DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 06:44

DI - 16 okt 18 kl. 22:42

Swedbank i klinch med FörsvarsmaktenFörsvarsmakten vill inte acceptera Swedbanks krav på kundkännedom. Mer specifikt vill Försvarsmakten inte skicka in de id-kopior som banken begär och har därför bett Finansinspektionen reda ut vad som gäller..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Försvarsmakten, Swedbanks, Finansinspektionen

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbanki , klinchmed , Försvarsmakten
Nyhetskanalen - 01 okt 12 kl. 15:23

Assangeaffären bakom nätattacker mot svenska företag

Flera svenska företag och organisationer utsattes i dag för så kallade ddos-attacker som överbelastade servrar och ställde till med stora tekniska problem. Flera banker, SJ, försvaret och nyhetsbyrån TT fanns bland de drabbade.TT:s serverloggar visar att attacken kom från mängder av kapade datorer runt om i världen som kopplats ihop i så kallade botnets.

Cornucopia - 07 dec 16 kl. 08:20

Ännu en gripen för att fotografera skyddsobjekt i Bålsta

Ännu en man har gripits för att fotografera skyddsobjekt utanför Bålsta, denna gången en litauisk medborgare istället för en vitryss från Polen. Uppenbarligen pågår en omfattande rysk utvärdering av säkerheten kring ledningscentralen i Bålsta. Mannen ska tagit sig in på området och haft foton i sin digitalkamera.

Realtid - 17 okt 18 kl. 08:14

Paypal-grundare kan bli USA-ambassadör i Sverige

Paypals medgrundare Ken Howery är nominerad som USA-ambassadör i Stockholm, larm om penningtvätt i Nordea, Swedbank i tvist med Försvarsmakten och så oroas Wallenberg av Saudikrisen. Det är några av punkterna i morgonsvepet..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Attendos Skandinavienchef fortsätter sälja

Ammy Wehlin, som är affärsområdeschef för Attendo Scandinavia, fortsätter sälja aktier i bolaget.  Nu har hon sålt aktier för strax över 10 miljoner sedan början av förra veckan..

DI - 10 minuter sedan

Morgonkoll: Upp i Asien trots bråk mellan USA och Kina

De ledande asiatiska börserna rör sig upp i måndagshandeln trots att Kina och USA rykte ihop under ett toppmöte i helgen. Oljan handlas upp något..

DI - 30 minuter sedan

Utbetalda skattepengar ses som förlorade

Om bedragare utomlands lyckats få mångmiljonbelopp utbetalda av Skatteverket är pengarna sannolikt förlorade. Myndigheten har tills nu inte känt till att den betalat pengar till bolag som misstänks för svindleri..

DI - 30 minuter sedan

Sverige dras in i "Europas största svindel" – 63 miljoner borta

Bolag som misstänks ha medverkat till att Danmark svindlats på miljardbelopp har fått tiotals miljoner kronor av svenska Skatteverket, kan TT visa. "Det är uppenbart att Sverige har utsatts för bedrägerier", säger Torsten Fensby, expert på skatteflykt..

DI - 45 minuter sedan

Auktionskampen: Christie's tog miljardseger mot ärkerivalen

Christie's avgick med segern under den gångna veckans kamp mellan auktionsjättarna. .

DI - 1 timme sedan

Japans export ökade mindre än väntat i oktober

Den japanska exporten ökade med 8,2 procent i oktober jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Huspriserna i Storbritannien sjunker

Brittiska huspriser sjönk 1,7 procent i november jämfört med föregående månad, enligt en rapport från webbtjänsten Rightmove..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Glada miner i öst

Japanska börsen stiger på bland annat fyndköp i tekniksektorn efter förra veckans nedgångar. Även i Kina är det glada miner..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndag 19 november

Måndagen bjuder på en förhållandevis tunn agenda där vi bland annat kan se fram emot statistik över bostadsbyggandet under de tredje kvartalet från SCB. .

DI - 8 timmar sedan

Nordkoreafond lockar sparare att investera i återförening

SEOUL. Kan Nordkorea bli en ny tillväxtraket likt Kina eller Vietnam?  Lee Gun-min, som nyligen lanserat en Nordkoreafond, tror att tajmningen för att investera i norr är perfekt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.