Expressen > Opinion

Thursday, 25 April, 20:12

Expressen - 16 okt 18 kl. 18:07

Att undvika SD kan inte vara ett mål i sigVad är det för hemska "värderingar" min partiledare gång på gång hänvisar till vad gäller SD?Vårt mål bör givetvis vara att få igenom så mycket moderat politik som möjligt, skriver Ann Heberlein (M)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SD, SDVårt, Ann Heberlein

Dela artikeln

8780 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att undvikaSD kan inte vara ett mål i sig
Expressen - 9 timmar sedan

Sportchefen: Så ska Åby undvika kökaos

Den nya spellagen med obligatorisk registrering skapade kökaos i spelautomaterna på Romme under påskdagen. Nu hoppas Åby undvika samma problem när Olympiatravet avgörs på lördag. – Jag är inte jätteorolig som det ser ut just nu, säger sportchefen Jon Walter Pedersen.

YLE - 10 dec 15 kl. 16:29

Villa Pentbys ägare vill undvika rättegång - betalar snällt

Det blir en dyr afför för Villa Pentbys ägare att rata Raseborgs stad som hyresgäst och i stället hyra ut huset till vårdbolaget Attendo. Men de är villiga att betala för att undvika en rättsprocess med Attendo. Bolaget Tyvene äger äldreboendet Villa Pentby nära hälsostationen i utkanten av Karis centrum.

YLE - 01 aug 16 kl. 09:18

Svårt att medvetet undvika skadliga kemikalier – Yle testade tre familjer

Även om du försöker undvika skadliga kemikalier kan det vara svårt i praktiken. Det visar Yles test på tre familjer med olika intresse för kemikalier. Så gott som allt du hittar på butikshyllan i dag konserveras eller skyddas med hjälp av kemikalier.

Nyheter 24 - 17 jun 12 kl. 12:11

Clichy vill undvika Spanien: "Måste göra många mål mot Sverige"


Frankrike vill vinna gruppen och undvika regerande mästarna Spanien i en kvartsfinal. KIEV. Den 19 juni möts Sverige och Frankrike i Grupp D:s sista omgång.

YLE - 18 jan 16 kl. 09:11

Ofta dumt att välja plast – ny databas hjälper undvika kemikalier

Många val att använda plast är helt dumma, säger journalisten Noora Shingler som specialiserat sig på kemikalier. Plast är enligt henne behändigt på vissa ställen men på många ställen kan man undvika det totalt. På onsdag blir det lättare att hitta information om kemikalier som man ska se upp för.

Dagensanalys.se - 25 okt 18 kl. 14:31

Här är sajterna du ska undvika säger Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer och Rättighetsalliansen har tagit fram en lista med tio sajter som de anser att annonsörer bör undvika. År 2015 lanserade Sveriges Annonsörer och Rättighetsalliansen ”svarta listan”, en lista med tio sajter som de anser att annonsörer bör undvika. ”Genom att namnge filmsajterna där seriösa annonsörers varumärke absolut inte bör synas är vårt mål att få annonsörer att aktivt undvika exponering där.

Nyheter 24 - 14 jan 11 kl. 17:35

Så ska Arsenal undvika fel på Twitter


Efter Ryan Babels misstag kommer troligen Arsene Wenger kalla till möte för att stjärnorna i "The Gunners" ska undvika skriva skadliga saker på Twitter. LONDON. Allt fler Premier League-stjärnor börjar använda Twitter för att kunna nå ut till sina fans.

Kristianstadsbladet - 15 mar 11 kl. 10:33

IFK-tränaren vill undvika billiga mål

IFK-tränaren Kenneth Andersson gör nu allt för att laget ska undvika kvalserien. Under landslagsuppehållet har man hårdtränat för att få bort motståndarnas kontringsmål.
?

YLE - 08 sep 13 kl. 13:34

?Äldre personer ska undvika 5-2-dieten?

Pertti Mustajoki, läkare i inre medicin, rekommenderar inte 5-2 dieten för någon, så länge mer forskning inte finns. Men han säger att speciellt äldre personer helt bör undvika dieten. Fem dagar i veckan får du äta vad du vill, och två dagar i veckan ska du äta 500 till 600 kalorier.

