DI > Ekonomi

Sunday, 18 November, 21:29

DI - 17 okt 18 kl. 09:00

Knowit har tecknat nytt ramavtal med KammarkollegietKammarkollegiet har tecknat nytt ramavtal inom Resurskonsulting med Knowit inom flera anbudsområden. Omsättningen uppskattas till 250 miljoner kronor för ramavtalsperioden. Ramavtalet gäller leveranser inom Region Södra, och innebär ett brett utbud av tjänster..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kammarkollegiet, Resurskonsulting, Knowit, Region Södra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knowithar , tecknat, nytt, ramavtalmed , Kammarkollegiet
Affärsvärlden - 04 apr 14 kl. 09:35

Försvarsministern tecknar nytt ramavtal med Brasilien

Försvarsminister Karin Enström (M) och den brasilianska motsvarigheten Celso Amorim har tecknat under ett nytt ramavtal för förvarssamarbete, rapporterar SVT..

IT24 - 04 jan 12 kl. 09:12

Volvo IT och Ework skriver nytt ramavtal

Ework har som enda konsultmäklare tecknat ett ramavtal med Volvo IT om leverans av konsulttjänster inom it..

DI - 07 jun 16 kl. 08:50

Viaplay tecknar nytt ramavtal

HiQ har tecknat ett ramavtal med Viaplay gällande utveckling av digitala lösningar, enligt ett pressmeddelande..

DI - 28 jun 16 kl. 08:55

Dustin i nytt ramavtal med försvaret

It-grossisten Dustin har tecknat ett ramavtal för servrar och lagring med tillhörande tjänster med den svenska Försvarsmakten och Försvarets materielverk..

DI - 09 feb 18 kl. 10:17

Drillcon tar nytt ramavtal

Drillcon har tecknat ett ramavtal med Dundee Precious Metals avseende så kallad raiseborrning.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

YLE - 17 aug 12 kl. 06:08

Sanoma: Löntagarogranisationer redo för nytt ramavtal

Löntagarnas centralorganisationer är beredda att ingå ett nytt ramavtal, skriver Sanomas lokaltidningar i dag. Det nuvarande avtalet, eller den breda löneuppgörelsen, går ut i oktober nästa år. Löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava uppger att de vill börja förhandla om ett nytt ramavtal.

YLE - 17 aug 12 kl. 14:25

Sanoma: Löntagarorganisationer redo för nytt ramavtal

Löntagarnas centralorganisationer är beredda att ingå ett nytt ramavtal, skriver Sanomas lokaltidningar i dag. Det nuvarande avtalet, eller den breda löneuppgörelsen, går ut i oktober nästa år. Löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava uppger att de vill börja förhandla om ett nytt ramavtal.

VBL - 17 aug 12 kl. 06:36

Löntagarorganisationerna vill ha nytt ramavtal

Löntagarorganisationerna är redo att ingå ett nytt ramavtal, skriver tidningarna Etelä-Saimaa, Kouvolan Sanomat och Kymen Sanomat på fredagen. Det nuvarande avtalet sträcker sig fram till nästa år. Enligt tidningarna är löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava positiva till att fortsätta på den nuvarande linjen..

IDG - 21 mar 14 kl. 08:00

UC har tecknat nytt utökat avtal med CGI

UC har tecknat nytt avtal med CGI där systemförvaltning i stordatormiljön ingår. CIO har pratat med IT-chefen Anna David..

DI - 17 okt 18 kl. 09:18

Knowit tecknar avtal med Kammarkollegiet

Knowit har tecknat nytt ramavtal med Kammarkollegiet avseende Resurskonsulting inom flera anbudsområden. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Uppgifter: Amazon bygger en hemmarobot i smyg

Omfattande anställningar av teknisk personal har återigen väckt liv i spekulationerna om att Amazon planerar att utveckla en robot för hemmabruk. .

DI - 30 minuter sedan

Republikanen Scott vann Floridas senatsval

Floridas avgående guvernör, republikanen Rick Scott, har utropats som segrare i delstatens senatsval. Efter den elektroniska omräkningen skiljer bara 12.600 röster, eller 0,15 procent, mellan Scott och den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson..

DI - 45 minuter sedan

Gallerigrundaren: ”Ett bra fotografi ska ge energi”

6 frågor till... Nette Johansson, grundare av The Photo Gallery som firar 5-årsjubileum med en pop-up-utställning i Göteborg..

DI - 1 timme sedan

Spänn fast dig – nu väntar tvära börskast

Ökade kurssvängningar, brexitfrossa, oljeprisras och bleka kapitalmarknadsdagar. Börsveckan som gick bjöd på mestadels dåliga nyheter och det är upplagt för fortsatt stora kast den närmaste tiden..

DI - 1 timme sedan

Dubbel matglädje när Portal växer

Håller Portal i Stockholm, som utsågs till Årets affärskrog av Di Weekend för två år sedan, stilen? Svaret är ett rungande ja. Med en nyinvigd bardel är nu njutningen ännu större.

DI - 1 timme sedan

FI:s regler låser in bolånekunder

DEBATT. Det skärpta amorteringskravet infördes av Finansinspektionen i mars 2018. Antalet månatliga bolåneansökningar hos oss, där kunder vill byta bolånebank från annan bank till SBAB, har minskat väsentligt under 2018 jämfört med 2017, skriver Klas Danielsson, vd för SBAB..

DI - 2 timmar sedan

Danska succéförfattaren avslöjar meningen med livet

I hans romaner tänjs fiction, etik, konst och vardagsrealism i ett sällsamt gränsland. Nu kommer den danske succéförfattaren Kaspar Colling Nielsen ut på svenska för första gången..

DI - 2 timmar sedan

Stora Enso använder AI till juridiken

Sedan ett halvår använder Stora Enso artificiell intelligens för att upptäcka risker i kontrakt. ”Ambitionen är att frigöra tid för våra jurister”, säger Christian Swartling, jurist på det börsnoterade skogsbolaget..

DI - 3 timmar sedan

Pensionsvåg ger jackpott för SAS – men pilotbrist hotar

Rekordstora pensionsavgångar bland piloter ger SAS möjlighet till stora besparingar då nyanställda får mindre än hälften i lön. Samtidigt väntar en dragkamp med konkurrenterna när världen står inför en pilotbrist..

DI - 3 timmar sedan

Bryssel höjer insatsen – hotar Storbritannien med ny nota jättenota

På alla håll och kanter i det brittiska dramat om Storbritanniens EU-utträde ökar vapenskramlet. Dramatiska dagar väntar Theresa May inför EU-toppmötet om brexit nästa helg. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.