DN > Nyheter

Monday, 19 November, 05:58

DN - 17 okt 18 kl. 13:15

Sjöstedt: C:s hårda linje ”orimlig”Vänsterpartiet riskerar att förlora allt inflytande om Stefan Löfven (S) lyckas bilda en mittenregering. Partiledaren Jonas Sjöstedt ger inget besked om han i ett sådant läge kan försöka stoppa Löfven som statsminister..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stefan Löfven, Jonas Sjöstedt, Löfven

Dela artikeln

278 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöstedt, C:s, hårda, linje, orimlig
GöteborgsPosten - 17 okt 18 kl. 13:08

Sjöstedt: C:s hårda linje "orimlig"

Vänsterpartiet riskerar att förlora allt inflytande om Stefan Löfven (S) lyckas bilda en mittenregering. Partiledaren Jonas Sjöstedt ger inget besked om han i ett sådant läge kan försöka stoppa Löfven som statsminister..

UNT - 17 okt 18 kl. 13:07

Sjöstedt: C:s hårda linje "orimlig"

Vänsterpartiet riskerar att förlora allt inflytande om Stefan Löfven (S) lyckas bilda en mittenregering..

DI - 17 aug 14 kl. 16:06

Sjöstedt: Wallström har inte väljarna med sig

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt reagerar efter talet på Margot Wallströms uttalande om att V i praktiken redan verkar ha släppt tankarna på att ingå i en eventuell rödgrön regering, på grund av sin hårda linje om vinst i välfärden..

GöteborgsPosten - 04 jul 15 kl. 18:46

Ledare: Mjuk Sjöstedt förbereder hårda tag

Alingsås tidning - 15 aug 18 kl. 20:49

Sjöstedts (V) kväll på Vårgårda Möte

På onsdagskvällen var det Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt som var i blickpunkten på Vårgårda Möte i Tångahallen. Precis som tidigare kvällar blandades humor med allvar och Sjöstedt pratade om såväl sin relation till fotbollslaget GAIS som hur han strävar mot ett mer jämlikt samhälle. Partiledarna avlöser varandra en efter under Vårgårda Möte i Tångahallen.

Supermiljöbloggen - 06 jul 15 kl. 21:59

Jonas Sjöstedt: ”Jag tycker att Löfven skulle komma hit och se Ojnareskogen”

Supermiljöbloggen följde med vänsterpartiledaren när han blev guidad av lokala aktivister i Ojnareskogen på norra Gotland, och passade samtidigt på att fråga honom om partiets syn på allt från den svenska gruvpolitiken och Vattenfalls tyska brunkol, till nya skatter på kött och kemikalier. Ojnareskogen är ett omdiskuterat område. Gruvbolaget Nordkalk vill bryta kalk där, men Naturvårdsverket vill att området skyddas och omvandlas till nationalpark.

Skånskan - 15 nov 15 kl. 14:00

Bakläxa för Sjöstedt och Löfven

Opinion Man kunde förvåna sig över att Jonas Sjöstedt snabbt och lättvindigt höll med om att gränskontroller var en bra idé och ställde sig på Ebba Busch Thors sida.
Att Centerpartiet skulle vara mot gränskontroller av både humanitära och frihetliga skäl kunde man räknat ut, men många trodde säkert att Vänsterpartiet skulle ha invändningar. Det har man också, visar det sig.

Cornucopia - 19 nov 15 kl. 07:46

Jonas Sjöstedt (v): Boots-on-the-ground i Syrien

Jonas Sjöstedt (v) mötte Ebba Busch (kd) i debatt i SVT/Aktuellt igår. Sjöstedt fullkomligt krossade Busch och förespråkade svensk boots-on-the-ground i Syrien, till stöd för kurdiska YPG.

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch tjatade om JAS och fick ur sig att planet skulle användas till signalspaning.

SmålandsPosten - 05 jul 13 kl. 00:30

Sjöstedt slår mot kvinnorna

Vänsterledaren vill på en och samma gång lyfta fram och begrava frågan om vinster i välfärden. Enligt Sjöstedt är det hans partis skyldighet i svensk politik att inta en förbudslinje. När han jämför grundlagens skydd för den privata äganderätten med avsaknaden av kollektivets dito förstår man varför han är ensam om den uppfattningen.

SmålandsPosten - 05 jul 13 kl. 00:30

På plats i Almedalen:Sjöstedt slår mot kvinnorna

Vänsterledaren vill på en och samma gång lyfta fram och begrava frågan om vinster i välfärden. Enligt Sjöstedt är det hans partis skyldighet i svensk politik att inta en förbudslinje. När han jämför grundlagens skydd för den privata äganderätten med avsaknaden av kollektivets dito förstår man varför han är ensam om den uppfattningen.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Detonation i hus vid Mariatorget

Under natten exploderade något i ett flerfamiljshus vid Mariatorget på Södermalm. Polisen har spärrat av platsen..

DN - 30 minuter sedan

Martin Liby Troein: Fortfarande för billigt att förorena

EU:s system med utsläppsrätter är rätt typ av verktyg för att bekämpa klimatförändringarna. Men unionen måste vrida åt tumskruvarna hårdare på koldioxidförbrukarna. .

DN - 45 minuter sedan

Man sköts och knivskars i Nacka

En man har skjutits och knivskurits utomhus i Nacka, uppger polisen i region Stockholm. .

DN - 45 minuter sedan

Bankbox sprängd vid torg – område avspärrat

En bankbox har sprängts vid Stora torget i Skänninge i Mjölby kommun, rapporterar flera medier. Boxen används av företag för att lämna in pengar..

DN - 1 timme sedan

”Efter tre år måste en barnfamilj få stanna i Sverige”

Oavsett om asylskäl finns eller inte måste man efter tre år, i synnerhet för en barnfamilj som skött sig prickfritt, få stanna. Det är inhumant att göra något annat. Jag skäms över vårt system, skriver läraren Christina Lindqvist..

DN - 1 timme sedan

Så maximerar du sparandet till dina barn

Även en liten summa som regelbundet sparas kan ge barnen en bra start i vuxenlivet. Privatekonomen Emma Persson ger flera tips på hur föräldrar bör spara – och vad de ska se upp med..

DN - 1 timme sedan

Emma Bouvin: Insats till lägenhet känns inte rimligt att kunna spara ihop till

Det finns inget som så mycket får mig att vilja ta en kudde och pressa mot mitt eget ansikte tills jag kvävs som när min man säger ”ska vi sätta oss ner och se över vårt barnsparande?”.

DN - 5 timmar sedan

SSU Skånes ordförande avgår med omedelbar verkan

SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed avgår från sin post med omedelbar verkan.  ”Jag inser att min person riskerar att stå i vägen för organisationens bästa, och valet blir då enkelt.” skriver han på Aftonbladet Debatt.

DN - 5 timmar sedan

Medelålders plus

DN - 5 timmar sedan

ErnieOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.