Expressen > Nyheter

Friday, 26 April, 05:56

Expressen - 16 okt 18 kl. 22:22

Verbala angreppet mot SD i kommunfullmäktigeStefan Borg (SD) valdes nyligen till kommunalråd i Hörby. Nu tar man hem ytterligare en tung post i kommunen – som ordförande för kommunfullmäktige.Men det var inte utan verbala angrepp från utmanaren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Borg, Hörby

Dela artikeln

113 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Verbala, angreppetmot SD i , kommunfullmäktige
BT - 13 nov 12 kl. 07:52

Listan till kommunfullmäktige

Här är listan över SD:s ledamöter i kommunfullmäktige i Borås - och var de har tagit vägen. William Petzäll: Blev riksdagsledamot efter valet och lämnade kommunpolitiken. Lämnade sedan SD och blev politisk vilde.

Kristianstadsbladet - 28 okt 13 kl. 14:31

Storm stoppar kommunfullmäktige

Hässleholm ställde in kommunfullmäktigesammanträdet på måndagskvällen, på grund av den klass 3-storm som drog in över landet på eftermiddagen och kvällen.
- Det är räddningstjänsten som bett oss om att vi ska göra detta. Vi kan inte låta folk riskera liv och lem för detta.

SmålandsPosten - 08 okt 14 kl. 07:40

Fjärrvärmetaxan beslutas av kommunfullmäktige

Kommentar till Veab – är det befogat att höja priset på fjärrvärme? av Bertil Närenbäck den 3 oktober. Tack för dina frågor, och tack för att du är en flitig gäst på våra informationsmöten.

SmålandsPosten - 14 okt 13 kl. 06:50

Älmhults kommunfullmäktige kan bantas

Från 41 till 31. Älmhults kommunfullmäktige kan få färre ledamöter nästa mandatperiod.
Politikerna diskuterar just nu frågan i partigrupperna för beslut i fullmäktige senast i februari.

SmålandsPosten - 24 sep 14 kl. 06:26

Flera nya politiker tar plats i nya kommunfullmäktige

15 nya politiker tar plats i Uppvidinges nya kommunfullmäktige i oktober. Av de större partierna är det Centerpartiet som byter flest, där är fyra av tio ledamöter nya. Folkpartiet, som under många år varit representerade i kommunfullmäktige förlorade sitt mandat i valet och nuvarande ledamoten Bertil Carlström försvinner därmed ut från kommunfullmäktige.

Nyan - 17 okt 15 kl. 09:43

Nyans politikskola: Det här är kommunfullmäktige

Vart fjärde år hålls allmänna val där medborgarna väljer vilka som ska få bestämma i den egna kommunen, man väljer alltså kommunfullmäktige. Fullmäktige utser sedan kommunstyrelsen och nämnderna.

Kommunfullmäktige är kommunens högsta beslutande organ.

Västerbottens Folkblad - 13 apr 14 kl. 16:06

Miljöpartiet ställer upp i Doroteas kommunfullmäktige

För första gången någonsin kandiderar Miljöpartiet till Doroteas kommunfullmäktige. Jon Rosén toppar listan som totalt består av sex namn. Doroteas kommunfullmäktige har än så länge aldrig haft en ledamot från Miljöpartiet.

Kristianstadsbladet - 21 apr 14 kl. 10:00

Dämpad opposition i kommunfullmäktige

Foto: Johanna Wallin
De senaste årens livliga politiska debatt i Kristianstad har inte smittat av sig på politikerna. Oppositionen i kommunfullmäktige har varit mindre aktiv än under den förra mandatperioden.
C4 Shopping.

Skånskan - 06 sep 16 kl. 14:26

Rysare i kommunfullmäktige

HÖRBY Efter en oerhört jämn omröstning klubbades beslutet om en kommunal hyresgaranti igenom i kommunfullmäktige. Beslutet föregicks av en livlig debatt.När förslaget om att införa en kommunal hyresgaranti var uppe på bordet i kommunstyrelsen i augusti så reserverade sig Moderaterna, Sverigedemokraterna och SPI.

SmålandsPosten - 26 mar 14 kl. 06:07

Nytt parti siktar på kommunfullmäktige

Djurens parti är ett av alla nya partier som startats och det är redan klart att de kandiderar både till riksdagen och Europaparlamentet. Nu siktar de på kommunfullmäktige. Partiet startades i januari i år men de har redan lyckats få i hop de 1 500 namnunderskrifter som behövs för att registrera sin valbeteckning hos Valmyndigheten.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Trumps attack mot Biden: ”Kan inte göra jobbet”

Donald Trump kallar Joe Biden för ”sömning” och säger att den tidigare vicepresidenten inte kommer klara av jobbet som statschef. I en intervju med Fox News ger sig presidenten på flera av sina demokratiska utmanare i valet nästa år. De hårdaste kängorna riktas mot Biden:– Han är inte den ljusaste glödlampan, säger Trump till Fox News.

Expressen - 1 timme sedan

Köp rätt grill till sommaren – du kan tjäna tusenlappar

Grillsäsongen har rivstartat och många kastar kanske lystna blickar på grannens nya lyxgrill.Ska du köpa ny utrustning är det värt jämföra priser noga.På en av de mest populära grillmodellerna skilde hela 99 procent mellan dyraste och billigaste inköp visar en ny prisjämförelse.

Expressen - 2 timmar sedan

63-åring döms för Facebookhets

En 63-åring i Östergötland döms i tingsrätten för hets mot folkgrupp, efter att ha skrivit tre nedsättande kommentarer om invandrare och muslimer på Facebook, skriver Norrköpings Tidningar..

Expressen - 4 timmar sedan

Flicka försvunnen – polisen söker i Stockholmsområdet

En flicka i yngre tonåren är försvunnen och polisen söker efter henne i Tyresö kommun nära Stockholm.Vid 01.30-tiden var hon ännu inte återfunnen.

Expressen - 6 timmar sedan

Strandhäll: F-kassan kan snart få ny chef

Försäkringskassan kan snart få en fast generaldirektör, enligt socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Det har snart gått över ett sedan år regeringen under uppmärksammade former petade den tidigare med några dagars varsel..

Expressen - 7 timmar sedan

Galleristen efterlyst av Interpol – frias i Sverige

Den skånska modern och hennes son drev gallerier över hela världen – och har skulder på över två miljarder efter att de gick i konkurs.Mamman är efterlyst genom Interpol. Men i Sverige har nu åklagaren lagt ner misstankarna om bedrägeri.

Expressen - 7 timmar sedan

Svenska folkets dom: Mer än varannan kritisk till SAS-strejk

SAS-piloterna gör fel som går ut i strejk – det tycker fler än hälften av tillfrågade svenskar enligt en ny Sifo-undersökning enligt Arbetsmarknadsnytt. Endast 20 procent stöder piloterna. .

Expressen - 9 timmar sedan

TV: Se Brottscentralen 25 april

Sänds i Expressen TV måndag till torsdag 20.00.

Expressen - 8 timmar sedan

14-åringarnas brutala plan: Döda klasskompisarna

14-åriga vännerna Delaney Barnes och Solonge Green planerade att mörda nio personer på sin skola.I ett dokument beskrev de morden in i minsta detalj. Nu har flickorna gripits och åtalats.

Expressen - 8 timmar sedan

Fembarnspappa dödade sin fru med 50 knivhugg

Den 43-årige mannen i Hässleholm högg sin fru mer än 50 gånger när han tog hennes liv. Nu åtalas han för mord.Han åtalas även för mordförsök på dottern som försökte hejda dådet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.