DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 16:54

DI - 17 okt 18 kl. 11:58

Analytiker: Ytterligare ett förlorat år för GetingeHelgens kalldusch om att Getinge reserverat hela 1,8 miljarder kronor för amerikanska skadeståndsmål gällande nätimplantat som används vid bråckkirurgi fick medicinteknikaktien att notera nytt årslägsta. Detta efter en stark kursutveckling under sommaren med hopp om vändning efter en längre tids motvind..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Getinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Ytterligareett , förlorat, årför , Getinge
Sydsvenskan - 08 nov 12 kl. 06:30

?Ett förlorat decennium?

Företagsskatt och välfärd har flyttat amerikanska jobb till Kina, menar familjen Wong. Nu väntar ytterligare fyra år under president Obama.
??

Ekonomistas - 16 dec 13 kl. 09:40

Varför är skulderna ytterligare att skäl till att uppfylla inflationsmålet?

Varför är hushållens skulderna ytterligare ett skäl för Riksbanken att uppfylla inflationsmålet?  Dvs. utöver det tunga skäl som ges av att inflationsmålet på 2 procent är hur det lagstiftade målet om prisstabilitet har konkretiserats.

YLE - 01 feb 15 kl. 09:59

Ytterligare två spelare har lämnat TPS

På lördagskvällen blev det klart att backen Simon Gysbers lämnar tabelljumbon TPS och på söndagsmorgonen kom ytterligare besked: Juraj Simek återvänder till den schweisizka ligan. TPS har förlorat tolv raka matcher i ligan och sålt spelare efter spelare efter spelare. Matias Sointu, Ryan Lasch och Tero Koskiranta hade redan tidigare lämnat klubben och i veckoslutet blev ytterligare två platser tömda i omklädningsrummet.

DI - 25 jul 18 kl. 17:35

K-Rauta backar igen – förlorat över en miljard på tio år

K-Rauta har i Sverige förlorat över en miljard kronor under de senaste tio åren. Och i huvudägaren Keskos senaste kvartalsrapport tappar byggvarukedjans försäljning med ytterligare 10 procent till 540 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 02 maj 17 kl. 12:29

Analytiker: Lagerproblem i fokus inför Fingerprints rapport

Alla inblickar i hur de uppbyggda sensorlagren utvecklas står i fokus när Fingerprint Cards presenterar sin rapport för det första kvartalet, som i mångt och mycket är ett förlorat kvartal för bolaget..

Affärsvärlden - 26 mar 18 kl. 13:07

Analytiker: Fokus på utgående lager i H&M-rapport

H&M:s första kvartal är resultatmässigt redan förlorat. En av de stora rapportfrågorna är storleken och skicket på klädjättens utgående varulager, vilket kan, om inte avgöra, i alla fall ge en stark indikation på om även helåret kommer utmynna i en krympande vinst..

Affärsvärlden - 26 mar 14 kl. 07:48

Saab rekryterar ytterligare nyckelpersoner från Kockums

Saab har lockat över ytterligare fem nyckelpersoner från Kockums som nu har förlorat förmågan att producera nästa generations svenska ubåt..

Trelleborgs Allehanda - 07 jun 14 kl. 01:29

Ytterligare en domare stängs av


Tidigare har två domare stoppats från att döma i Basketligan, efter att Svenska basketbollförbundet och Svenska Spel misstänker matchfixning. Nu stängs ytterligare en domare av.Han har inte nominerats till elitdomaregruppen för kommande säsong.

Kristianstadsbladet - 07 jun 14 kl. 01:29

Ytterligare en domare stängs av


Tidigare har två domare stoppats från att döma i Basketligan, efter att Svenska basketbollförbundet och Svenska Spel misstänker matchfixning. Nu stängs ytterligare en domare av.Han har inte nominerats till elitdomaregruppen för kommande säsong.

BT - 07 jun 14 kl. 08:18

Ytterligare en domare stängs av

Tidigare har två domare stoppats från att döma i Basketligan, efter att Svenska basketbollförbundet och Svenska Spel misstänker matchfixning. Nu stängs ytterligare en domare av. Han har inte nominerats till elitdomaregruppen för kommande säsong.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

USA: Toppdemokrat öppnar för finansiering av Donald Trumps mur

Demokraternas inpiskare i representanthuset, James Clyburn, lyfte på onsdagen möjligheten att godkänna 5,7 miljarder dollar i finansiering för att säkra USA:s gräns på andra sätt än att bygga en mur..

DI - 10 minuter sedan

Räntor & valutor: Pundet stärks på brexithopp

Europaräntorna har rört sig både uppåt och nedåt under tisdagshandeln. Pundet stärks på förhoppningar om en försenad brexit..

DI - 15 minuter sedan

MP: Slöseriombudsmannen har fel om klimatpolitiken

REPLIK. Med felaktigheter och halvsanningar försöker Skattebetalarnas förening genom slöseriombudsmannen Johan Gustafsson svartmåla regeringens viktiga energi- och klimatinvesteringar. .

DI - 15 minuter sedan

IBM och Comcast lyfter på stigande New York-börser

USA-börserna rekylerade upp i onsdagens tidiga handel efter att marknaden skakat av sig tisdagens nedgångar då förnyad handelsoro sänkte humöret. .

DI - 15 minuter sedan

Victoria Parks miljardförvärv från Akelius godkänns av Konkurrensverket

Fastighetsbolaget Victoria Park aviserade den 19 december i fjol ett förvärv av fastigheter med 2.340 lägenheter i Stockholm och Göteborg från Akelius för ett värde på 4,7 miljarder kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Kjos-brodern vill få till försäljning av Norwegian

Norwegian-ägaren Bjørn Kjos borde sälja flygbolaget. Det säger hans bror Tore Kjos till norska Dagens Næringsliv..

DI - 15 minuter sedan

Hamnkonflikt orsakar stora störningar för exportbolag

Flera svenska exporttungviktare riskerar att drabbas när nu 25 hamnar i landet tvingas hålla stängt på grund av strejk och lockout. Men ännu märks ingen utbredd panik hos företagen rörande att det logistiska mardrömsscenario som målats upp. .

DI - 45 minuter sedan

USA: Richmond Fed-index steg i januari

Federal Reserve Richmonds index över aktiviteten i tillverkningsindustrin i regionen steg till minus 2 i januari jämfört med minus 8 i december..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Telias utveckling i Sverige fortsatt risk

Telias utveckling i den svenska verksamheten, som var under press det tredje kvartalet, utgör ett fortsatt riskmoment under det fjärde kvartalet och inför helåret 2019. Hur Telia hanterar kostnadssidan är därför av högsta vikt framöver. .

DI - 1 timme sedan

Brexitvurmade miljardären flyttar huvudkontoret till Singepore

Den brittiske miljardären och framstående brexitförespråkaren James Dyson flyttar sitt dammsugarbolag Dyson till Singapore enligt Financial Times. Företrädare för bolaget insisterar dock på att huvudkontoret inte flyttas som en konsekvens av brexit..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.