Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 April, 18:06

Expressen - 16 okt 18 kl. 20:22

Starka stödet för Denis – över 100 000 har reageratExpressens artikel om föräldralöse Denis, 6, som ska utvisas till Ukraina har väckt starka reaktioner.Ett upprop för att stoppa utvisningen har skrivits under av mer än 16 000 personer –och på Facebook har artikeln fått nästan 120 000 interaktioner.– Väldigt många jurister har hört av sig, berättar pojkens gode man, Midia Soufi..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Denis, Ukraina, Facebook, Soufi

Dela artikeln

15226 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, stödetför , Denisöver , 100, 000har , reagerat
Expressen - 24 jan 17 kl. 20:48

Starka stödet – till ME-drabbade Karin

Berättelsen om ME-drabbade Karin Eriksson, 32, och hennes sambo Henrik Fransson, 36, väcker starka känslor. Många av Expressens läsare sänder kärlek, stöd och tips. – Vi är tacksamma för en ökad förståelse av sjukdomen.

LV - 08 feb 17 kl. 09:15

Avverkningen väcker starka reaktioner: "Det är ju vandalisering"

Kommunens avverkning i Bruksparken i Ankarsrum väcker starka reaktioner..

Barometern - 01 jul 18 kl. 10:19

Branden väcker starka reaktioner: ”Det är bara sorgligt”

Den kraftiga branden på Pub Kråkan väcker starka reaktioner hos Oskarshamnsborna på sociala medier. Här är några av reaktionerna från invånarna: .

DN - 16 maj 16 kl. 08:00

Söderstrand vill betala tillbaka för det starka stödet


Lugnet har lagt sig. Sylve Söderstrand har fått en ny titel och en ny arbetsgivare men uppdraget är detsamma. I sommar ska han fixa en svensk OS-medalj i hoppning.

Expressen - 04 feb 18 kl. 13:50

Efter hån och hårda kritiken – starka stödet till Eliasson

"Perfekt, då åker bubblet fram i kväll!" och "Äntligen ! Det var länge sedan man mötte så många småleende muntra kolleger i korridoren.

Barometern - 04 jul 14 kl. 07:59

Åskovädren ställer till det

Vädret har ställt till det under veckan runt om i kommunen. Totalt har över 300 abonnenter varit utan el under kortare perioder. Under veckan har över 200 blixtnedslag skett i kommunen enligt statistik från SMHI.

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 06:30

Starka bilder för rätten att se i pedofilmål

Den pedofilmisstänkte var intresserad av mycket små barn. I hans bostad hittade polisen en docka, stor som ett spädbarn, som mannen använde som substitut. I mannens dator fanns bilder och filmer på spädbarn som våldtas och våldtäkter av bundna barn.

SvD - 19 okt 14 kl. 14:24

Vår generositet gör oss starka på sikt

En generös asylpolitik gör oss inte ekonomiskt starka, men det som gör oss ekonomiskt starka hänger ihop med en generös asylpolitik. Det skriver nationalekonomen Joakim Ruist..

BT - 11 sep 14 kl. 15:04

Starka jobbsiffror inför valet

De sista jobbsiffrorna inför valet ser oväntat starka ut. Det är goda nyheter för regeringspartierna. Men knappast tillräckligt för att skapa stora opinionsströmmar, enligt statsvetaren Peter Esaiasson.

BT - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner. - Det är ingen lokalfråga utan ett riksintresse, säger S-kommunalrådet Niklas Nordström i Luleå.Före valet sade såväl borgarrådet i Stockholm Karin Wanngård (S) som S-ledaren Stefan Löfven att Bromma skulle bli kvar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Turister från Senegal kräver skadestånd av Sverige

Drömresan till släkten i Malmö förvandlades till en nio veckor lång mardröm som kulminerade i en dyr utvisning.Nu kräver Ibra Lo och Pape Matar Fall, som kom med turistvisum, att Sverige betalar skadestånd.– Migrationsverkets beslut var fel och de har rätt till ersättning, säger brödernas juridiska ombud Daniel Carnestedt till nyhetsbyrån Siren..

Expressen - 30 minuter sedan

Prins Daniel present – fotbollströjor till barnen

Den idrottsintresserade prins Daniel besökte på onsdagen Svenska fotbollsförbundet i Solna.På plats fick han två stycken blågula fotbollströjor att ta med hem till barnen, prinsessan Estelle och prins Oscar..

Expressen - 45 minuter sedan

Minsta avståndet mellan M och KD på 40 år

Kristdemokraterna har nästan fördubblat sitt stöd sedan valet och ligger nu på 12 procent i DN/Ipsos aprilmätning.  Inte i mätseriens 40 år långa historia har avståndet mellan KD och M varit mindre än nu. .

Expressen - 2 timmar sedan

Hot, utpressning och försök till kidnappning före tragedin

De förlorade tre av sina fyra barn i terrorattentatet när familjen var på semester.Men det här är inte första gången som danske miljardären Anders Holch Povlsen, 46, drabbas av svåra händelser.Tidigare har familjen utsatts för hot, utpressning och kidnappningsförsök.

Expressen - 2 timmar sedan

En person hittad död – polisen misstänker mord

En person har hittats död på ett hotellhem i Ulvsunda, i västra Stockholm, skriver polisen på sin hemsida. Polisen har gripit en person och har inlett en förundersökning om mord. .

Expressen - 2 timmar sedan

Kammarrätten säger ja till böneutrop

De omdiskuterade böneutropen från en moské i Växjö får fortsätta. Det står klart i en dom från kammarrätten i Göteborg, som kommit fram till att polisens beslut att tillåta böneutropen var korrekt..

Expressen - 2 timmar sedan

Melitas kritik mot polisen – efter väninnans död

I början på 2000-talet tog 16-åriga Danguole sitt liv efter att hon tvingats till prostitution i Malmö. Utredaren Bo Lundqvist lyckades inte gripa någon för hennes död och i SVT-serien Josefsson ställs han mot väggen av Danguoles vän Melita – nästan 20 år efter det tragiska dödsfallet.– Jag tror ändå om han hade grävt djupare hade han kunnat göra något, säger Melita i programmet..

Expressen - 2 timmar sedan

Totalstopp på E6 söder om Halmstad

Det är totalstopp för trafiken på E6 i norrgående riktning i höjd med Gullbranna söder om Halmstad. Flera bilar är inblandade, enligt polisen. Skadeläge är oklart.

Expressen - 2 timmar sedan

Nya bränder i Gnosjö – hus har blivit utrymda

Det brinner på nytt i ett större område i Gnosjö.Räddningstjänsten har upp emot hundra personer som arbetar med att släcka bränderna i området.Polisen skriver på sin hemsida att flera hushåll har blivit utrymda.

Expressen - 2 timmar sedan

Tågkrasch i Texas

En tågkrasch har ägt rum i Texas, Fort Worth Det rör sig om ett tåg som spårat ur och fattat eld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.