Expressen > Nyheter

Monday, 12 November, 18:48

Expressen - 16 okt 18 kl. 20:22

Starka stödet för Denis – över 100 000 har reageratExpressens artikel om föräldralöse Denis, 6, som ska utvisas till Ukraina har väckt starka reaktioner.Ett upprop för att stoppa utvisningen har skrivits under av mer än 16 000 personer –och på Facebook har artikeln fått nästan 120 000 interaktioner.– Väldigt många jurister har hört av sig, berättar pojkens gode man, Midia Soufi..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Denis, Ukraina, Facebook, Soufi

Dela artikeln

15224 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, stödetför , Denisöver , 100, 000har , reagerat
Expressen - 24 jan 17 kl. 20:48

Starka stödet – till ME-drabbade Karin

Berättelsen om ME-drabbade Karin Eriksson, 32, och hennes sambo Henrik Fransson, 36, väcker starka känslor. Många av Expressens läsare sänder kärlek, stöd och tips. – Vi är tacksamma för en ökad förståelse av sjukdomen.

LV - 08 feb 17 kl. 09:15

Avverkningen väcker starka reaktioner: "Det är ju vandalisering"

Kommunens avverkning i Bruksparken i Ankarsrum väcker starka reaktioner..

Barometern - 01 jul 18 kl. 10:19

Branden väcker starka reaktioner: ”Det är bara sorgligt”

Den kraftiga branden på Pub Kråkan väcker starka reaktioner hos Oskarshamnsborna på sociala medier. Här är några av reaktionerna från invånarna: .

DN - 16 maj 16 kl. 08:00

Söderstrand vill betala tillbaka för det starka stödet


Lugnet har lagt sig. Sylve Söderstrand har fått en ny titel och en ny arbetsgivare men uppdraget är detsamma. I sommar ska han fixa en svensk OS-medalj i hoppning.

Expressen - 04 feb 18 kl. 13:50

Efter hån och hårda kritiken – starka stödet till Eliasson

"Perfekt, då åker bubblet fram i kväll!" och "Äntligen ! Det var länge sedan man mötte så många småleende muntra kolleger i korridoren.

Barometern - 04 jul 14 kl. 07:59

Åskovädren ställer till det

Vädret har ställt till det under veckan runt om i kommunen. Totalt har över 300 abonnenter varit utan el under kortare perioder. Under veckan har över 200 blixtnedslag skett i kommunen enligt statistik från SMHI.

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 06:30

Starka bilder för rätten att se i pedofilmål

Den pedofilmisstänkte var intresserad av mycket små barn. I hans bostad hittade polisen en docka, stor som ett spädbarn, som mannen använde som substitut. I mannens dator fanns bilder och filmer på spädbarn som våldtas och våldtäkter av bundna barn.

SvD - 19 okt 14 kl. 14:24

Vår generositet gör oss starka på sikt

En generös asylpolitik gör oss inte ekonomiskt starka, men det som gör oss ekonomiskt starka hänger ihop med en generös asylpolitik. Det skriver nationalekonomen Joakim Ruist..

BT - 11 sep 14 kl. 15:04

Starka jobbsiffror inför valet

De sista jobbsiffrorna inför valet ser oväntat starka ut. Det är goda nyheter för regeringspartierna. Men knappast tillräckligt för att skapa stora opinionsströmmar, enligt statsvetaren Peter Esaiasson.

BT - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner. - Det är ingen lokalfråga utan ett riksintresse, säger S-kommunalrådet Niklas Nordström i Luleå.Före valet sade såväl borgarrådet i Stockholm Karin Wanngård (S) som S-ledaren Stefan Löfven att Bromma skulle bli kvar.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Gekås nya sanslösa rekord – på en dag

Årets julhandel har redan hunnit skapa rekordförsäljning på Gekås. I lördags drog varuhuset in ofattbara 40,2 miljoner – på en dag.Nu skänker shoppingmeckat 50 000 kronor till Missing People.

Expressen - 45 minuter sedan

Älgolycka med flera fordon inblandade

Flera fordon ska ha varit inblandade i en älgolycka på väg 897 vid Rottne utanför Växjö på måndagskvällen.Olyckan har orsakat långa köer och det finns glassplitter och bråte på vägen, rapporterar polisen..

Expressen - 45 minuter sedan

Utbredd psykisk ohälsa bland gängkriminella

En ny unik rapport som kartlagt 15 000 kriminella visar att 45,2 procent någon gång diagnosticerats med psykisk ohälsa, enligt en ny rapport.– Siffrorna i verkligheten borde vara högre än de vi ser i rapporten, säger psykologen Märta Wallinius..

Expressen - 45 minuter sedan

Två personer skjutna i Hallonbergen

Två personer ska ha blivit skjutna i en bil i Hallonbergen, enligt Aftonbladet. – Det verkar allvarligt, säger Anna Westberg på polisens regionledningscentral till tidningen. .

Expressen - 1 timme sedan

Bildts känga till S-toppen: ”Du vädjade till SD”

Det spända läget i svensk politik leder till konflikter mellan partierna.Nu anklagas S-toppen Ardalan Shekarabi för SD-hyckleri – av tidigare stats- och utrikesministern Carl Bildt, M.”Jag minns när du vädjade till SD att stödja olika förslag i riksdagen som du hade lagt fram”, skriver Bildt på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Stefan Löfven sågar Göran Perssons analys om nyval

TYRESÖ. Stefan Löfven håller inte med sin företrädare Göran Persson om att det behövs ett nyval för att lösa regeringskrisen. – Det är inte mycket som tyder på att opinionen förändrats så dramatiskt.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i verkstadslokal – tre stationer på plats

En brand har utbrutit i en industribyggnad i Svenljunga. Räddningstjänsten är på plats.– Det brann med öppna lågor när vi kom fram, säger Per Fägersten, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 1 timme sedan

Jerusalem-utställning under polisbevakning

Attackerna mot judar i Sverige får inte stå oemotsagda.Därför startar Vänskapsförbundet Sverige-Israel en landsomfattande turné med ett informationsmaterial som tidigare visats FN-huset i New York.Men utställningen i Malmö sker under närvaro av polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Politikerna käbblar – gängen fortsätter mörda

Gängkriminella mördar och hotar, lamslår samhällen med maffiametoder och rekryterar barn till utanförskap.Samtidigt käbblar politikerna i riksdagen om regeringsbildningen.För att knäcka gängen krävs politiskt ledarskap där polisen får ökade möjligheter att ligga före gängen..

Expressen - 1 timme sedan

Flicka påkörd på övergångsställe

En flicka ska på måndagen ha blivit påkörd på ett övergångsställe.Flickan har fört med ambulans till sjukhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.