DI > Ekonomi

Sunday, 18 November, 11:14

DI - 17 okt 18 kl. 11:58

Analytiker: Ytterligare ett förlorat år för GetingeHelgens kalldusch om att Getinge reserverat hela 1,8 miljarder kronor för amerikanska skadeståndsmål gällande nätimplantat som används vid bråckkirurgi fick medicinteknikaktien att notera nytt årslägsta. Detta efter en stark kursutveckling under sommaren med hopp om vändning efter en längre tids motvind..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Getinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Ytterligareett , förlorat, årför , Getinge
Sydsvenskan - 08 nov 12 kl. 06:30

?Ett förlorat decennium?

Företagsskatt och välfärd har flyttat amerikanska jobb till Kina, menar familjen Wong. Nu väntar ytterligare fyra år under president Obama.
??

Ekonomistas - 16 dec 13 kl. 09:40

Varför är skulderna ytterligare att skäl till att uppfylla inflationsmålet?

Varför är hushållens skulderna ytterligare ett skäl för Riksbanken att uppfylla inflationsmålet?  Dvs. utöver det tunga skäl som ges av att inflationsmålet på 2 procent är hur det lagstiftade målet om prisstabilitet har konkretiserats.

YLE - 01 feb 15 kl. 09:59

Ytterligare två spelare har lämnat TPS

På lördagskvällen blev det klart att backen Simon Gysbers lämnar tabelljumbon TPS och på söndagsmorgonen kom ytterligare besked: Juraj Simek återvänder till den schweisizka ligan. TPS har förlorat tolv raka matcher i ligan och sålt spelare efter spelare efter spelare. Matias Sointu, Ryan Lasch och Tero Koskiranta hade redan tidigare lämnat klubben och i veckoslutet blev ytterligare två platser tömda i omklädningsrummet.

DI - 25 jul 18 kl. 17:35

K-Rauta backar igen – förlorat över en miljard på tio år

K-Rauta har i Sverige förlorat över en miljard kronor under de senaste tio åren. Och i huvudägaren Keskos senaste kvartalsrapport tappar byggvarukedjans försäljning med ytterligare 10 procent till 540 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 02 maj 17 kl. 12:29

Analytiker: Lagerproblem i fokus inför Fingerprints rapport

Alla inblickar i hur de uppbyggda sensorlagren utvecklas står i fokus när Fingerprint Cards presenterar sin rapport för det första kvartalet, som i mångt och mycket är ett förlorat kvartal för bolaget..

Affärsvärlden - 26 mar 18 kl. 13:07

Analytiker: Fokus på utgående lager i H&M-rapport

H&M:s första kvartal är resultatmässigt redan förlorat. En av de stora rapportfrågorna är storleken och skicket på klädjättens utgående varulager, vilket kan, om inte avgöra, i alla fall ge en stark indikation på om även helåret kommer utmynna i en krympande vinst..

Affärsvärlden - 26 mar 14 kl. 07:48

Saab rekryterar ytterligare nyckelpersoner från Kockums

Saab har lockat över ytterligare fem nyckelpersoner från Kockums som nu har förlorat förmågan att producera nästa generations svenska ubåt..

Trelleborgs Allehanda - 07 jun 14 kl. 01:29

Ytterligare en domare stängs av


Tidigare har två domare stoppats från att döma i Basketligan, efter att Svenska basketbollförbundet och Svenska Spel misstänker matchfixning. Nu stängs ytterligare en domare av.Han har inte nominerats till elitdomaregruppen för kommande säsong.

Kristianstadsbladet - 07 jun 14 kl. 01:29

Ytterligare en domare stängs av


Tidigare har två domare stoppats från att döma i Basketligan, efter att Svenska basketbollförbundet och Svenska Spel misstänker matchfixning. Nu stängs ytterligare en domare av.Han har inte nominerats till elitdomaregruppen för kommande säsong.

BT - 07 jun 14 kl. 08:18

Ytterligare en domare stängs av

Tidigare har två domare stoppats från att döma i Basketligan, efter att Svenska basketbollförbundet och Svenska Spel misstänker matchfixning. Nu stängs ytterligare en domare av. Han har inte nominerats till elitdomaregruppen för kommande säsong.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Cheap Monday-grundarna startar om

Efter att ha sålt Weekday, och resten av modeimperiet, till H&M lämnade paret Linda och Adam Friberg branschen. Men nu är de tillbaka med varumärket Avavav som går på tvärs med dagens klädindustri. .

DI - 10 minuter sedan

EU-regler ska stoppa kinesiska uppköp

Europeiska unionen har tagit fram ett utkast till gemensamma regler för att förhindra utländska investeringar som hotar den nationella säkerheten. .

DI - 1 timme sedan

Här är miljardärerna som siktar mot rymden

Turism till rymden och människobyar på månen? Ja, om världens rymdintresserade entreprenörer får bestämma. Rörelsen, kallad "New Space", hoppas pressa priserna ut bland stjärnorna och bygga återvinningsbara raketer.

DI - 1 timme sedan

Apec-ledare misslyckas med att komma överens

Det blir inget gemensamt uttalande från helgens möte mellan ledare från Stillahavsregionen, rapporterar AFP. Meningsskiljaktigheterna kring handelsfrågor blev för stora..

DI - 1 timme sedan

Bäddat för rekordsäsong i fjällen – räkna med dyrare liftkort

Den snörika vintern gladde svenska skidanläggningar som i fjol ökade liftkortsförsäljningen med 16 procent. Ett gott bokningsläge, investeringar och prishöjningar pekar mot en ny rekordsäsong..

DI - 2 timmar sedan

Styrelseledamot köper aktier i Gunnebo för 944.000 kronor

Styrelseledamoten Göran Bille har den 16 november köpt 40.000 aktier i Gunnebo..

DI - 2 timmar sedan

USA lämnar inte ut Gülen till Turkiet

President Donald Trump säger att USA inte har några planer att utlämna den turkiske predikanten Fethullah Gülen, som anklagas av Turkiet för att ha legat bakom kuppförsöket sommaren 2016..

DI - 2 timmar sedan

Donald Trump sågar CIA:s rapport om mordet på Kashoggi

Den CIA-bedömning där Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman beskylls för att ligga bakom mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi är "mycket förhastad", säger USA:s president Donald Trump..

DI - 2 timmar sedan

Hon gör funktionskläder i oväntade mönster

ÅRE Idén kom när Anna Vister packade inför en säsong i Alperna. Tänk om det fanns ett snyggt och funktionellt underställ för både backen och after skin? Det blev grunden för Eivy som gör funktionskläder i oväntade mönster..

DI - 14 timmar sedan

Finanskrisens husskal blev designsuccéer i Åre

Från konkursbo till glossiga reportage i internationella arkitekturmagasin – de tre sluttande husen i Solbringen har väckt starka känslor. "Det var att köpa grisen i säcken", säger Lisa Seligson som äger och har färdigställt ett var dem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.