DN > Nyheter

Friday, 26 April, 06:02

DN - 17 okt 18 kl. 13:15

Sjöstedt: C:s hårda linje ”orimlig”Vänsterpartiet riskerar att förlora allt inflytande om Stefan Löfven (S) lyckas bilda en mittenregering. Partiledaren Jonas Sjöstedt ger inget besked om han i ett sådant läge kan försöka stoppa Löfven som statsminister..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stefan Löfven, Jonas Sjöstedt, Löfven

Dela artikeln

284 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöstedt, C:s, hårda, linje, orimlig
GöteborgsPosten - 17 okt 18 kl. 13:08

Sjöstedt: C:s hårda linje "orimlig"

Vänsterpartiet riskerar att förlora allt inflytande om Stefan Löfven (S) lyckas bilda en mittenregering. Partiledaren Jonas Sjöstedt ger inget besked om han i ett sådant läge kan försöka stoppa Löfven som statsminister..

UNT - 17 okt 18 kl. 13:07

Sjöstedt: C:s hårda linje "orimlig"

Vänsterpartiet riskerar att förlora allt inflytande om Stefan Löfven (S) lyckas bilda en mittenregering..

DI - 17 aug 14 kl. 16:06

Sjöstedt: Wallström har inte väljarna med sig

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt reagerar efter talet på Margot Wallströms uttalande om att V i praktiken redan verkar ha släppt tankarna på att ingå i en eventuell rödgrön regering, på grund av sin hårda linje om vinst i välfärden..

GöteborgsPosten - 04 jul 15 kl. 18:46

Ledare: Mjuk Sjöstedt förbereder hårda tag

Alingsås tidning - 15 aug 18 kl. 20:49

Sjöstedts (V) kväll på Vårgårda Möte

På onsdagskvällen var det Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt som var i blickpunkten på Vårgårda Möte i Tångahallen. Precis som tidigare kvällar blandades humor med allvar och Sjöstedt pratade om såväl sin relation till fotbollslaget GAIS som hur han strävar mot ett mer jämlikt samhälle. Partiledarna avlöser varandra en efter under Vårgårda Möte i Tångahallen.

Supermiljöbloggen - 06 jul 15 kl. 21:59

Jonas Sjöstedt: ”Jag tycker att Löfven skulle komma hit och se Ojnareskogen”

Supermiljöbloggen följde med vänsterpartiledaren när han blev guidad av lokala aktivister i Ojnareskogen på norra Gotland, och passade samtidigt på att fråga honom om partiets syn på allt från den svenska gruvpolitiken och Vattenfalls tyska brunkol, till nya skatter på kött och kemikalier. Ojnareskogen är ett omdiskuterat område. Gruvbolaget Nordkalk vill bryta kalk där, men Naturvårdsverket vill att området skyddas och omvandlas till nationalpark.

Skånskan - 15 nov 15 kl. 14:00

Bakläxa för Sjöstedt och Löfven

Opinion Man kunde förvåna sig över att Jonas Sjöstedt snabbt och lättvindigt höll med om att gränskontroller var en bra idé och ställde sig på Ebba Busch Thors sida.
Att Centerpartiet skulle vara mot gränskontroller av både humanitära och frihetliga skäl kunde man räknat ut, men många trodde säkert att Vänsterpartiet skulle ha invändningar. Det har man också, visar det sig.

Cornucopia - 19 nov 15 kl. 07:46

Jonas Sjöstedt (v): Boots-on-the-ground i Syrien

Jonas Sjöstedt (v) mötte Ebba Busch (kd) i debatt i SVT/Aktuellt igår. Sjöstedt fullkomligt krossade Busch och förespråkade svensk boots-on-the-ground i Syrien, till stöd för kurdiska YPG.

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch tjatade om JAS och fick ur sig att planet skulle användas till signalspaning.

SmålandsPosten - 05 jul 13 kl. 00:30

Sjöstedt slår mot kvinnorna

Vänsterledaren vill på en och samma gång lyfta fram och begrava frågan om vinster i välfärden. Enligt Sjöstedt är det hans partis skyldighet i svensk politik att inta en förbudslinje. När han jämför grundlagens skydd för den privata äganderätten med avsaknaden av kollektivets dito förstår man varför han är ensam om den uppfattningen.

SmålandsPosten - 05 jul 13 kl. 00:30

På plats i Almedalen:Sjöstedt slår mot kvinnorna

Vänsterledaren vill på en och samma gång lyfta fram och begrava frågan om vinster i välfärden. Enligt Sjöstedt är det hans partis skyldighet i svensk politik att inta en förbudslinje. När han jämför grundlagens skydd för den privata äganderätten med avsaknaden av kollektivets dito förstår man varför han är ensam om den uppfattningen.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

”Kärnkraftens risker går inte att hantera”

Bara i Sverige väntar 12.000 ton radioaktivt avfall på slutförvaring..

DN - 9 timmar sedan

Svenska SAS-piloter går ut i strejk

Piloterna nekade medlarnas bud – över 200 flygningar inställda.

DN - 6 timmar sedan

Skog motsvarande en yta av 30 fotbollsplaner skövlas varje minut

Trots klimatförändringarna fortsätter världens regnskogar att skövlas även om det förra året skedde i lägre takt än föregående år. En undersökning visar att en yta motsvarande 30 fotbollsplaner skövlas i minuten. Värst är det i Brasilien..

DN - 8 timmar sedan

Svenskduon toppar i Rabat

Lina Boqvist har fått en lysande start i Europatourtävlingen i Rabat, Marocko..

DN - 9 timmar sedan

Djurgården fortfarande obesegrat - nick på övertid räddade poängen

Djurgården såg ut att vara på väg mot årets första förlust i allsvenskan i mötet mot Norrköping. Men Erik Berg nickade in kvitteringen till 1–1 i den 91:a minuten. Och Djurgården fortsätter att vara allsvenskan enda obesegrade lag..

DN - 9 timmar sedan

Risk för strejk vid midnatt – SAS ställer in avgångar redan nu

SAS ställer nu in flera flygningar som en följd av strejkvarslet, meddelar flygbolaget på sin hemsida.  Parterna har fortfarande inte kommit överens om något avtal och SAS gör detta som en ”förebyggande åtgärd”..

DN - 9 timmar sedan

Stopp i trafiken mellan Katrineholm och Flen - passagerare fast på tåg

En brand orsakar just nu stopp i tågtrafiken mellan Flen och Katrineholm. Två tåg är fast på spåren och får inte passera branden..

DN - 9 timmar sedan

Akademien har valt ny ständig sekretare – avslöjar inte vem

Svenska Akademien har valt en ny ständig sekreterare efter Anders Olsson. Det avslöjar Olsson för TT. – Vi har gjort ett val i dag, men beslutet kommer vi att förmedla först i morgon, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.