Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 25 April, 20:06

Aftonbladet - 16 okt 18 kl. 20:34

Äntligen – snart kan du ångra meddelanden på Facebook
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äntligensnart kan du , ångra, meddelanden, Facebook
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Äntligen – nu kan Facebook rädda dig från att lägga ut fyllebilder

Tänk dig att du är ute md några kompisar. Tanken är att ni ska ta en öl. Men det blir två, tre, tio öl, några drinkar och ett par shots.

IDG - 18 nov 17 kl. 09:00

Nu kan du ångra skickade meddelanden i Line


Meddelandeappen låter dig äntligen ångra och ta bort meddelanden. Men du har bara 24 timmar på dig..

DN - 05 feb 19 kl. 22:00

Nu kan du radera meddelanden i Facebook Messenger

Nu kan du ångra meddelanden som du skickat via Facebook Messenger. En ny funktion i appen gör det möjligt att ta bort ett meddelande, både avsändaren och den som det skickats till..

Expressen - 04 apr 13 kl. 19:09

Facebook presenterar sin nya telefon

Facebook presenterar sin nya telefon just nu. Klockan 19.00 inleddes en presskonferens.

IDG - 07 nov 18 kl. 15:40

Snart kan du radera skickade meddelanden i Facebook Messenger


Den senaste versionen av Messenger för IOS listar en kommande funktion: Möjligheten att ångra skickade meddelanden i 10 minuter..

Dagensanalys.se - 08 nov 18 kl. 00:40

Inga fler pinsamma meddelanden i Messenger

Äntligen kan du börja radera meddelanden som blev lite ‘fel’ i Messenger. Senaste versionen av Facebook Messenger i mobilen har infört Gmail-funktionen – att kunna radera skickade meddelanden inom 10 minuter – något som vi alla väntat på. Tidigare i år erkände grundaren Mark Zuckerberg att han minsann kunnat radera meddelanden så nu känns det mer rättvist att vi alla kan göra det.

Dagensanalys.se - 05 okt 16 kl. 11:00

Nu finns datumet för när Facebook tänker krossa alla intranät

Intranät – alltså de nätverken som används på arbetsplatser för intern kommunikation och liknande – har hittills inte haft några likheter med ”civila” sociala medier. Detta ska nu dock ändras i samband med att Facebooks sedan länge planerade plattform Facebook At Work släpps om några dagar. Facebook At Work kommer att presenteras på större evenemang i London på måndag den 10:e oktober – då får vi se om Facebook lyckas föra sitt världsvinnande koncept från att vara en distraktion på jobbet till att faktiskt bidra på arbetsplatsen.

Dagensanalys.se - 30 nov 17 kl. 10:45

Facebook öppnar upp för mass-spam av sina användare på Messenger

Facebook bekräftar nu att de skapat en funktion som låter företag skicka ut massmeddelanden via Messenger. Enligt en enkel ”pay-to-reach” modell kan ett företag betala pengar för att kunna skicka ut meddelanden till massor av människor samtidigt. Det hela uppmärksammades först av twittraren @phwd, och därefter bekräftade Facebook uppgifterna.

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 10:09

7 saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har bara varit med oss i 12 år men det har redan blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook som på något sätt har påverkat våra liv.

Dagensanalys.se - 04 apr 17 kl. 14:11

7 dåliga saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har bara varit med oss i sedan 4 februari 2004 och har redan blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.