DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 06:51

DI - 17 okt 18 kl. 11:47

Analytiker: Konjunkturen i fokus när Atlas Copco rapporterarAtlas Copco är med sin rapport på fredag först ut av de stora svenska verkstadsbolagen att delårsrapportera för det tredje kvartalet 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Atlas Copco, Copco

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Konjunktureni , fokusnär , Atlas, Copcorapporterar
DI - 27 apr 12 kl. 12:58

Analytiker imponeras av Atlas försäljning

Översta raden i verkstadsgruppens Atlas Copcos rapport var stark, med en försäljning som översteg konsensus med 8 till 9 procent samtidigt som orderingången också kom in starkare än väntat..

DI - 25 okt 13 kl. 13:08

Analytiker besvikna på Atlas Copco

Den franska investmentbanken Société Générale är besviken efter Atlas Copcos snåla siffror..

Affärsvärlden - 22 okt 18 kl. 09:12

Efter rapporten: Analytiker sänker Atlas Copco

Ett antal analyshus har sänkt sina respektive riktkurser för Atlas Copco efter bolagets rapport i fredags. A-aktien handlades då ned drygt 7 procent och stängde vid 213 kronor..

IT24 - 29 aug 14 kl. 12:59

Analytiker: Delar av Evry kommer säljas

Evry kommer att styckas och delar av bolaget kommer att köpas upp. Det tror Johan Hallberg, analytiker med fokus på it-tjänster och kundupplevelser på IDC..

IDG - 29 aug 14 kl. 12:59

Analytiker: Delar av Evry kommer säljas

Evry kommer att styckas och delar av bolaget kommer att köpas upp. Det tror Johan Hallberg, analytiker med fokus på it-tjänster och kundupplevelser på IDC..

Dagens PS - 13 jul 17 kl. 07:50

Analytiker: Därför rasar börsen snart

”När räntor stiger går vi in i ett riskfyllt läge på börserna och då kommer ränta och inflation i fokus. Andra halvåret kan bli skakigt”, säger Peter Malmqvist, analytiker på finansbolaget Remium, till Svenska Dagbladet. Han ser det som troligt att börsen kan komma att rasa med omkring 20 procent, och bakgrunden är framför allt högt belånade placerare som snart börjar dra bort sina exponeringar mot aktiemarknaden, oberoende av att konjunkturen är god.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 11:01

Analytiker med digitalt fokus till Inizio

Inizio ska bli fler och vi söker nu en analytiker med digitalt fokus till vårt team. Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva bolaget framåt där kvalitet och kreativitet står i fokus. Inizio är ett analys- och undersökningsföretag med digitalt fokus.

PrivataAffärer - 19 okt 18 kl. 12:07

Rejäl smäll för Atlas Copco

Rörelsemarginalen uppgick till 22,2 procent, vilket kan jämföras med snittestimatet på 22,5 procent. Försäljningen uppgick till 23.675 miljoner kr för perioden.

VA - 02 feb 11 kl. 12:17

Hög utdelning från Atlas Copco

2 februari Atlas Copcos resultat före skatt blev 3.920 miljoner kronor för det fjärde kvartalet (2.324).

BT - 18 jul 11 kl. 16:14

Sur reaktion på Atlas Copcos signal

Verkstadskoncernen Atlas Copcos aktie rasade på måndagen sedan bolaget presenterat sin delårsrapport. Det var de oförändrade framtidsutsikterna som fick aktiemarknaden att reagera med besvikelse.
I delårsrapporten skriver Atlas Copco att efterfrågan på koncernens produkter och tjänster väntas ligga kvar på nuvarande höga nivå.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Kinas investeringar steg 5,9 procent

Kinas investeringar i fabriker, vägar och andra fasta tillgångar i städer steg 5,9 procent under perioden januari till december jämfört med samma period 2017. .

DI - 10 minuter sedan

Kinas detaljhandel lyfte i december

Detaljhandeln i Kina ökade med 8,2 procent under december, jämfört med motsvarande månad föregående år. .

DI - 5 minuter sedan

Kinas BNP upp 1,5 procent fjärde kvartalet

Kinas BNP ökade 1,5 procent under fjärde kvartalet jämfört med föregående kvartal. Jämfört med motsvarande kvartal ett år tidigare steg BNP 6,4 procent..

DI - 5 minuter sedan

Kinas industriproduktion upp 5,7 procent

Kinas industriproduktion ökade 5,7 procent under december, jämfört med motsvarande månad föregående år. .

DI - 15 minuter sedan

Morgonkoll: Uppåt i Asien – trots trögt Kina

Börserna i Asien inledde handelsveckan i dur. Dämpade kinesiska tillväxtsiffror övertrumfades av optimism om en möjlig lösning på handelskonflikten mellan Kina och USA.  .

DI - 30 minuter sedan

Davos-topparna är rikare än någonsin

Ambani, Gates, Zuckerberg och ett tiotal andra medlemmar i World Economic Forum har sett sin förmögenhet växa med sammanlagt 175 miljarder dollar sedan 2009. Samtidigt har ekonomin för de allra fattigaste varken ökat eller minskat, skriver Bloomberg. .

DI - 45 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn handlas högre

Amerikanska statspappersräntor fortsatte att stiga något efter den svenska marknadens stängning på fredagen, dollarn handlades samtidigt något högre mot andra större valutor..

DI - 45 minuter sedan

Näringslivet tar över på toppmötet i Davos

Efter att ha överskuggats av supermaktens ledare de senaste åren blir det näringslivet i fokus på årets toppmöte i Davos. Flera av de tyngsta politikerna har tvingats boka av sina resor till Davos för att ta hand om kriser på hemmaplan..

DI - 1 timme sedan

Sydkoreas export sjunker

Sydkoreas export sjönk med 14,6 procent under de första 20 dagarna i januari jämfört med samma period året före..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Munter start i måndagshandeln

Börserna i Asien stiger under inledningen av handelsveckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.