Realtid > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 02:08

Realtid - 17 okt 18 kl. 12:02

Klart med D. Carnegies namnbyteEfter en extra bolagsstämma i D. Carnegies är det nu klart att bolaget byter namn till Hembla AB..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Hembla AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart med D Carnegies, namnbyte
Dagen - 26 mar 11 kl. 15:53

Schyman led nederlag om namnbyte

Feministiskt initiativ behåller sitt namn. Avgående talespersonen Gudrun Schyman hade motionerat till kongressen, som nu pågår i Malmö, om namnbyte till Feministerna. Men ombuden ville inte gå på Schymans linje.

Cornucopia - 18 nov 15 kl. 09:44

Nej, Folkpartiet - ni blir inte liberala tack vare ett namnbyte

Folkpartiet Liberalerna har insett att de inte har folkets stöd och byter namn till Liberalerna. Men partiets repressiva statismpolitik blir inte liberal för ett namnbyte, lika lite som Vänsterpartiet slutade vara kommunister med sitt namnbyte.

Jan Björklund.

Politikerbloggen - 23 feb 11 kl. 15:25

NAMNBYTE Feministiskt initiativ byter namn till Feministerna

NAMNBYTE FÖR FI. Feministiskt initiativs styrelse ställer sig bakom ett förslag från Gudrun Schyman att byta namn till Feministerna. - Vi har mognat som organisation och jag tycker därför att det vore bra att manifestera det med ett namnbyte, säger Gudrun Schyman.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lidköping ger upp namnbyte

Lidköping ger upp idén om att byta namn till "Lidköping vid Vänern". Tanken med kommunens namnbyte var att slippa förväxlas med Linköping i Östergötland. Men efter att ha undersökt frågan har kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat att lägga ned förslaget.

Nerikes Allehanda - 24 apr 14 kl. 08:00

Lång process för namnbyte

Enkelheten är ett argument för namnbyte. Andra slår vakt om det historiska. Men vägen till ett namnbyte på orten är lång..

DalaDemokraten - 26 aug 14 kl. 19:39

Inget namnbyte på Edshult

Det blir inget namnbyte på det särskilda boendet Edshult. En Leksandsbo ville att namnet Korsnäsgården - som är mer historiskt rätt - skulle antas, men utskottet för vård och omsorg meddelar att de inte är för ett namnbyte..

Dalarnas tidningar - 26 aug 14 kl. 19:39

Inget namnbyte på Edshult

Det blir inget namnbyte på det särskilda boendet Edshult. En Leksandsbo ville att namnet Korsnäsgården - som är mer historiskt rätt - skulle antas, men utskottet för vård och omsorg meddelar att de inte är för ett namnbyte..

Realtid - 23 maj 17 kl. 10:59

Klarna nära banktillstånd - ansöker om namnbyte

Klarna ansöker om namnbyte till Klarna Bank, uppger Breakit. Beslutet om namnbyte togs på bolagets stämma i fredags..

DN - 10 mar 18 kl. 08:00

Säll synar: Mörby centrums namnbyte till Danderyds centrum

Kan ett namnbyte väcka det sömniga Mörby centrum? Och är det ett problem att Danderyds centrum kommer att ligga i Mörby-området? DN Sthlm:s Anton Säll ger sig ut till Mörby centrum för att försöka förstå varför ett namnbyte som inte är helt logiskt kommer att drivas igenom de närmaste åren.

GöteborgsPosten - 01 okt 18 kl. 20:04

Oklart om namnbyte i Makedonien går i hamn

Ja-segern om namnbyte i Makedonien var överväldigande. Men det låga valdeltagandet gör att resultatet ifrågasätts. Nu väntar nyval om inte premiärminister Zoran Zaev lyckas övertyga minst nio parlamentariker från oppositionen att besluta om ett namnbyte..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 18 apr 19 kl. 13:16

”Aktiv förvaltning märks vid pressade marknader”

Den svenska fondbranschen kommer att konsolideras. Det spår Lannebo Fonders vd Martin Öqvist. – Jag tror att nya regelverk och mindre antal PPM-fonder kommer att driva på konsolideringen..

Realtid - 18 apr 19 kl. 12:27

Kursrekord på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen slog nytt kursrekord på torsdagen när det breda indexet omxspi gick över den tidigare toppnivån..

Realtid - 18 apr 19 kl. 12:21

Formsvacka för Europas tillväxt

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 51,3 i april, jämfört med 51,6 föregående månad..

Realtid - 18 apr 19 kl. 12:01

Statliga insättningsgarantin skapar ockersöt räntemarginal 

Den finaste arbetsfria intäkten man kan ha sägs vara apanage. Den näst finaste är arbitrage. Den tredje finaste verkar vara att nyttja den statliga insättningsgarantin.

Realtid - 18 apr 19 kl. 11:38

Combigene lägger bud på Panion

Life science-bolaget Combigene har lagt ett bud på konkurrenten Panion. Budet värderar Spotlight-noterade Panion till 16,7 miljoner kronor..

Realtid - 18 apr 19 kl. 11:13

Expert: Problemen inte över för Oscar Properties

Även om den viktiga förlängningen av Oscar Properties obligationslån ser ut att gå igenom är problemen knappast över för bostadsutvecklaren, enligt Danske Banks kreditanalytiker Louis Landeman..

Realtid - 18 apr 19 kl. 08:49

"Fler kunder får upp ögonen för Skandia"

UPPDATERAD Skandiabanken vänder till rörelsevinst under det första kvartalet då banken vann betydande marknadsandelar inom bolån och ökade volymerna även inom sparande..

Realtid - 18 apr 19 kl. 08:58

”Lång och svår resa mot högre ränta”

Det kommer att dröja innan räntan ligger på historiskt sett normal nivå. Det skriver Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson i en analys..

Realtid - 18 apr 19 kl. 08:54

Deutsche och Danskes fusionssamtal sätter press på Tysklands finansminister

Tysklands finansminister Olaf Scholz sitter i en rävsax. Om affären kollapsar ses han som en förlorare och om affären går igenom får han skulden för alla förlorade jobb..

Realtid - 18 apr 19 kl. 08:55

Kinas ekonomi slår förväntningarna

Kinas ekonomi ser ut att återhämta sig efter en svag avslutning på fjolåret.   .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.