DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 10:44

DI - 17 okt 18 kl. 19:41

Swedish Match närmare besked om EU:s snusförbud kan rundasFrågan om Swedish Match möjlighet att sälja så kallade chew bags i Tyskland och andra europeiska länder kom ett steg närmare en upplösning på onsdagen efter ett beslut i EU-domstolen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Match, EU, Swedish Match, Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SwedishMatch , närmare, beskedom , EU:s, snusförbudkan , rundas
Expressen - 22 okt 18 kl. 10:43

Swedish House Mafia kommer med nytt besked

Swedish House Mafia kommer med ett nytt besked – efter alla spekulationer.På måndag klockan 11.00 kommer bandet med ett tillkännagivande – och dj-trion har startat en nedräkning..

Kristianstadsbladet - 26 jun 12 kl. 11:24

Swedish House Mafia slutsålt - igen

Biljetterna till extrakonserten med Swedish House Mafia på Friends Arena i Solna den 23 november är slut. De 35 000 biljetterna släpptes under tisdagsmorgonen och sålde slut på 57 minuter, enligt arrangören.
Biljetterna till extrakonserten med Swedish House Mafia på Friends Arena i Solna den 23 november är slut.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter skattehöjningen – då gör Swedish Match snuset dyrare

Ett tråkigt besked för alla oroliga snusare, kanske. Tillverkaren Swedish Match säger nämligen att de kommer att justera pristet på snus parallellt med den kommande skattehöjningen.Regeringen har föreslagit att vid årsskiftet höja skatten på snus med 12,1 procent, något som även den gamla regeringen verkar eniga om.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter skattehöjningen – då gör Swedish Match snuset dyrare

Ett tråkigt besked för alla oroliga snusare, kanske. Tillverkaren Swedish Match säger nämligen att de kommer att justera pristet på snus parallellt med den kommande skattehöjningen.Regeringen har föreslagit att vid årsskiftet höja skatten på snus med 12,1 procent, något som även den gamla regeringen verkar eniga om.

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 08:24

Samuelsson hoppas på Swedish Open

Tennislivet leker för Åhussonen Christian Samuelsson. SM-guldet i januari följdes av totalseger i Båstad Tennis i fredags. Nu hoppas 17-åringen på ett wildcard i Swedish Open.

SvD - 09 okt 14 kl. 14:07

Swedish Match fortsätter ner efter besked om snusskatten

Swedish Match fortsätter ner i spåren av regeringens förändrade planer för snusskatten. Sedan måndagens presentation av skatteförslaget, som ligger till grund för den kommande budgeten, har aktien tappat ungefär 4,5 procent. Vid 13.

SR - 15 jul 14 kl. 10:48

Swedish Opens flytt kan locka fler och bättre spelare

Årets Swedish Open för herrar i Båstad blev också den sista som spelades under klassiska vecka 28. Nästa år flyttas Wimbledon en vecka framåt i kalendern och Båstads herrvecka får därmed maka på sig. Samtidigt trycker tennisorganisationen ATP på och vill att Båstadsturneringen ska bli större.

Affärsvärlden - 28 nov 12 kl. 15:22

Goldman Sachs: Bud på Swedish Match sannolikt

Swedish Match kursfall i spåren av det kraftiga priskriget på den svenska snusmarknaden har ökat sannolikheten för ett uppköp av det svenska bolaget. Det skriver Goldman Sachs i en analys daterad 27 november och pekar på flera orsaker till att ett bud nu ligger närmare till hands än tidigare..

Affärsvärlden - 08 okt 13 kl. 14:18

Swedish Match vinnare på börsen

Stockholmsbörsen backade svagt på tisdagen. Inom OMXS30 stack Swedish Match ut på uppsidan efter rekommendationshöjning från SEB och positivt, men väntat, besked från EU medan Getinge föll tungt efter en vinstvarning..

Sydsvenskan - 22 aug 15 kl. 17:16

Swedish Open har vuxit i betydelse

I helgen samlas närmare 400 spelare på Scandic Triangeln i Malmö när Swedish open i dart avgörs.
En tävling som vuxit sedan starten på 70-talet och som de senaste två åren varit A-rankad vilket innebär att de allra bästa också är på plats.
.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Svenska Spels resultat mer än halveras

Svenska Spels nettospelintäkter minskade under årets första kvartal med 6 procent till 2.058 miljoner kronor. Resultatet minskade till 408 miljoner kronor, att jämföra med 1.

DI - 5 minuter sedan

Commerzbank och Deutsche Bank avbryter fusionssamtal

Samtalen om en sammanslagning av Deutsche bank och Commerzbank har avbrutits. Enligt Deutsche Bank är riskerna för stora..

DI - 15 minuter sedan

Binero Group AB (publ) Delårsrapport januari - mars 2019

Kvartalet januari – mars 2019 ·Nettoomsättningen uppgick till 31,2 MSEK (33,0). ·Rörelseresultatet, EBIT, uppgick till -2,7 MSEK (3,1). ·Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till 2,2 MSEK (3,4).

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen strax över nollstrecket – SSAB stiger på rapport

Stockholmsbörsen inledde nedåt på torsdagen med kurspress från en del av morgonens rapporterande bolag, bland annat Swedbank, SKF och Nokia, men återhämtade sig lite efter en stunds handel.   .

DI - 15 minuter sedan

Klädkedjan ansöker om konkurs

Klädkedjan JC har lämnat in en egen ansökan om konkurs till Stockholms tingsrätt. Det rapporterar Breakit.  .

DI - 15 minuter sedan

Swedbank ändrar sig – tror Riksbanken höjer i december

Swedbank har ändrat sin syn på när Riksbankens gör sin nästa höjning efter morgonens duvaktiga besked. Nordea ser allt lägre sannolikhet för att centralbanken hinner höja räntan alls i år..

DI - 15 minuter sedan

Vinstras för Volvo Cars - ligger efter på flera områden

Drömmarginalen blir åter allt mer fjärran och det ljuder flera varningsklockor för Volvo Cars när lönsamheten rasar. Men en ljuspunkt är en stark efterfrågan på bilarna där Volvo Cars ökar trots fallande marknader i både Europa, USA och Kina..

DI - 30 minuter sedan

Gunnar Hökmark: Jag avböjer medlemskap i MP

SLUTREPLIK. I en replik (24/4) till min artikel där jag hävdade vikten av att vi utvecklar nya energiteknologier och transportsystem så att fossila bränslen stannar i marken menar Jakop Dalunde (MP) att jag är teknikpessimist. .

DI - 30 minuter sedan

Oljepriset når årshögsta i spåren av skärpta sanktioner

Priset för Nordsjöoljan nådde på torsdagen över 75 dollar per fat för första gången i år efter att USA har skärpt tonen mot Iran med hot om straffsanktioner..

DI - 30 minuter sedan

Rasare och rusare efter morgonens rapporter

Rapportfloden strömmar vidare med en intensiv rapporttorsdag. Evolution Gaming är morgonens rapportvinnare. Nokia och Swedbank är morgonens stora förlorare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.