BT > Nyheter

Friday, 18 January, 11:26

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Äldre, kvinna, bestulenpå sin , väska, Sjöbo
Helsingborgs Dagblad - 05 mar 13 kl. 10:43

Äldre kvinna bestulen i hiss

På måndagseftermiddagen blev en äldre kvinna bestulen i en hiss i ett hus på Erik Dahlbergs gata..

Nya Wermlands Tidningen - 29 nov 13 kl. 10:40

Äldre kvinna bestulen – polisen söker vittnen

Vid 14-tiden på torsdagen blev en äldre kvinna bestulen på sin plånbok..

SmålandsPosten - 01 nov 14 kl. 14:34

Äldre kvinna bestulen i hemmet

Vid lunchtid på lördagen blev en äldre kvinna i Västra Torsås bestulen i hemmet då en försäljare knackade på. – Det var en kvinna som ringde på och ville sälja rosor. Kvinnan kom in i hemmet och i samband med detta försvann pengar från den äldre kvinnan.

Västerbottens Folkblad - 08 sep 13 kl. 20:28

Äldre kvinna bestulen

En äldre kvinna blev i kväll bestulen i sitt hem i  Lycksele. Under kvällen ringde en man på en äldre kvinnas dörr och tiggde pengar [...].

GöteborgsPosten - 16 jan 15 kl. 16:46

Äldre kvinna bestulen i hemmet

En äldre kvinna blev bestulen i sitt hem på fredagen. En man tog sin in i lägenheten och stal kontanter..

NT - 16 jul 17 kl. 13:28

Äldre kvinna bestulen i Norrköping

En äldre kvinna blev på fredagsmorgonen bestulen på bland annat hennes guldklocka..

GöteborgsPosten - 31 jul 18 kl. 09:16

Äldre kvinna bestulen för hundratusentals kronor

En äldre kvinna blev under måndagen bestulen på sin handväska, ett armbandsur, samt ett armband. Det sammanlagda värdet på stöldgodset uppgår till hundratusentals kronor..

GöteborgsPosten - 31 jul 18 kl. 09:16

Äldre kvinna bestulen på hundratusentals kronor

En äldre kvinna blev under måndagen bestulen på sin handväska, ett armbandsur, samt ett armband. Det sammanlagda värdet på stöldgodset uppgår till hundratusentals kronor..

NSD - 20 nov 18 kl. 15:20

Äldre kvinna bestulen i trappuppgång

En äldre kvinna blev på måndagen bestulen på sin börs av två okända personer, som av allt att döma hade kännedom om att hon nyss varit på banken och tagit ut pengar..

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 19 kl. 20:48

Äldre kvinna bestulen i sitt hem

En äldre kvinna blev bestulen i sitt hem på Pilängsrundeln under måndagen..

SmålandsPosten - 20 feb 14 kl. 07:16

Äldre kvinna bestulen på Oxtorget

Under gårdagens eftermiddag blev en äldre kvinna av med plånboken under ett samtal på Oxtorget i Växjö. En kvinna i 25-årsåldern tog kontakt med den äldre kvinnan, frågade om hon behövde hjälp och de småpratade en stund. När de skiljts åt upptäckte den äldre kvinnan att hennes plånbok var borta.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Förseningar på Arlanda efter IT-problem

Resenärerna på Arlanda drabbas av förseningar och inställda flighter sedan flygplatsen haft omfattande IT-problem på morgonen. Trafikstörningen drabbade både in- och utrikesresenärer.(TT).

BT - 15 minuter sedan

EU-plan för USA-handel

EU:s linje i kommande handelsförhandlingar med USA väntas bli framlagd när unionens handelskommissionär Cecilia Malmström håller presskonferens i Bryssel vid lunchtid.(TT).

BT - 5 minuter sedan

Samuelsson sjuk - missar stafetten

Den svenske skidskytten Sebastian Samuelsson har blivit förkyld och missar dagens stafett i Ruhpolding, skriver SVT. Samuelsson, som tog OS-silver individuellt och var med i det stafettlag som tog OS-guld i fjol, har visat fin form på sistone med bland annat sin första pallplats i världscupen förra helgen.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Mordåtal i Göteborg med unga stockholmare

Åklagaren väcker åtal om mordet på en man som sköts ihjäl i sin bil i stadsdelen Guldheden i Göteborg i maj förra året. Flera personer har varit häktade i ärendet, där en 20-årig man från Stockholmstrakten är misstänkt för mord.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Murray drar sig ur turnering

Andy Murray har dragit sig ur nästa månads ATP-turnering, Marseille Open. Arrangören skriver att tennisstjärnan "kanske måste genomgå en ny operation" för sin höftskada. "Det är tufft men jag har gjort ett val, jag var väldigt sugen på att komma tillbaka till Marseille där jag vann 2008.

BT - 1 timme sedan

Ryanair sänker vinstprognos - igen

Prispressen på vinterns flygbiljetter är högre än vad Ryanair räknat med. Det irländska lågprisflygbolaget sänker därför sin vinstprognos för sitt brutna räkenskapsår som avslutas den 31 mars, enligt ett pressmeddelande.(TT).

BT - 1 timme sedan

Slut mellan Lindelöw och Zacramento

Landslagsryttaren Douglas Lindelöws förhållande med topphästen Zacramento var framgångsrikt men ansträngt. Nu är det över. Ägaren Tove Håkansson avslutar samarbetet med Lindelöw och funderar över en ny partner till valacken.

BT - 45 minuter sedan

C-profilen röstade nej till Löfven

Riksdagsledamoten Helena Lindahl (C) gick ensam emot Centerpartiets ledning och röstade nej till Stefan Löfven (S) i fredagens statsministeromröstning. "Han är inte och kommer aldrig att bli min statsminister", skriver Lindahl.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Hög omsättning på rektorer i Borås – nu granskas man

Borås hamnar ännu en gång under Skolinspektionens lupp. Under våren ska den höga omsättningen på rektorer granskas..

BT - 30 minuter sedan

C-profilen röstade nej till Löfven: ”Inte min statsminister”

Riksdagsledamoten Helena Lindahl (C) gick ensam emot Centerpartiets ledning och röstade nej till Stefan Löfven (S) i fredagens statsministeromröstning. "Han är inte och kommer aldrig att bli min statsminister", skriver Lindahl..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.