YLE > Finland

Friday, 17 January, 15:11

YLE - 16 okt 18 kl. 18:35

Ansökningstiden för tjänsten som utvecklingschef i Raseborg förlängsTretton personer är intresserade av tjänsten som utvecklingschef i Raseborg. Intervjugruppen talade med fyra av dem som sökt tjänsten, men vill nu förlänga ansökningstiden..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Raseborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ansökningstidenför , tjänstensom , utvecklingschefi , Raseborg, förlängs
YLE - 24 apr 17 kl. 20:13

Raseborg förlänger ansökningstiden för stadsdirektörsjobbet

Staden Raseborg vill ha flera sökande till tjänsten som stadsdirektör. Därför förlänger staden nu ansökningstiden till tjänsten, beslutade stadsstyrelsen på måndagen (24.4).

YLE - 13 jun 14 kl. 09:31

Åbo Akademi förlänger ansökningstiden för rektorstjänsten

Den ursprunliga ansökningstiden för rektorstjänsten vid Åbo Akademi går ut i dag 13 juni. Nu meddelar Åbo Akademi att man förlänger ansökningstiden. - Vi har förlängt ansökningstiden till och med den 1 augusti, säger kommunikationschefen Thurid Eriksson.

YLE - 09 jan 20 kl. 09:46

Raseborgs stad förlänger ansökningstiden för jobbet som chef för småbarnspedagogiken

Fyra personer sökte jobbet som chef för småbarnspedagogiken i Raseborg när jobbet var ledigförklarat tidigare i vintras. Nu vill staden ändå ha in flera ansökningar och förlänger ansökningstiden..

YLE - 04 jan 13 kl. 15:46

Flera vill bli utvecklingschef i Korsholm

Sexton personer vill bli utvecklingschef i Korsholm. Det var fem nya personer som lämnat in en ansökan då ansökningstiden för andra gången gick ut på fredagen. I december beslöt kommunstyrelsen att förlänga ansökningstiden med en månad.

YLE - 14 okt 14 kl. 08:04

Hangö- och Sjundeåchef vill till Raseborg

Raseborgs stad har fått in sex nya ansökningar till tjänsten som dagvårdschef. Bland annat har Hangös dagvårdschef och Sjundeås bildningschef sökt jobbet. Arbetet med att hitta en ny dagvårdschef i Raseborg är i full gång.

YLE - 12 maj 17 kl. 11:39

Andra ronden för stadsdirektörstjänsten- 18 sökte till Raseborg

Den andra ansökningen för tjänsten som stadsdirektör i Raseborg lockade 18 personer. Ansökningstiden löpte ut fredagen den 12 maj klockan 12. Totalt 18 personer söker stadsdirektörstjänsten i Raseborg.

YLE - 31 aug 18 kl. 16:59

Jobbet som utvecklingschef i Raseborg lockade 14 sökande

Ansökningstiden för jobbet som utvecklingschef i Raseborg gick ut på fredagen (31.8). Tre kvinnor och elva män sökte jobbet innan tidsfristen löpte ut..

YLE - 23 jan 17 kl. 15:50

Stort intresse för jobbet som fritidschef i Raseborg

Den nya tjänsten som fritidschef i Raseborg lockade 22 sökande. Ansökningstiden gick ut på måndagen (23.1).

YLE - 06 feb 17 kl. 20:20

Reino Kärkkäinen ny fritidschef i Raseborg

Raseborgs stadsstyrelse valde på måndagen (6.2) Reino Kärkkäinen, magister i idrottsvetenskaper, till den nya tjänsten som fritidschef i Raseborg. På reservplats valdes filosofie magister Kim Björklund.

YLE - 30 sep 14 kl. 19:58

Raseborg behöver mera tid att hitta dagvårdschef

Raseborgs stad förlänger ansökningstiden för tjänsten som dagvårdschef. Sista dagen att lämna in sin ansökan är nu den 13 oktober. Sju personer har meddelat att de vill bli dagvårdschef i Raseborg efter Märta Wikström.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Körde 236 kilometer i timmen vid Pockar i Lappträsk - polischef: ”Aldrig sett en plåtpolis mäta en sådan hastighet”

Fortkörningen registrerades, av de nya fartkamerorna vid avtaget till Pukaron Paroni, natten till tisdag. Fartsyndaren blir svår att identifiera..

YLE - 1 timme sedan

Så här har världen blivit varmare på 150 år - den finländska forskarens animation visar den tydliga förändringen

Meteorologiska institutets forskare Antti Lipponens video om jordens uppvärmning från år 2018 har fått över en miljon visningar och väckt intresse världen över. Hans nya video illustrerar hur jordklotets temperatur växlat fram till år 2019..

YLE - 4 timmar sedan

Polarnatten slut i Utsjoki - solen gick upp 11.56 i Utsjoki kyrkoby

Solens övre kant har visat sig ovanför horisonten i Utsjoki för första gången i år - och det betyder att den två månader långa polarnatten är slut..

YLE - 2 timmar sedan

Regeringen vill utveckla lönesubventionerna och få flyt på arbetskraftsinvandringen - se arbetsministerns info live

Arbetsministern Tuula Haatainen (SDP) vill bland annat satsa på en förnyelse av lönesubventionssystemet, stöda de arbetslösa i jobbsökandet och att få flyt på arbetskraftsinvandringen..

YLE - 2 timmar sedan

Regeringen vill utveckla lönegarantin och få flyt på arbetskraftsinvandringen - se arbetsministerns info live

Arbetsministern Tuula Haatainen (SDP) vill bland annat satsa på en förnyelse av lönegarantisystemet, stöda de arbetslösa i jobbsökandet och att få flyt på arbetskraftsinvandringen..

YLE - 4 timmar sedan

Protesterna mot transporten av blårävar till Kina fortsätter – ett tiotal demonstranter kvar

Artikeln uppdaterad: Enligt de protesterande pälsfarmarna har blårävarna börjat lastas vid den kinesiskt ägda gården för transport till Kina. Tillsynsmyndigheten har inga sådana uppgifter. Demonstranterna kördes tidigare bort från gården av polisen, men ett tiotal är kvar i närheten och fortsätter protesten..

YLE - 2 timmar sedan

"Folk både älskar och hatar vårdreformen" - lagarna gällande vårdreformen ges till riksdagen detta år, säger omsorgsminister Kiuru

Familje- och omsorgsminister Krista Kiuru (SDP) säger att arbetet med lagarna som utgör grunden för social- och hälsovårdsreformen brådskar. Enligt Kiuru ska lagarna ges till riksdagen inom loppet av detta år..

YLE - 3 timmar sedan

Lojo vill ha hastighetsbegränsningar för tunga järnvägstransporter genom hela stadsområdet

Det borde införas hastighetsbegränsningar för tunga koltransporter på Hangö-Hyvingebanan genom hela Lojo centrumområdet, anser politiker. Invånarna störs av skakningarna från transporterna..

YLE - 3 timmar sedan

Pro: Tjänstemännen vid flera bolag inom energibranschen strejkar i februari

Fackförbundet Pro varslar om att tjänstemännen vid flera bolag inom energibranschen inleder en strejk den första februari, om det inte sker framsteg i kollektivavtalsförhandlingarna..

YLE - 3 timmar sedan

Gamla Strömborgska skolan i Borgå står tom en lång tid till - oklart vad som ska hända med huset

Ännu är det oklart vad som ska hända med gamla Strömborgska skolan i Borgå. Planändringen är på gång vilket möjliggör en ny typ av verksamhet. Bostäder eller företagsverksamhet, det är frågan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.