Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 08 August, 01:29

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Unga Västanå sätter upp ParadisfågelnI början av nästa år, närmare bestämt söndagen den sjätte januari, har Unga Västanå premiär på ”Paradisfågeln”.Premiären äger rum i Västanå Teaters lokaler på Brårud i Sunne.Och skådespelarna är ett tiotal teaterelever från Unga Västanå..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Västanå, Paradisfågeln, Unga Västanå, Västanå Teaters, Brårud, Sunne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unga, Västanå, sätterupp , Paradisfågeln
Skånskan - 22 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 26

– ”Johan Kristian Homan”, sa jag till Cléo. ”Distriktsmästare i för snabba slutsatser.” Men som vanligt låtsades hon inte om vad jag sa, hoppade upp på fönsterbrädan och tog kontroll över sitt revir, gårdens fågelfauna.

Skånskan - 05 jul 19 kl. 08:37

Dödligt hot – avsnitt 12

SOMMARFÖLJETONG Jag satt tyst, började inse vidden av vad jag givit mig in på. Här satt jag i min våning på Köpmantorget tillsammans med en ung kvinna som misstänktes av polisen och av gruppen som kidnappade Jonas och mig. Dels kunde hon förmodligen åtalas för medhjälp till terrorism och dels kunde hon avrättas av fanatiska terrorister.

Skånskan - 06 nov 15 kl. 09:00

Komikerduon har en fantasytrilogi ihop

Kultur och Nöje Kristoffer ”Kringlan” Svensson och Nanna Johansson har humorpodcasten Lilla Drevet ihop och sedan de lärde känna varandra 2008 har de gjort en mängd olika gemensamma projekt. Förra året kom deras roman Drottningen av Rottnevik och nu är de aktuella med ytterligare något helt nytt
– en fantasytrilogi för unga vuxna. Omänniskor heter första delen som kommer ut på måndag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.