Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 23 January, 21:21

Liknande nyheter

Taggar: Anrik, ordenhar , sålt, spritutan , tillståndi 17 , år
DalaDemokraten - 22 mar 17 kl. 06:00

En anrik byggnad med färgstarkt innehåll - ondskefulla brännvinsdrakar livnär sig på spritångorna

För hundra år sedan stod bygget av Ordenshuset i Nås klart.
I helgen bjöd IOGT-NTO-logen 2014 Brödralag in till en välbesökt jubileumsfest i det vackra Ordenshuset med sina unika målningar.
Målningarna kom på plats inför invigningen 1917 och har målats av Lars Kers, eller Kers Lars från Leksand..

YLE - 05 jul 15 kl. 10:00

Det går hett till på fotbollsläktaren

Polisen talar om högriskmatcher. Supportrar slåss med ordningsmän. Klubbar bötfälls för bomber och facklor.

YLE - 12 sep 17 kl. 04:30

Bokrecension: Frågan om den finlandssvenska kulturmannens hamsterpenis eller varför dricker "Bosse"?

Måste man leva konstnärligt för att bli konstnär? Den frågan ställer sig författarjaget i Bosse Hellstens debutroman Jökel. Frågan är central i Hellstens text som är ett slags expedition till en inre sumpmark där jaget blottlägger och blötlägger sig själv i ett försök att ta reda på varför författaren supit under stora delar av sitt liv.

Sydsvenskan - 20 feb 11 kl. 01:30

Att sluta såpacirkeln

Foto: Anna Simonsson
Idag har "Big Brother" nypremiär och Jens Liljestrand testade huset.
Jag är tillbaka. Det är svårt att beskriva för den som inte varit där.

Sydsvenskan - 25 jul 13 kl. 06:30

Efteråt, när han låg bredvid och hörde hennes lugna andetag, försökte han intala sig att sprickan mellan dem inte var mycket värre än en krackelering på en gammal vas som kunde lagas. Men han lyckades inte övertyga sig själv och det dröjde innan han kom

Två dagar. Så länge fick de njuta av solen och värmen, men när Palm vaknade på onsdagsmorgonen smattrade regnet mot rutan. Anna sov bredvid honom i utdragssoffan som stod inklämd i ett hörn.

HBL - 14 jun 14 kl. 05:12

Krångligt farväl till Rosavillagatan 10

Ett drygt år efter att vi senast sågs har tvillingbröderna Tero och Timo ändrat åsikt om Rosavillagatan 10. Det må vara att boendet räddade dem, men någon stor ­tilltro till enhetens framtid har de inte längre.Det är två betydligt magrare unga män som möter oss vid ingången till stödboendet vid Rosavillagatan 10 i Tölö.

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 15 kl. 08:43

Brottslingar, ta ert förnuft till fånga för er egen skull

Det skjuts i Malmö och Landskrona. Det kastas handgranater, eldas bilar och kolonistugor. Det smugglas vapen, sprit och narkotika.

Nyheter 24 - 22 aug 13 kl. 08:40

Åkesson: "Petzäll var neddrogad i riksdagen"Åkesson om hjälp till Petzäll

"Att se denna tidigare så härliga och spjuveraktiga yngling debattera i riksdagens kammare, kraftigt neddrogad, sluddrande, kapad av knarkliberala mörkerkrafter ? det gjorde så oerhört ont".Så skriver Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i sin nya bok enligt ett utdrag som Expressen publicerar på torsdagen.

Nyheter 24 - 04 sep 13 kl. 16:45

Ingen utredning mot Jimmie Åkesson efter förtalsanmälanÅkesson om Petzäll

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons skrev i sin nya bok att den tidigare politikern William Petzäll varit kraftigt neddrogad i riksdagen. Något som fick Williams mamma Annika att anmäla partiledaren för ärekränkning och förtal av avliden.Anmälan har granskats av Justitiekanslern som nu beslutat att inte inleda någon förundersökning mot Åkesson.

HBL - 22 mar 14 kl. 04:26

En stor dag för en liten kommun

Två nya industrihallar på 6 600 kvadratmeter är en stor sak i Heinävesi kommun där utflyttningen är snabb och arbetslöshetskurvan pekar uppåt. Ortsborna minns den 20 mars 2014 som en festdag.HEINÄVESI – Allsmäktige Gud vi ber dig välsigna alla som arbetar här.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Felparkerare körde på parkeringsvakter

Tre parkeringsvakter har blivit påkörda i centrala Södertälje. Påkörningen inträffade i samband med att en felparkerad bil skulle flyttas på onsdagseftermiddagen. En man dök upp och satte sig i den felparkerade bilen.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

"X-Men"-regissören anklagas för övergrepp

Regissören Bryan Singer, som står bakom "X-Men"-filmerna och nu senast "Bohemian rhapsody", anklagas för att ha utnyttjat minderåriga pojkar sexuellt. Singer tillbakavisar anklagelserna som "homofoba". Amerikanska tidningen The Atlantic publicerar ett s.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Färre förgiftningar av paracetamol

I fjol fick Giftinformationscentralen nästan 1 700 samtal från sjukhus om akut förgiftning efter överdos av paracetamol. Det är en nedgång med drygt nio procent jämfört med 2017. – Att paracetamolförgiftningarna gick ned 2018 är en effekt av indragninge.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Sitter rätt lugnt i fönstret om han kan ägna sig åt förlängningar

Daniel Andersson och MFF har nästan inga utgående kontrakt i höst heller..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ett ton kebabkött låg oskyddat i skåpbil

När gränspolisen stoppade och kontrollerade en skåpbil vid Öresundsbron upptäcktes ett ton omärkt och oskyddat kött som skulle användas till kebab, skriver Sydsvenskan. Vid kontrollen, som gjordes i torsdags, hittades det grovstyckade kalvköttet som sak.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Mitt Lundaljud 3: ”Älskling fick mig att få gåshud”

Irya Gmeyner lyfter fram tre Lundaakter att hålla koll på..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Strömavbrott i Södra Sandby

Det är ett strömavbrott i Södra Sandby under onsdagskvällen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Drönare orsakade flygstopp i USA

43 ankommande flygplan tvingades hålla sig kvar i luften över Newark-flygplatsen i New Jersey på tisdagen sedan två drönare observerats, enligt USA:s federala luftfartsmyndighet FAA. De två drönarna upptäcktes när de flög ovanför Teterboro-flygplatsen,.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Andrea Lundgren får Vis litteraturpris

Författaren Andrea Lundgren får Tidningen Vis Litteraturpris 2018. Hon får priset på 50 000 kronor för novellsamlingen "Nordisk fauna". "Nordisk fauna rör sig i djurriket, men djuren som flyger eller smyger över boksidorna i de olika novellerna fungerar.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Klartecken för ny utomhusscen vid amfiteatern i Lomma

Ska stå klar 2020..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.