DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 13:03

DI - 17 okt 18 kl. 19:41

Swedish Match närmare besked om EU:s snusförbud kan rundasFrågan om Swedish Match möjlighet att sälja så kallade chew bags i Tyskland och andra europeiska länder kom ett steg närmare en upplösning på onsdagen efter ett beslut i EU-domstolen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Match, EU, Swedish Match, Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SwedishMatch , närmare, beskedom , EU:s, snusförbudkan , rundas
Kristianstadsbladet - 26 jun 12 kl. 11:24

Swedish House Mafia slutsålt - igen

Biljetterna till extrakonserten med Swedish House Mafia på Friends Arena i Solna den 23 november är slut. De 35 000 biljetterna släpptes under tisdagsmorgonen och sålde slut på 57 minuter, enligt arrangören.
Biljetterna till extrakonserten med Swedish House Mafia på Friends Arena i Solna den 23 november är slut.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter skattehöjningen – då gör Swedish Match snuset dyrare

Ett tråkigt besked för alla oroliga snusare, kanske. Tillverkaren Swedish Match säger nämligen att de kommer att justera pristet på snus parallellt med den kommande skattehöjningen.Regeringen har föreslagit att vid årsskiftet höja skatten på snus med 12,1 procent, något som även den gamla regeringen verkar eniga om.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter skattehöjningen – då gör Swedish Match snuset dyrare

Ett tråkigt besked för alla oroliga snusare, kanske. Tillverkaren Swedish Match säger nämligen att de kommer att justera pristet på snus parallellt med den kommande skattehöjningen.Regeringen har föreslagit att vid årsskiftet höja skatten på snus med 12,1 procent, något som även den gamla regeringen verkar eniga om.

Expressen - 22 okt 18 kl. 10:43

Swedish House Mafia kommer med nytt besked

Swedish House Mafia kommer med ett nytt besked – efter alla spekulationer.På måndag klockan 11.00 kommer bandet med ett tillkännagivande – och dj-trion har startat en nedräkning..

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 08:24

Samuelsson hoppas på Swedish Open

Tennislivet leker för Åhussonen Christian Samuelsson. SM-guldet i januari följdes av totalseger i Båstad Tennis i fredags. Nu hoppas 17-åringen på ett wildcard i Swedish Open.

SR - 15 jul 14 kl. 10:48

Swedish Opens flytt kan locka fler och bättre spelare

Årets Swedish Open för herrar i Båstad blev också den sista som spelades under klassiska vecka 28. Nästa år flyttas Wimbledon en vecka framåt i kalendern och Båstads herrvecka får därmed maka på sig. Samtidigt trycker tennisorganisationen ATP på och vill att Båstadsturneringen ska bli större.

SvD - 09 okt 14 kl. 14:07

Swedish Match fortsätter ner efter besked om snusskatten

Swedish Match fortsätter ner i spåren av regeringens förändrade planer för snusskatten. Sedan måndagens presentation av skatteförslaget, som ligger till grund för den kommande budgeten, har aktien tappat ungefär 4,5 procent. Vid 13.

Affärsvärlden - 08 okt 13 kl. 14:18

Swedish Match vinnare på börsen

Stockholmsbörsen backade svagt på tisdagen. Inom OMXS30 stack Swedish Match ut på uppsidan efter rekommendationshöjning från SEB och positivt, men väntat, besked från EU medan Getinge föll tungt efter en vinstvarning..

DI - 04 nov 15 kl. 10:17

Stockholmsbörsen: Swedish Match leder uppgången

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel på plus, precis som de större europeiska börserna.Tele2-aktien, som stärktes av besked om en sammanslagning i Kazakstan, toppade storbolagsindex, tätt följd av rapporterande Swedish Match..

DI - 12 apr 18 kl. 10:05

Swedish Match får negativt besked från EU

Snusjätten Swedish Match kommer inte att få sälja snus i EU. I alla fall inte om EU-domstolen följer det vägledande utlåtandet från generaladvokat Henrik Saugmandsgaard Øe som lämnades på torsdagsmorgonen..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Af Jochnick: Inflationen "mer eller i mindre i linje" med prognos

Vice riksbankschefen Kerstin af Jochnick anser att oktoberinflationen kom in "mer eller mindre i linje" med Riksbankens prognos, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Anders Rantén greppar ordförandeklubban i Terranet igen

Terranets styrelse har på måndagen valt styrelseledamoten och den tidigare styrelseordföranden Anders Rantén till ny styrelseordförande. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Magdalena Andersson: Upp till nästa regering att ändra i eventuell alliansbudget

En ny regering skulle kunna riva upp delar av en alliansbudget under 2019, om riksdagen röstar igenom en sådan i december. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister på väg in till eurogruppens möte på måndagen..

DI - 45 minuter sedan

Stena Sessan har köpt aktier för 16,5 miljoner i Scandic Hotels

Scandic Hotels storägare Stena Sessan har den 14-15 november köpt drygt 206.000 aktier i hotellkedjan för omkring 16,5 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 45 minuter sedan

EU-länderna stödjer brexitavtal men oense om framtida handelsavtal

De 27 EU-länderna stödjer det framförhandlade utträdesavtalet mellan EU och Storbritannien. Men de är mindre ense om den framtida handelsrelationen mellan EU och Storbritannien..

DI - 1 timme sedan

Möjlighet att investera i ett bolag som utvecklat en produkt vilken kan bidra till minskat antal självmord

Emotra har utvecklat en metod – EDOR® – som genom test av reaktivitetsmönster upptäcker särskild sårbarhet för självmordshandlingar hos deprimerade patienter. Bolaget har för tillfället patent i Sverige och Japan, och väntar på besked från Patentmyndigheter i EU, USA och Kanada. I mars 2017 gick Bolaget i mål med en multicenterstudie, EUDOR-A, med fler än 1500 deltagande patienter..

DI - 1 timme sedan

Styrelseordförande ökar innehavet i Semcon

Tore Bertilsson har den 16 november köpt 3 000 stycken aktier i Semcon där han är styrelseordförande. Aktierna köptes till kursen 49,85 kronor per aktie, till ett totalt pris av 149 550 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 1 timme sedan

Biogaias styrelsetopp säljer aktier för 1,6 miljoner kronor

Peter Rothschild har den 16 november sålt 4.700 stycken aktier i bioteknikbolaget Biogaia där han är styrelseordförande. .

DI - 1 timme sedan

Aktien gick stark efter Di:s köpråd – men slutet blev snopet

För ett år sedan lockades vi av bemanningsföretagets generösa utdelning, samtidigt hoppades vi på högre lönsamhet framöver. Så blev det inte. I juni kom istället ett bud på bolaget.

DI - 1 timme sedan

Metallvärdens styrelse vill genomföra företrädesemission på 10 miljoner kronor

Metallåtervinningsbolaget Metallvärdens styrelse föreslår att en extra bolagsstämma den 5 december godkänner en företrädesemission på drygt 10 miljoner kronor. Det framgår av kallelsen till stämman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.