Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 25 April, 12:28

Dagens Media - 17 okt 18 kl. 07:59

Carat vinner SatsMediabyrån ska driva gymkedjan Sats digitala resa i Norden..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Sats, Norden

Dela artikeln

233 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carat, vinner, Sats
Dagens Media - 15 okt 15 kl. 10:39

Carat vinner Arla

Carat går vinnande ur Arlas mediebyråpitch..

Dagens Media - 24 maj 17 kl. 08:52

Procter & Gamble väljer Carat i Norden

Carat vinner Procter & Gamble i Norden när bolaget konsoliderar byråerna..

Dagensanalys.se - 13 jan 19 kl. 19:06

Carat anställer till den nya rollen Global Chief Intelligent Officer

Alla företag har fokus på data och även så mediebyrån Carat. Där har skapat en ny roll inom med titeln Global Chief Intelligent Officer, som har ansvar över 4.500 data science, analys och teknikexperter.

Dagensanalys.se - 10 nov 17 kl. 09:41

Ny head of CRM & DR på Carat

Carat välkomnar Ellen Lübeck till tjänsten Head of CRM & DR. Ellen kommer närmast från IRI Lentus där hon de senaste 10 åren arbetat med att hjälpa företag att använda sin kunddata för att utvecklas inom CRM, analys och direktmarknadsföring. – Det gick inte att tacka nej till att få vara en del av den resa som Carat är inne på.

SvD - 21 maj 14 kl. 07:00

Lucara Diamond har utvunnit 13 diamanter på över 100 carat

Gruvbolaget Lucara Diamond har utvunnit 13 diamanter på över 100 carat, varav två över 200 carat, sedan inledningen av andra kvartalet. Av dessa har åtta ädelstenskvalitet. Den största av dessa vägde 259 carat..

HBL - 14 jun 13 kl. 14:34

Sats och Elixia bildar nordisk gymjätte

Gymkedjorna SATS, Elixia och Fresh Fitness går samman och bildar en av de största kedjorna i Norden.Den nya kedjan ägs av Elixias ägare och placeringsbolaget Altor till 51 procent och av norska Trygghedsgruppen till 49 procent. Kedjans fem gym fortsätter åtminstone till en början under de nuvarande namnen.

Dagens Media - 09 mar 17 kl. 10:06

Carat värvar från Fox

Carat värvar Christian Mörner som ny chef för broadcast. John Aleman får samtidigt en ny roll inom Dentsu Aegis. "Carat är enligt min mening den mest spännande och expansiva mediebyrån", säger Mörner..

Dagensanalys.se - 02 jul 18 kl. 10:01

Christine Removille blir global vd för Carat

Christine Removille lämnar Accenture för att bli global vd för Carat. Hon ersätter Will Swayne som kliver tillbaka för att jobba med stora kunder. Christine Removille har jobbat på Accenture senaste 20 åren.

Dagens PS - 08 feb 19 kl. 07:17

Gymkedjan Sats börsnoteras

Riskkapitalbolaget Altor börsnoterar gymkedjan Sats denna höst, skriver Dagens industri. Sats har 500 000 medlemmar och 200 gym i Sverige, Norge och Finland. Den svenska rörelsen gjorde ett rekordår 2017 med en omsättning på 1,25 miljarder kronor och ett rörelseresultat på 79 miljoner kronor, enligt senaste årsredovisningen.

Resume - 08 aug 13 kl. 16:00

Kämpande Carat visar nollresultat


Mediebyrån Carat hade det tufft under 2012 och tappade bland annat storkunderna Telenor och Svenska Spel. Expert gick i konkurs och Försvarsmakten pitchade och valde OMG. Byrån redovisar ett nollresultat för det gångna året..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Unika kampanjen placeras intill Sveriges maktcentrum

Reklambyrån Ingo ligger bakom organisationen ”Porrfri barndoms” unika kampanj som kräver bank-id för att ta del av. Kampanjen sitter just nu uppe på JCDecaux ytor nära Riksdagshuset i Stockholm..

Dagens Media - 1 timme sedan

Unika kampanjen placerad intill Sveriges maktcentrum

Reklambyrån Ingo ligger bakom organisationen ”Porrfri barndoms” unika kampanj som kräver bank-id för att ta del av. Kampanjen sitter just nu uppe på JC Decauxs ytor nära Riksdagshuset i Stockholm..

Dagens Media - 2 timmar sedan

King magazine klandras efter VM-94-hjältens citat

King Magazine klandras av Pressens opinionsnämnd för att ha brutit mot god publicistisk sed i ett reportage om fotbollsagenter. ”Vi accepterar beslutet”, säger Kings chefredaktör Kristofer Stenberg..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Starka siffror för Facebook – trots rekordböter

Den sociala mediejättens omsättningen landade på 15,1 miljarder dollar under årets första kvartal. Bättre än analytikerna väntat då Facebook även avsatt 3 miljarder dollar för att betala rekordstora bötesbelopp..

Dagens Media - 4 timmar sedan

”AI löser komplexa logistikproblem”

AI-poddens Ather Gattami och Optilons Anders Remnebäck diskuterar hur man kan optimera logistiken med hjälp av AI..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Premiär för Dagens Media Akademi

Nu kan du gå kurs i Dagens Medias regi. Kurserna riktar sig till dig som jobbar inom marknadsföring, media och kommunikation..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Acast första förvärv – ”nu kan vem som helst skapa en podcast genom ett klick”

Acast förvärvar det internationella podcastföretaget Pippa – som erbjuder hosting, statistik och monetisering för poddskapare. Efter förvävet har Acast över 7 000 poddshower i sitt stall..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Nya Metro blir veckotidning – kommer nästa fredag

Metros premiärnummer kommer på fredag nästa vecka. Den nya veckotidningen presenterades av Metros publisher Thomas Eriksson i Stockholms Tingsrätt under onsdagen..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Spel kan få samma regler som alhohol- och tobaksreklam

Regeringen föreslår ett batteri av åtgärder mot spelreklam. ”Vi kommer att göra det som krävs för att svenska konsumenter ska skyddas på spelmarknaden”, säger civilminister Ardalan Shekarabi..

Dagens Media - Igår: 11:59

Vill totalförbjuda reklam för ”farliga spel”

Enligt en regeringskälla till Expressen tillsätter Regeringen snart en utredning för att totalförbjuda reklam för ”farliga spel”. Under onsdagen håller civilminister Ardalan Shekarabi en presskonferens..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.