Expressen > Opinion

Monday, 19 November, 06:16

Expressen - 16 okt 18 kl. 18:07

Att undvika SD kan inte vara ett mål i sigVad är det för hemska "värderingar" min partiledare gång på gång hänvisar till vad gäller SD?Vårt mål bör givetvis vara att få igenom så mycket moderat politik som möjligt, skriver Ann Heberlein (M)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, SDVårt, Ann Heberlein

Dela artikeln

8694 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att undvikaSD kan inte vara ett mål i sig
YLE - 10 dec 15 kl. 16:29

Villa Pentbys ägare vill undvika rättegång - betalar snällt

Det blir en dyr afför för Villa Pentbys ägare att rata Raseborgs stad som hyresgäst och i stället hyra ut huset till vårdbolaget Attendo. Men de är villiga att betala för att undvika en rättsprocess med Attendo. Bolaget Tyvene äger äldreboendet Villa Pentby nära hälsostationen i utkanten av Karis centrum.

YLE - 01 aug 16 kl. 09:18

Svårt att medvetet undvika skadliga kemikalier – Yle testade tre familjer

Även om du försöker undvika skadliga kemikalier kan det vara svårt i praktiken. Det visar Yles test på tre familjer med olika intresse för kemikalier. Så gott som allt du hittar på butikshyllan i dag konserveras eller skyddas med hjälp av kemikalier.

Nyheter 24 - 17 jun 12 kl. 12:11

Clichy vill undvika Spanien: "Måste göra många mål mot Sverige"


Frankrike vill vinna gruppen och undvika regerande mästarna Spanien i en kvartsfinal. KIEV. Den 19 juni möts Sverige och Frankrike i Grupp D:s sista omgång.

YLE - 18 jan 16 kl. 09:11

Ofta dumt att välja plast – ny databas hjälper undvika kemikalier

Många val att använda plast är helt dumma, säger journalisten Noora Shingler som specialiserat sig på kemikalier. Plast är enligt henne behändigt på vissa ställen men på många ställen kan man undvika det totalt. På onsdag blir det lättare att hitta information om kemikalier som man ska se upp för.

Dagensanalys.se - 25 okt 18 kl. 14:31

Här är sajterna du ska undvika säger Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer och Rättighetsalliansen har tagit fram en lista med tio sajter som de anser att annonsörer bör undvika. År 2015 lanserade Sveriges Annonsörer och Rättighetsalliansen ”svarta listan”, en lista med tio sajter som de anser att annonsörer bör undvika. ”Genom att namnge filmsajterna där seriösa annonsörers varumärke absolut inte bör synas är vårt mål att få annonsörer att aktivt undvika exponering där.

Nyheter 24 - 14 jan 11 kl. 17:35

Så ska Arsenal undvika fel på Twitter


Efter Ryan Babels misstag kommer troligen Arsene Wenger kalla till möte för att stjärnorna i "The Gunners" ska undvika skriva skadliga saker på Twitter. LONDON. Allt fler Premier League-stjärnor börjar använda Twitter för att kunna nå ut till sina fans.

Kristianstadsbladet - 15 mar 11 kl. 10:33

IFK-tränaren vill undvika billiga mål

IFK-tränaren Kenneth Andersson gör nu allt för att laget ska undvika kvalserien. Under landslagsuppehållet har man hårdtränat för att få bort motståndarnas kontringsmål.
?

YLE - 08 sep 13 kl. 13:34

?Äldre personer ska undvika 5-2-dieten?

Pertti Mustajoki, läkare i inre medicin, rekommenderar inte 5-2 dieten för någon, så länge mer forskning inte finns. Men han säger att speciellt äldre personer helt bör undvika dieten. Fem dagar i veckan får du äta vad du vill, och två dagar i veckan ska du äta 500 till 600 kalorier.

YLE - 08 sep 13 kl. 14:31

?Äldre personer ska undvika 5:2-dieten?

Pertti Mustajoki, läkare i inre medicin, rekommenderar inte 5:2-dieten för någon, så länge mer forskning inte finns. Men han säger att speciellt äldre personer helt bör undvika dieten. Fem dagar i veckan får du äta vad du vill, och två dagar i veckan ska du äta 500 till 600 kalorier.

