DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 20:42

DI - 16 okt 18 kl. 22:01

Rejäla uppgångar i New York med Tesla i förarsätetTisdagen bjöd på en närmast hausseartad uppgång i New York, med tekniksektorn i ledningen. Tesla steg mer än 6 procent efter att uppgörelsen mellan Elon Musk med SEC godkänts av en amerikansk domstol..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York, Tesla, Elon Musk, SEC

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rejäla, uppgångari , New, Yorkmed , Teslai , förarsätet
DI - 26 mar 18 kl. 16:39

USA-börser: Rejäla uppgångar på dämpad oro för handelskrig

USA-börserna började veckans handel med rejäla uppgångar efter att oron för ett möjligt handelskrig mellan USA och Kina dämpats. .

Affärsvärlden - 07 feb 14 kl. 07:14

Rejäla uppgångar på Wall Street

New York-börserna avslutade torsdagen med en stark uppgång i ryggen. Lugnande makrobesked från ECB och en något bättre jobbstatistik från USA gav bränsle åt kursuppgångarna..

Affärsvärlden - 28 okt 14 kl. 09:15

Rejäla uppgångar på Kinabörserna

De asiatiska börserna handlades blandat på tisdagen. Tokyo-börsens två dagar av uppgångar vändes till mindre nedgångar samtidigt som de kinesiska börserna lyfte ordentligt..

DI - 11 jun 12 kl. 08:39

Börsen: Rejäla uppgångar att vänta

Terminerna för de ledande europeiska börserna indikerar klara uppgångar på måndagen. Investerare hoppas att stöd åt Spanien lindrar den europeiska skuldkrisen..

DI - 18 jan 19 kl. 17:30

Handelsoptimism gav rejäla uppgångar i Stockholm

Stockholmsbörsens stängde fredagen med breda uppgångar och investerarna kan därmed lägga en positiv kursvecka bakom sig. Signaler om lättade handelsrelationer mellan USA och Kina gav stöd åt indexen, samtidigt som vinstvarningar innebar tunga ras för Mekonomen och Oriflame..

DI - 29 nov 18 kl. 15:18

New York-terminer pekar lätt ned, Abercrombie kan lyfta

Trots uppgångar i Europa ser USA-börserna på torsdagen ut att börja med lätt fallande kurser, efter onsdagens rejäla uppgångar. .

DI - 14 mar 16 kl. 14:18

New York-börsen väntas starta på minus

Börshandeln i New York, som drar i gång en timma tidigare eftersom USA ställt om till sommartid, väntas inledas med lätt sjunkande index efter att förra veckan avslutades med rejäla uppgångar..

SvD - 18 mar 15 kl. 21:19

New york: duvaktigt fed-besked bakom bÖrslyft, s&p 500 +1,2%

De amerikanska börserna bjöd på rejäla uppgångar på onsdagen, sedan de ledande aktieindexen vänt inledande nedgångar till plus i spåren av centralbanken Federal Reserves räntebesked..

DI - 19 dec 14 kl. 17:06

New York: Försiktigt på plus

Efter två dagar av rejäla uppgångar fortsatte USA-indexen försiktigt högre i den inledande handeln på fredagen..

DI - 19 dec 14 kl. 18:27

New York: Energi går starkt på trött börs

Efter två dagar av rejäla uppgångar fortsatte amerikanska aktier överlag försiktigt högre under de inledande handelstimmarna på fredagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rekar: Affärsvärlden ser köpläge i Qliro efter uppdelningen

I den senaste utgåvan av Affärsvärlden får Qliro, Kopparbergs och Bonheur köprekommendationer medan I-Tech får rekommendationen sälj..

DI - 10 minuter sedan

Hedgefondstjärnan: Elon Musk står över lagen

Hedgefondlegendaren David Einhorn är inte imponerad av de påföljder Teslas grundare Elon Musk fått av den amerikanska finansinspektionen. I ett investerarbrev som CNBC tagit del av skriver han att signalen är att Tesla-grundaren står över lagen..

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Verizon Media Group kapar 7 procent av personalen

Verizon Communications dotterbolag Verizon media Group kommer att kapa personalstyrkan med 7 procent. Det rapporterar tidningen Wall Street Journal med hönvisning till källor..

DI - 30 minuter sedan

Då ska Sandvik-aktien upp 50 procent

Sandvikaktien har utvecklats starkt under vd Björn Rosengren. Men konjunkturskraja placerare värderar fortfarande aktien som ett andra rangens verkstadsbolag. Stjärnstatus skulle höja aktien med 30-50 procent.

DI - 45 minuter sedan

Oljepriset stärks något efter oron i Venezuela

Oljan har handlats ned under onsdagseftermiddagen. På kvällen stärks oljepriset dock något efter att USA formellt erkänt oppositionsledaren Juan Guaidó som tillfällig president i Venezuela..

DI - 1 timme sedan

Facebook undviker avgörande domstolsförhandling efter förlikning

Efter att ha nått en förlikning kring en stämning gällande falska annonser har Facebook undvikit en domstolsförhandling som hade kunnat innebära att bolaget behövt ta större ansvar för innehållet på sin sajt. Det rapporterar Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Ekholm städar hårt - en efter en ryker i toppen på Ericsson

Det blåser snålt i toppen på Ericsson: av Hans Vestbergs gamla koncernledning är tolv personer borta. Risken är hög att Börje Ekholm gör sig av med en till snart..

DI - 1 timme sedan

Miljözoner bättre än rödgrön skatteväxling

Höjda miljöskatter låter bra och ansvarigt och oantastligt. Och den som är emot miljöskatten eller till och med sänker den utmålas lätt som en miljöbov..

DI - 1 timme sedan

Regeringen måste agera mot strejken

LEDARE. Hamnstrejken handlar om att medlemmar i Svenska Hamnarbetarförbundet är missnöjda med att det gällande kollektivavtalet är tecknat med LO-facket Transport. Hamnarbetarförbundet har i Sveriges Radio gett uttryck för att strejken är begränsad till sin omfattning.

DI - 1 timme sedan

Donald Trump insisterar på att hålla tal för kongressen

USA:s president Donald Trump har insisterat på att han ska hålla det årliga talet för den amerikanska kongressen nästa vecka. Det skriver han i ett brev till Nancy Pelosi, talman i representanthuset, enligt tv-kanalen CNN..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.