Expressen > Opinion

Saturday, 19 January, 13:39

Expressen - 16 okt 18 kl. 18:07

Att undvika SD kan inte vara ett mål i sigVad är det för hemska "värderingar" min partiledare gång på gång hänvisar till vad gäller SD?Vårt mål bör givetvis vara att få igenom så mycket moderat politik som möjligt, skriver Ann Heberlein (M)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, SDVårt, Ann Heberlein

Dela artikeln

8780 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att undvikaSD kan inte vara ett mål i sig
YLE - 10 dec 15 kl. 16:29

Villa Pentbys ägare vill undvika rättegång - betalar snällt

Det blir en dyr afför för Villa Pentbys ägare att rata Raseborgs stad som hyresgäst och i stället hyra ut huset till vårdbolaget Attendo. Men de är villiga att betala för att undvika en rättsprocess med Attendo. Bolaget Tyvene äger äldreboendet Villa Pentby nära hälsostationen i utkanten av Karis centrum.

YLE - 01 aug 16 kl. 09:18

Svårt att medvetet undvika skadliga kemikalier – Yle testade tre familjer

Även om du försöker undvika skadliga kemikalier kan det vara svårt i praktiken. Det visar Yles test på tre familjer med olika intresse för kemikalier. Så gott som allt du hittar på butikshyllan i dag konserveras eller skyddas med hjälp av kemikalier.

Nyheter 24 - 17 jun 12 kl. 12:11

Clichy vill undvika Spanien: "Måste göra många mål mot Sverige"


Frankrike vill vinna gruppen och undvika regerande mästarna Spanien i en kvartsfinal. KIEV. Den 19 juni möts Sverige och Frankrike i Grupp D:s sista omgång.

YLE - 18 jan 16 kl. 09:11

Ofta dumt att välja plast – ny databas hjälper undvika kemikalier

Många val att använda plast är helt dumma, säger journalisten Noora Shingler som specialiserat sig på kemikalier. Plast är enligt henne behändigt på vissa ställen men på många ställen kan man undvika det totalt. På onsdag blir det lättare att hitta information om kemikalier som man ska se upp för.

Dagensanalys.se - 25 okt 18 kl. 14:31

Här är sajterna du ska undvika säger Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer och Rättighetsalliansen har tagit fram en lista med tio sajter som de anser att annonsörer bör undvika. År 2015 lanserade Sveriges Annonsörer och Rättighetsalliansen ”svarta listan”, en lista med tio sajter som de anser att annonsörer bör undvika. ”Genom att namnge filmsajterna där seriösa annonsörers varumärke absolut inte bör synas är vårt mål att få annonsörer att aktivt undvika exponering där.

Nyheter 24 - 14 jan 11 kl. 17:35

Så ska Arsenal undvika fel på Twitter


Efter Ryan Babels misstag kommer troligen Arsene Wenger kalla till möte för att stjärnorna i "The Gunners" ska undvika skriva skadliga saker på Twitter. LONDON. Allt fler Premier League-stjärnor börjar använda Twitter för att kunna nå ut till sina fans.

Kristianstadsbladet - 15 mar 11 kl. 10:33

IFK-tränaren vill undvika billiga mål

IFK-tränaren Kenneth Andersson gör nu allt för att laget ska undvika kvalserien. Under landslagsuppehållet har man hårdtränat för att få bort motståndarnas kontringsmål.
?

YLE - 08 sep 13 kl. 13:34

?Äldre personer ska undvika 5-2-dieten?

Pertti Mustajoki, läkare i inre medicin, rekommenderar inte 5-2 dieten för någon, så länge mer forskning inte finns. Men han säger att speciellt äldre personer helt bör undvika dieten. Fem dagar i veckan får du äta vad du vill, och två dagar i veckan ska du äta 500 till 600 kalorier.

YLE - 08 sep 13 kl. 14:31

?Äldre personer ska undvika 5:2-dieten?

Pertti Mustajoki, läkare i inre medicin, rekommenderar inte 5:2-dieten för någon, så länge mer forskning inte finns. Men han säger att speciellt äldre personer helt bör undvika dieten. Fem dagar i veckan får du äta vad du vill, och två dagar i veckan ska du äta 500 till 600 kalorier.

Barometern - 10 sep 13 kl. 07:10

?Dödsolyckan hade gått att undvika?

