NT > Nyheter

Thursday, 13 December, 20:49

Liknande nyheter

Taggar: DrömmenBo på , Highbury
YLE - 8 timmar sedan

Risken för skallskador hör till MMA-vardagen, men jakten på drömmen driver Glenn Sparv framåt: "Beredd att betala det priset om man vill lyckas"

Glenn Sparv börjar vara en veteran i mixed martial arts-sammanhang. Oravaissonen är en av Asiens vassaste kämpar, men väntar ännu på att drömmen om ett UFC-kontrakt skall bli verklighet. Jag är medveten om skaderisken, men det är ett pris jag är beredd att betala, säger Sparv till Yle Sporten..

Supermiljöbloggen - 31 mar 15 kl. 11:17

Klimatförändringarna har gjort golfströmmen svagare än på tusen år

Golfströmmen har försvagats rapporterar forskare i Nature. Det är med mycket stor sannolikhet den största försvagningen på tusen år. FN:s klimatpanel skrev 2013 att risken att det skulle hända var 11-34 procent, men nu har det alltså redan skett.

YLE - 13 apr 17 kl. 13:30

Vart tog våren vägen? Skyll på jetströmmen

I skrivande stund faller snön utanför fönsterrutan i Böle på ett sätt som inte för tankarna till mitten av april, då solen ju faktiskt skiner från samma höjd som i slutet av augusti. Kvicksilvret får kämpa för att ta sig över nollstrecket till och med dagtid och temperaturerna väntas sjunka ytterligare under de kommande dagarna, vilket enligt meteorologerna är ovanligt för de här tiden på året. Det som orsakar det här just nu är en krumbukt i jetströmmen, den här relativt smala men snabba luftströmmen som kilar runt jorden i väst-östlig riktning.

YLE - 14 jul 15 kl. 15:21

Jetströmmen håller det kalla vädret i Finland

Vädret i Norden har varit kallt under sommaren, men varför? I år har lågtryck rört sig över Finland och hållit vädret kyligt.
Antalet dagar med sommarvärme har vairit klart lägre än medeltalet Antal dagar med högsommarvärme, medeltal 1981-2010, 215 fram till 14.

Ekonomistas - 03 sep 15 kl. 06:55

Slutet på den amerikanska drömmen?

Hillary Clinton, Donald Trump, Jeb Bush och alla de andra som gärna vill se sig själva USAs nästa president talar ofta och gärna om den amerikanska drömmen och om hur just de är bäst skickade att försvara den. Och enligt en ny studie i Psychological Science av John Chambers (Saint Louis University) verkar det definitivt som att den amerikanska drömmen kan behöva ett starkt försvar: färre amerikaner än någonsin som köper idén om att hårt arbete är vägen till framgång. Jämfört med Europa i allmänhet och de nordiska länderna i synnerhet har USAs ekonomi relativt lite omfördelning av ekonomiska resurser mellan sina medborgare.

Kristianstadsbladet - 09 mar 13 kl. 13:00

Proffsdrömmen till Kristianstad

Foto: Bosse Nilsson
Proffsdrömmen kommer till Kristianstad och intresset är massivt. Första timmarna kom det in 600 anmälningar. "Det här kan bli vansinnigt stort", säger Kristianstads FF:s klubbchef Patrik Bengtsson.

YLE - 06 aug 13 kl. 11:13

Sjukhuset bryter strömmen

I morgon kommer strömmen av vara frånkopplad på Vasa centralsjukhus i två etapper. Strömmen är då borta i en timme per gång. De planerade elavbrotten genomförs för att koppla in den nya Y-byggnaden i sjukhusets elnät.

Trelleborgs Allehanda - 19 aug 14 kl. 22:50

Forsberg håller CL-drömmen vid liv

Tänk vad ett mål kan betyda.I den 90:e minuten tryckte Emil Forsberg in reduceringsmålet för Malmö FF fram till 1-2 och skapade ett bra utgångsläge inför returen på hemmaplan mot Salzburg nästa vecka.
Drömmen om att få Real Madrid, Barcelona och Bayern München som motståndare.

Kristianstadsbladet - 19 aug 14 kl. 22:50

Forsberg håller CL-drömmen vid liv

Foto: TT
Tänk vad ett mål kan betyda.I den 90:e minuten tryckte Emil Forsberg in reduceringsmålet för Malmö FF fram till 1-2 och skapade ett bra utgångsläge inför returen på hemmaplan mot Salzburg nästa vecka.
Drömmen om att få Real Madrid, Barcelona och Bayern München som motståndare.

YLE - 07 feb 16 kl. 09:55

Carunas kunder bryter strömmen en kvart i dag

I dag slår Carunas kunder av strömmen i en kvart. De gör det i protest mot elbolagets förhöjda överföringsavgifter. En protestgrupp på facebook uppmanar till det här.

YLE - 07 feb 16 kl. 09:55

Carunas kunder bröt strömmen i en kvart

Carunas kunder uppmanades via en facebookgrupp att bryta av strömmen i en kvart. Det var en protest mot elbolagets förhöjda överföringsavgifter. Carola Backholm i Närpes är en av dem som hade för avsikt att slå av strömmen klockan 12.

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

Hon kräver Vita Hästen på 200 000

Tvisten mellan Titans Sportbar och Vita Hästen har nu nått inkasso..

NT - 45 minuter sedan

Rekordmånga viltkrockar på vägarna

Det är rekordmånga viltolyckor i vår länsdel..

NT - 1 timme sedan

Bjud in till din egen "begravning"

Känsliga läsare varnas för nedanstående text..

NT - 1 timme sedan

Julbuffé för de utsatta

Omsorgsjul är ett uppskattat arrangemang som på torsdagen lockade cirka 200 personer till Renströmmen..

NT - 1 timme sedan

Fräcka stölden: Tog postbilen

En polisanmälan har upprättats efter att en brevbärare fått sin bil stulen – när den senare återfanns saknades två paket..

NT - 2 timmar sedan

Polisen hittar inte rånaren

Polisen har lagt ned jakten på den man som rånade Kronans Apotek för en dryg vecka sedan..

NT - 4 timmar sedan

Långa köer uppstod efter krock

En person har förts till sjukhus efter en kökrock på Söderleden under torsdagseftermiddagen..

NT - 2 timmar sedan

Omdebatterat område ute för granskning

Efter många turer kring framtidens Vilbergen ställs nu kommunens omarbetade detaljplan ut för granskning..

NT - 2 timmar sedan

Slut med gratis inträde på Flygvapenmuseum

Nu är det slut med gratis inträde på Flygvapenmuseum..

NT - 3 timmar sedan

Stationshuset får nytt syfte

Finspång blir andra ort ut i länet med en egen fritidsbank..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.