Expressen > Nyheter

Monday, 19 November, 03:42

Expressen - 16 okt 18 kl. 23:11

Bil har sprängts – polis har spärrat av områdeEn bil ska ha fått skador efter en detonation i Landskrona.Polisen har spärrat av ett område kring fordonet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Landskrona

Dela artikeln

103 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilhar , sprängts, polishar , spärratav , område
Skånskan - 21 jul 16 kl. 23:30

Hyreshus avspärrat efter explosion i trapphus

Landskrona En dörr har sprängts i ett trapphus på Pilgården i Landskrona och det ryker i trapphuset.Ett vittne uppger för polisen att två personer har setts på platsen och något har slängts in som exploderat. Polis och räddningstjänst skickas till platsen.

BT - 19 jun 14 kl. 19:53

Bombmannen omhändertagen av polis

Den man som barrikaderat sig och bombhotat riksdagspartier i en lokal i Gamla stan har gett upp, uppger TT:s reporter på plats. Dialogen med mannen, som barrikaderat sig i Civil Rights Defenders lokaler, hade pågått sedan omkring klockan 18.30 när han omhändertogs av polis utanför byggnaden strax före klockan 20.

TA - 06 aug 13 kl. 12:13

Centrala Köpenhamn avspärrat

Dansk polis har larmats till en misstänkt bomb vid Kongens Nytorv i Köpenhamn. Ett stort område spärras nu av och en bombrobot ska undersöka en misstänkt bil.
Den misstänkta bilen är en gammal Volkswagen Golf med svenska registreringsskyltar, uppger ögonvittnen för TV 2 News.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 05:21

Döda befaras i sprängdåd i Nigeria


En större explosion skakade på onsdagen en busstation i norra Nigeria. Ortsbor i Azare talade om flera dödsoffer, men det fanns inga officiella uppgifter om skadade eller döda. - Vi såg att polis och militär spärrat av platsen.

BT - 23 okt 14 kl. 05:21

Döda befaras i sprängdåd i Nigeria

En större explosion skakade på onsdagen en busstation i norra Nigeria. Ortsbor i Azare talade om flera dödsoffer, men det fanns inga officiella uppgifter om skadade eller döda. - Vi såg att polis och militär spärrat av platsen.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 14 kl. 05:23

Döda befaras i sprängdåd i Nigeria

En större explosion skakade på onsdagen en busstation i norra Nigeria. Ortsbor i Azare talade om flera dödsoffer, men det fanns inga officiella uppgifter om skadade eller döda. — Vi såg att polis och militär spärrat av platsen.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 00:29

Polisen sprängde global knarkliga


Brasiliansk polis har sprängt vad den kallar en "väldig" knarkkartell med verksamhet i minst 30 länder. Ligans försäljning i Nord- och Latinamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern och Asien beräknas till 2,3 miljoner dollar (15 miljoner kronor) i veckan.Federal polis i delstaten Goiás i centrala Brasilien har efterlyst 85 personer och beslagtagit 46 byggnader samt spärrat flera bankkonton.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 14 kl. 00:31

Polisen sprängde global knarkliga

Brasiliansk polis har sprängt vad den kallar en "väldig" knarkkartell med verksamhet i minst 30 länder. Ligans försäljning i Nord- och Latinamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern och Asien beräknas till 2,3 miljoner dollar (15 miljoner kronor) i veckan. Federal polis i delstaten Goiás i centrala Brasilien har efterlyst 85 personer och beslagtagit 46 byggnader samt spärrat flera bankkonton..

BT - 24 maj 14 kl. 00:29

Polisen sprängde global knarkliga

Brasiliansk polis har sprängt vad den kallar en "väldig" knarkkartell med verksamhet i minst 30 länder. Ligans försäljning i Nord- och Latinamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern och Asien beräknas till 2,3 miljoner dollar (15 miljoner kronor) i veckan. Federal polis i delstaten Goiás i centrala Brasilien har efterlyst 85 personer och beslagtagit 46 byggnader samt spärrat flera bankkonton.

Expressen - 23 mar 18 kl. 13:23

Polisavspärrning vid köpcenter i London – misstänkt bil undersöks

Polisen har spärrat av ett område vid shoppingcentret Westfield i London på grund av att en misstänkt bil påträffats.Två närliggande tunnelbanestationer har även stängts, rapporterar nyhetsbyrån AP..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Bankbox sprängd vid torg

En bankbox har sprängts vid Stora torget i Skänninge i Mjölby kommun, rapporterar flera medier. Boxen används av företag för att lämna in pengar..

Expressen - 15 minuter sedan

Man sköts och knivskars i Nacka

En man har skjutits och knivskurits i Nacka, uppger polisen i region Stockholm. Larmet kom till 23.06 och mannen fördes med ambulans till sjukhus..

Expressen - 30 minuter sedan

NK:s julskyltning får liv – med hjälp av ny app

Under söndagen avtäcktes varuhuset NK:s julskyltning.Samtidigt lanserades en app med vilken figurerna i skyltningen kommer till liv..

Expressen - 1 timme sedan

Sju till åtta personer i bråk – kvinna skadad

Ett bråk har ägt rum mellan två grupperingar i Vällingby utanför Stockholm, skriver Aftonbladet.Polisen berättar för tidningen att sju till åtta personer har varit inblandade i bråket, och att tillhyggen ska ha använts.En kvinna hittades skadad men vid medvetande och fördes till sjukhus med ambulans..

Expressen - 2 timmar sedan

Här tvingas boende fly monstervågor på Teneriffa

Jättevågor har drabbat svenskfavoriten Teneriffa på Kanarieöarna, skriver Sky News.Vågorna har blivit upp till sex meter höga och har orsakat stora skador.39 personer har evakuerats och tvingats lämna sina hem..

Expressen - 2 timmar sedan

Bilderna som visar förödelsen i Kalifornien

76 människor har förlorat sina liv och över 1200 saknas på grund av skogsbränderna i Kalifornien.Här är bilderna som visar förödelsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Prinsessans stora kärlekslycka – kan snart förlova sig med nya killen

Prinsessan Eugenie, 28, gifte sig nyligen med kärleken Jack Brooksbank, 32.Nu har Eugenies äldre syster Beatrice, 30, träffats av Amors pilar. Enligt Daily Mail har prinsessan nämligen blivit blixtförälskad i en 34-årig fastighetsmiljonär – och en förlovning kan vara nära.

Expressen - 3 timmar sedan

Sommarens torka ger brist på julgranar

Sommarens torka slog hårt mot julgransodlarna.Årets julgranar blir mindre än vanligt – och på sikt riskerar det att bli granbrist i Sverige..

Expressen - 4 timmar sedan

Trump om bränderna: Borde göra som Finland

Över 70 personer har bekräftats döda i samband med skogsbränderna i USA.Nu vill Donald Trump att de ska dra lärdom av Finland – när det kommer till hantering av skogar för att undvika bränder.– De krattar mycket, säger han i CNN.

Expressen - 5 timmar sedan

Tobé: ”Låt Kriminalvården ha hand om unga kriminella”

Det dödliga skjutvåldet har krävt tre offer bara under den senaste veckan.  Det brottsförebyggande arbetet debatterades i SVT:s Agenda. – Kan man inte pröva att låta Kriminalvården komma in och arbeta med just de här grovt kriminella ungdomarna?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.