Ett dygn efter dödsolyckan är Möckhult en by i?sorg.?
?

YLE - 13 nov 13 kl. 07:45

Nya ansträngningar för att undvika flygstrejk

Medlingen för att undvika en flygstrejk på fredag fortsätter på eftermiddagen. Företrädare för flygvärdinnornas och stewardarnas förbund SLSY förhandlar med arbetsgivarsidan Finnair på riksförlikningsmannens byrå med början klockan 14. Enligt SLSY:s ordförande Thelma Åkers fortsätter förhandlingarna där de slutade - enligt henne har vissa framsteg nåtts.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

Därför behöver Sverige ett medborgarskapstest

Min upplevelse är att svenskar hellre talar om individuella skillnader än om delade värderingar, och att ni har utvecklat en ironisk distans till många av era ritualer.Ett medborgarskapstest för invandrare erbjuder Sverige en chans att anpassa sig till framtiden, skriver amerikanske gästprofessorn Mark S Weiner, författare till boken "Klanvälde"..

Expressen - Igår: 11:58

Äpplet fick mogna – sen föll det i Löfvens hand

Tålmodig, stryktålig, lugn, utan att låta sig provoceras men med väderkornet bestämt riktat mot statsminsiterposten har Löfven väntat ut de andra, till dess äpplet mognat och fallit i hans hand.Särskilt två omständigheter är av intresse för att förstå de borgerligas nederlag, skriver statsvetaren Leif Lewin..

Expressen - Igår: 06:00

Sjöstedts pipande stoppar inte Löfven

S kan faktiskt tala sanning när de försvarar uppgörelsen. Höga marginalskatter på arbetsinkomster är inte bra, arbetsrätten behöver anpassas till nya förhållanden och hyresregleringen försvårar bostadsbristen, skriver S-profilen Kjell-Olof Feldt..

Expressen - I förrgår: 06:00

SD sprider myter om anhöriginvandringen

SD försöker som vanligt skrämmas med prat om stora, framtida flyktingströmmar. Men det stämmer inte. Överenskommelsen förväntas leda till en marginell ökning av antalet anhöriginvandrare.

Expressen - I förrgår: 17:35

Ni ger inflytande till partiet som fick pengar av Sovjet

Även om kommunism inte uttryckligen finns med i Vänsterpartiets namn längre, är idéerna och värderingarna fortfarande desamma.Blev L och C lurade eller gick de medvetet med på att ge extrempartiet inflytande? skriver Benjamin Dousa..

Expressen - 16 jan 19 kl. 06:15

Elbristen hotar välfärden – nu krävs mer kärnkraft

Man kan inte lägga ner kärnkraftverken med den ena handen och öka elanvändningen till en växande befolkning med den andra. Naiva önskedrömmar och bristen på konsekvenstänk börjar nu krocka med verkligheten, skriver Joakim Karlsson (M)..

Expressen - 15 jan 19 kl. 06:15

C:s anhöriginvandring är det sista vi behöver

Om uppgörelsen mellan S, MP, C och L blir verklighet offras S-löftet om en ordnad migrationspolitik.Resultatet blir givetvis kraftigt ökade volymer. Det är olyckligt ur flera perspektiv, skriver SD:s Paula Bieler och Jonas Andersson..

Expressen - 14 jan 19 kl. 06:15

Gads artiklar visar varför afghaner måste få stanna

De ensamkommande ungdomar jag mött är nyfikna och sökande och ju närmare oss de lever, desto bättre. Vi behöver bra journalister som stöder ungdomarnas berättelser om vad de har att återvända till, skriver Carin Flemström, ordförande för Haninge frivilliga familjehem..

Expressen - 14 jan 19 kl. 05:30

V behandlas skamligt – sänk dem, Sjöstedt!

Överenskommelsen mellan S, C, MP och L syftar till att stigmatisera Vänsterpartiet och utmåla vår politik som ”extrem." Samtidigt vill man ha vårt stöd för regeringsbildning. Det är inte bara dumt, det är skamligt.

Expressen - 13 jan 19 kl. 07:15

Skicka hem fångarna som ändå dömts till utvisning

Varje skattekrona måste vridas och vändas på. Var gör den bäst nytta? Att låta utländska medborgare – som ändå ska utvisas – sitta av dyra straff i Sverige är inte bra för någon, skriver Jan Emanuel Johansson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.