DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 17:53

DI - 17 okt 18 kl. 12:36

Namnbyte genomfört – nu ska fastighetsbolaget sluta att förväxlas med CarnegieFastighetsbolaget D Carnegie & Co har nu bytt namn till Hembla. Namnbytet har annonserats tidigare och genomfördes på tisdagen på en extrastämma..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Carnegie, Hembla

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Namnbyte, genomförtnu ska , fastighetsbolaget, slutaatt , förväxlasmed , Carnegie
Helsingborgs Dagblad - 14 aug 15 kl. 09:12

"Vänsterpartiet borde sluta blunda för problemen med tiggeriet"

Replik på inlägget från fem Vänsterpartister i Helsingborg, "Vänsterpartiet tolererar inte rasistiska budskap i den offentliga miljön."Vänsterpartiet angriper i ganska hårda ordalag den kampanj mot organiserat tiggeri, som vi Sverigedemokrater genomförde i Stockholm tunnelbana och som vi även vill genomföra i Skåne. Vänsterpartiet kallar det för rasistiskt budskap att vilja få bort det organiserade tiggeriet, som vänstern dessutom påstår inte finns, och påstår också att kampanjen är ett direkt påhopp på de romer som befinner sig i Sverige.

DI - 31 maj 17 kl. 08:27

Fastighetsbolaget Trianon siktar på First North

Fastighetsbolaget Trianon avser att noteras på First North och genomföra en nyemission på cirka 300 miljoner kronor..

GT - 06 mar 19 kl. 17:27

Grannarnas protestlista – mot fastighetsbolaget

Fastighetsbolaget Balder genomför fönsterbyten på sina fastigheter i Biskopsgården. Nu vittnar hyresgäster om otätade fönster och iskalla rum – och Karin Boklund som bor i området har startat en namninsamling för att stoppa det fortsatta arbetet.– Vi är verkligen upprörda och känner oss helt överkörda, säger hon..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 13:36

Sluta gömma dig, Carl Bildt!


DEBATT. Det är dags för Carl Bildt att sluta gömma sig bakom Dawit Isaak och utforma en bredare samanhållen politik för Sveriges relationer till Afrikas horn och Eritrea. Det skriver riksdagsledamoten Carin Hägg (S) på TV4/Politikerbloggen.

HBL - 15 mar 15 kl. 08:00

Stor enighet om att sluta ta lån

Ingen osthyvel och ingen stimulans, men fler människor i arbetslivet. Det är de borgerliga partiernas recept för att få i gång vår ekonomi. SDP och Vänsterförbundet vill däremot se mera offentliga investeringar.

Affärsvärlden - 18 nov 13 kl. 07:29

Fastighetsbolag genomför emission inför notering

Fastighetsbolaget Platzer genomför en emission i samband med noteringen av bolagets aktier på börsen som sker den 29 november..

Affärsvärlden - 01 jun 15 kl. 10:46

Fastighetsbolag genomför emission inför First North-listning

Fastighetsbolaget A Group of Retail Assets genomför en nyemission om 22,5 miljoner kronor före emissionskostnader inför en planerad listning på First North..

Realtid - 05 apr 16 kl. 00:00

D Carnegie genomför planerad nyemission

Fastighetsbolaget genomför en riktad nyemission som planerat och tillför bolaget 474 miljoner kronor..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Kungsleden genomför nyemission

Fastighetsbolaget genomför garanterad nyemission om 1,6 miljarder kronor..

DI - 28 feb 18 kl. 07:14

Fastighetsbolag genomför miljardemission

Fastighetsbolaget D Carnegie ska genomföra en företrädesemission till teckningskursen 90 kronor per aktie.  Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Volvos vd: ”Många positiva faktorer har samverkat”

AB Volvo levererade ett sensationellt starkt rekordresultat för det första kvartalet vilket lyfte aktien till nytt årshögsta på börsen. Raset i orderingången i Nordamerika är ett orosmoln som vd Martin Lundstedt tonar ned. ”Vi tror på ett fortsatt stabilt 2019”, säger han till Di..

DI - 15 minuter sedan

AB Volvo på väg mot kursrekord

AB Volvo har gjort en ofattbar resa – och det finns alla chanser att aktien passerar kursrekordet inom en snar framtid. Det skriver Anders Hägerstrand. .

DI - 15 minuter sedan

Små rörelser på USA-börserna – Caterpillar backar

De ledande börserna i New York handlades runt oförändrade nivåer efter ett par timmars handel på onsdagen. Flera rapporter var i fokus med blandade mottaganden..

DI - 15 minuter sedan

Moderaterna kräver förhandlingar för att stanna i energiuppgörelsen

Moderaterna upprepade vid energisamtalen sina krav på förändringar och en stärkt roll för kärnkraften för att inte lämna energiöverenskommelsen. Energiminister Anders Ygeman uppger att överenskommelsen fortsatt ligger fast, men att det nu väntar diskussioner mellan partierna..

DI - 15 minuter sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen – Munters rapportrusade

Onsdagen blev en munter och rapportintensiv historia på Stockholmsbörsen som steg för femte dagen i rad. Bland onsdagens rapportvinnare hittar vi bland annat fukthanteringsbolaget Munters som rusade 13,4 procent medan AB Volvo steg 2,9 procent. .

DI - 30 minuter sedan

SBB förvärvar fastighetsportfölj i Finland för 1,5 miljarder

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, förvärvar en portfölj med 48 fastigheter i Finland för 142 miljoner euro eller 1,5 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

George Soros dyker upp som storblankare i Saab

Finansmannen och miljardären George Soros bolag Soros Fund Management har återigen dykt upp som storblankare i Saab, där man tagit en kort position på 0,57 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 1 timme sedan

Easyfill dubblade omsättningen under första kvartalet

Easyfill redovisar en omsättning på 30 miljoner kronor för det första kvartalet 2019, näst intill en fördubbling jämfört med 15,6 miljoner kronor motsvarande kvartal i fjol..

DI - 1 timme sedan

Euron försvagas ytterligare mot dollarn

Europaräntorna sjönk på onsdagen, med tyska räntor 2-5 punkter lägre och tioåringen åter ned under minus. Börserna backade och euron tappade. .

DI - 1 timme sedan

Investors vd: Därför skickades ABB-chefen hem

Investor blev frånåkt av index under första kvartalet. Och det var ABB som agerade bromskloss.  Nu avslöjar investmentbolagets vd Johan Forssell för Di varför det blev nödvändigt att skicka hem den underpresterande ABB-vd:n Ulrich Spiesshofer på dagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.