Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 19:46

Expressen - 16 okt 18 kl. 23:11

Bil har sprängts – polis har spärrat av områdeEn bil ska ha fått skador efter en detonation i Landskrona.Polisen har spärrat av ett område kring fordonet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Landskrona

Dela artikeln

103 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilhar , sprängts, polishar , spärratav , område
Skånskan - 21 jul 16 kl. 23:30

Hyreshus avspärrat efter explosion i trapphus

Landskrona En dörr har sprängts i ett trapphus på Pilgården i Landskrona och det ryker i trapphuset.Ett vittne uppger för polisen att två personer har setts på platsen och något har slängts in som exploderat. Polis och räddningstjänst skickas till platsen.

DN - 19 nov 18 kl. 05:18

Bankbox sprängd vid torg – område avspärrat

En bankbox har sprängts vid Stora torget i Skänninge i Mjölby kommun, rapporterar flera medier. Boxen används av företag för att lämna in pengar..

BT - 19 jun 14 kl. 19:53

Bombmannen omhändertagen av polis

Den man som barrikaderat sig och bombhotat riksdagspartier i en lokal i Gamla stan har gett upp, uppger TT:s reporter på plats. Dialogen med mannen, som barrikaderat sig i Civil Rights Defenders lokaler, hade pågått sedan omkring klockan 18.30 när han omhändertogs av polis utanför byggnaden strax före klockan 20.

TA - 06 aug 13 kl. 12:13

Centrala Köpenhamn avspärrat

Dansk polis har larmats till en misstänkt bomb vid Kongens Nytorv i Köpenhamn. Ett stort område spärras nu av och en bombrobot ska undersöka en misstänkt bil.
Den misstänkta bilen är en gammal Volkswagen Golf med svenska registreringsskyltar, uppger ögonvittnen för TV 2 News.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 05:21

Döda befaras i sprängdåd i Nigeria


En större explosion skakade på onsdagen en busstation i norra Nigeria. Ortsbor i Azare talade om flera dödsoffer, men det fanns inga officiella uppgifter om skadade eller döda. - Vi såg att polis och militär spärrat av platsen.

BT - 23 okt 14 kl. 05:21

Döda befaras i sprängdåd i Nigeria

En större explosion skakade på onsdagen en busstation i norra Nigeria. Ortsbor i Azare talade om flera dödsoffer, men det fanns inga officiella uppgifter om skadade eller döda. - Vi såg att polis och militär spärrat av platsen.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 14 kl. 05:23

Döda befaras i sprängdåd i Nigeria

En större explosion skakade på onsdagen en busstation i norra Nigeria. Ortsbor i Azare talade om flera dödsoffer, men det fanns inga officiella uppgifter om skadade eller döda. — Vi såg att polis och militär spärrat av platsen.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 00:29

Polisen sprängde global knarkliga


Brasiliansk polis har sprängt vad den kallar en "väldig" knarkkartell med verksamhet i minst 30 länder. Ligans försäljning i Nord- och Latinamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern och Asien beräknas till 2,3 miljoner dollar (15 miljoner kronor) i veckan.Federal polis i delstaten Goiás i centrala Brasilien har efterlyst 85 personer och beslagtagit 46 byggnader samt spärrat flera bankkonton.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 14 kl. 00:31

Polisen sprängde global knarkliga

Brasiliansk polis har sprängt vad den kallar en "väldig" knarkkartell med verksamhet i minst 30 länder. Ligans försäljning i Nord- och Latinamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern och Asien beräknas till 2,3 miljoner dollar (15 miljoner kronor) i veckan. Federal polis i delstaten Goiás i centrala Brasilien har efterlyst 85 personer och beslagtagit 46 byggnader samt spärrat flera bankkonton..

BT - 24 maj 14 kl. 00:29

Polisen sprängde global knarkliga

Brasiliansk polis har sprängt vad den kallar en "väldig" knarkkartell med verksamhet i minst 30 länder. Ligans försäljning i Nord- och Latinamerika, Europa, Afrika, Mellanöstern och Asien beräknas till 2,3 miljoner dollar (15 miljoner kronor) i veckan. Federal polis i delstaten Goiás i centrala Brasilien har efterlyst 85 personer och beslagtagit 46 byggnader samt spärrat flera bankkonton.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Släpptes efter knivhot – nu misstänks han för mord

På onsdagen hittades en man död i sin säng på vandrarhemmet i Ulvsunda – knivhuggen till döds i bålen, enligt uppgifter till Expressen.Nu sitter två män anhållna misstänkta för mordet.En av männen greps på samma plats i helgen, då misstänkt för att ha dragit kniv mot en annan hyresgäst..

Expressen - 45 minuter sedan

Sallmas mobil började brinna i – hennes ficka

24-åriga sjuksköterskestudenten Sallma Gadajsh satt med en patient när det plötsligt började ryka från hennes byxor. Det visade sig att hennes mobiltelefon brann. – Alla skrek och jag trodde inte att det var sant, säger hon.

Expressen - 45 minuter sedan

Stopp i tågtrafiken – brand på spårområdet

Det är stopp i tågtrafiken mellan Katrineholm och Flen.Orsaken är en brand på spårområdet..

Expressen - 1 timme sedan

Stor brand på sågverk – VMA utfärdat

Det brinner på ett sågverk i Sävar, strax utanför Umeå. Enligt SVT är branden fullt utvecklad och räddningstjänst arbetar med att bekända branden. Ett Viktigt meddelande till allmänheten, VMA, är utfärdat.

Expressen - 1 timme sedan

Polisen jagade maskerad man

Vid 17-tiden på torsdagen jagade Malmöpolisen en maskerad och beväpnad man i bostadsområdet Hermodsdal. – Han ska ha riktat vapnet mot en person. Vi rubricerar händelsen som försök till rån.

Expressen - 1 timme sedan

E6 avstängd efter olycka med fem bilar

E6 mot Trelleborg är helt avstängd i riktning in mot staden efter en olycka på den västra infarten. Fem bilar ska vara inblandade och en person uppges vara fastklämd.Texten uppdateras.

Expressen - 2 timmar sedan

Kundernas ilska mot SAS inför strejkhotet

Monica Lindén, 58, och hennes sambo ska på semester till Italien.Men den hotande flygstrejken gör det osäkert om de kommer i väg – och nu växer kundernas ilska mot SAS.– Det går inte att få någon information om sin resa, säger Monica Lindén..

Expressen - 2 timmar sedan

Comhem nere – 100 000 kunder drabbas

Samtliga tjänster från Comhem ligger nere i norra Sverige.100 000 kunder är drabbade från Sundsvall och uppåt, bekräftar operatören..

Expressen - 2 timmar sedan

Prästen Annesophie hade sjal i SVT – hatas på nätet

Prästen Annesophie Färdigh höll predikan i gudstjänsten som sändes i SVT på påskdagen.På huvudet bar hon en sjal – vilket skapade en hatstorm mot henne efteråt. – De säger att jag provocerar genom att bära slöja efter det hemska som hände kristna i Sri Lanka, säger hon.

Expressen - 2 timmar sedan

20-årig IS-svensk dömd till fängelse för terrorplan

BEIRUT. Han fick direktiv av IS att kidnappa utländska diplomatbarn i Sverige och utföra terrordåd. Den 20-årige Brommabon Hamam al-Weli dömdes i går av en militärdomstol i Libanon till fem års straffarbete.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.