DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 18:00

DI - 17 okt 18 kl. 09:00

Knowit har tecknat nytt ramavtal med KammarkollegietKammarkollegiet har tecknat nytt ramavtal inom Resurskonsulting med Knowit inom flera anbudsområden. Omsättningen uppskattas till 250 miljoner kronor för ramavtalsperioden. Ramavtalet gäller leveranser inom Region Södra, och innebär ett brett utbud av tjänster..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kammarkollegiet, Resurskonsulting, Knowit, Region Södra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knowithar , tecknat, nytt, ramavtalmed , Kammarkollegiet
DI - 11 dec 18 kl. 09:36

Rejlers tecknar nytt ramavtal med Vattenfall

Rejlers har tecknat nytt ramavtal med Vattenfall Eldistribution som gäller från den 1 januari 2019 och två år framåt, med möjlighet till förlängning upp till fem år..

Affärsvärlden - 04 apr 14 kl. 09:35

Försvarsministern tecknar nytt ramavtal med Brasilien

Försvarsminister Karin Enström (M) och den brasilianska motsvarigheten Celso Amorim har tecknat under ett nytt ramavtal för förvarssamarbete, rapporterar SVT..

IT24 - 04 jan 12 kl. 09:12

Volvo IT och Ework skriver nytt ramavtal

Ework har som enda konsultmäklare tecknat ett ramavtal med Volvo IT om leverans av konsulttjänster inom it..

DI - 07 jun 16 kl. 08:50

Viaplay tecknar nytt ramavtal

HiQ har tecknat ett ramavtal med Viaplay gällande utveckling av digitala lösningar, enligt ett pressmeddelande..

DI - 28 jun 16 kl. 08:55

Dustin i nytt ramavtal med försvaret

It-grossisten Dustin har tecknat ett ramavtal för servrar och lagring med tillhörande tjänster med den svenska Försvarsmakten och Försvarets materielverk..

DI - 09 feb 18 kl. 10:17

Drillcon tar nytt ramavtal

Drillcon har tecknat ett ramavtal med Dundee Precious Metals avseende så kallad raiseborrning.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

YLE - 17 aug 12 kl. 06:08

Sanoma: Löntagarogranisationer redo för nytt ramavtal

Löntagarnas centralorganisationer är beredda att ingå ett nytt ramavtal, skriver Sanomas lokaltidningar i dag. Det nuvarande avtalet, eller den breda löneuppgörelsen, går ut i oktober nästa år. Löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava uppger att de vill börja förhandla om ett nytt ramavtal.

YLE - 17 aug 12 kl. 14:25

Sanoma: Löntagarorganisationer redo för nytt ramavtal

Löntagarnas centralorganisationer är beredda att ingå ett nytt ramavtal, skriver Sanomas lokaltidningar i dag. Det nuvarande avtalet, eller den breda löneuppgörelsen, går ut i oktober nästa år. Löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava uppger att de vill börja förhandla om ett nytt ramavtal.

VBL - 17 aug 12 kl. 06:36

Löntagarorganisationerna vill ha nytt ramavtal

Löntagarorganisationerna är redo att ingå ett nytt ramavtal, skriver tidningarna Etelä-Saimaa, Kouvolan Sanomat och Kymen Sanomat på fredagen. Det nuvarande avtalet sträcker sig fram till nästa år. Enligt tidningarna är löntagarorganisationerna FFC, FTFC och Akava positiva till att fortsätta på den nuvarande linjen..

IDG - 21 mar 14 kl. 08:00

UC har tecknat nytt utökat avtal med CGI

UC har tecknat nytt avtal med CGI där systemförvaltning i stordatormiljön ingår. CIO har pratat med IT-chefen Anna David..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Cristina Stenbeck om avhoppet: ”Ett nytt kapitel i mitt liv”

Beskedet att Kinneviks huvudägare Cristina Stenbeck lämnar bolagets styrelse chockade många i fredags. För Dagens industri berättar Cristina Stenbeck om beslutet och om framtiden som fri investerare. ”Det är dags för ett nytt kapital för mig.

DI - 2 timmar sedan

Chefsekonomen: Därför är bunden ränta lägre än rörlig

Flera banker erbjuder just nu en lägre bunden ränta än den rörliga. Danske bank går längst med sin bundna tvååring som klår i stort sett alla konkurrenters rörliga räntor.  ”Nu väljer allt fler att binda.

DI - 2 timmar sedan

Rätt fokus för vår tid

Under måndagen kommer statsminister Stefan Löfven att läsa upp sin regeringsförklaring. Den är en triumf för honom. Han har nått sitt strategiska mål i en uppgörelse som splittrar de traditionella motståndarna.

DI - 3 timmar sedan

Veckans aktie: Kall efter kursrusningen – då blir den köpvärd

Ett välskött bolag med många kvaliteter: bra historik, höga vinstmarginaler och goda tillväxtutsikter.  Den höga värderingen gör dock aktiekursen sårbar för minsta besvikelse och det därför är det klokt att avvakta med att köpa medicinteknikbolaget. .

DI - 5 timmar sedan

Från pompa i Versailles slott till fallen hjälte

Hyllningarna av Carlos Ghosn gick långt utanför affärslivet. Han var seriehjälte, frimärke, olympisk fackelbärare och presidentämne, levde kungligt och hyrde in sig på Versailles för sitt bröllop. Här är historien om bilkungen som tvingats från sin tron och in i en ouppvärmd fängelsecell i Tokyo..

DI - 5 timmar sedan

De är nu bilvärldens stora

I bilindustrin dansar de stora elefanterna och vissa bildirektörer har nått stjärnstatus. Med Carlos Ghosn ute ur leken – vilka är de mäktigaste i branschen? Där finns mest män, men också en kvinna..

DI - 5 timmar sedan

Novisen blev slipad juvelerare: ”Så föddes min affärsidé”

Victor Halvarsson har med sitt e-handelsföretag Vanbruun brutit ny mark i den traditionsbundna juvelerarbranschen i Sverige. Men entreprenörsresan började med ett helt privat ärende. ”När jag själv letade förlovningsring såg jag en lucka i marknaden och så föddes min affärsidé.

DI - 6 timmar sedan

Sense Talents – rekryteringsföretaget inom kommunikation, marknad och media – förvärvas av Jurek!

Jurek Rekrytering & Bemanning AB gör sitt andra förvärv inom loppet av sex månader. Sense Talents, specialiserade på rekrytering, search och hyrlösningar inom kommunikation, marknad och media, är sedan årsskiftet en del av Jurek..

DI - 6 timmar sedan

UD bekräftar: Sydkorea med på Nordkoreamötet

Det högnivåmöte med Nordkorea och USA som pågår i Sverige omgärdas av ett stort hemlighetsmakeri. Men nu bekräftar UD ännu en deltagare: sydkoreanen Lee Do-hoon..

DI - 6 timmar sedan

Här lär sig unga killar att spela rent

Finspång. Droppen blev när Rogerio Silva hörde sig själv säga hora om en kompis ex-tjej. ”Jag trodde att det var så man pratade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.