresan började med ett helt privat ärende. ”När jag själv letade förlovningsring såg jag en lucka i marknaden och så föddes min affärsidé.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.