Expressen > Nyheter

Monday, 21 January, 06:16

Expressen - 16 okt 18 kl. 22:22

Verbala angreppet mot SD i kommunfullmäktigeStefan Borg (SD) valdes nyligen till kommunalråd i Hörby. Nu tar man hem ytterligare en tung post i kommunen – som ordförande för kommunfullmäktige.Men det var inte utan verbala angrepp från utmanaren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Borg, Hörby

Dela artikeln

113 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Verbala, angreppetmot SD i , kommunfullmäktige
BT - 13 nov 12 kl. 07:52

Listan till kommunfullmäktige

Här är listan över SD:s ledamöter i kommunfullmäktige i Borås - och var de har tagit vägen. William Petzäll: Blev riksdagsledamot efter valet och lämnade kommunpolitiken. Lämnade sedan SD och blev politisk vilde.

Kristianstadsbladet - 28 okt 13 kl. 14:31

Storm stoppar kommunfullmäktige

Hässleholm ställde in kommunfullmäktigesammanträdet på måndagskvällen, på grund av den klass 3-storm som drog in över landet på eftermiddagen och kvällen.
- Det är räddningstjänsten som bett oss om att vi ska göra detta. Vi kan inte låta folk riskera liv och lem för detta.

SmålandsPosten - 08 okt 14 kl. 07:40

Fjärrvärmetaxan beslutas av kommunfullmäktige

Kommentar till Veab – är det befogat att höja priset på fjärrvärme? av Bertil Närenbäck den 3 oktober. Tack för dina frågor, och tack för att du är en flitig gäst på våra informationsmöten.

SmålandsPosten - 14 okt 13 kl. 06:50

Älmhults kommunfullmäktige kan bantas

Från 41 till 31. Älmhults kommunfullmäktige kan få färre ledamöter nästa mandatperiod.
Politikerna diskuterar just nu frågan i partigrupperna för beslut i fullmäktige senast i februari.

SmålandsPosten - 24 sep 14 kl. 06:26

Flera nya politiker tar plats i nya kommunfullmäktige

15 nya politiker tar plats i Uppvidinges nya kommunfullmäktige i oktober. Av de större partierna är det Centerpartiet som byter flest, där är fyra av tio ledamöter nya. Folkpartiet, som under många år varit representerade i kommunfullmäktige förlorade sitt mandat i valet och nuvarande ledamoten Bertil Carlström försvinner därmed ut från kommunfullmäktige.

Nyan - 17 okt 15 kl. 09:43

Nyans politikskola: Det här är kommunfullmäktige

Vart fjärde år hålls allmänna val där medborgarna väljer vilka som ska få bestämma i den egna kommunen, man väljer alltså kommunfullmäktige. Fullmäktige utser sedan kommunstyrelsen och nämnderna.

Kommunfullmäktige är kommunens högsta beslutande organ.

Västerbottens Folkblad - 13 apr 14 kl. 16:06

Miljöpartiet ställer upp i Doroteas kommunfullmäktige

För första gången någonsin kandiderar Miljöpartiet till Doroteas kommunfullmäktige. Jon Rosén toppar listan som totalt består av sex namn. Doroteas kommunfullmäktige har än så länge aldrig haft en ledamot från Miljöpartiet.

Kristianstadsbladet - 21 apr 14 kl. 10:00

Dämpad opposition i kommunfullmäktige

Foto: Johanna Wallin
De senaste årens livliga politiska debatt i Kristianstad har inte smittat av sig på politikerna. Oppositionen i kommunfullmäktige har varit mindre aktiv än under den förra mandatperioden.
C4 Shopping.

Skånskan - 06 sep 16 kl. 14:26

Rysare i kommunfullmäktige

HÖRBY Efter en oerhört jämn omröstning klubbades beslutet om en kommunal hyresgaranti igenom i kommunfullmäktige. Beslutet föregicks av en livlig debatt.När förslaget om att införa en kommunal hyresgaranti var uppe på bordet i kommunstyrelsen i augusti så reserverade sig Moderaterna, Sverigedemokraterna och SPI.

SmålandsPosten - 26 mar 14 kl. 06:07

Nytt parti siktar på kommunfullmäktige

Djurens parti är ett av alla nya partier som startats och det är redan klart att de kandiderar både till riksdagen och Europaparlamentet. Nu siktar de på kommunfullmäktige. Partiet startades i januari i år men de har redan lyckats få i hop de 1 500 namnunderskrifter som behövs för att registrera sin valbeteckning hos Valmyndigheten.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera Ica-handlare slutar med paket från Postnord

Först Black Friday och sedan julhandel gjorde att postombud gick på knäna. Nu slutar flera butiker att lämna ut paket från Postnord.– Volymerna sväljs inte i det befintliga nätet vi har i dag, säger Annette Rihagen, chef för Postnords ombudsnät, till DN.

Expressen - 15 minuter sedan

Oskar bollades runt i vården – tog sitt liv

Oskar försökte begå självmord första gången som 12-åring.Han hade flera diagnoser, led av ångest och missbrukade alkohol och droger.I flera år bollades Oskar runt i vården – tills han i oktober förra året tog sitt liv.

Expressen - 30 minuter sedan

Giuliani: Trump kan ha diskuterat Cohens lögn

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani medger att det är möjligt att presidenten diskuterade med Michael Cohen innan han ljög för kongressen.I en intervju med CNN säger Giuliani att ett sådant samtal skulle varit ”helt normalt”:– Än sen, om han pratade med honom om det, säger Giuliani. .

Expressen - 2 timmar sedan

Skoteråkare räddades ur vattnet

Två personer hamnade i vattnet efter att den skoter som de färdades på gått genom isen i Rundvik i Nordmalings kommun på söndagen. När räddningstjänsten kom till olycksplatsen var de redan uppe, skriver Västerbottens-Kuriren..

Expressen - 2 timmar sedan

Man anhållen efter biljakt i Skövde

En man har anhållits för flera brott efter en dramatisk biljakt i Skövde sent på söndagskvällen, skriver Skaraborgs Allehanda..

Expressen - 3 timmar sedan

En till sjukhus efter krock i Örebro

En person har förts med ambulans till sjukhus efter en sidokrock i Örebro, rapporterar Nerikes Allehanda..

Expressen - 4 timmar sedan

Israel slår till mot Iranska mål i Syrien

Israelisk militär attackerar iranska mål i Syrien, skriver BBC..

Expressen - 6 timmar sedan

Flera hinder på vägen för nattåg mot kontinenten

Den nya regeringen vill ha dagliga tågavgångar till kontinenten.Men det är lättare sagt än gjort, rapporterar Svenska Dagbladet..

Expressen - 7 timmar sedan

Man rånad i Borgholm

En man rånades på värdesaker i centrala Borgholm.De två gärningsmännen ska ha hotat honom med kniv..

Expressen - 7 timmar sedan

”Nakenshopping” – nya trenden som gör succé

Nakenshopping kan bli den nya trenden.Men behåll kläderna på – det handlar om grönsaker utan överdrag av plast.I Nya Zeeland har försäljningen gått upp med 300 procent, skriver NZ Herald..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.