DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 18:05

DI - 17 okt 18 kl. 09:00

Knowit har tecknat nytt ramavtal med KammarkollegietKammarkollegiet har tecknat nytt ramavtal inom Resurskonsulting med Knowit inom flera anbudsområden. Omsättningen uppskattas till 250 miljoner kronor för ramavtalsperioden. Ramavtalet gäller leveranser inom Region Södra, och innebär ett brett utbud av tjänster..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kammarkollegiet, Resurskonsulting, Knowit, Region Södra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knowithar , tecknat, nytt, ramavtalmed , Kammarkollegiet
DI - 11 dec 18 kl. 09:36

Rejlers tecknar nytt ramavtal med Vattenfall

Rejlers har tecknat nytt ramavtal med Vattenfall Eldistribution som gäller från den 1 januari 2019 och två år framåt, med möjlighet till förlängning upp till fem år..

Affärsvärlden - 04 apr 14 kl. 09:35

Försvarsministern tecknar nytt ramavtal med Brasilien

Försvarsminister Karin Enström (M) och den brasilianska motsvarigheten Celso Amorim har tecknat under ett nytt ramavtal för förvarssamarbete, rapporterar SVT..

IT24 - 04 jan 12 kl. 09:12

Volvo IT och Ework skriver nytt ramavtal

Ework har som enda konsultmäklare tecknat ett ramavtal med Volvo IT om leverans av konsulttjänster inom it..

DI - 07 jun 16 kl. 08:50

Viaplay tecknar nytt ramavtal

HiQ har tecknat ett ramavtal med Viaplay gällande utveckling av digitala lösningar, enligt ett pressmeddelande..

DI - 28 jun 16 kl. 08:55

Dustin i nytt ramavtal med försvaret

It-grossisten Dustin har tecknat ett ramavtal för servrar och lagring med tillhörande tjänster med den svenska Försvarsmakten och Försvarets materielverk..

DI - 09 feb 18 kl. 10:17

Drillcon tar nytt ramavtal

Drillcon har tecknat ett ramavtal med Dundee Precious Metals avseende så kallad raiseborrning.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

YLE - 17 aug 12 kl. 06:08

Sanoma: Löntagarogranisationer redo för nytt ramavtal

Löntagarnas centralorganisationer är beredda att ingå ett nytt ramavtal, skriver Sanomas lokaltidningar i dag. Det nuvarande avtalet, eller den breda löneuppgörelsen, går ut i oktober nästa år. Löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava uppger att de vill börja förhandla om ett nytt ramavtal.

YLE - 17 aug 12 kl. 14:25

Sanoma: Löntagarorganisationer redo för nytt ramavtal

Löntagarnas centralorganisationer är beredda att ingå ett nytt ramavtal, skriver Sanomas lokaltidningar i dag. Det nuvarande avtalet, eller den breda löneuppgörelsen, går ut i oktober nästa år. Löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava uppger att de vill börja förhandla om ett nytt ramavtal.

VBL - 17 aug 12 kl. 06:36

Löntagarorganisationerna vill ha nytt ramavtal

Löntagarorganisationerna är redo att ingå ett nytt ramavtal, skriver tidningarna Etelä-Saimaa, Kouvolan Sanomat och Kymen Sanomat på fredagen. Det nuvarande avtalet sträcker sig fram till nästa år. Enligt tidningarna är löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava positiva till att fortsätta på den nuvarande linjen..

IDG - 21 mar 14 kl. 08:00

UC har tecknat nytt utökat avtal med CGI

UC har tecknat nytt avtal med CGI där systemförvaltning i stordatormiljön ingår. CIO har pratat med IT-chefen Anna David..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Munter onsdag på Frankfurtbörsen – SAP och Wirecard rusade

Börserna i Europa utvecklades mestadels nedåt på onsdagen. Tyska DAX gick mot strömmen med stöd av Wirecard och SAP.  .

DI - 10 minuter sedan

Röd dag på Helsingforsbörsen – stålbolag tappade drygt 3 procent

De nordiska börserna rörde sig svagt nedåt på onsdagen, då det var relativt lugnt på rapportfronten. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,1 procent till nivån 963..

DI - 5 minuter sedan

Unipers vd: Energiöverenskommelsen hindrar inte våra investeringar

Energiöverenskommelsen är en historik framgång, men delvis missförstådd. Den slår fast att inga fler kärnkraftsreaktorer ska stängas genom politiska beslut, och att det vid behov dessutom är möjligt att bygga nya, skriver Johan Svenningsson, vd för Uniper..

DI - 15 minuter sedan

Volvos vd: ”Många positiva faktorer har samverkat”

AB Volvo levererade ett sensationellt starkt rekordresultat för det första kvartalet vilket lyfte aktien till nytt årshögsta på börsen. Raset i orderingången i Nordamerika är ett orosmoln som vd Martin Lundstedt tonar ned. ”Vi tror på ett fortsatt stabilt 2019”, säger han till Di..

DI - 15 minuter sedan

AB Volvo på väg mot kursrekord

AB Volvo har gjort en ofattbar resa – och det finns alla chanser att aktien passerar kursrekordet inom en snar framtid. Det skriver Anders Hägerstrand. .

DI - 15 minuter sedan

Små rörelser på USA-börserna – Caterpillar backar

De ledande börserna i New York handlades runt oförändrade nivåer efter ett par timmars handel på onsdagen. Flera rapporter var i fokus med blandade mottaganden..

DI - 30 minuter sedan

Moderaterna kräver förhandlingar för att stanna i energiuppgörelsen

Moderaterna upprepade vid energisamtalen sina krav på förändringar och en stärkt roll för kärnkraften för att inte lämna energiöverenskommelsen. Energiminister Anders Ygeman uppger att överenskommelsen fortsatt ligger fast, men att det nu väntar diskussioner mellan partierna..

DI - 30 minuter sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen – Munters rapportrusade

Onsdagen blev en munter och rapportintensiv historia på Stockholmsbörsen som steg för femte dagen i rad. Bland onsdagens rapportvinnare hittar vi bland annat fukthanteringsbolaget Munters som rusade 13,4 procent medan AB Volvo steg 2,9 procent. .

DI - 45 minuter sedan

SBB förvärvar fastighetsportfölj i Finland för 1,5 miljarder

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, förvärvar en portfölj med 48 fastigheter i Finland för 142 miljoner euro eller 1,5 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

George Soros dyker upp som storblankare i Saab

Finansmannen och miljardären George Soros bolag Soros Fund Management har återigen dykt upp som storblankare i Saab, där man tagit en kort position på 0,57 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.