VA > Ekonomi

Friday, 16 November, 08:24

VA - 17 okt 18 kl. 07:15

Häftigaste Wall Street-rallyt sedan i mars - med Tesla i tätenUSA-börserna tog igen en hel del av förra veckans nedgång igår. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Wall Street, Tesla, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Häftigaste, Wall, Street-rallytsedan i , marsmed , Teslai , täten
PrivataAffärer - 05 okt 17 kl. 14:30

"Höstpaus i Wall Street-rallyt"

Det åtta år långa rallyt tar paus resten av hösten, för att sedan återkomma under nästa år. Det är vad ett antal börsstrateger tror enligt en undersökning utförd av nyhetsbyrån Reuters....

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Wall Street tror på Obama men hoppas på Romney

USA:s finanselit satsar mest pengar på den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney. Men trots en svag ekonomi har Wall Street klarat sig bra med Barack Obama i Vita huset.Kanske är det delvis personligt.

DI - 20 jun 17 kl. 17:41

Wall Street hämtar andan efter rallyt

New York. Wall Street hämtade andan under tisdagen efter rekordmåndagen med nytt årshögsta för Dow Jones index och S&P 500. Marknadens fokus har flyttat från Donald Trump till Fed och finansminister Steven Mnuchin..

VA - 12 maj 11 kl. 10:38

Råvaror sänker Wall Street

12 maj De amerikanska börserna gick ned på bred front på onsdagen. Nedgångarna drevs av en dollarförstärkning till följd av förnyad oro kring den grekiska skuldkrisen, som fick råvarumarknaden att rasa på kvällen. Vid stängning var Dow Jones ned 1,0 procent till noteringen 12.

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 11 kl. 22:15

Kraftigt upp på Wall Street

New York-börserna steg kraftigt på onsdagen. Flera starka bolagsrapporter och positiva prognoser bidrog till att höja stämningen bland investerarna på Wall Street. Uppgången var bred men framför allt tekniksektorn var den stora vinnaren.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Manchester United till Wall Street

Manchester United ger sig nu in på en för klubben helt ny arena: Wall Street och New York-börsen. De forna brittiska mästarna siktar på att introduktionen ska inbringa 100 miljoner dollar. Dokument, som överlämnats till amerikanska finansinspektionen, avslöjar samtidigt att klubbens skulder i slutet av mars uppgick till hela 664 miljoner dollar.

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 12 kl. 01:45

Manchester United till Wall Street

Manchester United ger sig nu in på en för klubben helt ny arena: Wall Street och New York-börsen. De forna brittiska mästarna siktar på att introduktionen ska inbringa 100 miljoner dollar. Dokument, som överlämnats till amerikanska finansinspektionen, avslöjar samtidigt att klubbens skulder i slutet av mars uppgick till hela 664 miljoner dollar..

Sydsvenskan - 06 apr 15 kl. 22:07

Uppåt på Wall Street

USA-börserna inledde handelsveckan med att stiga. Betydligt färre jobb än väntat skapades i den amerikanska ekonomin i mars, visar siffror som presenterades i fredags.Men negativa nyheter kan också vara positiva — åtminstone på Wall Street.

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 15 kl. 22:07

Uppåt på Wall Street

USA-börserna inledde handelsveckan med att stiga. Betydligt färre jobb än väntat skapades i den amerikanska ekonomin i mars, visar siffror som presenterades i fredags.Men negativa nyheter kan också vara positiva — åtminstone på Wall Street.

UNT - 05 maj 15 kl. 22:25

Handelsunderskott sänkte Wall Street

Förvånande stora underskott i USA:s utrikeshandel i mars tyngde investerarnas humör på Wall Street på tisdagen..

Fler nyheter från VA

VA - 16 timmar sedan

Fick fart på Volvo – nu tar sig svenska byrån an sportbilarnas sportbil

Framtidens bilmarknad är två: stora fordonsflottor som snabbt och enkelt tar oss dit vi ska och entusiastbilarna som vi köper för pengar som inte behövs. Det säger Christian Ihre på Lynxeye som fått ett globalt uppdrag för Lotus. .

VA - 16 timmar sedan

Brexitkaoset: Ministrar hoppar av, pundet tappar och bankaktier faller

Flera ministrar, däribland Brexit-ministern, lämnade under torsdagen Theresa Mays regering, som inte har lyckats enas om ett avtal. Beskeden får bankaktier att falla och pundet att tappa mark mot dollarn. .

VA - 17 timmar sedan

Annie Lööf får sonderingsuppdraget

Talmannen Andreas Norlén meddelar under en pressträff att Annie Lööf nu får sonderingsuppdraget.  .

VA - 18 timmar sedan

Framtidsprofessorn: "I år ser vi början till slutet för smarta telefoner"

I år ser vi början till slutet för smarta telefoner. Det beror på att vi inte har fått se något tekniskt revolutionerande sedan iPhone kom 2008. Nästa stora trend blir wearables.

VA - 19 timmar sedan

Så ska Rwanda bli en innovationshub: "Vi vill göra samma utvecklingsresa som de asiatiska länderna fast bättre"

I Rwanda är det enkelt att starta företag, säkerheten är god, IT-system och vägar är väl utvecklade och viljan att göra affärer stor. Nu satsar landet stort på att bli en innovationshubb. .

VA - 20 timmar sedan

Företagen som betalar högst lön i din kommun

Skillnaderna i snittlön för de bäst betalande arbetsgivarna i olika kommuner är stora, visar årliga Creditsafes sammanställning. Gapet är över 2,4 miljoner kronor räknat i årslön .

VA - 22 timmar sedan

Bostadsutvecklaren letar pengar – kassan är tom om en månad

Modulbyggaren Prime Livings likviditet är på väg att ta slut, meddelar bolaget som nu söker med ljus och lykta efter ny finansiering. Aktien föll drygt 20 procent på torsdagsmorgonen. .

VA - 22 timmar sedan

Jeansjätten på väg till börsen – för andra gången

Det 145 år gamla Jeansföretaget Levi Strauss uppges vara på väg mot börsen för andra gången. .

VA - 23 timmar sedan

Möbeljätten gör mångmiljardsatsning i fastigheter

Ikea vill närma sig storstadskunderna.  .

VA - 23 timmar sedan

Budgeten: Minskat byggande dämpar tillväxten

Tillväxten framöver dämpas i spåren av bland annat minskat bostadsbyggande. Risker från utlandet finns i form av handelskonflikter, brexit och Italien. Det skriver övergångsregeringen i höstbudgeten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.