Barometern - 10 sep 13 kl. 07:10

?Dödsolyckan hade gått att undvika?

Ett dygn efter dödsolyckan är Möckhult en by i?sorg.?
?

YLE - 13 nov 13 kl. 07:45

Nya ansträngningar för att undvika flygstrejk

Medlingen för att undvika en flygstrejk på fredag fortsätter på eftermiddagen. Företrädare för flygvärdinnornas och stewardarnas förbund SLSY förhandlar med arbetsgivarsidan Finnair på riksförlikningsmannens byrå med början klockan 14. Enligt SLSY:s ordförande Thelma Åkers fortsätter förhandlingarna där de slutade - enligt henne har vissa framsteg nåtts.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 23 timmar sedan

Skolorna måste sluta normalisera köttätande

Kött och andra animaliska produkter utgör en oproportionerligt stor del av kommunernas matkostnader. Det mest ekonomiska sättet är också det mest inkluderande: Servera vegomat till alla, skriver Per-Anders Jande och Jonas Norberg..

Expressen - Igår: 07:10

Statsminister Lööf stärker den humanitära stormakten

Jag har aldrig sett en svensk politiker växa på samma sätt som Annie Lööf – från partipolitruk till statskvinna med globalt framtidsperspektiv. Att hon undviker det nykonservativa högerblockets inskränkta egoism är ingen tillfällighet, skriver Per Gahrton..

Expressen - I förrgår: 18:07

Är det så här Luf:s fria invandring ska bekostas?

Att Luf vill finansiera sina intressen genom att skära ned på föräldraledigheten är inte försvarbart och visar på en häpnadsväckande nedprioritering av det svenska folket, skriver SD:s ungdomsförbund Ungsvenskarna..

Expressen - I förrgår: 06:20

Bromsa inflyttningen till hedersutsatta områden

Den färska rapporten om hedersförtryck visar ett förfärligt utbrett samhällsproblem.Staten måste sluta betala för ökat utanförskap, skriver före detta kommunalrådet Nils Karlsson (MP)..

Expressen - 15 nov 18 kl. 06:20

De värsta skolorna är dyra fritidsgårdar utan lärande

I dag råder det vilda västern på skolmarknaden och oseriösa aktörer kan lätt tjäna stora pengar på att erbjuda dålig utbildning. Det är hög tid att högern ser sig själva i spegeln och erkänner att dagens system är dysfunktionellt, skriver läraren Isak Skogstad..

Expressen - 14 nov 18 kl. 12:34

Hur kan ni beskatta oss för tv vi inte vill se?

I dag röstar riksdagen om public service-skatten.Nu ska medborgarna tvingas att betala för SVT och SR. Vad hände med valfriheten?

Expressen - 14 nov 18 kl. 10:13

Vårt bistånd hjälper HBTQI-personerna

Om Sverige skulle dra tillbaka allt bistånd till Tanzania nu, överger vi HBTQI-personer, MR-aktivister, journalister, kvinnor och flickor i en mycket utsatt situation, skriver MP  i en replik till Liberalerna..

Expressen - 14 nov 18 kl. 06:20

Stäng alla skolor som tillämpar könsapartheid

Trots alla avslöjanden om allvarliga brott mot barns mänskliga rättigheter fortsätter missförhållandena i en rad skolor. Jag har skrivit en motion med krav på att religiösa skolor ska stoppas – könsapartheid hör inte hemma här, skriver Amineh Kakabaveh. .

Expressen - 13 nov 18 kl. 12:16

Praktfiasko: Så går det när S kör vården i botten

"Folkomröstningen om välfärden" blev ett praktfiasko för Löfven och ansvarig minister Annika Strandhäll.Revolten mot en röd köpolitik i regioner och landsting har gett mandat att ta svensk sjukvård i en ny riktning, skriver en rad tunga regionpolitiker från Moderaterna..

Expressen - 13 nov 18 kl. 06:20

Varning för SD – partiet som inte gillar kvinnor

Jag hade aldrig kunnat tro att vi 2018 skulle behöva debattera den fria aborträtten och kvinnors rätt till sin kropp.SD är och förblir ett kvinnofientligt parti. Det är inte svartmålning, det är fakta, skriver S-toppen Annika Strandhäll..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.