Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 21 January, 07:05

Kristianstadsbladet - 17 okt 18 kl. 00:10

Minnesluckan hälsar på i Åhus



Åhus är historia och moderna tider på samma gång. Idag är det dit som Minnesluckan tar oss. Det blir besök både på bageri, Köpmannagatan och en del annat. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Åhus, Minnesluckan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesluckan, hälsarpå i , Åhus
Kristianstadsbladet - 06 nov 13 kl. 15:34

Stadensnatur i fokus

Temat är flora och fauna när Regionmuseet och Kristianstads stadsarkiv åter genomför Arkivens Dag som årligen infaller andra lördagen i november.
Nu på lördag, alltså, och i ett pressmeddelande hälsar arkivassistent Ann-Sofie Lövqvist apropå temat: ”Även staden har sin grönska och sitt djurliv – trädgårdar till nytta och nöje, parker som ofta sägs vara stadens själ.” Arrangemanget pågår mellan klockan 11 och 16, då besökarna bland annat erbjuds öppen visning av stadsarkivet (kl.

Kristianstadsbladet - 10 nov 18 kl. 13:48

Arkivens dag med fisk och dna

Var låg fiskaffären och kommer du ihåg Joker Shopen? På lördagen var det Arkivens dag – som alltid den andre november – men också öppet hus i en extra välbesökt Minnesluckan. Kristianstad.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Just nu: Tågstopp mellan Karlshamn och Mörrum

Det är stopp i tågtrafiken på grund av tekniska problem med ett tåg, skriver Trafikverket..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Mustchefen: IS inte uträknat

Trots IS kollaps i Syrien och Irak består terroristhotet mot Sverige, enligt Must. Den militära underrättelsetjänsten befarar att IS-anhängare bildar nya terrorgrupper och sätter upp baser i andra områden. Hösten 2017 föll IS så kallade kalifat i Syrien och Irak.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Förutsättningarna inför Sverige-Norge i kväll

Vad gäller om det blir oavgjort? Hur är stödet från de svenska fansen? Och kan Jesper Nielsen spela?

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Skapa ett Föreningarnas Hus i Kristianstad

Kristianstad har ett stort och aktivt föreningsliv som varje dag skapar plats för möten mellan människor. Möten som skapar en stabil grund för det vi så fint kallar samhälle. I föreningslivet hittar man eldsjälar, entreprenörer, påverkan, vilja och engagemang..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Fältarna startar drop in i ny lokal

Fältarna i Bromölla har en ny lokal och bjuder nu in till drop in varje måndag. ”Det vänder sig till ungdomar i främsta hand, men även föräldrar kan komma för vägledning och samtal.”.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

När viljan att hjälpa räcker ett helt liv

Att hjälpa andra är livets bästa medicin. Det menar Lisen Ekdahl som ägnat sitt liv åt andra människor, främst äldre. Nu är hon själv 80, men jobbar fortfarande varje dag..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Debatt: Ledarsidan ägnar sig åt pajkastning

Som bekant har S,MP,C och L slutit en överenskommelse gällande budgetsamarbete och skapat ett dokument som innehåller 73 punkter vilket de gemensamt skall genomföra. Dessa fyra partier har också deklarerat att gällande politik som inte ingår i denna överenskommelse är dessa partier fria att samtala och skapa allianser med övriga riksdagspartier..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Digital guide för utflykter i skogen

Göinge Natur är en ny digital guide som ska underlätta för allmänheten att komma ut i naturen. Ett 60-tal sevärda utflyktsmål från trakten finns med..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Vägledande HD-dom om fildelning idag

Hur mycket bör de skyldiga betala i skadestånd om en film olovligen gjorts tillgänglig på nätet? Det väntas Högsta domstolen ge svar på i en vägledande dom i dag. Målet handlar om piratsajten Dreamfilm.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Uppåt på asiatiska börserna

Börserna i Asien stiger under inledningen av handelsveckan. Vid lunchpaus hade Tokyobörsens Nikkei 225 stigit 0,5 procent, medan det bredare Topix klättrat 0,8 procent.(TT).



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.