YLE - 08 sep 13 kl. 14:31

?Äldre personer ska undvika 5:2-dieten?

Pertti Mustajoki, läkare i inre medicin, rekommenderar inte 5:2-dieten för någon, så länge mer forskning inte finns. Men han säger att speciellt äldre personer helt bör undvika dieten. Fem dagar i veckan får du äta vad du vill, och två dagar i veckan ska du äta 500 till 600 kalorier.

Barometern - 10 sep 13 kl. 07:10

?Dödsolyckan hade gått att undvika?

Ett dygn efter dödsolyckan är Möckhult en by i?sorg.?
?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Därför kommer Trumps mur mot Mexiko inte fungera

Donald Trump och hans anhängare har inte mycket att se fram emot. Mer än en betongvägg på 300 mil.Se hur det har gått när Europa byggt sina murar, skriver samhällsanalytikern Carlos Rojas..

Expressen - 13 timmar sedan

Fem steg som ska stärka svensk barncancervård

En S och MP-politik som under snart fem år skapat växande köer för cancersjuka kommer fortsätta att misslyckas.  I dag presenterar M fem steg med särskilt fokus på barncancervården som måste in i en ny nationell cancerstrategi, skriver Ulf Kristersson och Camilla Waltersson Grönvall..

Expressen - Igår: 12:30

Elbristen botar klimatomställningen

Regeringen måste se det som en prioriterad uppgift att garantera att elnäten klarar att leverera el i hela landet, skriver regionrådet Louise Eklund (L)..

Expressen - Igår: 12:05

Vi jagar digitala fuskare lika hårt som kontanta

Skatteverket måste sluta trakassera småföretagare som hanterar kontanter, skrev Peter Thörn och Björn Eriksson.Nu svarar myndigheten: Vi kontroller alla typer av pengatransaktioner, vare sig de gjorts kontant eller digitalt. Det gäller allt från vanliga valutor till kryptovalutor och Swish-betalningar..

Expressen - I förrgår: 13:21

Tacka inte kristendomen för Sveriges framgångar

Vi har knappast kristendomen att tacka för att de mänskliga fri- och rättigheterna har vuxit fram i just Europa och USA. Den kristna högern och de konservativa har däremot alltid motsatt sig ökade rättigheter och frigörelse för alla. De har hört till de mest högljudda nejsägarna, skriver Daniel Färm i ett svar till Ebba Busch Thor..

Expressen - 22 apr 19 kl. 07:30

Pengar gödslas på projekt som skapar segregation

Det måste bli ett slut på bidrag till verksamheter som under integrationsflagg snarare bidrar till ökad segregation. Varför är det ingen som ifrågasatt att vi inte har kvalitetssäkrat all statlig bidragsgivning kring integration? skriver Alireza Akhondi (C)..

Expressen - 21 apr 19 kl. 07:30

Statens dominans över tv har blivit ett problem

Telias köp av TV4 är problematiskt. Resultatet av affären blir att staten uppfattas som avsändare av i praktiken alla marksända kanaler. Det för tankarna till Kina och Ryssland, snarare än en västerländsk demokrati.

Expressen - 20 apr 19 kl. 07:30

Även förorten skulle må bra av en kristen grund

Sverige har förändrats. Särskilt i förorterna har det blivit tydligt vad som händer när de traditionella värderingarna försvinner. Det uppstår inte någon kreativ kreol, som liberalerna drömt om.

Expressen - 19 apr 19 kl. 07:30

Avskaffa flyget mellan Malmö, Stockholm och Göteborg

Om tio år ska mänskligheten ha tacklat den största utmaningen som vi någonsin tagit oss an på denna jord.Därför kommer vi att på MP-kongressen kämpa för en progressiv flygskatt där den som flyger mest betalar mest och att flygen mellan Stockholm, Göteborg och Malmö blir historia, skriver Grön ungdom..

Expressen - 18 apr 19 kl. 06:10

Skatteverkets bisarra jakt på kontantanvändare

Att låta Skatteverket trakassera en thaivagn i skärgården kan inte vara det bästa sättet att använda svenska folkets skattepengar på.Småföretagare tvingas lägga ned – samtidigt som banker och storföretag kommer undan med massiv pengatvätt, skriver Peter Thörn och Björn Eriksson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.