Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 17:27

Dagens Media - 17 okt 18 kl. 11:39

Mårten Forslund till attack mot Walter NaeslundREPLIK. Mårten Forslund är starkt kritisk till Walter Naeslunds inlägg om räckvidd: "Jag har två förslag till marknadschefen som inte vill betta karriären på att reklambyrån är en renässansmänniska i aktiebolagsform",.
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Forslund, Walter Naeslund, Replik, Walter Naeslunds

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mårten, Forslundtill , attackmot , Walter, Naeslund
Dagens Media - 17 okt 18 kl. 11:39

Mårten Forslund attackerar Walter Naeslund

REPLIK. Mårten Forslund är starkt kritisk till Walter Naeslunds inlägg om räckvidd: "Implicit menar han att det Honesty den mindre nervösa marknadschefen bör vända sig när räckviddens ska byggas"..

Dagens Media - 17 okt 18 kl. 11:39

Mårten Forslund ryter till mot Walter Naeslund

REPLIK. Mårten Forslund är starkt kritisk till Walter Naeslunds inlägg om räckvidd: "Implicit menar han att det är Honesty den mindre nervösa marknadschefen bör vända sig när räckviddens ska byggas"..

Dagens Media - 07 apr 17 kl. 12:09

Mårten Forslund går till Nice one

Nice one rekryterar från Zodiak - Mårten Forslund blir ny kommersiell chef med fokus på erbjudanden mot nya plattformar, innehåll och varumärkesarbete..

YLE - 31 jul 15 kl. 06:00

Mårten Boström: Med en kniv mot sin hals är det inte mycket man försöker sig på

Det var nära att världsmästaren i orientering, Mårten Boström och hans fru blev dödade när de bodde på ön Zanzibar utanför Tanzania. Inbrottstjuvarna hotade Mårten med en stor kniv medan de plöjde genom hemmet i jakten på pengar. Händelsen har gett paret nya livsvärden och insikter.

YLE - 31 jul 15 kl. 06:00

Mårten Boström: Med en kniv mot halsen försöker man sig inte på mycket

Det var nära att världsmästaren i orientering, Mårten Boström, och hans fru blev dödade när de bodde på ön Zanzibar utanför Tanzania. Inbrottstjuvarna hotade Mårten med en stor kniv medan de plöjde genom hemmet i jakten på pengar. Händelsen har gett paret nya livsvärden och insikter.

YLE - 12 jun 17 kl. 04:47

Mikael Forslund ny kyrkoherde i Vasa svenska församling

Vasa svenska församlings nya kyrkoherde heter Mikael Forslund. I valet fick han 56,9 procent av rösterna. Valet stod mellan Forslund, Ann-Mari Audas-Willman och Mats Björklund.

BT - 24 jan 14 kl. 08:15

En blek Walter Mitty i Stillers regi

New York-bon Walter Mitty (Ben Stiller) är en beige liten typ med en anonym tillvaro. Han har inte varit någonstans eller gjort något viktigt. Hos det motsatta könet är han ungefär lika framgångsrik som den här filmen på amerikanska biografer, det vill säga inte alls.

Skånskan - 15 nov 16 kl. 10:31

Mårten Andersson vill satsa på utlandet

På fredag kommer komikern Mårten Andersson tillbaka till Malmö med sin hyllade humorshow Hybris. Men det blir hans sista soloshow i Sverige på ett tag. Nu vill han satsa på en internationell karriär.

YLE - 03 dec 14 kl. 17:00

Experiment: Mörten klår importfisken

Storkök i bland annat skolor kunde övergå till mört på sina matsedlar, i stället för importerad tonfisk och lax. Det skulle gynna både miljön och ekonomin, visar försök i Jyväskylä. Tidigare tyckte många att mörten var en skräpfisk.

Cornucopia - 20 mar 16 kl. 13:50

Svenska samhället skakade av sig misslyckad IT-attack

Gårdagens IT-attack mot svensk media kan ses som en teknisk framgång, men ett totalt misslyckande i att störa det svenska samhället. Tvärt om visar attacken att man inte klarar av att som en vanlig script kiddie med inhyrt botnet av övertagna datorer orsaka någon skada på ett robust svenskt samhälle. Det mest allvarliga var att diverse personer i media skrek som stuckna grisar, men livet gick vidare utanför den lilla mediaklicken.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

TV4 dominerade digitalt 2018

TV4 Play var störst digitalt bland de kommersiella tv-husen under 2018. Det visar siffror från MMS..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Native växer med programmatiska köp

Programmatiskt köpt native knackar på dörren, men än så länge släpper inte publicisterna in formatet..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Här är Sveriges största poddar

P3 Dokumentär, Skäringer & Mannheimer och Rättegångspodden – här är poddarna svenskarna lyssnade mest på under sommarmånaderna..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Viacom köper Pluto Tv för 340 miljoner dollar

Mediejätten Viacom köper videostreamingtjänsten Pluto Tv för 340 miljoner dollar. "Detta är ett betydande steg för oss", säger Viacoms vd och koncernchef Bob Bakish i ett meddelande..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Visual Art inrättar tre nya roller

Visual Art renodlar organisationen för affärsområdet Media, och adderar tre helt nya roller..

Dagens Media - 8 timmar sedan

SvD lanserar nya digitala tjänsten "Morgonrapporten"

Men lanseringen av SvD Morgonrapport vill Svenska Dagbladet ta nästa steg i sin digitala resa och affären online..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Tittarras i äldre målgrupper

Dagens Media har låtit MMS ta fram hur det linjära tv-tittandet har förändrats under 2018 och de senaste fem åren. "Under ytan så är utvecklingen inte fullt så stabil", säger Magnus Anshelm, vd på MMS..

Dagens Media - 10 timmar sedan

"Virala fenomen att undvika"

Emma Blom om varför hon inte är ett fan av blixtkampanjer..

Dagens Media - Igår: 15:55

Skattesmäll för Stampens tidigare vd

Stampens tidigare vd, Tomas Brunegård, ska betala 11 miljoner svenska kronor efter felaktig redovisning av aktieköp. Tomas Brunegårds ombud meddelar dock att beslutet kommer att överklagas..

Dagens Media - Igår: 15:20

Spelreklam i sociala medier kan stoppas

Det råder oklarheter kring vad som räknas som direktreklam eller inte, när privatpersoner vill stoppa spelbolagens annonser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.