Realtid > Ekonomi

Tuesday, 20 November, 18:31

Liknande nyheter

Taggar: Klart med D Carnegies, namnbyte
Dagen - 26 mar 11 kl. 15:53

Schyman led nederlag om namnbyte

Feministiskt initiativ behåller sitt namn. Avgående talespersonen Gudrun Schyman hade motionerat till kongressen, som nu pågår i Malmö, om namnbyte till Feministerna. Men ombuden ville inte gå på Schymans linje.

Cornucopia - 18 nov 15 kl. 09:44

Nej, Folkpartiet - ni blir inte liberala tack vare ett namnbyte

Folkpartiet Liberalerna har insett att de inte har folkets stöd och byter namn till Liberalerna. Men partiets repressiva statismpolitik blir inte liberal för ett namnbyte, lika lite som Vänsterpartiet slutade vara kommunister med sitt namnbyte.

Jan Björklund.

Politikerbloggen - 23 feb 11 kl. 15:25

NAMNBYTE Feministiskt initiativ byter namn till Feministerna

NAMNBYTE FÖR FI. Feministiskt initiativs styrelse ställer sig bakom ett förslag från Gudrun Schyman att byta namn till Feministerna. - Vi har mognat som organisation och jag tycker därför att det vore bra att manifestera det med ett namnbyte, säger Gudrun Schyman.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lidköping ger upp namnbyte

Lidköping ger upp idén om att byta namn till "Lidköping vid Vänern". Tanken med kommunens namnbyte var att slippa förväxlas med Linköping i Östergötland. Men efter att ha undersökt frågan har kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat att lägga ned förslaget.

Nerikes Allehanda - 24 apr 14 kl. 08:00

Lång process för namnbyte

Enkelheten är ett argument för namnbyte. Andra slår vakt om det historiska. Men vägen till ett namnbyte på orten är lång..

DalaDemokraten - 26 aug 14 kl. 19:39

Inget namnbyte på Edshult

Det blir inget namnbyte på det särskilda boendet Edshult. En Leksandsbo ville att namnet Korsnäsgården - som är mer historiskt rätt - skulle antas, men utskottet för vård och omsorg meddelar att de inte är för ett namnbyte..

Dalarnas tidningar - 26 aug 14 kl. 19:39

Inget namnbyte på Edshult

Det blir inget namnbyte på det särskilda boendet Edshult. En Leksandsbo ville att namnet Korsnäsgården - som är mer historiskt rätt - skulle antas, men utskottet för vård och omsorg meddelar att de inte är för ett namnbyte..

Realtid - 23 maj 17 kl. 10:59

Klarna nära banktillstånd - ansöker om namnbyte

Klarna ansöker om namnbyte till Klarna Bank, uppger Breakit. Beslutet om namnbyte togs på bolagets stämma i fredags..

DN - 10 mar 18 kl. 08:00

Säll synar: Mörby centrums namnbyte till Danderyds centrum

Kan ett namnbyte väcka det sömniga Mörby centrum? Och är det ett problem att Danderyds centrum kommer att ligga i Mörby-området? DN Sthlm:s Anton Säll ger sig ut till Mörby centrum för att försöka förstå varför ett namnbyte som inte är helt logiskt kommer att drivas igenom de närmaste åren.

GöteborgsPosten - 01 okt 18 kl. 20:04

Oklart om namnbyte i Makedonien går i hamn

Ja-segern om namnbyte i Makedonien var överväldigande. Men det låga valdeltagandet gör att resultatet ifrågasätts. Nu väntar nyval om inte premiärminister Zoran Zaev lyckas övertyga minst nio parlamentariker från oppositionen att besluta om ett namnbyte..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 4 timmar sedan

Aktieägare i riskkapitalbolag får lägre skatt 

Elva delägare i riskkapitalbolagen Valedo Fund I AB samt Valedo Fund II AB ska beskattas endast i inkomstlaget kapital..

Realtid - 5 timmar sedan

Ahlsell säljer dotterbolag

Ahlsell säljer dotterbolaget Ahlsell Maskin AB till Mekana AB..

Realtid - 5 timmar sedan

BDO får ny skattechef

Håkan Behmer blir affärsområdeschef för rådgivning- och revisionsbyrån BDO:s skatteavdelning. Kommer tidigare från Carnegie Investment Bank och PwC..

Realtid - 6 timmar sedan

Välj rätt kapitalförsäkring när du flyttar utomlands

– Med Sveriges instabila politiska läge är det bra att skaffa sig en internationell kapitalförsäkring, säger Madelene Gorbutt Hägg, på Lombard International Assurance i Luxemburg..

Realtid - 6 timmar sedan

DLA värvar Maqs ordförande

DLA Piper rekryterar försäkringsexperten Peter Sarkia, som närmast kommer från Maqs där han hade ordförandeposten..

Realtid - 7 timmar sedan

Balder förvärvar byggrätter i Solvallastaden

Balder förvärvar 83.000 kvadratmeter byggrätter av Stockholms Travsällskap..

Realtid - 9 timmar sedan

Hemfosa ned 40 procent efter delning

Hemfosa-aktien ned med nära 40 procent efter beslutet att Hemfosas aktie handlas utan rätt till utdelning av aktier i Nyfosa från och med i dag..

Realtid - 9 timmar sedan

Latour säljer aktieinnehav i Diamorph

Latour säljer 28,2 procent av kapitalet i Diamorph till brittiska Epiris Fund II..

Realtid - 9 timmar sedan

Tekniskt underhåll på Realtid.se

Realtids sajt kan i perioder det kommande dygnet laddas något långsammare än vanligt. Detta på grund av tekniskt underhåll. Förhoppningsvis fungerar sajten som vanligt inom kort igen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.